Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Anammm hayırdır inşallah yaa burcu varya beni rüyasında gören herkes erkek doğurduğumu görüyor bukadar olur. Ayy bide erkek cikiyormus ayy şok olurum hee
Canım benim inşallah ruyandaki gibi kolayca doğum yaparim agzin bal yesin emi

Canım bende rabbi yessir çektim Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin cokk öptüm Allah'a emanet ol

tatlım inşallah çoooooooooooooooooooooooooook kolay bir doğum olur inşallah
rüyada erkek çocuk güzel haber derler, inşallah senin güzel haberlerini alıcaz canım, Allah'a emanet ol

özlem hoşgeldin bebek :)
aslı gittin mi?

özlem bugün face de bi foton vardı iş yerinde masa başında ayaktasın, o yeni mi? çok zayıfsınnnnn :))

Canım aynen nişan bu. Bende sanki yakınen yaşamışım görmüşüm gibi dedim ama o kadar topik gezdim doğum hikayeleri okudum ki bu kadar sene de herşeyi biliyorum nerdeyse doğurturum yani o derece Yaso gel kız doğurtayım ben seni Hayırlarla gelsin bebeğin ama bu saatten sonra erkek olmaz artık yanii.

bayanlar ya ben adet oldum sonradan da kan testım 0.01 cıktı ve ılıskımın uzerındende yaklaşık bır ay geçmişti durumlardan tek ılıskı olmuştu sımdı bu durumda geç döllenme felan olamazmı ıhtımal vamı

Kızlar dr bana dün gittiğimde regl gecikti deyince tarlusal yerine progestan verdi nedense sanırım bu da söktürüyor sabah öğle akşam dedi bende bugün başladım dün öğlendne başlamıyım sıra şaşmasın dedim.Sabah ve öğlen birşey yoktu akşam çıktık geldik kaynanama da uğradık Yalova2da yazlıktalardı bugün geldiler az bi oturduk geldik geç oldu diye aç karnına içtim yemek yemeden 19.00 u geçiyordu biraz gerçi sabahta aç karnına içmiştim ama, sonra yemeğimi yedim, biraz evvel bir başım döndü oturduğum yerde koltuk döndü sanki bir vurdu yani hemen uzandım biraz yattım sonra kalktım mutfağı toplıyım bulaşıkları makineye yerleştiriyeyim dedim o da iki yemek tabağı, salata tabağı filan yani birkaç parça birşey ama durulayıp koyana kadar iki geri bir ileri gittim yani ayapa kalkamıyorum neden böyle çaprtı bilmem prospektüse baktım yan etkilerinde var uyku hali ani baş dönmesi bu durumlarda sabah bir tane iki tanesini gce yatarken için diyor. Eğer yarın da olursa dr sorucam öyle içicem. Dünya dönüyormuş anladımm yanii

eğer kan testin sonucu bu ise ve adet olduysan, üzgnüm ama çok zor bir ihtimal hamile olman, Allah hayırlısını versin

kitabın adı her anneye lazım..kitabın içinde çocuğu olmayanların okuyacağı dualar ve içeceklerinden tutta, kız olsundiye yada erkeek olsun diye yapılacaklar, hamile kaldıktan sonra okunacaklar doğumda okunacaklar..ağlayan çocuğa okunacaklar, çocuk güzel ahlaklı olsun diye okunacaklar,çocuk yusuf yüzlü olsun diye okunacaklar,maddi ve manevi reçeteler var...güzel bir kitapfaydalı bilgileri bir araya getirmiş.ben internetten aldım..sende öle yapabilirsin...

yasom sen eminsin yani onun nişan olduğundn...bi eldi bidahada gelmedi heralde...
neyse sen bi doktora gitte..hayırlısıyla al inşallah kucağına..bu arada biraz sezeryane meyilli gibisin haa ne dersin...
??
benimde günler geçtikçe basurum ağırmaya başladı arada bir yokluyo...tabi zonklamak şeklinde..bende iyice tırsmaya başladım...ulan doğumdan korkmuyom basurdan korkuyom..e çümkü basurun ağrısını biliyorum...doğumunkini bilmiyomya konuşması kolay...benimde içten içe belim ağırıyo.bi iş yaptığım da yok ama..oturduğum yerde yada yattığım yere içerden içerden oyuluyo belim...şimdide çarşıdan geldik yürüdük tabi biraz..bu arada caddenin ortasında kızılayın göbeğinde bi düştüm
ayağımda eşimin ayakkabıları ayağıma büyük haliyle ..bende sürte sürte yürüyorum..küçücük bi çıkıntıdan a yağım burkuldu..kendimi yere bıraktım..baktımki düşecem yanlamasına oturdum...:))
kalktım gül gül bayıldım gülmekten..

Maalesef yok canım regl olmuşsun zaten çıkardı mutlaka testte artık bir ay geçmiş. Zaten reglinden iki hafta öncesi yumurtlama günüdür iki hafta öncesinde ilişki olsa belki olabilirdi o da regl olmasaydın ihtimal olurdu. Geç döllenme olsa bile regl olmazsın. Hayırlsı olsun olur olur sabret biraz.

valla bende progestan kullanırken aynısı olurdu, hatta hergün yaşardım...

aboooooo düştün mü, bide normal bişey gibi anlatmışşş, anam geçmiş olsun, sen koca göbekle düştün bide oturup güldüm.... :))
ayağındaki ayakkabılar hayal ettim, umarm kosele değildir, esas ben ona çok gülerim,neyse bir yerine bişey oldumu? benim hamile arkadaşım koridorda ayağı kayıp düşmüştü 8 aylık falan hemen dr aradı , doktor yat dinlen çok ağrın olursa gel demiş, sende yat bari zorlama

kitap için sağol tatlım kesin alıcam :))

özlem hoşgeldin bebek :)
aslı gittin mi?

özlem bugün face de bi foton vardı iş yerinde masa başında ayaktasın, o yeni mi? çok zayıfsınnnnn :))

hoşbulduk hangi resimmiş hatırlamadım ama uzun zamandır foto koymadım hele birde zayıf diyorsun o benim bekarlık halimdir şimdilerde tabiri caizse ayı yogi gibiyim

progestan baş dönmesi yapar canım

evet gördüm o resmi burcu ben ordayken nişanlıydım,o zamanlar bile kendimi kilolu bulurdum şimdi o zamanlarımı arıyorum

Ay buket gecmis olsun dikkat et. Normalde bende boyle durumlarda cok gulerim hele benim basima gelince ama gebeyken cok korkunc ya ben trdeyken yeni ogrenmisim hamileligimi esim onden ben arkadan arabaya yetisecez. Allahim ayagim bi kaydi ama dusmedim nasil kastiysam kendimi geri cektim belim agirdi sonra ucuz atlattim tabi kendi kendime guldum ))

Buketin bahsettigi kitabi bende aldirmistim anneme trden bundan 4 ay once gercekten cok guzel seyler var. Az once ona baktim bende kitabi bulamiyom ya tasindim ama sanki daha duzene sokamadim oyoyoy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…