- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.501
Kiyamam canm ya allahm sanda bi evlat nasip eder ins benmde.suan bebegm.yk bende ugrasyrm senn gbi yillar olmasda ben 5.denemede bile kendimce yoruldumu dusunsem seni hic dsnemiyrm ck iyi anlyrm sni cnm.yaaa yontemler fln deniyomsn cnm
hiç belli olmaz, ne hikayeler duyuyoruz :))) dınını nımmmmm :))
5 yıllık evliyim 3 yıldır bebek istiyorum 1 kürtaj ve 4 tane kimsayal gebelik gecridim, doktor, kür, test, hoca..... Yapılacak ne varsa gücüm yettiğince yaptım ve dibe vurdum defalarca, ağlama krizleri, başkalarının bebesine özenme..... Vs ama sonunda şunu anladım Allahım bana hayırlı kıldıği sonuç bu, bir evladım olunca herşeyin iyi olacağını ben bilemem, belide hayatımın en kötü günlerini bir bebeğim olduktan sonra yaşıcam, bunu kimse garanti edemz, demek ki hala bir bebegim yoksa benim için en doğru olan bu olduğundan, Allahın bana vermedigi şeylere şükrediyorum demek ki bu vermedikleri benim için hayırlı degil..aslında içimde yatanları bir iki cümnleyle anlatmam imkansız, emin ol seni çok iyi anlıyorum, ama direndikce daha zor oluyor, ne zaman çocuksuz olmayı kabul etmeye başlarsan işte o zaman işler düzeliyor , Allahın verdiklerini yürekten kabul edince bütün beklediklerin hasretini çektikleri geli seni buluyor
Sni gercektn anliyorm bes yildir yasadklarimi yazsam sayfalar yetmz insanlarn hic bisey bilmeden cahil cahil konusmalarina zatn sinir oluyorm inan cocugum olmasa isyan edemem rabbimin verdigine raziyim dedigm gbi vajinusmusu yni astim yinede esimle aram duzelmedi hayirlisi artk rabbim ins isteyen herkese nasip etsin cok istedim anne olmayi cok mucizevi bisey olark geliyo bna dedigim gbi herzamn hayirlisini istedim rabbmden
Burcummmmmm canımın içi seni cok özledim. .. hakkaten hic resim yuklemedim dimi dur en kisa zamanda yükleyip haberdar edicem sizleri inşallah.
ya bediş o kadar sütüm yok..yani artıp taşmıyor..keşke olsa buzluğa bile kaldırsam..
Allahim sanada nasip etsin ins herkesin gonlune gore versin rabbim ins bn bilmiyorm cocugum olcak blki bilmiyorm esimle sorunlarimi tam olarak atlatamadm anne olmayi cok istiyorm icimde cok farkli duygular yasiyorm ins olur hayirlisi ama hic hissedemiyorm hayal edemiyorm bi evladimn oldugnu bilmiyorm cok istedigim icinmi yksa rabbimmi hissettiriyo bilmiyorm ya boyle yni tanistigm insanlar bazn soruyo kac tane cock var faln diye bnde yok diyorm snra kndi kndime diyorm demkki bnimde cocugum varms gbi olabilirmis gbi bnimde anne oldugmu dusundugune gore bnde olabilirmisim demkki faln gbi git gellerm ck oluyo hayirlisi rabbim ol derse engel olacak hic bisey yok yada vermzse vericek hic bisey yok..
