Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlarrrr sabahtan beri nişan geliyor benden anammmm bugün yarın doğum yaparsın yazıyor internette.
Ama inadına bugun sancim yok :)

yasemin nişan felan diyosun ama benim doktor dediki kan gelirse su gelirse bunlar aciliyet belirtir.hastaneye gelmelisindedi..senden ne kadar kan geliyo bilmiyorum ama neden bi doktora gitmiyosun...
bence bekleme bugün yada hadi bekleyecem diyosan yarın git doktora.
bu arada bende bi kitap vardı hatırlasan.içinde dualar var ama bitkisel çözümlerde var.işine yarıyacaksa zeytinyağlı pamuk koyun diyo rahmi esnetir. yırtılmalara engel olur..fatma ana otunda o kitaptada bahsediyo..
birsürü de reçete var..yazarım isterseniz.
evde olabilecek olan zeytinyağı..bi dene istersen..eğer bu sancıların doğum sancısıysa bebeği bekleyene kadar göğüslerinize yarım soğan bağlayın diyo..yara olmazmış..doğumdan sonrada soğan suyu sıkıp sürün diyo..akında olsun
hayırlısı olsun hakkında.
bende daha tık yok:)))

Yasemin canim sicak bi dus alip doktora git bencede doktor git evde bekle derse rahat rahat beklersin ....

Kızlar nasılsınız ben fena değil artık iyice ağırlaştım ağrılarım arttı bazen ağlayacak durumda oluyorum

Yasemin dikkat et kendine kuzucum doğumun ne zaman belli deil ama inş. sağ salim alırsın yavrunu kucağına doğumun kolay olsun canım :)

Kizlar benim kuzum tam boyle seyimin ustunde vuruyor o kadar asagida olmasi normalmi?

Canım benim kuzuda öle sürekli kasığımı tekmeliyor ve seyime vuruyor ben sordum etraftaki büyklere sonra doğum yapmış kişilere ve doktoruma normal dedi ama dikkat et kendine çok iş yapma kendini çok yorma ve ayakta fazla durma dediler suana kadar pek bi sorun çıkmadı umarım sende de çıkmaz içini ferah tut tatlım

Yasrmin Rabbim kolay dogum vasip etsin Insaallah bende senin icin dua okuyacam simdi. Ben anlamam ama icimden bi his yakinda senin minik gelebilir. Doktora git canim bence hemen ve ne tur sikayetin sancin varsa anlat. Allah yar ve yatdimcin olsun

Meralcim canim demin sunduz ile görüştum bakalim bulamazsam ve acil lazım olursa eşimi gondericem alsin diye ondan. Sagol varol bebeğim benim. Öpüyorum seni
Hastaneye gidicem ama eşim gelsin onu bekliyorum zaten sancimda yok.
Bu arada dr u aradim yanindaki yardimci si cikti. Nişan im geldi diyorum o ne diyor:) insan ogrenmmezmi yaa birazda olsa. Kanamanizmi var yani gelin ozaman dedi. Ama dr ile konusamadim. Akşamki nöbetçi dra gidicem hem belki sancimda gelir ozamana kadar.

gerizekalısın deseydin....sen git hastaneyede nöbetçi möbetçi farketmez..sana durummu bildirirler zaten...heyecanlı mısın..
ağrın felan var mı?

sancı nasıl bişey bilmiyoruz ki..seni bilmemde ben adet sancısı çekerdim..doktor ona benzer derdii..

Kızlarrrr sabahtan beri nişan geliyor benden anammmm bugün yarın doğum yaparsın yazıyor internette.

Canımm nişan geldiyse rahimde açılma başlıyor demektir çünkü o nişan tıpa görevi görüyor bebeğin rahimde kalması çıkmak için bir yol bulmaması için nişan gelince tıpa da çıkmış oluyor ve bebeğin yolculuğu başlıyor. Ama sancın yok sanırım demek ki açılma daha başlarında 1-2 cm olabilir bekle bakalım çünkü zaten açılma olmayınca hastanede de bekleyeceksin sancın başlarsa hastaneye git açılmanın ne olacağı belli olmaz hızlı da ilerleyebilir bazısında nişan gelir gelmez sancı da başlıyor açılma hızlı oluyor bazısında da nişandna epey sonra açılma oluyor ama artık bebeğin geliyor canım bence yarın kucağına alırsın sanki nişansa gerçekten kanlı akıntı geliyor dimi. Bu arada canım ben yeni tel aldım ama sim kartım uymadı ona yeni sim aldım telim aynı ama kayıtlı numaralar gitti bana özelden numaranı atarmısın ya da cepten kaydediyim canımm. Allah'ım hayırlısıyla bir avazda kurtarsın inşallah otu bulamazsan hurma al canım oku ye. Eşine söyle alsın. Dualarımız seninle Betüşü çok merak ediyorum.

