- 4 Nisan 2013
- 1.913
- 1.727
- 448
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.421
Benimde melegim bebegim olacak Allaha Hamdolsun
kalsiyum içmiyorum sadece decavit içiyorum onun içinde varmı acaba,ayyyy sırtım şuan felaket ağrıyor evde olup yatmam lazım oturmaktanmı dengesiz oturmaktanmı neden bilmiyorum sağ tarafım ağrıyor sadece sırtıma minder koydum bakalım faydası olacakmı pek yok gibi şimdilik ama neyse,arada sırada fırsat buldukça gel canım bende özlüyorum seni,kızınıda gördüm maşallah büyütmüşsün
Canım 6 ya bitti 7.ayımızdayız 6 ay 5 günlük :)) 8 kilo 69 Cm geçen ay 68 di 2 Cm almış. Ben eleştirirdim yemiyosa zorlama aç değil demek ama kilo almadı ya zorla yedirmek fazla fazla yedirmek istiyorum azcık zorluyorum kahvaltıları napim benmişim sebep gibi düşününce daha çok üzülüyorum
Bedriye masallah minik kusun cok tatli saglikli buyusun insaallah.
Ozlem benimde belim kalcam agrir cok oturmaktan oluyor bende yuruyus yapinca geciyor inan bi dene istersen.
canım mecbur akşama kadar oturuyorum ara sıra kalkıp kısa kısa yürüyorum ama oturduğum an ağrı yine başlıyor, doktora kas gevşetici kullanabilirmiyim diye sordum 3-4 gün kullan bide günde 2-3 sefer tamol iç dedi zaten az önce dayanamayıp parol içmiştim.
burcuuuuuuu kıyma banaaaa (şefkate ihtiyacım var) dayanamıyorum son yarım saat, sadece sırt değil ön taraflara doğru geldi ağrı sanki batıyor bi yerlerim eve gidiyimde akşam yatarken alırım duş
Uyyy burjum benim bildigim sicak su hamilelere iyi gelmiyor tanidigim biri doguma varken yani son ayinda sicak suyla banyo yapmis hatta oturmus suya acilma olmus((. Ilik suyla yikansin bence.
ozlem banada doktorum magnezium hapi verfi onu fuzenlu kullandigim zama agrim daha az yok kadar diyebilirim hatta kaslari gevsetiyormus uzerinde oyle yaziyor bi sor doktoruna istersen. Banada kalsium hapi vermedi belki eksiktir dedim ama sen bol bol peynir yogurt sut hatta ayran tuket dedi bana ::)))
duzenli aralıklarla kalkıp yürürsen çok faydası olucaktır çalışırken mesela 10 adım atıp tekrar geri dönsen 20 adım eder kan dolaşımı hızlanıp belki sırtını rahatlatır.. genelde hemen magnezyum veriyorlardı haa bide ben çalışırken minik bir minder edinmiştim özlem arkama koyuyordum sandalyeyle sırtın arası beline doğru boşluk kalıyorsa o da yapar bence kesinlikle minder koy sandalyeyle arana hee bu arada burcum sıcacık banyo yap demiş ama bana dr demişti ki her zaman ılı suyla banyo yap, sıcak suyla yapma sakın damarlar genişliyormuş.. Burcuuuuuuu sen gebe kalınca sende sıcak suyla yıkanma sakınnnnn
bak özlemm yürüyünce geçiyormuş :) bende çok faydasını görüyordum yürüyüşlerin.. Elife bakmışsın teyzesi çok sağol.. sizin bebişin adı hazır mı?
doğumla ilgili bişey diyorlar mı? Normal yada sezeryen görünüyor diye..
ayyyy bende çok oluyorum ama kas gevşetici içmeee... dr iç demiş :) bende içme diyorum.. parol, minoset iyi geliyor.. bak sen magnezyum iste minder bul sırtına biraz biraz yürü zamanla açılıcak.. kas gevşeticiyi iç demiş dr bi bildiği vardır sen iç o zaman ben neden içme dedimm bilmiyorum ama içme zorda kalmadıkça yaa lütfen... Boraa Beyde az öne doğru gelsin sırtına mı yaslandı naaptıysa
oyy canımsın benim, yanında olsam seni şimartırdım ben, canım, sırtına beline kocam masaj yapsın biraz şimar, ayy bu arada ayşe ve bediş beni uyarmişlar sıcak su konusunda, valla çok haklılar senin ılık sü ile yıkanman lazım, ayyy aman sakın sıcak su olmasın acayip vicdan azabı çekerim, neyse inşallah gecer canım
Özlemmmmm sana yazdığım yorumda sırtına belime ''' kocam''' masaj yapsın yazmışım
iyi o zaman .endişelenme..desemde bende öyleyim.:)analık iç güdüsü olduğunu söylüyor eşim.Bi sıkıntısı yok cnm çok şükür hemşire kilosu iyi eskisi kadar kilo almasını bekleme dedi.eğer huysuzluğu başka sıkıntısı yoksa sende sıkıntı etme dedi..
gösterdi..dikişleri aldırıp geleyim dedim tamam dedi...Ah canım benim neden acaba, 100 gram bile mi almamış yani,hiç bilmediğim bir konu inşallah normaldir, ha bide her seferinde aynı tartıda mı yani aynı doktorda mı tartılıyor?
