- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.441
tamam canım sağol..denerimanladım cnm muhtemel yüklediğin resimlerim mb yüksektir. çünkü albümlerin aldığı resimlerin mb çok düşük. Resmi powerpaıntte aç ve tekrar kaydet bu şekilde mb düşer bir de öyle dene bakalım. Olmadı kazene konu ile alakalı mesaj atabilirsin cnm.
el kol boyun bel hareketleri..nette buursun..basit şeylerne tür ezersiz yapmamı tavsiye edersin
Bana sorarsan hamilelikte yapilan yogalar var nettede gorursun onu tavsiye ederim bende kitabini dvd sini aldim yaparim diye ama cok tembelik ettim hamileligim boyunca bir lere yaptim sadece::)) ama cok rahatladim kis gibi oluyorsun ve doguma yardimci oluyormus
Canim ben bi ayet buldum bebisibe bubu 11kere oku ufle uyumasi icin.
Bismillahirrahmanirrahim vecealna nevmeküm sübata.
Çok sağol cnm denerim tabi seve seve en önemlisi dua okuyup duruyorum tuğrayı zaten.. İnşallah allah sağlıkla büyütmeyi sağlıkla büyümelerini nasip eder yavrularımıza..isteyen herkese de sağlıklı evlatlar inşallah.Anlamida soyle ve biz uykunuzu size bir dinlenme kildik. Dene canim
Disanur sagol canim cok sukur iyi geciyor hamileligim. Rabbim sanada nasip etsin Insaallah bu guzel duyguyu
ozleeeem birsey buldum bana yariyor son iki gundur siddetli bir sekilde reflu olustu bende bulgurdan bide pizza yedim uzeri domatesliydi baya azdi o gece bende erteai sabah esime soguk ayran yapmistim nasil ictim kana kana kesti yani soguk ayran bana iyi geliyor bi dene istersen;)
caım diş çıkarıyor olamazmı..huzursuzsa ğer ben ona bağladımKızlar şu iki günde tükendim her saat başı uyandık tuğra çığlık çığlığa saat başı uyanıyor emziriyorum emerken ağlıyor emzirmiyorum kucağımda uyutuyorum devam ediyo uykuya kucakta bile kıvranıyo tok olduğuna eminim 6 ay bitti hala mı gaz acaba şaşırdım gerçekten gece doğru düzgün uyuyamadığından gündüz de hep gözler düşük uyumak istiyor uyutuyorum yine ağlayarak uyanıyor.keyfi yerinde gibi gülüyor oynuyo uyanıkken ama bi süre sonra gözler yine düşüyor uykusunu alamıyorki yavrum ne yapacağım benim uykusuz kalmam önemli değil artık tuğra uykusunu alsagaz olabilir mi ki hani geçecekti...gündüz de sürekli ağlasa başka rahatsızlığı var diye şüphelenecem ama genel olarak iyi bilemedim bi akıl verin (
Buketle bedriyecim alıntı yapmayı unuttum :) şimdi şöyle sabahları emziriyorum ondan 1.5 saat sonra falan yumurta sarısının yarısından azını küp şeker kadar beyaz peyniri yediriyorum ıhlamurla ıslatıp kaşıkla ayrı ayrı veriyorum bulamaç etmiyorum.pekmez yaptı bi tanıdık ondan alacam onu vercem işte.sonra emziriyorum yine öğleden sonra sebze çorbası yapıyorum bazen brokoli havuç patates bazen havuç patates bazen kabak havuç patates onu vermeye çalışıyorum çatalla eziyorum akşama doğru meyve cam rendede veriyorum bi gün elma bi gün muz. Gece de tahıllı mama veriyorum. Ama her gece değil.kahvaltıyı yavaş yavaş artıracam ceviz,pekmez,Bebe bisküvilerİ eklicem işte.bunları yapıyorum ama tuğra yiyo mu tartışılır ağzını kapatıyor bazen istemiyo diliyle itiyor ben dikkatini dağıtmaya dağıta vermeye çalışıyorum.dün mesela patates kabak havuç verdim çorba ama katıydı biraz yarım kase yedi ama 4 kere fazla kustu bugün emzirecem sadece meyve verecem.bozdu galiba.zor zor sizde de değişik şeyler yaparsanız yazın kızlar.
Merhaba bayanlar ben bebek icin 5 senedir ugrasiyorum gecen ay 3. Asilamami yaptirdim ama oda tutmadi bu ay ara verdim adetim 16 sinda ama bigun sabah tuvatelete gittim ic camasirimda nokta seklinde bir kan vardi ve beyaz akintim var hamile olabilirmiyim bunh yasayan varmi hic bu sekilde bir kanamam olmamisti
canm çok şükür bir kaç gündür midem iyi bi şikayetim yok olmaz inşallah ama olursa yaparım dün evde yoğurt mayaladımonunla yaparım, ama sen en azından bir süre kesinlikle domates yeme canım beni fena yapan domatesdi, birde ben gaviscon şurup içtim ağrı olunca ve gece yatarken hemen geçti tavsiye ederim.
Burcum dua listesine beni de ekle. Birde watsapta sorun var mı sana yazdım ama gitmedi sanırım saat simgesi çıktı mesajın yanında onay simgesi olmadı sende denesene bana yazmayı gelcek mi bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?