- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.401
Tümay Canımmm Allah razı olsun canim benim cok sagol ağzına saglik. Bana moral veriyorsunuz böyle dualarla.
Burcum daha çatı muayenesi olmadım bi baksın da çatı uygun derse dedigini yapar iyice açarım çatımi bacami :) belkide normal doğuma uygun degilsin der bu nöbetçi dr. Ozaman sezeryan olurum belkide cart curt diye. Ay kafayı yedim ben :)
Anammm hayırdır inşallah yaa burcu varya beni rüyasında gören herkes erkek doğurduğumu görüyor bukadar olur. Ayy bide erketk cikiyormus ayy şok olurum hee
Canım benim inşallah ruyandaki gibi kolayca doğum yaparim agzin bal yesin emi
Cicişler ben hala dogurmadim ara ara bilgi vereyim dedim. Eşim biraz geç gelecek onu bekliyorum. Evde hep yürüyüş yapıyorum sancim gelsin diye. İnat bu ya gelmiyor:))
Burcum tansiyon dan sebep kanama olabilir demişsin ama bu kanama degil halis mulis nişan kuşum ondan şüphem yok. Afedersiniz böyle şeffaf jölenin icinde kanlı bir sıvı şeklinde. Bilmeyenler öğrensin diye açıklamali yazdım kusura bakmayın iğrenç olduysa :)
bayanlar ya ben adet oldum sonradan da kan testım 0.01 cıktı ve ılıskımın uzerındende yaklaşık bır ay geçmişti durumlardan tek ılıskı olmuştu sımdı bu durumda geç döllenme felan olamazmı ıhtımal vamı
canlarım 2 günüdür gelemdim yazılı haftası hem evde hem okulda doluyum..neyse beni boşverin..
YASEMİN bebeğim üsteki msj okursun umarım Allah yardımcın olsun dularım seninle olacak inşallah..Allaha emanet olun
MERALİM canım benim Allah sen den bin kere razı olsun bana dua etmişsin , Rabbim sana huzur versin ve kalbindeki dilekelri görmeni nasşp etsin
AYŞE benim ilk hamileliğimde 2 tane kistim vardı doktor dedi bunlar gebelik kistler, çok normal, hiç sorun olmaz, yumurtluyorsun ama çatlamadığı için ve adet görmediğin için kist oluyor doğumdan sonra gider deöişti, hiç sallamadım bile, inşallah seninkide öyle birşeydir
BUKET o kitabın adını bana bir yazar mısın alıcam kesin
TUBA aşılaman hayırlı uğurlu olsun, olacağına inan , çok inana, sanki kesin olacakmış gibi git..doğru olan bu ..zaten olursa sevineceksin olmazsada üzüleceksin..böyle düşünki inanmış ol, Allah'ın vericeğiden ümidini kesme..yani benim yaptığım hatayı sen yapma..Allahım yardımcın olsun
SEDACIM sonuçlar temiz çıkmış gözünüz aydın bebeğin sağlıkla hemen gelsin inşallah
bide benim dua mı okuyan bütün herkesin ağzına sağlık rabbim ne muradınız varsa versin, evinize huzur sağlık bereket versin, kalbinizden geçen herşey hayırlısıyla olsun ( bunu daha önce yazacaktım fırsatım olmadı)
Tümay Canımmm Allah razı olsun canim benim cok sagol ağzına saglik. Bana moral veriyorsunuz böyle dualarla.
