Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Hayirli cumalar herkese
benimde dunden beri reflu basladi. Dun aksam ziyarete gittik orda kisir yedim sanirim bulgurda reflu yapiyor.
Bunada sukur

hayatumuttur/ Gamze 10.02.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket ,evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
baf32/ Ferhan 11.02.2014 salı Ailesine huzur ve bereket,evladına sağlıklı uzun bir ömür ve hayırlı,sağlıklı bir kardeş
akyüzçiğdem/ Çiğdem 12.02.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
melek2828/Nazan 13.02.2014 perşembe Kendisine tez zaman da hayırlı şifalar, sağlıklı günler, ailesine huzur ve bereket , evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
sunbal/Sündüz 14.02.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
maralam/Meral 17.02.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
tb_fb/Tuğba 18.02.2014 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
duamnur/Burcu 19.02.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, eşine ve kendisine sağlıklı uzun bir ömür
burju82/Burcu 20.02.2014 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
ecrinn07/Aslı 21.02.2014 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik, ikizlerin kolayca doğması ve hayırlı evlatlar
buketdemet/Buket 24.02.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
sekerkız67/Tuğba 25.02.2014 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla pozitif olması
bdroner/Bedriye 26.02.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
btskn/Bircan 27.02.2014 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik,kolay doğum ve hayırlı evlat
serap-serap/Serap 28.02.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
barisozlem/Özlem 03.03.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik,kolay doğum ve hayırlı evlat
alaraburcu/Burcu 04.03.2014 salı Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
nartanesii/Ayşe 05.03.2014 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik,kolay doğum ve hayırlı evlat

çok şükür duaları bitirdim tek tek dualarınızı ettim.. duaları çok geriden okuyorum ne olur haklarınızı helal edin fırsat buldukça okuyorum.. Allah tüm ettiğimiz duaları kabul etsin inşAllah

canımcım senin bebiş kaç aylık oldu? ben 4.aya geçtiğimde dr artık eskisi gibi kilo almayacak korkma dedi..Boyu uzamış mı? Kilo zaten geçici önemli olan boy.. bizim elif 4.aya kadar 1 kilo aldı 4.ayda 200 gr aldı bende üzüldüm tabi ama artı hareketlenicekler ki emekleme döneminde daha da kilo almıyacaklar.. çok şükür ki vermemiş.. bence sıkıntı yok.. Sağlığı yerinde olsun varsın zayıf olsun..

Hayirli cumalar herkese
benimde dunden beri reflu basladi. Dun aksam ziyarete gittik orda kisir yedim sanirim bulgurda reflu yapiyor.
Bunada sukur

aman dikkat et ayşe gaz yapan şeyleri ya yeme yada az ye dün bende yemeğimi fazla kaçırdım nedir akşam şiştim çatlayacaktım sanki ne oturabildim ne yatabildim, sırtımda bu aralar çok ağrıyor

bencede sağlığı sıhhati yerindeyse kilo çok önemli değil hatta zayıf daha iyi bence kolay taşınır

bedriyeciğim nasılsın iyimisin görüşemiyoruz

bencede sağlığı sıhhati yerindeyse kilo çok önemli değil hatta zayıf daha iyi bence kolay taşınır

bedriyeciğim nasılsın iyimisin görüşemiyoruz

iyiyimm özlemimm sen nasılsın diyeceğim sırtın ağrımış neden acaba, şimdi senin sırt deyince aklıma bacak ağrım geldi gebelığım boyunca ne ağrıdı bacağım yaa.. KAlsiyum içiyor musun özlemim sen.. hee bu arada görüşemiyoruz her buraya geldiğimde daha sık giriceğim diyorum ama inan fırsat çok az oluyor şu anda da buradayım ya kurutmada elifin çamaşırları var beni bekliyor çıkarmamı.. sizleri çok özlüyorum bööölee burnumun üstünde tütüyorsunuz..

