- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.301
Ayyy dün yazamamıştım nasıl içimde kaldı anlatamam...Amanda amaaannn Özlemim büyümüş de keseler mi görmüüüşşş...Aman da kalp atışı için gün mü sayarmıışşş....Canım benim inanır mısın hala şaşkınlığımı atamıyorum...Bi de üstüne o kadar sakinsin ki bazen senin hamile olduğun bombasını unutuyorum bile...MAŞALLAH SÜPHANALLAH...Herşeyin çok güzel olacağına dair en büyük umudumsunuz sen ve ablasının bitanesi Aslı'm:)))
korkma canım miniğinide strese sokma allahın izniyle bir zararı yok bebişine odaklan bebeğin yanında değil oda zarar vermez arada rahım duvarı varAy cok sagolun ya icimi rahatlattiniz arkadaslar. Ne kadarda kasmisim kendimi bu kistle. Doktorda olcumleri yapti gayet sakin normalmis gibu tabi unuttum sormaya. Tehlikeli olsaydi soylerdi diye dusundum sonra.
korkma canım miniğinide strese sokma allahın izniyle bir zararı yok bebişine odaklan bebeğin yanında değil oda zarar vermez arada rahım duvarı var
kızlar çok ayıp ediyom size karsı ama hiç vakit bulamıyorum evin işi çocuk derken günler gelmiş geçmiş ben acayip mutsuzum sanırım birazda ondan kaynaklanıyor hiç bişiden memnun olmuyorum evde sıkılıyorum eşim dışarı çıkarıyor onuda huzursuz ediyorum çekilmez biri oldum çıktım lohusalığım zaten ağlamaklı geçti çok zor toparlandım sanırım depresyona giriyorum b dramı gitsem annemlerde uzakta sadece tel görüşüyoz herkese iiyim diyorum ama ii değilim kendimi çok çirkin hissediyorum ve çok bakımsızım aldığım kilolar üstümde kaldı üzüldükçe sıkıldıkça halada yiyorum meleğim çok zor bi bebek değil çok şükür ama yalnız kalmaktan hoşlanmıyoo beraber oynuyoruz uyuyana kadar yanındayım kendi kendine çok azoyalanıyoo özlem çok seviindim canım allahım tamamına erdirsin tubacım aşılama yapılacakmış sanırım hayırlara vesile olsun canım rabbim yüzünü güldürsün yasemin buket çok az kalmış hayırlısıyla kavuşun bebişlerinizeee inş allaha emanet olun inş ben daha ii olurum toparlarım
Asli ve ozlem mide bulantiniz basladimi? Benim devamli veya asiri olmuyor ama bazen cok bulaniyor. Bide asiri derecede asitli sulara aseriyirum icmesem rahat edemiyorum sanki hazmede iyi geliyor acaba cokmu zararlidir kizlar
Tuba canim Rabbim yardimcin olsun insallah doktordan ciktiginde sevincini bizimle paylasirsin Allah isini rast getirsin
nazan masaallah bende niyetlendim 9 ay icinde kuran hatmi yapmaya ama dedigim gibi sadece niyet ettim daha baslamadim. Kendimi cok tembel hissediyorum zaten cok yorgun hissediyorum kendimi zaten hep uykum geliyor. Pztsei isr baslayscam 8- 16 kadar bakalim dayanacakmiyim
bircan bende senin gibi oturarak kılıyorum heleki ben başından beri öyle kılıyorum zaten düşük tehlikesi vs filan derken 8 aydır oturdum kaldım. Alah kabul etsin nasıl olsa rabbim görüyor halimizi.
tümaycım psikolojisi bozuksa zaten dediğin gibi kafaya takmanında anlamı yok çünkü normal bir akıl ile yapmıyor bunları, bozuk bir psikoloji ile yapılan hareketler olunca insan daha tolranslı olur tabi, en iyisini yapıyorsun hiç oralı olma.kendinide boşuna üzme
teskkür ederiz teyzeleri zaten tek moral kaynağım o bi gülüşü yetio herşeye dışarı çıkmak ii ama hava o kadar dengesizki kalınmı incemi giydireceğini bilemio insan hasta olucak diye endişe ediyorum valla kimseye bırakmak istemio insan gözünden sakınıo annelik çok farklıymış yaaa kilolar dert off ya ömrümü yedi bu kilolar inş vericem dediğin gibi yaseminim paptya melisa falan içim ben belki ii gelir bakıorumda günler ne cabuk geçmiş hepinizin gebeliği baya ilerlemiş bircan kızınmı olucak oğlunmu bulantılar aşermeler başlamış yeni hamişlerde oohh ne gzellll haberlergörüşürüz yine inş ben im evi toparlamam lazım u sat oldu heryer heryerde
canım benmde seninki gibi prensesim olacak inşallahsende dediğim gibi kafana takma azimle verirsin kilolarını
ayy öylemi benimde içimden kız geçmişti yerim o minik prensesi ben sağlıcakla gelsin bence aslınında oğluşu oluck gibime gelioküçükburcudan emin değilim kestiremedim :44:
sedacım bende pcoluyum ve zayıfım dediğin gbi genelde kilolu oluyorlar bu bir avantaj, o depo olayıda bence çok yumurtlamaktandır, ben tedavi görürken sormultum henüz gelişmemişti yumurtalar, dedim kaç yumurta var tonlarca dedi, saymaya kalksan sayamazsın okadar cok dedi, yani cok yumurtluyorz tabiki hepsi büyümüyo, histerespkobi dediğin hangisi karından girilen mi rahimden girilen mi inşallah hakkında hayırlısı olur ve bebişine kavusşursunKızlar dr gittim bende genetiği gösterdim sorun yoktu zaten de ondan da duymuş oldum herkes tanıyor tabi herkes nasılsınız seda hn filan dediler çıtı pıtı minyon olunca kolay unutulmuyorum tabii. Herhalde ilk gittiğimde bu kızcağımız mı tedavi olacak demişlerdir içlerinden ama Allah'a bin şükür çok iyi geçirdim o süreci benim gibi çok yumurta toplananlar ertesi gün karnını tutarak sancılarla gelirken ben dimdik yürüyerek gelmiştim iğne vurdurmaya. Herşeyim kolay oldu tabi doktorumun artı özen göstermesi de iyi oldu. Neyse işte muayene de etti aslında para alacaktı bankodaki kız sonucu göstericem sadece dedim tamam muayane olmayacaksan dedi yoksa 160 tl bayacaktım ama muayene de oldumİşte bir tane yumurtam büyümüş ama yaramaz çatlamamış akıntı görmen normal ama çatladığı anlamına gelmiyor dedi. Rahim iyi dedi. İlginç bir şey dedi vücudumuz 3 aylık yumurtayı toptan depo edermiş. 3aylık harcayacağımız yumurta belliymiş. Ve 3 ay yumurtaların kalitesi filan aynı olurmuş o yüzden tekrar tüp tedavisine başlayacaksam 3 ay ara verdiririrm yeni yumurtalar gelsin eğer yumurtadaysa sorun diye dedi ama senin dondurulmuş olacak ve aynı yumurta grubundan olduğu için 2 değil bir deneme sayabilirsin dedi devamı gibi dedi. Histereskopi içinde 10 dk lık bir işlem dedi. Senin konforun kasılmaman için uyutuyoruz dedi bence yerleşme sorunu yaşadın sen o yüzden bakmak istiyorm ama bu da tutmazsa yumurtalarda sorun olduğunu düşünürüm ancak sen gebe kalacaksın çünkü pco olanlar genelde çok kilolu olur tedaviye zor yanıt alırız sen zayıfsın işimiz kolaylaşıyor dedi öyle işte regl için tarlusal değil de progestan verdi günde 3 kere içicem kutu bitince regl olup gidicem 7-10. günleri arasında histereskopi olacak benden haberler böyle.
kızlar çok ayıp ediyom size karsı ama hiç vakit bulamıyorum evin işi çocuk derken günler gelmiş geçmiş ben acayip mutsuzum sanırım birazda ondan kaynaklanıyor hiç bişiden memnun olmuyorum evde sıkılıyorum eşim dışarı çıkarıyor onuda huzursuz ediyorum çekilmez biri oldum çıktım lohusalığım zaten ağlamaklı geçti çok zor toparlandım sanırım depresyona giriyorum b dramı gitsem annemlerde uzakta sadece tel görüşüyoz herkese iiyim diyorum ama ii değilim kendimi çok çirkin hissediyorum ve çok bakımsızım aldığım kilolar üstümde kaldı üzüldükçe sıkıldıkça halada yiyorum meleğim çok zor bi bebek değil çok şükür ama yalnız kalmaktan hoşlanmıyoo beraber oynuyoruz uyuyana kadar yanındayım kendi kendine çok azoyalanıyoo özlem çok seviindim canım allahım tamamına erdirsin tubacım aşılama yapılacakmış sanırım hayırlara vesile olsun canım rabbim yüzünü güldürsün yasemin buket çok az kalmış hayırlısıyla kavuşun bebişlerinizeee inş allaha emanet olun inş ben daha ii olurum toparlarım
Kızlar dr gittim bende genetiği gösterdim sorun yoktu zaten de ondan da duymuş oldum herkes tanıyor tabi herkes nasılsınız seda hn filan dediler çıtı pıtı minyon olunca kolay unutulmuyorum tabii. Herhalde ilk gittiğimde bu kızcağımız mı tedavi olacak demişlerdir içlerinden ama Allah'a bin şükür çok iyi geçirdim o süreci benim gibi çok yumurta toplananlar ertesi gün karnını tutarak sancılarla gelirken ben dimdik yürüyerek gelmiştim iğne vurdurmaya. Herşeyim kolay oldu tabi doktorumun artı özen göstermesi de iyi oldu. Neyse işte muayene de etti aslında para alacaktı bankodaki kız sonucu göstericem sadece dedim tamam muayane olmayacaksan dedi yoksa 160 tl bayacaktım ama muayene de oldumİşte bir tane yumurtam büyümüş ama yaramaz çatlamamış akıntı görmen normal ama çatladığı anlamına gelmiyor dedi. Rahim iyi dedi. İlginç bir şey dedi vücudumuz 3 aylık yumurtayı toptan depo edermiş. 3aylık harcayacağımız yumurta belliymiş. Ve 3 ay yumurtaların kalitesi filan aynı olurmuş o yüzden tekrar tüp tedavisine başlayacaksam 3 ay ara verdiririrm yeni yumurtalar gelsin eğer yumurtadaysa sorun diye dedi ama senin dondurulmuş olacak ve aynı yumurta grubundan olduğu için 2 değil bir deneme sayabilirsin dedi devamı gibi dedi. Histereskopi içinde 10 dk lık bir işlem dedi. Senin konforun kasılmaman için uyutuyoruz dedi bence yerleşme sorunu yaşadın sen o yüzden bakmak istiyorm ama bu da tutmazsa yumurtalarda sorun olduğunu düşünürüm ancak sen gebe kalacaksın çünkü pco olanlar genelde çok kilolu olur tedaviye zor yanıt alırız sen zayıfsın işimiz kolaylaşıyor dedi öyle işte regl için tarlusal değil de progestan verdi günde 3 kere içicem kutu bitince regl olup gidicem 7-10. günleri arasında histereskopi olacak benden haberler böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?