Buketcim ancak cevap yazabildim kusura bakma. Gece yatmadan 150 cc mama ver bak inşallah mışıl mışıl uyur sende rahat edersin canim. Baska ne sormuştun unuttum. Ben ek gidaya kendiliğinden basladim dr öyle bişey demedi. Cunku yigenlerim var tecrübe ile sabit olarak nekadar gec diğer yiyecekler tattirilirsa okadar reddedip Seçici oluyor cocuklar. Onun icin bende tabiki doyurucu şekilde degil de sade tadini alması için herseyden azar azar tattiriyirum. Mesela birgun elma rendeliyorum bir tatli kaşığı kadar yediriyirum. Baska gun armut veriyorum. Muz veriyorum vs. Patates ile havucu hasladim pure halinde verdim tadina bakti. Sabah elimle peyniri ezip azicik veriyorum. Yumurtanin saarisinin tadina baktirdim filan gibi seyler. Ama dedigim gibi tadini alsin yeter olay o yani amaç karın doyurmak degil
inan ki bende , hatta yaşadiklarımın çogunu unuttum, unutmak istedim aslında, haddime düşmez ama sana bir kitap önermek istiyorum, belki ruhuna huzur verir sana bir yol gösterir kitabın adı, Allah de ötesini bırak, uğur koşar' fiyatı 12 tl, inan ki içindeki fırtınaya bir nebze dinginlik verir, ebinle olan sorunlarınada bir yardımcı olur inşallah
Canımmmmmm canımmm bender seni özledim hem de nasıl çok özledim, eski günler aklımda, senin ilk gebelik haberini yazdığin msj aklımda hey gidi günler tam bir yıl oldu, geçti.... Vay bee :))
Günde 3 tane
Bismillahirrahmanirrahim
1. Elem neşrah leke sadrek
2. Ve vada'na 'anke vizreke
3. Elleziy enkada zahreke
4. Ve refa'na leke zikreke
5. Feinne me'al'usri yüsren
6. İnne me'al'usri yüsren
7. Feiza ferağte fensab
8. Ve ila rabbike ferğab
Anlamı: 1. (Ey Muhammed!) Senin göğsünü açıp genişletmedik mi?
2, 3. Belini büken yükünü üzerinden kaldırmadık mı?
4. Senin şânını yükseltmedik mi?
5. Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır.
6. Gerçekten, güçlükle beraber bir kolaylık vardır.
7. Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul.
8. Ancak Rabbine yönel ve yalvar.
DUA LİSTEMİZ[/CENTER]
[table="width: 700, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]nick[/td]
[td]okunacak tarih[/td]
[td]ne için okuyoruz?[/td]
[/tr]
[tr]
[td] dejavu_one/Seda[/td]
[td]03.02.2014 pazartesi[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td] asyamca/ Gülhan[/td]
[td]04.02.2014 salı[/td]
[td]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür[/td]
[/tr]
[tr]
[td] didemss/ Didem[/td]
[td]05.02.2014 çarşamba[/td]
[/tr]
[tr]
[td]graphicdesigner/ Yasemin[/td]
[td]06.02.2014 perşembe[/td]
[/tr]
[tr]
[td] zakkumx/ Zeynep[/td]
[td]07.02.2014 cuma[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td] hayatumuttur/ Gamze[/td]
[td]10.02.2014 pazartesi[/td]
[td]Ailesine huzur ve bereket ,evladına uzun ve sağlıklı bir ömür[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baf32/ Ferhan[/td]
[td]11.02.2014 salı[/td]
[td]Ailesine huzur ve bereket,evladına sağlıklı uzun bir ömür ve hayırlı,sağlıklı bir kardeş[/td]
[/tr]
[tr]
[td] akyüzçiğdem/ Çiğdem[/td]
[td]12.02.2014 çarşamba[/td]
[/tr]
[tr]
[td] melek2828/Nazan[/td]
[td]13.02.2014 perşembe[/td]
[td]Kendisine tez zaman da hayırlı şifalar, sağlıklı günler, ailesine huzur ve bereket , evladına uzun ve sağlıklı bir ömür[/td]
[/tr]
[tr]
[td] sunbal/Sündüz[/td]
