Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yaseminim hem yoğunum iş konusunda moralim bozuk. Adam hiçbir iş yapmıyor tek başıma gibiyim öyle çok yorucu iş değil ama öğrenci geliyor kitap alıyor gidiyor derse fişleri ben giriyorum, kitapları ben yerleştiriyorum bakmışım yine tenefüse az kalmış herşey bende ama bir şey de diyemiyorum ihtiyacım var ona histereskopi var bir deneme daha var izin almam lazım o yüzden ses çıkarmıyorum. Bir de buraya gelip yazacak yüzüm yok duaları okuyamıyorum hergün bu akşam okucam diye eve gidiyorum yiye okumuyorum hadi yarın derken kalıyor inan negatifi aldığımdan beri elime kitabı almadım tesbihi almadım çok kötü hissediyorum kendimi bu konuda başlasam arkası da gelecek herkes bana okuyor ben okumuyorum. Ama bu akşam oturucam başına inşallah bitiricem. Neden böyle oldum bilmiyorum hep okurdum biliyorsun kaç dua ezberlerdim burası sayesinde tefriciyeyi de ne güzel ezberlemiştim hem kendime hem size okurken unuttum artık inşallah bu akşam okurum artık. Başka benden haberler, reglim 38 gün oldu yok geçen aya göre bugün olmam lazımdı dr gidicem öğle tatilinde genetiği göstericem belki muayene eder söktürücü isticem gerçi evde var zaten dolu. Regliden sonra 8-9. günlerde de histereskopi olucam onu dicem doktora öyle işte.

ayy ya bukadarmı şanssızlık olur şu eleman konusunda, bir kerede çalışkan düzgün bir yardımcı gelmedi sana canım yaa. sen yazdıkça ben sinir oluyorum inanki. bu düzensiz adet olmak konusunda bana şeker ilacı iyi gelmişti, gluco.... diye bir ismi vardı, dr ona başlatmıştı beni adetlerim düzenlenmişti kendi kendime oluyordum düzenli şekilde. acaba senin bünyene uygun olmazmı, aklına gelirse bir sor bakalım dr una. tabiki bu seferlik mecburen söktürücü verirde, sonrada histeroskopi filan derken inşallah gerekte almaz tabiki temennim bu.

ayrıca lütfen ne sen, ne de topikteki diğer arkadaşlarıma sesleniyorum, duaları günü gününe okuyamıyoruz diye böyle stres olmayın, mahçupluk hissinizden dolayı topiğe gelmememzlik yapmayın canlarım benim Allah biliyor hepimizin kalbini, okumak isteyipte okuyamıyorsunuz bişekilde. ama sonunda ne olursa olsun o dualar okunup bitiyor, kimse bu vebali üstünde tutmuyor zaten, liste bittikten sonra bile olsa elbetteki okuyorsunuz. Allahım bizlerin kalbini biliyor, sonuçta herkes herkese er yada geç okumuş oluyor.
vizdanın kalbin rahat olsun, kendini stres yapıpta sıkıp üzme ki o dua okuyamama psikolojini dahada kötü yönde tetikleme canım. relax ol sen, zaten kendiliğinden bir imkan bulup okursun kısa zamanda

Bu arada Ayşeyi çok tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin tatlım bu topiğin uğuruna hayrına çok inanıyorum peşpeşe gebe kalındı çok az kişi aldık inşallah Rabbim bize de nasip edecek.

Tubacım sende aşılamaya başlıyormuşsun Rabbim kolaylıklar versin inşallah sonu güzel olsun iyi haberlerini bekliyoruz canım aşılamada yana topiğin şansı açık bana piyango vurmadı sadece.

Bukeeeeet ve diğer bebeği dönmeyen arkadaşlarr, kasım anneleri topiğinden birşey öğrendim paylaşıyorum:

ordaki bir arkadaş şöyle yazdı; "ebem bana emekler pozisyonda kafa yerde popo yukarda 15 dak dur dedi günde 3 defa .. Birde sicak yiyeceklrr tüket , bebegi hareketlendirir dedi .. Benimki sükür gecen hafta döndü yerine" diye yazmış.

