Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Jupppiiiii aslinida mide bulantilari baslamis yasasiiiinn. Naneli sakiz cigne veya nanelu seker at agzina cok faydali bide ac kalmsmaya calis asli

:)) özlem bırak olmasın bende eşime benim ne zaman midem bulanacak diyip duruyodum 2 gündür fenayim hele bugün daha kötüyüm kocamda dalga geçiyo :)

yanii aslında olmasa iyi de sanki azıcık olsa kendimi hamile gibi hissederim diyorum,ama düşünsene iş yerinde olmadık bir zamanda birden bulanıyooor çok fena olurdu

Asli kanaman gecti degilmi canim
ozlem bende senin gibi dusundum dedim bulanmays basladada kendini belli etse bi iki haftadan beri bulaniyor buseferde bulanmayinca niye bulanmiyor bi terslikmi var diye dusunuyorsun. Bugun hic bulanmadi midem hayirlisi Insaallah

Jupppiiiii aslinida mide bulantilari baslamis yasasiiiinn. Naneli sakiz cigne veya nanelu seker at agzina cok faydali bide ac kalmsmaya calis asli
:)))) ikizimm sende de var anlaşılan :) ben bugün çok afedersin ama çıkarttım bile( naneli tavsiyekerini uygulucam :)
yanii aslında olmasa iyi de sanki azıcık olsa kendimi hamile gibi hissederim diyorum,ama düşünsene iş yerinde olmadık bir zamanda birden bulanıyooor çok fena olurdu

Bende işte sırf bu sebepten bulansin istiyodum hamile olduğumu hissediyim diodum ama fenaaa ((

Canım şükürler olsun yok inşallah bida olmazda kontrolüm için gün sayıyorum :) Ayşecim sende ara ara kasık ağrısı oluyomu özlem bu soru sana da gelsin :)

Kasik agrisi normal canim hamilelikte. Ama benim sol popomun ustundeki bosluk varya bel ile popo arasi oraya bicak saplanir gibi saniyelik bi sanvi giriyor ayagima kadar hissediyorum yerimde cakili kaliyom sizdede varmi

Cok pimpirikliyim ya kendime gelmeliyim sma o sanciyi bi doktora soracam.
Buarada tavsiyem kendinizi bi iki nr buyuk beden sutyen alin ben almadigima pismanim yarin ilk isim o olcak. Buyuduler ya gece bunaliyorum normslde kucuklerdi

ben iki ayada baktım erkek çıktı
:))) hayırlısı olsun amann sağlıklı olsunda kız erkek hayırlı evlat olsun :)))
Kasik agrisi normal canim hamilelikte. Ama benim sol popomun ustundeki bosluk varya bel ile popo arasi oraya bicak saplanir gibi saniyelik bi sanvi giriyor ayagima kadar hissediyorum yerimde cakili kaliyom sizdede varmi

Yok canım bende olmuyo benim ara ara kasiklarimda ağrı oluyo o kadar ama bak senin sadece bulaniyomus benim hem bulanıyo hem çıkıyo ((

Cok pimpirikliyim ya kendime gelmeliyim sma o sanciyi bi doktora soracam.
Buarada tavsiyem kendinizi bi iki nr buyuk beden sutyen alin ben almadigima pismanim yarin ilk isim o olcak. Buyuduler ya gece bunaliyorum normslde kucuklerdi

canım bence sen geceleri sütyeni çıkar bende senelerdir çıkarmıyordum ama pek sağlıklı değilmiş onunla yatmak

melek2828/ nazan 22.10.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat

Nazancım duanı okudum nolur hakkını helal et çok gecikti çookkk...(
Halali hoş oldun kuzun o nasıl söz
Yasiii ay çol heyecanlı hayırla gelsin minik kızın
Kizlar benim kuzum tam boyle seyimin ustunde vuruyor o kadar asagida olmasi normalmi?
Tümayım 3 ay sonunda basladı hala daha devam ediyo ve dahada canım yanıyo
hatta bazen oluyoki gıdıklanıyo gibi oluyosun
sanki şeyine şey,ne vuruyo içerden gıdıklıyo:)
Gıdıklamıyo benimki buket canımı acıtıyo bu atada gemiş olsun alla korumuş
:)) özlem bırak olmasın bende eşime benim ne zaman midem bulanacak diyip duruyodum 2 gündür fenayim hele bugün daha kötüyüm kocamda dalga geçiyo :)

Canım çubuk kraker birebir ve salatalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…