Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sağol bebeğim inan çok değişik bi pisikoloji çok şükrediyorum rabbim sağlıklı sıhhatlı tatlımı tatlı bi evlat verdi ona bakmaktan şikayetçi değilim beniz sorunum kendimle sanırım doğumdan sonra fit olanları görünce üzülüyorum sanki önceden çok fittim ya! ama al ver bıktım yine yeniden en basından başlamaya bu akşam eşim geç gelecek o gelene kadar kendime bakyım bri önce duş sonra bakım yapim bari yazdıklarınız nasıl enerji verior insanın derdi neyse aklından öyle kolay çıkmıyor sadece rafa kalkıyor arada o kadar allahım san ve senin gibi bekleyenlerde nasip etsin ilk aylar zor geçiyor inş ii olucam rabbim güc ve kuvvet versin bana inş

Asli ve ozlem mide bulantiniz basladimi? Benim devamli veya asiri olmuyor ama bazen cok bulaniyor. Bide asiri derecede asitli sulara aseriyirum icmesem rahat edemiyorum sanki hazmede iyi geliyor acaba cokmu zararlidir kizlar
Canım benim 2 gündür garip midemm benim öyle canım bişey falan istemiyo bi dün rüyamda sütlac gördüm Sağolsun kalkınca kocama söyledim oda yaptı :)
ayy öylemi benimde içimden kız geçmişti yerim o minik prensesi ben sağlıcakla gelsin bence aslınında oğluşu oluck gibime gelio küçükburcudan emin değilim kestiremedim :44:
Canım o güzel kızını yerim senin maşallah fıstığa :) bolca dua et ve biraz kendine bakım yapmaya çalış iyi gelecektir kiloları da dert etme verirsi..
Demek oğluşum olcak bizde kocamla hep öyle konuşuyoruz nedendir bilmem :)
Asli ve Ozlem ben sizin oglunuz olucakmis gibi hissediyorum...
Yasemin canim senin buyukcekmece kolon hastanesindeki doktorun adi ne ?

Tümay sendemi erkek diosun hayırlısı bakalım sağlıklı doğsunda inşallah :)) son zamanlarda hep kız doğuruyolar bizde onları alırız :))

Asli ve Ozlem ben sizin oglunuz olucakmis gibi hissediyorum...
Yasemin canim senin buyukcekmece kolon hastanesindeki doktorun adi ne ?

amanıın tümay burcu ile bircan kız demişti sende erkek dedin ama ben şuan hiç hissetmiyorum bazen eşime kız olacak diyorum ama öylesine bakalım hayırlısı olsun,yeterki sağlıklı olsun

amiiin canım hayırlısı olsun

Rabbim oncelikle saglikla sihhatle tamamina erdirsin oyle hissediyorum canim...

Bakalim kimin dedigi cikicak bana Cigdem kiz Bedis erkek dedi kizim olucak ...Simdi Asli ve sen bize eksin yaptiriyorsunuz Merakla bekliyorum...

kızlar ben geldim ilk iğnemi oldum Allah a çok şükür gözümde ne kadar büyütmüşüm ya başlayınca insan rahatlıyor valla,dr beni perşembeye çağırdı bi daha geç değil mi acaba ama neyse benim de işime geldi gün aşırı gitmek zor gelirdi zaten
eşime gelince yazık arkadaşı çok sıkışmış zaten evine tadilat yaptırıyordu demek ki kıydmamış eşim zaten cuma günü vericem demiş,benim bugün hastaneye gitmem işleri bozmuş bana söylemeye de korkmuş zaten hep cumartesi gitsen olmaz mı diyordu neyse bu mesele de hallolmyş oldu böylelikle

SEDA çok şükür genetiğin iyi çıkmış paranda sana kalmış oh iyi olmuş
SÜNDÜZ o bebeğini yerim ben maaşallah ne kadar tatlı öyle ama sen kendini üzme boşver aynı şeyleyi biz de yaşıyoruz hem de bebeğimiz yok burcu doğru demiş bebek duşındaki herşey hallolurmuş gibi geliyor ama sen kendini fazla salma yine de seni mutlu edecek şeyler yapmaya çalış

biz daha yemek yemedik sağolsun eşim yapıyor yemeği bugünlük onu çok seviyorum gerçekten her konuda çok destek ıluyor demek ki herşey olumsuz değil hayatta

Hadi Bismillah canım sonu da hayırlı olur inşallah sonunda başladın şükürler olsun Allah kolaylık versin

Haydi bakalım tubiş allah yar ve yardımcın olsun hersey yolunda ve kolaylıkla gelişsin inş.

