Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

duzenli aralıklarla kalkıp yürürsen çok faydası olucaktır çalışırken mesela 10 adım atıp tekrar geri dönsen 20 adım eder kan dolaşımı hızlanıp belki sırtını rahatlatır.. genelde hemen magnezyum veriyorlardı haa bide ben çalışırken minik bir minder edinmiştim özlem arkama koyuyordum sandalyeyle sırtın arası beline doğru boşluk kalıyorsa o da yapar bence kesinlikle minder koy sandalyeyle arana hee bu arada burcum sıcacık banyo yap demiş ama bana dr demişti ki her zaman ılı suyla banyo yap, sıcak suyla yapma sakın damarlar genişliyormuş.. Burcuuuuuuu sen gebe kalınca sende sıcak suyla yıkanma sakınnnnn

MaşaAllah Yavruna.. demek ki aramızda bir ay var.. ya bizim 200 gr aldığı sırada bende çok kendimi suçladım sütüm yetmiyor diye ve dr deseydi ki ek gıdaya başla hiç hdüşünmezdim ama dr önemsemedi hiç.. sen emzirmeye devam et dedi bazen kilo alımı durur bazende hiç almaz dedi.. şu dönem Allah korusun vermesinlerde kilosunu muhafaza etsin.. ee şimdi emeklemeyede başlıyacak o zaman kilo alımı hepten duracak.. ama şu bir gerçek çocukların ye diye üzerine düştükçe daha az yiyorlar.. yaa çok özür dilerim ama senin bebişin adını hatırlayamıyorum neydi .. ek gıda işi benim çok kafamı karıştırıyor bi daha ki aya kısmetse bizde başlıyacağız bakalım nasıl olucak. sebze püresi, meyve püresi, yoğurt mayalayıp veriyor musun..

Bedriye masallah minik kusun cok tatli saglikli buyusun insaallah.

Ozlem benimde belim kalcam agrir cok oturmaktan oluyor bende yuruyus yapinca geciyor inan bi dene istersen.

bak özlemm yürüyünce geçiyormuş :) bende çok faydasını görüyordum yürüyüşlerin.. Elife bakmışsın teyzesi çok sağol.. sizin bebişin adı hazır mı?
doğumla ilgili bişey diyorlar mı? Normal yada sezeryen görünüyor diye..

ayyyy bende çok oluyorum ama kas gevşetici içmeee... dr iç demiş :) bende içme diyorum.. parol, minoset iyi geliyor.. bak sen magnezyum iste minder bul sırtına biraz biraz yürü zamanla açılıcak.. kas gevşeticiyi iç demiş dr bi bildiği vardır sen iç o zaman ben neden içme dedimm bilmiyorum ama içme zorda kalmadıkça yaa lütfen... Boraa Beyde az öne doğru gelsin sırtına mı yaslandı naaptıysa

burcuuuuuuu kıyma banaaaa (şefkate ihtiyacım var) dayanamıyorum son yarım saat, sadece sırt değil ön taraflara doğru geldi ağrı sanki batıyor bi yerlerim eve gidiyimde akşam yatarken alırım duş

oyy canımsın benim, yanında olsam seni şimartırdım ben, canım, sırtına beline kocam masaj yapsın biraz şimar, ayy bu arada ayşe ve bediş beni uyarmişlar sıcak su konusunda, valla çok haklılar senin ılık sü ile yıkanman lazım, ayyy aman sakın sıcak su olmasın acayip vicdan azabı çekerim, neyse inşallah gecer canım

Evet ılık su olmalı haklısın tatlım
Bu arada bedriye sormuş bende sorayım, oğlanin adını ne düşünüyorsunuz?

canım arada kalkıp yürüyorum da öyle uzun yürüyüşler olmuyor yerimden kalkınca patron beni aradığı için çok uzaklaşamıyorum ayakta yine idare ediyorum ama oturunca aynı ağrı tekrar başlıyor,az önce gittim sırtıma koymak için bel destekleri oluyor ya hani file onlardan aldım ama nasıl zorlandım gidip gelene kadar bide bana sor, ben çok sıcak suda yıkanamam zaten geçen gün girmiş bulundum kombinin ayarını değiştirmiş bizim evdeki gereksiz iki erkekten biri (biri kaynım diğeri kocam olur)artık hangisi yaptıysa bunu bende girmişken çıkmadım acaba o gün ki sıcak su mu beni bu hale getirdi bak şimdi kafama takıldı:26: canım doktora kas gevşetici krem sürebilirmiyim diye ben sordum içmeyeceğim, oda 3-4 gün kullan dedi günde 2-3 seferde tamol iç dedi.

doğum şeklini ve bebeğin adını ayşeyemi sordun canım,ben yinede cevap vereyim,bizim bebeğin adını biliyorsun zaten yazmışsın bora olacak, doğum şekli şuan için çok erken belli değil tabiki ama benim düşüncem aksi bir durum olmazsa normal olmasından yanayım hayırlısı olsun.