[td]14.02.2014 cuma[/td]
[td]Ailesine huzur ve bereket ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür[/td]
[/tr]
[tr]
[td]maralam/Meral[/td]
[td]17.02.2014 pazartesi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tb_fb/Tuğba[/td]
[td]18.02.2014 salı[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td] duamnur/Burcu[/td]
[td]19.02.2014 çarşamba[/td]
[td]Ailesine huzur ve bereket, eşine ve kendisine sağlıklı uzun bir ömür[/td]
[/tr]
[tr]
[td] burju82/Burcu[/td]
[td]20.02.2014 perşembe[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td] ecrinn07/Aslı[/td]
[td]21.02.2014 cuma[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik, ikizlerin kolayca doğması ve hayırlı evlatlar[/td]
[/tr]
[tr]
[td] buketdemet/Buket[/td]
[td]24.02.2014 pazartesi[/td]
[/tr]
[tr]
[td] sekerkız67/Tuğba[/td]
[td]25.02.2014 salı[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla pozitif olması[/td]
[/tr]
[tr]
[td] bdroner/Bedriye[/td]
[td]26.02.2014 çarşamba[/td]
[/tr]
[tr]
[td] btskn/Bircan[/td]
[td]27.02.2014 perşembe[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik,kolay doğum ve hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td] serap-serap/Serap[/td]
[td]28.02.2014 cuma[/td]
[/tr]
[tr]
[td] barisozlem/Özlem[/td]
[td]03.03.2014 pazartesi[/td]
[/tr]
[tr]
[td] alaraburcu/Burcu[/td]
[td]04.03.2014 salı[/td]
[/tr]
[tr]
[td] nartanesii/Ayşe[/td]
[td]05.03.2014 çarşamba[/td]
[/tr]
[/tr]
[/table]
]
Estagfurullah nedemk butun onerilere acigim dedigin kitabi almaya caliscam cok saol allah razi olsun
Whatsaptan atarım birazdan canım aslında hep atcamda eahatsız etmek istemiyorumBak sen Bora'ya :)) oo tatlıcı olacak senin oğlan maşallah :)) uarım doğunca gündüzleri kıpır kıpır olur geleceleride horul horul uyur :))
Nazan Eslem'in son halini face den gördüm oyyyyyy maşallah ya talımı tatlı lokum gibi, maşallah
Bi düzenimiz hala yok canım birgün uyusa birgün uyumuyor hanımefendi paşa gönlü nezaman istedi ozaman uyanıyoİyi gunler canlar.
Tecrubeli anneler bebelerin uyku duzeni ne zaman oturuyor benim cadi dun aksama kadar uyumadi uyudu yatagina koydum uyandi .Gece1 de uyudu 4de zorla uyandirip emzirdim.Ya hic uyumuyor yada uyuyupac kaliyor( Dudagimada ucuk cikti oda beni ayri korkutuyor.
Gamze Tugra insallah mamalarini bir guzel yer cok guzel kilo alir .
Ayyy Burcu senin bebe cok akilli olur zaten erkenden yapar herrseyi..
Ozlem benim kizda gece cok hareket ederdi .Dogunca da oyle olur diyordum ama hic belli olmuyor.
Ona aldanma özlemim benim kız çok az hateket ederdi şimdi ne eli duruyo ne ayagı geçen idrar torbasıbtakacak hemşire her tarafını bantladı ancak öyle durdu demem oki belli olmuyobenimki sanırım yediğim tatlının eseriydi canım tüm gün hareket etmedi gecede durmadıgündüz uyanık akşam uyuyan bi bebek olur inşallah
yasi bende vercemde korkuyorum 3 aylıkkende veriyormuydun birde bizinkisi çok kusuyor 90 cc bile korkarak veriyorum sence vermelimiyim acil cevap lütfenTümay cim ben ilk doğduğundan beri hep gece mama verdigim icin anladigim kadariyla karni tika basa dolunca uyuyor bu minik kuşlar. Anne sütü ile hiçbir şey elbettekkıyas olmaz ama bir gerçek varki mama doyurucu ve çocukları rahatlatiyor. Bikerede mama verip yatir derim ben.
