Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kiyamam canm ya allahm sanda bi evlat nasip eder ins benmde.suan bebegm.yk bende ugrasyrm senn gbi yillar olmasda ben 5.denemede bile kendimce yoruldumu dusunsem seni hic dsnemiyrm ck iyi anlyrm sni cnm.yaaa yontemler fln deniyomsn cnm

Allahim sanada nasip etsin ins herkesin gonlune gore versin rabbim ins bn bilmiyorm cocugum olcak blki bilmiyorm esimle sorunlarimi tam olarak atlatamadm anne olmayi cok istiyorm icimde cok farkli duygular yasiyorm ins olur hayirlisi ama hic hissedemiyorm hayal edemiyorm bi evladimn oldugnu bilmiyorm cok istedigim icinmi yksa rabbimmi hissettiriyo bilmiyorm ya boyle yni tanistigm insanlar bazn soruyo kac tane cock var faln diye bnde yok diyorm snra kndi kndime diyorm demkki bnimde cocugum varms gbi olabilirmis gbi bnimde anne oldugmu dusundugune gore bnde olabilirmisim demkki faln gbi git gellerm ck oluyo hayirlisi rabbim ol derse engel olacak hic bisey yok yada vermzse vericek hic bisey yok..

Sni gercektn anliyorm bes yildir yasadklarimi yazsam sayfalar yetmz insanlarn hic bisey bilmeden cahil cahil konusmalarina zatn sinir oluyorm inan cocugum olmasa isyan edemem rabbimin verdigine raziyim dedigm gbi vajinusmusu yni astim yinede esimle aram duzelmedi hayirlisi artk rabbim ins isteyen herkese nasip etsin cok istedim anne olmayi cok mucizevi bisey olark geliyo bna dedigim gbi herzamn hayirlisini istedim rabbmden

Burcummmmmm canımın içi seni cok özledim. .. hakkaten hic resim yuklemedim dimi dur en kisa zamanda yükleyip haberdar edicem sizleri inşallah.

inan ki bende , hatta yaşadiklarımın çogunu unuttum, unutmak istedim aslında, haddime düşmez ama sana bir kitap önermek istiyorum, belki ruhuna huzur verir sana bir yol gösterir kitabın adı, Allah de ötesini bırak, uğur koşar' fiyatı 12 tl, inan ki içindeki fırtınaya bir nebze dinginlik verir, ebinle olan sorunlarınada bir yardımcı olur inşallah

Burcummmmmm canımın içi seni cok özledim. .. hakkaten hic resim yuklemedim dimi dur en kisa zamanda yükleyip haberdar edicem sizleri inşallah.

Canımmmmmm canımmm bender seni özledim hem de nasıl çok özledim, eski günler aklımda, senin ilk gebelik haberini yazdığin msj aklımda hey gidi günler tam bir yıl oldu, geçti.... Vay bee :))

ya bediş o kadar sütüm yok..yani artıp taşmıyor..keşke olsa buzluğa bile kaldırsam..

buket canımcım mutlaka düşünmüşsündürde çare bulmaaya çalışıyorum ve şunu söyliyeceğim şimdi o kadar süt yok tmm ama sen zaten bütün gün emziremiyeceksin o zaman onlar birikicek işte sende onları sağıcaksın akşamları o birikenleri bırakıcaksın, hemde sağıldığı için süt daha çok dolucak.. biten sütün yerine çabuk süt üretirmiş bide 4.ayda memeler :) akıllanıyormuş.. Bebeğin ihtiyacı kadar süt birikiyormuş.. ayy ne bileyimm yorulma diye..

Amin canim inşallah takma kafana tek değilsin ayni duygulari bendr yasiyrm cocugn olmck gibi hayal edemyrm bile ama iste Rabbim bizede nasip eder gösterir o günleri inşallah

Kızlar biz geldikkk bugün kontrolümüz vardı bebislerimiz maşallah büyümüşler teyzeleri herşey yolunda 36.haftada doğum olur dedi yani Mayıs sonu haziran başı bakalım 10 günlük rapor verdi sonra 2hafta daha çalışırsin sonra da temelli izne ayırırım dedi bizde durumlar böyle teyzeleri