Selam canlarım nasılsınız ben fena sayılmam bu aralar aşırı halsizlik var üzerimde aniden uyku bastırıyor başım dönüyor midem çok kötü yanmaya başlıyor neyim var anlamadım gitti bi türlü doğum sonrası kont. gidemedim hep erteliyorum önümüzdeki hafta bi aksilik çıkmazsa gidecem inş. kan değerlerimi falanda ölçtürecem bişey çıkmaz umarım

kalsiyum içmiyorum sadece decavit içiyorum onun içinde varmı acaba,ayyyy sırtım şuan felaket ağrıyor evde olup yatmam lazım oturmaktanmı dengesiz oturmaktanmı neden bilmiyorum sağ tarafım ağrıyor sadece sırtıma minder koydum bakalım faydası olacakmı pek yok gibi şimdilik ama neyse,arada sırada fırsat buldukça gel canım bende özlüyorum seni,kızınıda gördüm maşallah büyütmüşsün

Canım 6 ya bitti 7.ayımızdayız 6 ay 5 günlük :)) 8 kilo 69 Cm geçen ay 68 di 2 Cm almış. Ben eleştirirdim yemiyosa zorlama aç değil demek ama kilo almadı ya zorla yedirmek fazla fazla yedirmek istiyorum azcık zorluyorum kahvaltıları napim benmişim sebep gibi düşününce daha çok üzülüyorum

Bedriye masallah minik kusun cok tatli saglikli buyusun insaallah.

Ozlem benimde belim kalcam agrir cok oturmaktan oluyor bende yuruyus yapinca geciyor inan bi dene istersen.

Merhaba kızlar nasılsınız. Belim kopuyor ağrıdan bugün ve çok midem bulanıyor aahh bilmesem gebeyim dicem yani uyku hali, halsizlik ne ararsan var. Bugün öğlene kadar çok yoğundum hatta öğleden sonra da ama öğrenciler yok bugün öğleden sonra ondan rahatım şu an. Yemek dokundu mideme galiba ya da üşüttüm bel ağrısı da olunca o geldi aklıma bugün bir geçse de gidip eve az yatsam. Sizlere bunu demek ne kadar doğru tabi hepiniz bebeklisiniz artık ben en yoğun ve yorgun halimden kat kat yorgunsunuzdur. Bazen bebek istiyorum ama bakabilecek miyim başedebilecek miyim işyerinde yoğunluktan evde yattığım yeri şaşırıyorum sabah zoraki kalkıyorum bir de bebek istiyorum diyorum kendi kendime ama o zaman evde olucam çalışmıcam bir süre ben bakıcam yani ama o da ayrı mesai Allah güç kuvvet versin hepinize.

Bedriye masallah minik kusun cok tatli saglikli buyusun insaallah.

Ozlem benimde belim kalcam agrir cok oturmaktan oluyor bende yuruyus yapinca geciyor inan bi dene istersen.

canım mecbur akşama kadar oturuyorum ara sıra kalkıp kısa kısa yürüyorum ama oturduğum an ağrı yine başlıyor, doktora kas gevşetici kullanabilirmiyim diye sordum 3-4 gün kullan bide günde 2-3 sefer tamol iç dedi zaten az önce dayanamayıp parol içmiştim.

ÖZLEM canım benim sırttın ağrıyormuş kıyamam ben sana, sıcak duş al bol bol iyi gelir, geçmiç olsun dikat et

SEDA benimde dün belim kopuyordu yakı yaptım çok iyi geldi, sende yap

ÖZLEM canım benim sırttın ağrıyormuş kıyamam ben sana, sıcak duş al bol bol iyi gelir, geçmiç olsun dikat et

SEDA benimde dün belim kopuyordu yakı yaptım çok iyi geldi, sende yap

burcuuuuuuu kıyma banaaaa (şefkate ihtiyacım var) dayanamıyorum son yarım saat, sadece sırt değil ön taraflara doğru geldi ağrı sanki batıyor bi yerlerim eve gidiyimde akşam yatarken alırım duş

Uyyy burjum benim bildigim sicak su hamilelere iyi gelmiyor tanidigim biri doguma varken yani son ayinda sicak suyla banyo yapmis hatta oturmus suya acilma olmus((. Ilik suyla yikansin bence.

ozlem banada doktorum magnezium hapi verfi onu fuzenlu kullandigim zama agrim daha az yok kadar diyebilirim hatta kaslari gevsetiyormus uzerinde oyle yaziyor bi sor doktoruna istersen. Banada kalsium hapi vermedi belki eksiktir dedim ama sen bol bol peynir yogurt sut hatta ayran tuket dedi bana ::)))

hımmm olabilir ben bi ara dedim magnezyum ver diye vermedi o zaman kalçam ağrıyordu ortapediye git dedi

Böyle hamilelik ve Doğum haberlerini görünce kendim hamile yada doğum yapmış kadar seviniyorum Rabbim bebislerinizi size bagislasin hayirli evlat olsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…