Canım herseyin hayırlısını iste gerisini rabbime bırak boşboğaz insanlar hepimizin canını acıttı zamanında sen tevekkül et dualara sarılSni gercektn anliyorm bes yildir yasadklarimi yazsam sayfalar yetmz insanlarn hic bisey bilmeden cahil cahil konusmalarina zatn sinir oluyorm inan cocugum olmasa isyan edemem rabbimin verdigine raziyim dedigm gbi vajinusmusu yni astim yinede esimle aram duzelmedi hayirlisi artk rabbim ins isteyen herkese nasip etsin cok istedim anne olmayi cok mucizevi bisey olark geliyo bna dedigim gbi herzamn hayirlisini istedim rabbmden
Canım ben senin kadar değil ama 2. aynı doldurdu bende tattırıyorum yediğim yemeklerin suyundan çorbalardan falan sıvı sekilde çay kaşığının ucu ile veriyorum meyvelerin falan suyunu çıkarıp bir iki damla veriyorum. Annem dedi şimdiden tattır dedi ileride yemek şeçmez kızım biz size hep tattırdık dedi. Bende aynısını yapıyorum ve allaha çok şükür bi aksilik olmadı inş. olmaz :)
oyy oyy maşallah sizeKızlar biz geldikkkbugün kontrolümüz vardı bebislerimiz maşallah büyümüşler teyzeleri herşey yolunda 36.haftada doğum olur dedi yani Mayıs sonu haziran başı bakalım 10 günlük rapor verdi sonra 2hafta daha çalışırsin sonra da temelli izne ayırırım dedi bizde durumlar böyle teyzeleri
Estagfurullah nedemk butun onerilere acigim dedigin kitabi almaya caliscam cok saol allah razi olsun
Whatsaptan atarım birazdan canım aslında hep atcamda eahatsız etmek istemiyorum
Bi düzenimiz hala yok canım birgün uyusa birgün uyumuyor hanımefendi paşa gönlü nezaman istedi ozaman uyanıyo
Ona aldanma özlemim benim kız çok az hateket ederdi şimdi ne eli duruyo ne ayagı geçen idrar torbasıbtakacak hemşire her tarafını bantladı ancak öyle durdu demem oki belli olmuyo
yasi bende vercemde korkuyorum 3 aylıkkende veriyormuydun birde bizinkisi çok kusuyor 90 cc bile korkarak veriyorum sence vermelimiyim acil cevap lütfen
Canım herseyin hayırlısını iste gerisini rabbime bırak boşboğaz insanlar hepimizin canını acıttı zamanında sen tevekkül et dualara sarıl
Canım erken deilmi 4 aydan evvel bagırsaklar normal yiyecekleri sindiremezmiş dolayısıyla kabız olurmuş sıkıntı oldumu sizde bende 4 ay bitiminde başlıcam
Yeni dua listesi hazır
Hayırlı bereketli olsun, okunan dualar içimize ferahlık versin inşallah
Ona aldanma özlemim benim kız çok az hateket ederdi şimdi ne eli duruyo ne ayagı geçen idrar torbasıbtakacak hemşire her tarafını bantladı ancak öyle durdu demem oki belli olmuyo
Kızlar biz geldikkkbugün kontrolümüz vardı bebislerimiz maşallah büyümüşler teyzeleri herşey yolunda 36.haftada doğum olur dedi yani Mayıs sonu haziran başı bakalım 10 günlük rapor verdi sonra 2hafta daha çalışırsin sonra da temelli izne ayırırım dedi bizde durumlar böyle teyzeleri
Hımm denesemmiki acaba bikez muz yalatmıştım gerçi sıkıntı olmuyosa bende taytırayım babaöuz çok katı bu konuda mama deilde ev unu yada pitinç unu yapayım en azından içinde ne oldugunu bilirim diyorum hayır dioYok bebebğim herhangi sıkıntı olmadı zaten çok fazla vermiyorum yediğim yemeklerden meyvelerden falan tadını alsın diye ya parmağımın ucunu batırıp ağzına veriyorum damla şek. yada çay kaşığının ucu ile çok az veriyorum tatlım
Allah binkere razı olsun sendenYeni dua listesi hazır
Hayırlı bereketli olsun, okunan dualar içimize ferahlık versin inşallah
bakalım yaşayıp göreceğiz nazancığım
amanınn 10-11 haftamı kaldı şimdi senin doğuma hayırlısı olsun, şimdi raporu neden erdi işe gidip gelirken zorlandığın içinmi
Hımm denesemmiki acaba bikez muz yalatmıştım gerçi sıkıntı olmuyosa bende taytırayım babaöuz çok katı bu konuda mama deilde ev unu yada pitinç unu yapayım en azından içinde ne oldugunu bilirim diyorum hayır dio
Allah binkere razı olsun senden
Hadi bakalım en çokta aslınunkiler merak konusu yavrum zaten çıtı pıtı birde titiz olurlarsa yandan bakınca görünmez artık:)))))
Canım valla bizim baba da katıydı ben biraz törpüledim sonuçta biz bakıyoruz herşeyi ile bz ilgileniyoruz anlattım herşeyi düzgünce sağolsun oda anlayışla karşıladı beni pek karışmıyor kıza yedirdiklerimden kaynkaklı ve ben herşeyden tattırmaya gayret ediyorum tadını bilsinki yedirmeye başladığımda yaancılık çekmesin hemen yesin midesi alışsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?