Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Evet meral yaaa çok sakinim değilmi tecrübeli olduğum için galiba ne bileyim çok sevinemiyor insan,hakkımızda hayırlısı olsun havalara uçupta sonra birden yere çakılmak istemiyorum,ama mutsuzda değilim eşimle şimdiden bebişi kabullendik sürekli konuşmalarımızın içinde o var

Ay cok sagolun ya icimi rahatlattiniz arkadaslar. Ne kadarda kasmisim kendimi bu kistle. Doktorda olcumleri yapti gayet sakin normalmis gibu tabi unuttum sormaya. Tehlikeli olsaydi soylerdi diye dusundum sonra.

Ay cok sagolun ya icimi rahatlattiniz arkadaslar. Ne kadarda kasmisim kendimi bu kistle. Doktorda olcumleri yapti gayet sakin normalmis gibu tabi unuttum sormaya. Tehlikeli olsaydi soylerdi diye dusundum sonra.
korkma canım miniğinide strese sokma allahın izniyle bir zararı yok bebişine odaklan bebeğin yanında değil oda zarar vermez arada rahım duvarı var

Asli ve ozlem mide bulantiniz basladimi? Benim devamli veya asiri olmuyor ama bazen cok bulaniyor. Bide asiri derecede asitli sulara aseriyirum icmesem rahat edemiyorum sanki hazmede iyi geliyor acaba cokmu zararlidir kizlar

Tuba canim Rabbim yardimcin olsun insallah doktordan ciktiginde sevincini bizimle paylasirsin Allah isini rast getirsin
nazan masaallah bende niyetlendim 9 ay icinde kuran hatmi yapmaya ama dedigim gibi sadece niyet ettim daha baslamadim. Kendimi cok tembel hissediyorum zaten cok yorgun hissediyorum kendimi zaten hep uykum geliyor. Pztsei isr baslayscam 8- 16 kadar bakalim dayanacakmiyim

korkma canım miniğinide strese sokma allahın izniyle bir zararı yok bebişine odaklan bebeğin yanında değil oda zarar vermez arada rahım duvarı var

Haklisin strese girmemeliyiz bu durumdayken sagol canim. Benim bi arkadasimdada cardi kist hatirliyorum bundan 3 yil once ogluna hamilrykrn ve dogum yapti o sekil. Dedigin gibi benimde rahimde degil kist disinda. RABBIM nelere kadir ya bebegi nekadar koruyan seyler varmus Subhanallah

canım çok sağol,sende üzme kendini insan bazen kendini çirkin bulabiliyor bu geçicidir,kilolarınıda takma onların bi sebebi var hepsi kızın için şu emzire dönemi geçsin sıkı bi diyetle hepsini halledersin,arada bir eşinle dışarı çık gez dolaş sen hep evde olmaktan bunalmışsın

Asli ve ozlem mide bulantiniz basladimi? Benim devamli veya asiri olmuyor ama bazen cok bulaniyor. Bide asiri derecede asitli sulara aseriyirum icmesem rahat edemiyorum sanki hazmede iyi geliyor acaba cokmu zararlidir kizlar

canım bende hiç bulantı falan yok hiç bi hamileliğimdede olmadı buna üzülmelimiyim sevinmelimiyim bilmiyorum,sanki bulantı olunca hamilelik sağlıklı ilerliyor gibi anlatılıyor gerçi tamamen öyle olmadığınıda biliyorum anneminde bulantısı olmazmış.

ayy dün gece sende aklımdan geçtin şimdi hamile haberin okuyorum çok şükür gözün aydın allah tamamına erdirsin canım çok sevindim

teskkür ederiz teyzeleri zaten tek moral kaynağım o bi gülüşü yetio herşeye dışarı çıkmak ii ama hava o kadar dengesizki kalınmı incemi giydireceğini bilemio insan hasta olucak diye endişe ediyorum valla kimseye bırakmak istemio insan gözünden sakınıo annelik çok farklıymış yaaa kilolar dert off ya ömrümü yedi bu kilolar inş vericem dediğin gibi yaseminim paptya melisa falan içim ben belki ii gelir bakıorumda günler ne cabuk geçmiş hepinizin gebeliği baya ilerlemiş bircan kızınmı olucak oğlunmu bulantılar aşermeler başlamış yeni hamişlerde oohh ne gzellll haberler görüşürüz yine inş ben im evi toparlamam lazım u sat oldu heryer heryerde

inşallah kızlar napalım , Allah kabul etsin, geçen gün camide namaz kıldım açıkçası oturarak kılmaktan utandım hani gebeliğim belli oluyor ama herkes düşük tehlikemi anlmaz dedim çok zorlnadım,

bu arada kaynanalardan bahsetmişsiniz en iyisi bile batar bazen mesela benm kaynanam ramazanda geldi 40 gün kaldı normalde iyidir severim ama bazen batıyor işte, özellikle yemek konusunda hiç bir yemeğe soğan koymaz banada saman gibi gelir ben ne yaptıysa yiyorum ne yapayım bir günde sarma yaptım ve küçük bir soğan koydum sararken soğanmı koydun soğan konur mu dedi evet dedim ben soğan koyuyorum biliyosun anne dedim
bide biz karar vermişiz bebeğin ismine hemde daha hamile kalmadan ben vermiştim, işte durmadan onu koyun bunu koyun diyor dizilerdeki karakter isimlerini söylüyor mira gibi, off sinir oluyorum

canım benmde seninki gibi prensesim olacak inşallah sende dediğim gibi kafana takma azimle verirsin kilolarını

canım benmde seninki gibi prensesim olacak inşallah sende dediğim gibi kafana takma azimle verirsin kilolarını

ayy öylemi benimde içimden kız geçmişti yerim o minik prensesi ben sağlıcakla gelsin bence aslınında oğluşu oluck gibime gelio küçükburcudan emin değilim kestiremedim :44:

Kızlar dr gittim bende genetiği gösterdim sorun yoktu zaten de ondan da duymuş oldum herkes tanıyor tabi herkes nasılsınız seda hn filan dediler çıtı pıtı minyon olunca kolay unutulmuyorum tabii. Herhalde ilk gittiğimde bu kızcağımız mı tedavi olacak demişlerdir içlerinden ama Allah'a bin şükür çok iyi geçirdim o süreci benim gibi çok yumurta toplananlar ertesi gün karnını tutarak sancılarla gelirken ben dimdik yürüyerek gelmiştim iğne vurdurmaya. Herşeyim kolay oldu tabi doktorumun artı özen göstermesi de iyi oldu. Neyse işte muayene de etti aslında para alacaktı bankodaki kız sonucu göstericem sadece dedim tamam muayane olmayacaksan dedi yoksa 160 tl bayacaktım ama muayene de oldum İşte bir tane yumurtam büyümüş ama yaramaz çatlamamış akıntı görmen normal ama çatladığı anlamına gelmiyor dedi. Rahim iyi dedi. İlginç bir şey dedi vücudumuz 3 aylık yumurtayı toptan depo edermiş. 3aylık harcayacağımız yumurta belliymiş. Ve 3 ay yumurtaların kalitesi filan aynı olurmuş o yüzden tekrar tüp tedavisine başlayacaksam 3 ay ara verdiririrm yeni yumurtalar gelsin eğer yumurtadaysa sorun diye dedi ama senin dondurulmuş olacak ve aynı yumurta grubundan olduğu için 2 değil bir deneme sayabilirsin dedi devamı gibi dedi. Histereskopi içinde 10 dk lık bir işlem dedi. Senin konforun kasılmaman için uyutuyoruz dedi bence yerleşme sorunu yaşadın sen o yüzden bakmak istiyorm ama bu da tutmazsa yumurtalarda sorun olduğunu düşünürüm ancak sen gebe kalacaksın çünkü pco olanlar genelde çok kilolu olur tedaviye zor yanıt alırız sen zayıfsın işimiz kolaylaşıyor dedi öyle işte regl için tarlusal değil de progestan verdi günde 3 kere içicem kutu bitince regl olup gidicem 7-10. günleri arasında histereskopi olacak benden haberler böyle.

Asli ve Ozlem ben sizin oglunuz olucakmis gibi hissediyorum...
Yasemin canim senin buyukcekmece kolon hastanesindeki doktorun adi ne ?

ayy öylemi benimde içimden kız geçmişti yerim o minik prensesi ben sağlıcakla gelsin bence aslınında oğluşu oluck gibime gelio küçükburcudan emin değilim kestiremedim :44:

k. burcucun da kızı olacak canım hatta ismi bile belli yanlış hatırlamıyosam elif duru :) aslının da belki nur topu gibi bir oğlu özleminde kendi gibi kıvırcık bir kızı olur hayırlısı artık:)

sedacım bende pcoluyum ve zayıfım dediğin gbi genelde kilolu oluyorlar bu bir avantaj, o depo olayıda bence çok yumurtlamaktandır, ben tedavi görürken sormultum henüz gelişmemişti yumurtalar, dedim kaç yumurta var tonlarca dedi, saymaya kalksan sayamazsın okadar cok dedi, yani cok yumurtluyorz tabiki hepsi büyümüyo, histerespkobi dediğin hangisi karından girilen mi rahimden girilen mi inşallah hakkında hayırlısı olur ve bebişine kavusşursun

sabrina84/ sabriye duanı okudum rabbim sağlıklı ve hayırlı hamilelik, hayırlı evlat nasip etsin amin

zakkumx/ zeynep 04.11.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
sabrina84/ sabriye 05.11.2013 pazartesi sağlıklı ve hayırlı hamilelik, hayırlı evlat

Kızlar dualarınızı okudum allah kabul etsin inş.

canım sündüzcüm öncelikle tosuncuk boncuk kızını yanaklarından öpüyorum, içinde bulunduğun durumdan da bir an evvel kurtulmanı diliyorum, okurken kendimi senin yerine koydum, eğer ben olsaydım, acilen silkelenip kendime gelirdim, uzun süre mutsuz olamam çünkü, hemen kilo vermeye başlardım, kuaföre gidemesem bile kendi çabamala evde kendime cilt bakımı yapardım, sonrada aslında senin yerinde olmak isteyen binlerce insan olduğunü düşür kenimi şanslıgörürdüm....tabiki bunları yazması kolay..bana da diyorlar ki bebek meselesini düşunme kafandan at..ama yapamıyorum çok zor geliyor..sanki bebek dişındaki bütün konuları çözmesi daha kolaymıb gibi geliyor insana...Allah yardımcın olsun

bişey olmamasına sevindim sedoş inş. bu kez sım sıkı tutunur kuzucugunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…