Valla öyle işte canım ben hep çalışan taraf olduğum için bir kullanma durumu oluyor bunu ben nasılsa tek başıma idare ettim ya adam geldi ama nasılsa idare ediyor diyor galiba geciktirenlerin listesini ben hazırlıyorum, telefon çalıyor adamın yanında telefon seni arıyorlardır sen bak diyor sanki cep telefonum benim. Sorumluluktan kaçıyor. Akşam gelen çocuğu hep ben bekliyorum o çıkıyor çünkü arabasıyla personel alıyor 4-5 kişi parayla götürüp getiriyor geç çıkamaz. Pazartesi iş öğlene kadardı yarım gün izin aldı bugünde öğleden sonra dr gidecekmiş. Neyse işte. Canım valla dedim ya bir türlü olmuyor ben ki aman dualar var derdim şimdi elim gitmiyor bir başlasam olacak yani ama yok bu akşam bu işi bitiricem. Şeker ilacı şöyle sanırım sende pco varmı bilmitorum ama pconun insülinle de alakası varmış hayıt iyi geliyor mesela neden insülini dengede tutuyormuş. Şekere hiç baktırmadım ben ama benden bir hafta önce acayip yumurtlama akıntısı geldi öyle böyle değil ama geç yumurtladım yine sanırım ama yumurtlama oldu çoğu zaman olmuyor bile. Ancak değerleniremedik işte o yüzden söktürücü alıcam değerlendirmiş olsam almaz 1 hafta daha beklerdim eh sonrda yine tedavi başlıyor bu ay histereskopi ve sonra 21. günü yumurtlama baskılanacak regl olunca da tedavi başlıcak. Hazır enmbriyo olduğu için öbür reglimi olmadan yumrutlama baskılayıcı ilaçlar kullanıcam regl ile yumurta üretimi hemen başlıyor çünkü dr yumurta üretimi olmasını istemiyor yani artık tüp tedavisi bitene kadar bir şey yapamam ama eğer tutmazsa dr sorarım şeker hapı olayını.

sündüz maşallah canım bebeğn çok tatlı, Allah esirgesin, lütfen mutsuz olma bak neşe kaynağın yanında varsın kilonda dursun zamanla inşallah verirsin bence git bir diyetisyene tabi mutsuzluğun sadece kiloysa, verdiği diyete uy verirsin kilolarını, bebişini düşün

nazan doktoruna sordunmu canım bu ağrılar normalmiymiş hani bebekten kaynaklı ise yani bebek vuruyorsa problem değil de başka bir şeyse bence sor eee haliyle büyüyo yeri daraldı o yüzdende sıkışıyo ve hareket edince canın yanıyo olabilir ben bile şimdiden daha ufacık ama bazı şeyleri yapamıyorum mesela namazı oturarak kılıyorum secdeye alnımı değiremiyorum normal kılınca kasıklarım ağrıyo

Gunaydin kuzular bugun doktora gittim doktorum apandist ameliyati olmus muayane olamadan geri geldim sanirim kendime ikincii bir doktor bulmam lazim .
Yasemin canim ben kv Allaha birakktim zaten cok takmiyorum kpder vefat ettikten sonra psikolojisi bozuldu toparlanamadi.

bircan bende senin gibi oturarak kılıyorum heleki ben başından beri öyle kılıyorum zaten düşük tehlikesi vs filan derken 8 aydır oturdum kaldım. Alah kabul etsin nasıl olsa rabbim görüyor halimizi.
tümaycım psikolojisi bozuksa zaten dediğin gibi kafaya takmanında anlamı yok çünkü normal bir akıl ile yapmıyor bunları, bozuk bir psikoloji ile yapılan hareketler olunca insan daha tolranslı olur tabi, en iyisini yapıyorsun hiç oralı olma.kendinide boşuna üzme

yok canım sormadım cumartesi gidicem kontrole ozaman sorucam bende 4. aydan itibare namazı oturarak kılıyorum allahım kabul etsin inş.

