- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.421
Burdayımmmmm :))) ara ara gidip geliorum :) çok fenayim burjuuu bulantıdan duramıyorum(
amanıınn bende hiç yok öyle bulantı falan
:)) özlem bırak olmasın bende eşime benim ne zaman midem bulanacak diyip duruyodum 2 gündür fenayim hele bugün daha kötüyüm kocamda dalga geçiyo :)
Jupppiiiii aslinida mide bulantilari baslamis yasasiiiinn. Naneli sakiz cigne veya nanelu seker at agzina cok faydali bide ac kalmsmaya calis asli
:)))) ikizimm sende de var anlaşılan :) ben bugün çok afedersin ama çıkarttım bileJupppiiiii aslinida mide bulantilari baslamis yasasiiiinn. Naneli sakiz cigne veya nanelu seker at agzina cok faydali bide ac kalmsmaya calis asli
yanii aslında olmasa iyi de sanki azıcık olsa kendimi hamile gibi hissederim diyorum,ama düşünsene iş yerinde olmadık bir zamanda birden bulanıyooor çok fena olurdu
Asli kanaman gecti degilmi canim
ozlem bende senin gibi dusundum dedim bulanmays basladada kendini belli etse bi iki haftadan beri bulaniyor buseferde bulanmayinca niye bulanmiyor bi terslikmi var diye dusunuyorsun. Bugun hic bulanmadi midem hayirlisi Insaallah
aslıı dün çin takvimine bakacaktın ne çıktı baktınmı
Canım baktım ya kız olucak ya erkek :))))))))
Şaka bi yana eğer eylül se erkek ekimse kız tabi reglime göremi bakicam transfere göremi onu bilmiyorum :)))
Ozlem bendede var mide bulantisi ama cikarma mikarma yok sukuryedigimizi sakliyoz. Bugun iyiyim sukur ulanti yok ama niye yok acaba
:))) hayırlısı olsun amann sağlıklı olsunda kız erkek hayırlı evlat olsun :)))ben iki ayada baktım erkek çıktı
Kasik agrisi normal canim hamilelikte. Ama benim sol popomun ustundeki bosluk varya bel ile popo arasi oraya bicak saplanir gibi saniyelik bi sanvi giriyor ayagima kadar hissediyorum yerimde cakili kaliyom sizdede varmi
Cok pimpirikliyim ya kendime gelmeliyim sma o sanciyi bi doktora soracam.
Buarada tavsiyem kendinizi bi iki nr buyuk beden sutyen alin ben almadigima pismanim yarin ilk isim o olcak. Buyuduler ya gece bunaliyorum normslde kucuklerdi
:))) hayırlısı olsun amann sağlıklı olsunda kız erkek hayırlı evlat olsun :)))
Halali hoş oldun kuzun o nasıl sözmelek2828/ nazan 22.10.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
Nazancım duanı okudum nolur hakkını helal et çok gecikti çookkk...(
Yasiii ay çol heyecanlı hayırla gelsin minik kızınsağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun dualarınız için, lütfen dualara ara vermeyin aklınıza geldikçe edin.
sorulara cevap vereyim hemen;
gittiğim hastane: Büyükçekmece Özel Kolan Hastanesi.
Doktorum: Gül'ün doktoru olan Deniz Bey.
özel hastanede böylesi bir sezeryan karşıtı doktor bulmak beni çok şaşırttı açıkçası. biz şimdi korkularımızdan proteinimizdenn tansiyondan filan sebeple yola çıkarak sezeryan istediğimizi söyledik kesinlikle sezeryan diye birşey yok dedi, sen normal doğuracaksın bunun için elimizden geleni yapıcaz, olmazsa suni sancı vericez, en son ihtimal herşeye rağmen normal olmazsa sezeryan ozaman düşünülür dedi. yani açıkçası beni normal doğuma ikna edip gönderdi dün akşam. bu sabahta nişan geldi zaten, demekki vucudumda bunu kabul etti :) işte benim bi şanssızlığım baştan beri bu doktora gitmediğim için çok samimi olamadım , mesela şimdi hastaneyi aradım odasını bağlamadılar, gülden telefonunu aldım cebini açmıyor vs vs ulaşamıyorum yani. gerçi benim Allahtan şu dr doğurtsun diye bi takıntım yok sancım artınca giderim kim varsa doğurtsun banane.
Tümayım 3 ay sonunda basladı hala daha devam ediyo ve dahada canım yanıyoKizlar benim kuzum tam boyle seyimin ustunde vuruyor o kadar asagida olmasi normalmi?
Gıdıklamıyo benimki buket canımı acıtıyo bu atada gemiş olsun alla korumuşhatta bazen oluyoki gıdıklanıyo gibi oluyosun
sanki şeyine şey,ne vuruyo içerden gıdıklıyo:)
:)) özlem bırak olmasın bende eşime benim ne zaman midem bulanacak diyip duruyodum 2 gündür fenayim hele bugün daha kötüyüm kocamda dalga geçiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?