- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.521
Cnm benim sağ salimde al kucağına inşallah maşallah Tosunlara:)Kızlar biz geldikkkbugün kontrolümüz vardı bebislerimiz maşallah büyümüşler teyzeleri herşey yolunda 36.haftada doğum olur dedi yani Mayıs sonu haziran başı bakalım 10 günlük rapor verdi sonra 2hafta daha çalışırsin sonra da temelli izne ayırırım dedi bizde durumlar böyle teyzeleri
Zeynepcim hoşgeldin gazı geçsin inşallah gazlı bebek zor ilaç fayda etmişse düzenli kullan öpüyorum seniiyi geceler kızlar
zeynep sare ile ilgilenmekten gelemiyorum herkes iyidir inşallah
malesef çok gazlı bir bebeğim var zinco diye bir damla aldım biraz rahatladı ama hala sorun yaşıyoruz
burcucum suyum aniden geldiği için soğanı yanıma alamadım çatladı göğüslerim krem var ama pek işe yaramıyor, kantron yağı sürüyorum biraz da olsa rahatlıyorum, kızıma şifa olsun diye doğdugunda hurma ve zemzem verdim şifa olsun diye nede olsa sünnet, Allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza biraz sarılığı var bol bol emzirmem gerekiyor inşallah cabucak gecer bugün kan aldılar çok agladı yavrum delik deşik oldu kan cıkmadı zar zor verdik guatr ve sarılık için yarın sonuçlar cıkıcak Allah esirgesin inşallah
Amin inş. eline sağlık tatlım benim :)
Hımm denesemmiki acaba bikez muz yalatmıştım gerçi sıkıntı olmuyosa bende taytırayım babaöuz çok katı bu konuda mama deilde ev unu yada pitinç unu yapayım en azından içinde ne oldugunu bilirim diyorum hayır dio
Allah binkere razı olsun senden
Hadi bakalım en çokta aslınunkiler merak konusu yavrum zaten çıtı pıtı birde titiz olurlarsa yandan bakınca görünmez artık:)))))
iyi geceler kızlar
malesef çok gazlı bir bebeğim var zinco diye bir damla aldım biraz rahatladı ama hala sorun yaşıyoruz
burcucum suyum aniden geldiği için soğanı yanıma alamadım çatladı göğüslerim krem var ama pek işe yaramıyor, kantron yağı sürüyorum biraz da olsa rahatlıyorum, kızıma şifa olsun diye doğdugunda hurma ve zemzem verdim şifa olsun diye nede olsa sünnet, Allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza biraz sarılığı var bol bol emzirmem gerekiyor inşallah cabucak gecer bugün kan aldılar çok agladı yavrum delik deşik oldu kan cıkmadı zar zor verdik guatr ve sarılık için yarın sonuçlar cıkıcak Allah esirgesin inşallah
Cnm benim sağ salimde al kucağına inşallah maşallah Tosunlara:)
Zeynepcim hoşgeldin gazı geçsin inşallah gazlı bebek zor ilaç fayda etmişse düzenli kullan öpüyorum seni
Burcu bende o kitabı yeni okumaya başladım güzel gidiyo şimdilik bende yeni başladığım halde tavsiye ederim :)
Allah gönlüne göre versin canım benim inş. en yakın zamanda tüm istediklerin gerçekleşir tatlım...
Bircana zeynep demişim kusuruma bakma cnm.. Bu arada duaların içinde teşekkürler burcum allah razı olsun rabbim sana duymak istediğin olmasını istediğin yavrunu nasip etsin inşallah tez vakitte inşallah amin :)
sağol canım düşünmen yeterli..bakalım artık bişeyler yapacaz..işe başlamadan görmeyecez nasıl olduğunu..dediğin gibi birikirse akşam geldiğimdede sağarım..ama bi arkadaşta benimgibi 4.5 ta çıkıyodu.gidince sağıyorum ama haliyle azalıyo felan dedi..inşallah senin dediğin gibidir..akşamdan sağarımda bol bol yeter..bakalım naparız..buket canımcım mutlaka düşünmüşsündürde çare bulmaaya çalışıyorum ve şunu söyliyeceğim şimdi o kadar süt yok tmm ama sen zaten bütün gün emziremiyeceksin o zaman onlar birikicek işte sende onları sağıcaksın akşamları o birikenleri bırakıcaksın, hemde sağıldığı için süt daha çok dolucak.. biten sütün yerine çabuk süt üretirmiş bide 4.ayda memeler :) akıllanıyormuş.. Bebeğin ihtiyacı kadar süt birikiyormuş.. ayy ne bileyimm yorulma diye..
oh oh maşallah Allah tamamına erdirsin..hadi bakalım..sabır sabır ya sabır..Kızlar biz geldikkkbugün kontrolümüz vardı bebislerimiz maşallah büyümüşler teyzeleri herşey yolunda 36.haftada doğum olur dedi yani Mayıs sonu haziran başı bakalım 10 günlük rapor verdi sonra 2hafta daha çalışırsin sonra da temelli izne ayırırım dedi bizde durumlar böyle teyzeleri
Allah herkesinkine sağlık versin..40 ından sonra düzelir inşallah canımcım..iyi geceler kızlar
kzılar resimlere yaptığınız yorumlara toptan teşekkür ederim..
yer yok canım..tuvalet var..temizlik malzemelerinin koyuduğu biyer var..başkadayok..Buket sutu işyerinde sagmaşısın bir yada ikikez imkanın varmı
BURCUUU beni de dua listesine ekle,ben annemdeyim fazla giremiyorum internet paketim de bitmek üzere o yüzden yazamadım biraz geç oldu kusura bakma
kzılar resimlere yaptığınız yorumlara toptan teşekkür ederim..
Sünnet için gittik hırıltısını dedim ciğerlerine inmiş az antibiyotik ve balgam sökücü verdi ama her işte bi hayır vardır hep var hırıltısı şüphelenmiyoduk iyi ki gittik inşallah ilerlemeden geçer rabbimin izniyle.kansızlık vardı hala var 7 damla kan ilacı oldu 14 damla fazla geldi bana sabah akşam bölüp verecem.kan sonucunu aldım elime değerler aşağılı yukarlı normal sınırlar içinde değil bayılacaktım çok korktum neyseki önemli değilmiş kansızlık hariç ter boşaldım resmen.niye kansız acaba ya demir ilacı veriyorum ek gıdaya geçtik anne sütü alıyor başka bi sıkıntı olsa kanda belli olurdu dimi.inşallah düzelir
Sağol cnm en ufak bişe bile telaşlanmaya yetiyor.allah dermansız dert vermesin yavrularımızı bizleri korusun inşallah..Amin...Ahh canım korkma, Rabb'ime emanet senin küçük Tuğra'n , dua edicem, sende dua et, üzerine oku, ya şafi çek üfle,korkunu hissetmesin
yer yok canım..tuvalet var..temizlik malzemelerinin koyuduğu biyer var..başkadayok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?