yaseminim şimdi okudum tatlı Allah yardımcın olsun amma sana bişey diyeceğim şimdi sen ona nişan demişsin ama nişan olmayabilir, çünkü aynısını benim arkadaşım yaşadığı, tansiyonu yükseldiği için kanama olmuş dedi doktor, (hani senin tansiyonda 16-10 olduya ondan söyledim)sonra tansiyon hapı içti 2-3 gün doğum başlamadı, 3 hafat sonra doğurdu..tabiki seninki böyle birşeyde olmayabilir..rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin AllahIm sizi korusun kollasın..her işini kolaylaştırsın inşallah

canlarım 2 günüdür gelemdim yazılı haftası hem evde hem okulda doluyum..neyse beni boşverin..

YASEMİN bebeğim üsteki msj okursun umarım Allah yardımcın olsun dularım seninle olacak inşallah..Allaha emanet olun

MERALİM canım benim Allah sen den bin kere razı olsun bana dua etmişsin , Rabbim sana huzur versin ve kalbindeki dilekelri görmeni nasşp etsin

AYŞE benim ilk hamileliğimde 2 tane kistim vardı doktor dedi bunlar gebelik kistler, çok normal, hiç sorun olmaz, yumurtluyorsun ama çatlamadığı için ve adet görmediğin için kist oluyor doğumdan sonra gider deöişti, hiç sallamadım bile, inşallah seninkide öyle birşeydir

BUKET o kitabın adını bana bir yazar mısın alıcam kesin

TUBA aşılaman hayırlı uğurlu olsun, olacağına inan , çok inana, sanki kesin olacakmış gibi git..doğru olan bu ..zaten olursa sevineceksin olmazsada üzüleceksin..böyle düşünki inanmış ol, Allah'ın vericeğiden ümidini kesme..yani benim yaptığım hatayı sen yapma..Allahım yardımcın olsun

SEDACIM sonuçlar temiz çıkmış gözünüz aydın bebeğin sağlıkla hemen gelsin inşallah

bide benim dua mı okuyan bütün herkesin ağzına sağlık rabbim ne muradınız varsa versin, evinize huzur sağlık bereket versin, kalbinizden geçen herşey hayırlısıyla olsun ( bunu daha önce yazacaktım fırsatım olmadı)

Canım arasaydin keşke çokmu taktın iğneyi kafana ondan olmuştur :)) )sonunda hayırlı haberlerini alırız inşallah canımmm

Yasommmm Rabbim kolaylık versin hayırlı ve kolay doğumlar olur inşallah dualarimdasin

Cicişler ben hala dogurmadim ara ara bilgi vereyim dedim. Eşim biraz geç gelecek onu bekliyorum. Evde hep yürüyüş yapıyorum sancim gelsin diye. İnat bu ya gelmiyor:))
Burcum tansiyon dan sebep kanama olabilir demişsin ama bu kanama degil halis mulis nişan kuşum ondan şüphem yok. Afedersiniz böyle şeffaf jölenin icinde kanlı bir sıvı şeklinde. Bilmeyenler öğrensin diye açıklamali yazdım kusura bakmayın iğrenç olduysa :)

Yasemin canim senin iicin Rabbi yesir cektim insallah saglikli kolay bir dogum olur .Rabbim yar ve yardimcin olsun.

Son düzenleme:

anaaammm nişan öyle bişey mi???? yasooooo bebeğim çatı açılması için hareketler var, böyle çömelip yürüyorsun, ördek yürüşü gibi bişey çok faydası oluyormuş,istersen bir internetten bak..

ayyy ev yapanın akıl vereni çok olurmuş,böyle uzaktan konuşmak kolay..canım benim Rabbim yardımcın olsun haydi bismillah

Tümay Canımmm Allah razı olsun canim benim cok sagol ağzına saglik. Bana moral veriyorsunuz böyle dualarla.
Burcum daha çatı muayenesi olmadım bi baksın da çatı uygun derse dedigini yapar iyice açarım çatımi bacami :) belkide normal doğuma uygun degilsin der bu nöbetçi dr. Ozaman sezeryan olurum belkide cart curt diye. Ay kafayı yedim ben :)

kuzucuk canım benim ayyy ben seni rüyamda görmüştüm geçen hatırladın mı,dur sana ayrıntılı yazayım rüyayı

ben senin yanındayım, bebek karnında kıpır kıpır durmuyor hiç, bana gödeğini gösteriyorsun, anaa bi bakıyor bebek çok belli kafası elleri kolları falan nasıl güzel, maşşalh, sonra yanımızdan gidiyorsun, hemen geri geliyorsun, anaam doğurup gelmişsin, hemencecik, çok kolay oldu diyorsun, çok güzel birerkek çocuk maşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…