Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tamam canım sağol..denerim
ne tür ezersiz yapmamı tavsiye edersin
el kol boyun bel hareketleri..nette buursun..basit şeyler

hayatım boyunca hiç denemedim bakarım canım yapmaya çalışırım

Disanur sagol canim cok sukur iyi geciyor hamileligim. Rabbim sanada nasip etsin Insaallah bu guzel duyguyu

ozleeeem birsey buldum bana yariyor son iki gundur siddetli bir sekilde reflu olustu bende bulgurdan bide pizza yedim uzeri domatesliydi baya azdi o gece bende erteai sabah esime soguk ayran yapmistim nasil ictim kana kana kesti yani soguk ayran bana iyi geliyor bi dene istersen;)

Kızlar şu iki günde tükendim her saat başı uyandık tuğra çığlık çığlığa saat başı uyanıyor emziriyorum emerken ağlıyor emzirmiyorum kucağımda uyutuyorum devam ediyo uykuya kucakta bile kıvranıyo tok olduğuna eminim 6 ay bitti hala mı gaz acaba şaşırdım gerçekten gece doğru düzgün uyuyamadığından gündüz de hep gözler düşük uyumak istiyor uyutuyorum yine ağlayarak uyanıyor.keyfi yerinde gibi gülüyor oynuyo uyanıkken ama bi süre sonra gözler yine düşüyor uykusunu alamıyorki yavrum ne yapacağım benim uykusuz kalmam önemli değil artık tuğra uykusunu alsa gaz olabilir mi ki hani geçecekti...gündüz de sürekli ağlasa başka rahatsızlığı var diye şüphelenecem ama genel olarak iyi bilemedim bi akıl verin (

Buketle bedriyecim alıntı yapmayı unuttum :) şimdi şöyle sabahları emziriyorum ondan 1.5 saat sonra falan yumurta sarısının yarısından azını küp şeker kadar beyaz peyniri yediriyorum ıhlamurla ıslatıp kaşıkla ayrı ayrı veriyorum bulamaç etmiyorum.pekmez yaptı bi tanıdık ondan alacam onu vercem işte.sonra emziriyorum yine öğleden sonra sebze çorbası yapıyorum bazen brokoli havuç patates bazen havuç patates bazen kabak havuç patates onu vermeye çalışıyorum çatalla eziyorum akşama doğru meyve cam rendede veriyorum bi gün elma bi gün muz. Gece de tahıllı mama veriyorum. Ama her gece değil.kahvaltıyı yavaş yavaş artıracam ceviz,pekmez,Bebe bisküvilerİ eklicem işte.bunları yapıyorum ama tuğra yiyo mu tartışılır ağzını kapatıyor bazen istemiyo diliyle itiyor ben dikkatini dağıtmaya dağıta vermeye çalışıyorum.dün mesela patates kabak havuç verdim çorba ama katıydı biraz yarım kase yedi ama 4 kere fazla kustu bugün emzirecem sadece meyve verecem.bozdu galiba.zor zor sizde de değişik şeyler yaparsanız yazın kızlar.

Bide genelde yemeyi reddettiği için duyduğunu anlamıyorum yada az yedi geliyo bana emziriyorum yedirdikten yarım saat sonra genelde istemiyo emmek yada az emiyor. Meyvede toplasan 4-5 çay kaşığı yiyo çok ısrar etmek istemiyorum yeni başladık diye yavaş yavaş artar inşallah..en çok sevdiği çok ilginç kan ilacı onu verirken elime dalıyor şebek kaşığı çekiyor kendine diğerlerine de öyle atılma inşallah.dün hariç sebze çorbasınıda 10 çay kaşığı falan alıyordu.dün yarım kase yeyince biraz zorla oldu ama öyle de çıkardı hep demekki gerçekten zorlamamak lazım.

Canim ben bi ayet buldum bebisibe bubu 11kere oku ufle uyumasi icin.
Bismillahirrahmanirrahim vecealna nevmeküm sübata.

Anlamida soyle ve biz uykunuzu size bir dinlenme kildik. Dene canim
Çok sağol cnm denerim tabi seve seve en önemlisi dua okuyup duruyorum tuğrayı zaten.. İnşallah allah sağlıkla büyütmeyi sağlıkla büyümelerini nasip eder yavrularımıza..isteyen herkese de sağlıklı evlatlar inşallah.

canm çok şükür bir kaç gündür midem iyi bi şikayetim yok olmaz inşallah ama olursa yaparım dün evde yoğurt mayaladım onunla yaparım, ama sen en azından bir süre kesinlikle domates yeme canım beni fena yapan domatesdi, birde ben gaviscon şurup içtim ağrı olunca ve gece yatarken hemen geçti tavsiye ederim.

Merhaba bayanlar ben bebek icin 5 senedir ugrasiyorum gecen ay 3. Asilamami yaptirdim ama oda tutmadi bu ay ara verdim adetim 16 sinda ama bigun sabah tuvatelete gittim ic camasirimda nokta seklinde bir kan vardi ve beyaz akintim var hamile olabilirmiyim bunh yasayan varmi hic bu sekilde bir kanamam olmamisti

caım diş çıkarıyor olamazmı..huzursuzsa ğer ben ona bağladım

sağol canım

zaten ısrar etme..etmeyin diyolar..sevmezse 2 hafta sonra yine deneyin vermeyi diyolar..bu arada yoğurtta tavsiye ediyolarelde mayalanmış..

yumurtlama belirtisi gibi duruyo..geç yumurtlamışta olabilirsin
,yerleşme kanaması adetle aynı gün geliyo..bende olmuştu.onun dışında belirtiler adetle aynı..
ama inşallah hamilesindir..

ASLI VE BUKET sizleride yeni dua listesine ekledim

Dilekcim beni sormuşsun haftasonu misafirim vardı buyüzden gelemedim yazdıklarınızı okudum.
Gamzecim inşallah Tuğra iyi olur eski düzenine girer, Allah kolaylık versin canım

kızlar bugün haberlerde çocukların kemik gelişimi için boylarının uzun lması için kemik suyuna çorba yapın içirin diyorlardı sebze çorbası, 6.aydan sonra verilebilirmiş,bizim bir arkadaşta yapıyordu

Burcum dua listesine beni de ekle. Birde watsapta sorun var mı sana yazdım ama gitmedi sanırım saat simgesi çıktı mesajın yanında onay simgesi olmadı sende denesene bana yazmayı gelcek mi bakalım.

inşallah nartanesi ya bende kürtajdan sonra regl olmadim gün sayiyoruz.doktor iki ay ara vvermişti 2bat geçirmem lazim.normalde belki kendiliğinden olur diye beklerdim.ama 15 yil oldu eşim hiç beklemek istemiyo allah nasip ederse mayista transfer olucam yine

Burcum dua listesine beni de ekle. Birde watsapta sorun var mı sana yazdım ama gitmedi sanırım saat simgesi çıktı mesajın yanında onay simgesi olmadı sende denesene bana yazmayı gelcek mi bakalım.

kizlar burcuyu görmüyom denkmi gelmiyom bugün nette bgir sorunmu vardi galiba bende epey bir süre giremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…