Bakalim kimin dedigi cikicak bana Cigdem kiz Bedis erkek dedi kizim olucak ...Simdi Asli ve sen bize eksin yaptiriyorsunuz Merakla bekliyorum...

tahminler çok erken başladı daha cinsiyet öğrenmeye çok var, kalp atışını bile duymadık hatta kese içinde bebek bile görmedik daha

canım hayırlı vede uğurlu olur inşallah,Allah kolaylıklar versin hiç zorlanmadan geçsin gitsin sende hamileyim diye müjdeli haberi verirsin inşallaaaahhhh

Biz evrene olumlu mesaj gonderiyoruz canim ....
Ozlem ben korkumdan bebegime hic bisey alamazken doktor bebegin hayati tehlikesi var dedigi arkadaslarim bile 4 4 luk oda yaptilar hic olumsuz dusunmediler bense her seferinde en kotusunu dusundum tabi hersey Allahtan ama herseyin guzel olacagina inanmak gerek..

yanii inanmamak değil ama insanın içinde bir yerlerde bi köşede korku da olmuyor değil,ama bundan dolayı öyle demedim hakikaten daha oooo cinsiyete çok zaman var şimdiden kafama takarsam benim için zaman hiç geçmez

Sonu yok özlemim kese bebek kal atışı ikilisi üçlüsü dörtlusu ayrıntılısı yok erkenmi dogurum yok söle yok böle bak bitmiyo yani zamsnda geçmiyo bence allah herseyin hayıtlısını versin inş. İyi düşünelim iyi olsun inş.

selamlar fıstıklar naslsınız iiyisiniz inşallah..

sunduzzzz canım benımm ben 56 kiloyla hamile kaldım 70i gecmiştim şu an 65im ama 3 aylık gebe gibi göbeğim var eger ki eşim korse almayı bugun basarırsa korse takıcam, psikoloji olarak bende çok çöküğüm ama gececek bunlar olagandır inşallah dıye umut edıyorum, Allah evlatlarımıza bizlere saglık sıhhat versın tek derdimizde varsın gıtmeyen kilolar olsun boşveeerrr.. sen bak miniğinin yüzüne egil nefesi degsin yuzune mis gibi içine çek yasadıklarına sukret, bana terapi gibi geliyor bide burcunun dediği gibi yapsak mesela ben 40mız çıksın hayırlısıyla doooğğruu kuaföre gıdıcem saclarımı kestırıcem vs.. bence sende atıyorum ptesiden itibaren endime yediklerime dikkat ediyorum artık yeter diyebilirsin:), bu arada ben bıraz daha psıkolojım bozuk davranabilirim 40mıza var bayagı daha :))..

bircann senin kv isim konusunda mira falan iyiymiş bizmki tutturmuştu ya hürrem yada mihrimah olsun diye :), valla ben kvyi size tam anlatsam donup kalırsınız:26:kendisinin örnegi oldugunu sanmıyorum.. ama ısrar edıyorum mumkunse lohusalıgınızı kendı annecıgınızle geçirin..

ve an itibarıyle eşim aradı korse yıne alamamış çok felaket gıcık oldum..medıkalcılerdevarmış sadece öfff pöfff

medikalcilerdemi yok yaaa heryerde bulur onu normal bi korse alacak öyle demirli bel fıtığı olanların kullandığı korseden almayacakki heryerde bulursunuz

bu arada senin kayınvalide de baya dizinin etkisinde kalmış anlaşılan

hakikaten tumayımm ya ben çok hıssetmiştım oğlun olacak dıye, kısmetse 2.de oğlun olur inşallah.. hayırlı saglıklı evlatlar olsunlarda öncelikle..

tahminlerim tutmuyor ama özlemin kızı aslının da oğlu olucak gıbı hıssediyorum.. hayırlısı Allah tan..

anaaam kız diyenler çoğunlukta

bitmez nazan bitmez 9 ayda çok uzun beee , amiin canım Allah herşeyin hayırlısını versin

özlem ya eczaneye sordu onlar demişler ama çok gıcık oldum ben dışarı çıktığımda kendım alırım artık parmagın varsa basını kaşıyacaksın tarzı bı laf vardı ya ondan işte ahh özleemmm ahhh benimm kv dizilerin epeeeyy bi etkisinde gercek dunyaya gercek bi dönuş yapsa ve bana hıç dokunmasa çok mutlu olacağım.. hele elif doğduktan sonra ki tavırları trajıkomık resmen..

bedriyeee hatta eski kadınlar uzun uzun bezleri dolarlardı korseyi kim görmüş

valla biz annemle eski kadınları analım dıye kocamaaann bez doladık ama bağladıgımız yerın yukarısından asagısından portluyor gobegım.. doktor bana hastaneden çıkarken 2.gundu dusun korse tak dedı 25 gun oldu hala takıcam.. bak bunda da kvnın kabahatı var ne zamana alıcak olsak var bende almayın dedı şimdide koca ıst da korse bitti resmen..

evet doğru bi laf parmağın varsa başını kaşırsın ,hayırdır ne yapıyor kv

canım madem sen çıkamıyorsun eşinde bulamadı internetten baksana bulursun belki,yada çamaşırcılarda,hatta pazarda bile olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…