Canım ben senin kadar değil ama 2. aynı doldurdu bende tattırıyorum yediğim yemeklerin suyundan çorbalardan falan sıvı sekilde çay kaşığının ucu ile veriyorum meyvelerin falan suyunu çıkarıp bir iki damla veriyorum. Annem dedi şimdiden tattır dedi ileride yemek şeçmez kızım biz size hep tattırdık dedi. Bende aynısını yapıyorum ve allaha çok şükür bi aksilik olmadı inş. olmaz :)

Estagfurullah nedemk butun onerilere acigim dedigin kitabi almaya caliscam cok saol allah razi olsun

canlarım bu eski liste bitiremeyenler için yayınladım

Whatsaptan atarım birazdan canım aslında hep atcamda eahatsız etmek istemiyorum
Bi düzenimiz hala yok canım birgün uyusa birgün uyumuyor hanımefendi paşa gönlü nezaman istedi ozaman uyanıyo
benimki sanırım yediğim tatlının eseriydi canım tüm gün hareket etmedi gecede durmadı gündüz uyanık akşam uyuyan bi bebek olur inşallah
Ona aldanma özlemim benim kız çok az hateket ederdi şimdi ne eli duruyo ne ayagı geçen idrar torbasıbtakacak hemşire her tarafını bantladı ancak öyle durdu demem oki belli olmuyo
yasi bende vercemde korkuyorum 3 aylıkkende veriyormuydun birde bizinkisi çok kusuyor 90 cc bile korkarak veriyorum sence vermelimiyim acil cevap lütfen
Canım herseyin hayırlısını iste gerisini rabbime bırak boşboğaz insanlar hepimizin canını acıttı zamanında sen tevekkül et dualara sarıl

Canım erken deilmi 4 aydan evvel bagırsaklar normal yiyecekleri sindiremezmiş dolayısıyla kabız olurmuş sıkıntı oldumu sizde bende 4 ay bitiminde başlıcam

oyy oyy maşallah size ayyy bu rapor işi harika olmuş Aslım, iyi değerlendir bu dinlenmeyi, sağlık kolaylıkla doğsunlar inşallah boncukların

Estagfurullah nedemk butun onerilere acigim dedigin kitabi almaya caliscam cok saol allah razi olsun

rica ederim ne demek takıl buralara yalnız değilsin..

Yok bebebğim herhangi sıkıntı olmadı zaten çok fazla vermiyorum yediğim yemeklerden meyvelerden falan tadını alsın diye ya parmağımın ucunu batırıp ağzına veriyorum damla şek. yada çay kaşığının ucu ile çok az veriyorum tatlım

Son düzenleme:
Yeni dua listesi hazır

Hayırlı bereketli olsun, okunan dualar içimize ferahlık versin inşallah

Ona aldanma özlemim benim kız çok az hateket ederdi şimdi ne eli duruyo ne ayagı geçen idrar torbasıbtakacak hemşire her tarafını bantladı ancak öyle durdu demem oki belli olmuyo

bakalım yaşayıp göreceğiz nazancığım

amanınn 10-11 haftamı kaldı şimdi senin doğuma hayırlısı olsun, şimdi raporu neden erdi işe gidip gelirken zorlandığın içinmi

Hımm denesemmiki acaba bikez muz yalatmıştım gerçi sıkıntı olmuyosa bende taytırayım babaöuz çok katı bu konuda mama deilde ev unu yada pitinç unu yapayım en azından içinde ne oldugunu bilirim diyorum hayır dio
Yeni dua listesi hazır

Hayırlı bereketli olsun, okunan dualar içimize ferahlık versin inşallah
Allah binkere razı olsun senden
bakalım yaşayıp göreceğiz nazancığım

amanınn 10-11 haftamı kaldı şimdi senin doğuma hayırlısı olsun, şimdi raporu neden erdi işe gidip gelirken zorlandığın içinmi

Hadi bakalım en çokta aslınunkiler merak konusu yavrum zaten çıtı pıtı birde titiz olurlarsa yandan bakınca görünmez artık:)))))

Canım valla bizim baba da katıydı ben biraz törpüledim sonuçta biz bakıyoruz herşeyi ile bz ilgileniyoruz anlattım herşeyi düzgünce sağolsun oda anlayışla karşıladı beni pek karışmıyor kıza yedirdiklerimden kaynkaklı ve ben herşeyden tattırmaya gayret ediyorum tadını bilsinki yedirmeye başladığımda yaancılık çekmesin hemen yesin midesi alışsın diye

Mantıklı canım bende ufak ufak başlayayım ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…