İnanır mısın Buketim işin güzel tarafı tüm bunları kafam dağılsın diye yapmamam...Tamamen içimdeki "oohh beee dünya varmış" hissinin bni götürdüğü yerler buralar...Bu arada arkadaşnın yaşadığı şey benim en büyük hayalim...Hani böyle smear için falan arada gidiyoruz ya işte o zamanlar ama her seferinde hayal kuruyorum...doktor bakıyor ve bana Meraaaaaalll kızım sen hamilesn farkında değil misin diyor:))))) ne şahane değil mi?

Bu arada hazır sana yazıyorken senin şu sinüzit olayına çok canımın sıkıldığını da belirteyim...Ben de 2 taraflı var...Canım çıkıyor her kış...zaten bu spor salonu olaynın sebeplerinden biri de bu...buhar ve saunayla çok rahatlayacağım düşünüyorum...ALLAH yardımcın olsun canı benim....

Purcuuuumm...sevdiceğiimm...gel yavrucum bana geeell...hatta sana rüşvet bile veririm bu konuda gel tüpünü el birliğiyle burda şeettirelim...konaklama bedava...ulaşım bedava...daha ne diim...üstüne sana yemek bile yaparım al sana fedakarlık...anneme bile bu vaadleri vermiyorum haberin ola:)))

Ayyy dün yazamamıştım nasıl içimde kaldı anlatamam...Amanda amaaannn Özlemim büyümüş de keseler mi görmüüüşşş...Aman da kalp atışı için gün mü sayarmıışşş....Canım benim inanır mısın hala şaşkınlığımı atamıyorum...Bi de üstüne o kadar sakinsin ki bazen senin hamile olduğun bombasını unutuyorum bile...MAŞALLAH SÜPHANALLAH...Herşeyin çok güzel olacağına dair en büyük umudumsunuz sen ve ablasının bitanesi Aslı'm:)))

Ammaaaann nasıl mutlu etti yazdıkların beni anlatamam Yaseminim...Bunları hissettirdiğime inanamıyorum çünkü ben de içimde aynen bunları hissediyorum...Demek ki kendimi ifade edebilmişim:))) Sende doğumu yap ALLAH ın izniyle Mayıs a kalmaz bu duygularla coşum coşum coşacaksın İNŞALLAAAHHH....

Bu arada sabah uyandım ve yaa Seda yok nerelerde dedim ... Ve Sedam geldi...Kuzum bende aynıyım..Geçmiş liste komple duruyor...Bu listede de daha yarıya bile gelemedim...Bunu kolay bitiririm de öbürü nasıl kötü hissettiriyor beni anlatamam....

kızlar hepinize iyi dilekleri için çoookk teşekkür ederim,ben hastanedeyim şimdi bekliyorum bakalım ne zaman sıra gelecek,kızlar ta ben aşılama için para biriktirmiştim kaç aydır kafamı rahat olsun diye en azından bu yönden diye ama sabah kalktım cüzdanıma baktım para yok çok korktum eşime söyledim o da ben aldım arkadaşıma verfim dedi artık doğru mu bilmiyorum çünkü eşim bana sormadan hiç böyle şeyler yapmaz yani ben de üstelemedim niye söylemefin dedim unuttum dedi,ay var ya ya bakmadan zaten oaram var diye çıksaydım çok morslim bızuldu şimdi eve gidince muhtemelen baya bi tartışıcaz ne yapsam acaba

kızlar bu arada 4 cüzüm kaldı hatmime tabi 5 cüz anneme verdim gerisini kendim okudum rabbim asip ederse 10 güne tamamlamayı plalıyorumm yaklaştıkça çok mutlu oluyorum bitiremicem die çok sıkıtılanıyodum ama ha gayret dedim inş. kolayladım

herkee günaydın...zeynep duanı okudum Allah kabul etsin

SEDA duaları okuyamadım diye dert etme..tefriciyeler içinde dediğim gibi..bi haber vermen yeterli.

YASEMİN kv ve anne nasıl olacak bi arada bende bütün gün onu düşündüm kendi derdimi bırktım bunu dert ediyorum..bide iyice sinirleniyorum böyle olduğu için..bakalım ne olur nasıl olur..inanki yemek pişirmesi iş yapması bi dert bu kadınla..tuhaf tuhaf huyları var..bilmemki nasıl yapaız..Allah kolaylık versin..

