- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.401
Beni eklemeyi unutma cnm listeye :)75 gr yakın aldı cnm. Ama hiç bu kadar az almamıştı.sebze çorbası yapıyorum ama sevmiyor içiremiyorum.dün gece tahıllı mama verdim onu sevdi yedi. Ne yedirecem hep şaşırdım bu ay merak ediyorum kilo alacak mı diye..bi arkadaşımda dediki bi zaman sonra almıyorlar kilo öyle onun oğlu da öyle olmuş 3 ay falan azcık almış gram gram rabbim evlatlarımızı korusun her şeyleri düşünülüyor zor iş
Hayirli cumalar herkese
benimde dunden beri reflu basladi. Dun aksam ziyarete gittik orda kisir yedim sanirim bulgurda reflu yapiyor.
Bunada sukur
canımcım senin bebiş kaç aylık oldu? ben 4.aya geçtiğimde dr artık eskisi gibi kilo almayacak korkma dedi..Boyu uzamış mı? Kilo zaten geçici önemli olan boy.. bizim elif 4.aya kadar 1 kilo aldı 4.ayda 200 gr aldı bende üzüldüm tabi ama artı hareketlenicekler ki emekleme döneminde daha da kilo almıyacaklar.. çok şükür ki vermemiş.. bence sıkıntı yok.. Sağlığı yerinde olsun varsın zayıf olsun..
bencede sağlığı sıhhati yerindeyse kilo çok önemli değil hatta zayıf daha iyi bencekolay taşınır
bedriyeciğim nasılsın iyimisin görüşemiyoruz
haydi hayırlısı olsun, ama ne talan söylim seni çok pozitif gördüm maşallah, bu g,d,şle sen 1 değil 2 tane daha doğurursun inşallah
Herkese günaydın hayırlı cumalar olsun kızlar. Bol hamiş hameri alacağımız musmutlu birgün olsun. Rabbim herkesin dualarını kabul buyursun.
GüEl sözlerin için çok teşekkür ederim canım. Bu yolda stres en büyük düşman. Ben stres yapmadım oğlumda da şimdi de. Rabbim her zaman yanımızda elhamdülillah. O ol derse her kimde olursa olsun olur. Çok şükür sağlıklıyız çok şükür hiiçbir sıkıntımız yok. Olur inşallah bu ay olmaz önümüzdeki ay olursonrası olur. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin tek ki. Bufünümüze şükürle rolsun.
iyiyimm özlemimm sen nasılsın diyeceğim sırtın ağrımış neden acaba, şimdi senin sırt deyince aklıma bacak ağrım geldi gebelığım boyunca ne ağrıdı bacağım yaa.. KAlsiyum içiyor musun özlemim sen.. hee bu arada görüşemiyoruz her buraya geldiğimde daha sık giriceğim diyorum ama inan fırsat çok az oluyor şu anda da buradayım ya kurutmada elifin çamaşırları var beni bekliyor çıkarmamı.. sizleri çok özlüyorum bööölee burnumun üstünde tütüyorsunuz..
Canım 6 ya bitti 7.ayımızdayız 6 ay 5 günlük :)) 8 kilo 69 Cm geçen ay 68 di 2 Cm almış. Ben eleştirirdim yemiyosa zorlama aç değil demek ama kilo almadı ya zorla yedirmek fazla fazla yedirmek istiyorum azcık zorluyorum kahvaltıları napim benmişim sebep gibi düşününce daha çok üzülüyorumcanımcım senin bebiş kaç aylık oldu? ben 4.aya geçtiğimde dr artık eskisi gibi kilo almayacak korkma dedi..Boyu uzamış mı? Kilo zaten geçici önemli olan boy.. b kilo aldı 4.ayda 200 gr aldı bende üzüldüm tabi ama artı hareketlenicekler ki emekleme döneminde daha da kilo almıyacaklar.. çok şükür ki vermemiş.. bence sıkıntı yok.. Sağlığı yerinde olsun varsın zayıf olsun..
Bedriye masallah minik kusun cok tatli saglikli buyusun insaallah.
Ozlem benimde belim kalcam agrir cok oturmaktan oluyor bende yuruyus yapinca geciyor inan bi dene istersen.
ÖZLEM canım benim sırttın ağrıyormuş kıyamam ben sana, sıcak duş al bol bol iyi gelir, geçmiç olsun dikat et
SEDA benimde dün belim kopuyordu yakı yaptım çok iyi geldi, sende yap
Uyyy burjum benim bildigim sicak su hamilelere iyi gelmiyor tanidigim biri doguma varken yani son ayinda sicak suyla banyo yapmis hatta oturmus suya acilma olmus((. Ilik suyla yikansin bence.
ozlem banada doktorum magnezium hapi verfi onu fuzenlu kullandigim zama agrim daha az yok kadar diyebilirim hatta kaslari gevsetiyormus uzerinde oyle yaziyor bi sor doktoruna istersen. Banada kalsium hapi vermedi belki eksiktir dedim ama sen bol bol peynir yogurt sut hatta ayran tuket dedi bana ::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?