Özlemmmmm sana yazdığım yorumda sırtına belime ''' kocam''' masaj yapsın yazmışım

sağol canımmm, aaahhhh aaahhh o kocayı evde bulsak söz verdi gelince yapacak 23:30 23:45 civarı geliyor bekliyorum bakalım,sıcak suda zaten duramam

Bi sıkıntısı yok cnm çok şükür hemşire kilosu iyi eskisi kadar kilo almasını bekleme dedi.eğer huysuzluğu başka sıkıntısı yoksa sende sıkıntı etme dedi..
iyi o zaman .endişelenme..desemde bende öyleyim.:)analık iç güdüsü olduğunu söylüyor eşim.

gösterdi..dikişleri aldırıp geleyim dedim tamam dedi...

ezbere bilmiyorum ama benide yaz..ezberleriz heralde..

en neler yediriyosun bana bi yazsana???

alttan muayene edip simir alıyolar pek bişey yok.

oturduğun yerden egzersizler yap özlemcim:)ciddiyim:) bakma güldüğüme

meraba arkadaşım..öncelikle bende umudunuzu kaybetmemenizi öneririm..yadıklarınızı okudum..sanırım bi oğlunuz var inşallah tez zamandabi kardeş gelir.
bu arada sormak istediğim siz moderatör müsünüz?simgeden bunu mu anlamak gerek eğer öyleyse, ben fotoğraf yükleyemiyorum.sitenin bu konuyla ilgili bi değişikliği mi oldu? bilginiz var mı?

Son düzenleme:

Merhaba, evet bir oğlum var hamdolsun. rabbim onu da kardeşsiz bırakmasın inşallah kardeş dünyanın en güzel şeyi. moderatör değilim cnm pro üyeyim ben. Ne resmi yükleyemedin yardımcı olmaya çalışırım. Seninde kızın var sanırım allah bağışlasın rabbim hayırlı evlat eylesin.

evet canım..kızım var..benimde aşılama ve tüp bebekten sonra kendiliğinden geldi meleğim
ben normal albüme resim yükleyecem..masaüstünden resmi seçiyorum yükle diyorum yüklerken hata oldu diyor..bir sürü resim denedim hiç birini yüklemedi..mgbyt mı fazla uzantı mı farklı anlamadım
her zaman yüklediğim dosyadan yüklüyorum oysaki.jpg dosyası
anlamadım gitti??

anladım cnm muhtemel yüklediğin resimlerim mb yüksektir. çünkü albümlerin aldığı resimlerin mb çok düşük. Resmi powerpaıntte aç ve tekrar kaydet bu şekilde mb düşer bir de öyle dene bakalım. Olmadı kazene konu ile alakalı mesaj atabilirsin cnm.

Gunaydin herkese
bedriye isim sormussun inan hic bilmiyoruz cok zormus isim bulmak sanirim biz yardim isteyecez cevremizden sizinde tavsiyeleriniz varsa isim konisinda sevinirim. Dogum seklini henuz bilmiyorum doktorum daha sonra soyler sanirim simdilik normal gozukuyor cunku alttan bakiyor bebegin durusuna rahim agzina vs. Sorun olaaydi simdiden derdi sezeryan olabilir diye dusunuyorum. Bak ben bunu bi sorayim bidahakine ::))
Bende normal dusunuyorum Rabbim nasip ederse bizim burda sorun olmadigi surece sezeryana almiyorlar zaten. Yani istege gore olmuyor canim

Günaydın hanımlarrr mutlu ve up uzun sürecek hafta sonları olsun inşallah:)))
ben mecbur çalışıyorum cumartesileri de ( bide sağolsun kocam hastalık bulaştırdı galiba hapşırıyorum aksırıyorum fenalardayım :))
Bu arada Güzel bayanlar kadınlar gününüz kutlu ve mutlu olsunnn :))

Burjuu beni de listeye eklemeyi unutma canımmm

Bana sorarsan hamilelikte yapilan yogalar var nettede gorursun onu tavsiye ederim bende kitabini dvd sini aldim yaparim diye ama cok tembelik ettim hamileligim boyunca bir lere yaptim sadece::)) ama cok rahatladim kis gibi oluyorsun ve doguma yardimci oluyormus

nartanesi nasilsin iyi gidiyo hamişliğin maaşallah allah tamamina erdirsin.sürekli giremiyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…