NAZAN erken başlamış ağrıların.yasonun dediği gibi gece yatmalar çok zorlaştı artık..sabah namazından beri ayık bi haldeyim..sağdan sola zaten dönemiyorum..uykuda bi kaçtımı gitti giden..

YASEMİN BEBEK DÖNSÜN DİYE Bİ ÖNERİ VERMİŞSİN.bi deneriz bakalım..ama biraz tehlikeli geldi bana..bi dahaki hafta kontroum var yine dönmemişse o zamaman deneriz.bugünde perşembe.kuran okumayı düşünüyorum..inşikak okuyacam biliyosun dönsün diye okunuyo..

SÜNDÜZ niye sıkılıp bunalıyosun dünya güzeli tosuncuğun var kucağında..o yanındayken sende dünya güzelisin...olabilecek şeyler okuyoruz görüyoruz.inşallah geçer..

Günaydın fıstıklar güzel Birgün oldum kızlar neyin var herkes mutsuz sündüz kilolardan dertli Seda çalışandan topiğin yarısı kaynana dertlisi havalardan mıdır nedir enerji düşüklüğü var burcu adaşım bir dua yazda topiğimiz kendine gelsin

Gunaydiiin kizlar
hicbirsey icin kendinizi uzmeyin yasadiklarimiz kolay degil kimimiz kv kimimiz isyerinde kimimiz baskalariyla kimimizde kendimizle imtihan olunuyoruz. Sabredelik insaallah. Buket canim seni iyi anliyorum ben senede bir goruyorum kv hic kotulukte yapmaz sagolsun severim oda sever ama bazen konusmalari agrima gider ama ben susup Allaha havale ettim hep ve sahit oldum soylediklerinden dolayi yasadiklarina. Sallaaaa takmaaa senden bebeginde kiymetlimi.
sunbalim kilolarini verirsin canim yemelerine dikkat et herseyi yeme sut yapan seyleri ye. Uzme kendini bebisini etkileme annesi masaallah cok tatli bi bebek
Sedaam isyerinde yogunsun Rabbim yardimcin olsun. Zor gercekten sen yogun oldugun icin strestesin ben isyerinde anlasamadigim bi iki insan vardi stresteydim ise gitmek istemiyordum ideme kramplar giriyordu uzuluyordum. Yani Allah Insaallah iyi insanlar cikarir karsinada isinde rahatlarsin bi caliskan biri gelirde yuk kalkar umarm. Buarada sagol canim Rabbim en kisa zamanda hayirlisi ile saglikli bi bebis versin. Tum isteyenlere de Insaallah

Kizlar bi sorum olcak. Hamilelikte kisti olan varmi aranizda. Benim trdeyken bi kistim vardi sali gunu kist buyumus bi tane daha kist cikti yumurtaligin etrafindaymis. Tehlikelimiki ne yapilacak? Bu yuzden ii hafta yine kontrolum var

Kizlar bi sorum olcak. Hamilelikte kisti olan varmi aranizda. Benim trdeyken bi kistim vardi sali gunu kist buyumus bi tane daha kist cikti yumurtaligin etrafindaymis. Tehlikelimiki ne yapilacak? Bu yuzden ii hafta yine kontrolum var

ayşecim benim için dediklerine katılıyorum teşekkür ediyorum
bu arada ksitleri sormuşsun
bendede endometrioma var..nur topu gibi iki taraftada vardı..hamilelikte tehlikeli olan miyomlar..miyom rahimde olanları..
onun dışındaki kistlerin eniyi tedavisi hamileliktir der doktorlar..benimkide öle dedi..büyüyemez küçülür kaybolur
kimi doğumda alınır..doğumla birlikte için dışın temiizlendikten sonra tekrar kist oluşmayabilir bile..oluşadabilri tabi...ama bence dert etme

canım benım var ilk hamile kaldığım da doktor kaybolmuş demişti 3 aylıkken gittiğimde kistin rahmin altında duruyor dedi ama bebek büyüdükçe ezmiş merak etme bir sorun çıkarmıyor doğum anında atıyorsun zaten

kistim yok ama sanki bebek o kisti patlatıyo hatta buna baglı kanamada yaşanıla biliyo die biliyorum ama emin deilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…