Burcum daha çatı muayenesi olmadım bi baksın da çatı uygun derse dedigini yapar iyice açarım çatımi bacami :) belkide normal doğuma uygun degilsin der bu nöbetçi dr. Ozaman sezeryan olurum belkide cart curt diye. Ay kafayı yedim ben :)
bayanlar ya ben adet oldum sonradan da kan testım 0.01 cıktı ve ılıskımın uzerındende yaklaşık bır ay geçmişti durumlardan tek ılıskı olmuştu sımdı bu durumda geç döllenme felan olamazmı ıhtımal vamı
Kızlar dr bana dün gittiğimde regl gecikti deyince tarlusal yerine progestan verdi nedense sanırım bu da söktürüyor sabah öğle akşam dedi bende bugün başladım dün öğlendne başlamıyım sıra şaşmasın dedim.Sabah ve öğlen birşey yoktu akşam çıktık geldik kaynanama da uğradık Yalova2da yazlıktalardı bugün geldiler az bi oturduk geldik geç oldu diye aç karnına içtim yemek yemeden 19.00 u geçiyordu biraz gerçi sabahta aç karnına içmiştim ama, sonra yemeğimi yedim, biraz evvel bir başım döndü oturduğum yerde koltuk döndü sanki bir vurdu yani hemen uzandım biraz yattım sonra kalktım mutfağı toplıyım bulaşıkları makineye yerleştiriyeyim dedim o da iki yemek tabağı, salata tabağı filan yani birkaç parça birşey ama durulayıp koyana kadar iki geri bir ileri gittim yani ayapa kalkamıyorum neden böyle çaprtı bilmem prospektüse baktım yan etkilerinde var uyku hali ani baş dönmesi bu durumlarda sabah bir tane iki tanesini gce yatarken için diyor. Eğer yarın da olursa dr sorucam öyle içicem. Dünya dönüyormuş anladımm yanii
kitabın adı her anneye lazım..kitabın içinde çocuğu olmayanların okuyacağı dualar ve içeceklerinden tutta, kız olsundiye yada erkeek olsun diye yapılacaklar, hamile kaldıktan sonra okunacaklar doğumda okunacaklar..ağlayan çocuğa okunacaklar, çocuk güzel ahlaklı olsun diye okunacaklar,çocuk yusuf yüzlü olsun diye okunacaklar,maddi ve manevi reçeteler var...güzel bir kitapfaydalı bilgileri bir araya getirmiş.ben internetten aldım..sende öle yapabilirsin...
yasom sen eminsin yani onun nişan olduğundn...bi eldi bidahada gelmedi heralde...
neyse sen bi doktora gitte..hayırlısıyla al inşallah kucağına..bu arada biraz sezeryane meyilli gibisin haa ne dersin...
??
benimde günler geçtikçe basurum ağırmaya başladı arada bir yokluyo...tabi zonklamak şeklinde..bende iyice tırsmaya başladım...ulan doğumdan korkmuyom basurdan korkuyom..e çümkü basurun ağrısını biliyorum...doğumunkini bilmiyomya konuşması kolay...benimde içten içe belim ağırıyo.bi iş yaptığım da yok ama..oturduğum yerde yada yattığım yere içerden içerden oyuluyo belim...şimdide çarşıdan geldik yürüdük tabi biraz..bu arada caddenin ortasında kızılayın göbeğinde bi düştüm
ayağımda eşimin ayakkabıları ayağıma büyük haliyle ..bende sürte sürte yürüyorum..küçücük bi çıkıntıdan a yağım burkuldu..kendimi yere bıraktım..baktımki düşecem yanlamasına oturdum...:))
kalktım gül gül bayıldım gülmekten..
özlem hoşgeldin bebek :)
aslı gittin mi?
özlem bugün face de bi foton vardı iş yerinde masa başında ayaktasın, o yeni mi? çok zayıfsınnnnn :))
Kızlar dr bana dün gittiğimde regl gecikti deyince tarlusal yerine progestan verdi nedense sanırım bu da söktürüyor sabah öğle akşam dedi bende bugün başladım dün öğlendne başlamıyım sıra şaşmasın dedim.Sabah ve öğlen birşey yoktu akşam çıktık geldik kaynanama da uğradık Yalova2da yazlıktalardı bugün geldiler az bi oturduk geldik geç oldu diye aç karnına içtim yemek yemeden 19.00 u geçiyordu biraz gerçi sabahta aç karnına içmiştim ama, sonra yemeğimi yedim, biraz evvel bir başım döndü oturduğum yerde koltuk döndü sanki bir vurdu yani hemen uzandım biraz yattım sonra kalktım mutfağı toplıyım bulaşıkları makineye yerleştiriyeyim dedim o da iki yemek tabağı, salata tabağı filan yani birkaç parça birşey ama durulayıp koyana kadar iki geri bir ileri gittim yani ayapa kalkamıyorum neden böyle çaprtı bilmem prospektüse baktım yan etkilerinde var uyku hali ani baş dönmesi bu durumlarda sabah bir tane iki tanesini gce yatarken için diyor. Eğer yarın da olursa dr sorucam öyle içicem. Dünya dönüyormuş anladımm yanii
özlem hoşgeldin bebek :)
aslı gittin mi?
özlem bugün face de bi foton vardı iş yerinde masa başında ayaktasın, o yeni mi? çok zayıfsınnnnn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?