sanırım sonucun negatif çıkmış, hakkında hayırlısı olsun, ama böbrek tarafındaki ağrının sebebini sorsaydın keşke
özlemim gaviscon diye dışı yeşil bir şurup varya , oana bayılıyorum ben, yarım kaşık alınca hemen kesiyor yanmayı, benim numberone'ım :) ama hamişler içebiliyor mu bilmiyorum
Ayyy ya bu müdürler...git ve adama parmağındaki dikişleri göster, hatta terlikle git, durumun ciddiyetini anlasın şaka bir yana parmakalrında dikiş falan olduğunu söyleyinec o da anlayış gösterir inşallah
DUYURU DUYURU DUYURU
Canlarım dua listemiz bitti bu ay Allah nasip ederse Çiğdem'in önerisi olan bu duayı okuyacağız, günde 33 kez
"Allahumme la tuhricna mineddünya illa ma'aşşehadeti vel iman"
Anlamı: Allahım! Bizi dünyadan ancak kelime-i şahadet ve imanla çıkar.
Dua listesine katılmak isteyen bana adını yazdırsın, bu mesajı alıntı yaparak cevap yazarsanız son sayfada görünür ve sonradan gelenlerde görür, haydi öptüm sizi bebekler
Beni eklemeyi unutma cnm listeye :)75 gr yakın aldı cnm. Ama hiç bu kadar az almamıştı.sebze çorbası yapıyorum ama sevmiyor içiremiyorum.dün gece tahıllı mama verdim onu sevdi yedi. Ne yedirecem hep şaşırdım bu ay merak ediyorum kilo alacak mı diye..bi arkadaşımda dediki bi zaman sonra almıyorlar kilo öyle onun oğlu da öyle olmuş 3 ay falan azcık almış gram gram rabbim evlatlarımızı korusun her şeyleri düşünülüyor zor iş
alttan muayene edip simir alıyolar pek bişey yok.Selam canlarım nasılsınız ben fena sayılmam bu aralar aşırı halsizlik var üzerimde aniden uyku bastırıyor başım dönüyor midem çok kötü yanmaya başlıyor neyim var anlamadım gittibi türlü doğum sonrası kont. gidemedim hep erteliyorum önümüzdeki hafta bi aksilik çıkmazsa gidecem inş. kan değerlerimi falanda ölçtürecem bişey çıkmaz umarım
oturduğun yerden egzersizler yap özlemcim:)ciddiyim:) bakma güldüğümekalsiyum içmiyorum sadece decavit içiyorum onun içinde varmı acaba,ayyyy sırtım şuan felaket ağrıyor evde olup yatmam lazım oturmaktanmı dengesiz oturmaktanmı neden bilmiyorum sağ tarafım ağrıyor sadece sırtıma minder koydum bakalım faydası olacakmı pek yok gibi şimdilik ama neyse,arada sırada fırsat buldukça gel canım bende özlüyorum seni,kızınıda gördüm maşallah büyütmüşsün
GüEl sözlerin için çok teşekkür ederim canım. Bu yolda stres en büyük düşman. Ben stres yapmadım oğlumda da şimdi de. Rabbim her zaman yanımızda elhamdülillah. O ol derse her kimde olursa olsun olur. Çok şükür sağlıklıyız çok şükür hiiçbir sıkıntımız yok. Olur inşallah bu ay olmaz önümüzdeki ay olursonrası olur. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin tek ki. Bufünümüze şükürle rolsun.
meraba arkadaşım..öncelikle bende umudunuzu kaybetmemenizi öneririm..yadıklarınızı okudum..sanırım bi oğlunuz var inşallah tez zamandabi kardeş gelir.
bu arada sormak istediğim siz moderatör müsünüz?simgeden bunu mu anlamak gerek eğer öyleyse, ben fotoğraf yükleyemiyorum.sitenin bu konuyla ilgili bi değişikliği mi oldu? bilginiz var mı?
evet canım..kızım var..benimde aşılama ve tüp bebekten sonra kendiliğinden geldi meleğimMerhaba, evet bir oğlum var hamdolsun. rabbim onu da kardeşsiz bırakmasın inşallah kardeş dünyanın en güzel şeyi. moderatör değilim cnm pro üyeyim ben. Ne resmi yükleyemedin yardımcı olmaya çalışırım. Seninde kızın var sanırım allah bağışlasın rabbim hayırlı evlat eylesin.
evet canım..kızım var..benimde aşılama ve tüp bebekten sonra kendiliğinden geldi meleğim
ben normal albüme resim yükleyecem..masaüstünden resmi seçiyorum yükle diyorum yüklerken hata oldu diyor..bir sürü resim denedim hiç birini yüklemedi..mgbyt mı fazla uzantı mı farklı anlamadım
her zaman yüklediğim dosyadan yüklüyorum oysaki.jpg dosyası
anlamadım gitti??
oturduğun yerden egzersizler yap özlemcim:)ciddiyim:) bakma güldüğüme
Bana sorarsan hamilelikte yapilan yogalar var nettede gorursun onu tavsiye ederim bende kitabini dvd sini aldim yaparim diye ama cok tembelik ettim hamileligim boyunca bir lere yaptim sadece::)) ama cok rahatladim kis gibi oluyorsun ve doguma yardimci oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?