- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.381
Kızlarrrr sabahtan beri nişan geliyor benden anammmm bugün yarın doğum yaparsın yazıyor internette.
Ama inadına bugun sancim yok :)
sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun dualarınız için, lütfen dualara ara vermeyin aklınıza geldikçe edin.
sorulara cevap vereyim hemen;
gittiğim hastane: Büyükçekmece Özel Kolan Hastanesi.
Doktorum: Gül'ün doktoru olan Deniz Bey.
özel hastanede böylesi bir sezeryan karşıtı doktor bulmak beni çok şaşırttı açıkçası. biz şimdi korkularımızdan proteinimizdenn tansiyondan filan sebeple yola çıkarak sezeryan istediğimizi söyledik kesinlikle sezeryan diye birşey yok dedi, sen normal doğuracaksın bunun için elimizden geleni yapıcaz, olmazsa suni sancı vericez, en son ihtimal herşeye rağmen normal olmazsa sezeryan ozaman düşünülür dedi. yani açıkçası beni normal doğuma ikna edip gönderdi dün akşam. bu sabahta nişan geldi zaten, demekki vucudumda bunu kabul etti :) işte benim bi şanssızlığım baştan beri bu doktora gitmediğim için çok samimi olamadım , mesela şimdi hastaneyi aradım odasını bağlamadılar, gülden telefonunu aldım cebini açmıyor vs vs ulaşamıyorum yani. gerçi benim Allahtan şu dr doğurtsun diye bi takıntım yok sancım artınca giderim kim varsa doğurtsun banane.
Kizlar benim kuzum tam boyle seyimin ustunde vuruyor o kadar asagida olmasi normalmi?
Kizlar benim kuzum tam boyle seyimin ustunde vuruyor o kadar asagida olmasi normalmi?
hatta bazen oluyoki gıdıklanıyo gibi oluyosun
sanki şeyine şey,ne vuruyo içerden gıdıklıyo:)
Her zaman bosluklarima dogru tepisirdi bugun karnimin ust ve alt tarafina vuruyor .ayyy evet gidikliyor sanki..
Meralcim canim demin sunduz ile görüştum bakalim bulamazsam ve acil lazım olursa eşimi gondericem alsin diye ondan. Sagol varol bebeğim benim. Öpüyorum seni
Hastaneye gidicem ama eşim gelsin onu bekliyorum zaten sancimda yok.
Bu arada dr u aradim yanindaki yardimci si cikti. Nişan im geldi diyorum o ne diyor:) insan ogrenmmezmi yaa birazda olsa. Kanamanizmi var yani gelin ozaman dedi. Ama dr ile konusamadim. Akşamki nöbetçi dra gidicem hem belki sancimda gelir ozamana kadar.
Kızlarrrr sabahtan beri nişan geliyor benden anammmm bugün yarın doğum yaparsın yazıyor internette.
bütün gece rüyamda iğneyi nasıl vuracağım derdine düşmüştüm en sonunda aslı'yı çağırın o gelsin diyordum rüyamda en son o tüp bebek yaptırdı ya tecrübelidir diye düşünmüşüm demek ki
Cicişler ben hala dogurmadim ara ara bilgi vereyim dedim. Eşim biraz geç gelecek onu bekliyorum. Evde hep yürüyüş yapıyorum sancim gelsin diye. İnat bu ya gelmiyor:))
Burcum tansiyon dan sebep kanama olabilir demişsin ama bu kanama degil halis mulis nişan kuşum ondan şüphem yok. Afedersiniz böyle şeffaf jölenin icinde kanlı bir sıvı şeklinde. Bilmeyenler öğrensin diye açıklamali yazdım kusura bakmayın iğrenç olduysa :)
Tümay Canımmm Allah razı olsun canim benim cok sagol ağzına saglik. Bana moral veriyorsunuz böyle dualarla.
Burcum daha çatı muayenesi olmadım bi baksın da çatı uygun derse dedigini yapar iyice açarım çatımi bacami :) belkide normal doğuma uygun degilsin der bu nöbetçi dr. Ozaman sezeryan olurum belkide cart curt diye. Ay kafayı yedim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?