Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

iyi geceler kızlar
zeynep sare ile ilgilenmekten gelemiyorum herkes iyidir inşallah
malesef çok gazlı bir bebeğim var zinco diye bir damla aldım biraz rahatladı ama hala sorun yaşıyoruz
burcucum suyum aniden geldiği için soğanı yanıma alamadım çatladı göğüslerim krem var ama pek işe yaramıyor, kantron yağı sürüyorum biraz da olsa rahatlıyorum, kızıma şifa olsun diye doğdugunda hurma ve zemzem verdim şifa olsun diye nede olsa sünnet, Allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza biraz sarılığı var bol bol emzirmem gerekiyor inşallah cabucak gecer bugün kan aldılar çok agladı yavrum delik deşik oldu kan cıkmadı zar zor verdik guatr ve sarılık için yarın sonuçlar cıkıcak Allah esirgesin inşallah

Cnm benim sağ salimde al kucağına inşallah maşallah Tosunlara:)
Zeynepcim hoşgeldin gazı geçsin inşallah gazlı bebek zor ilaç fayda etmişse düzenli kullan öpüyorum seni
Burcu bende o kitabı yeni okumaya başladım güzel gidiyo şimdilik bende yeni başladığım halde tavsiye ederim :)

Amin inş. eline sağlık tatlım benim :)

gülhancım ve nazom Allah sziden de razı olsun, evlatlarınıza uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah

oyyyy bircan canım benim Allah kolaylık versin, sürdüğün yağ şifa olsun, 40 ı çıktığı gün gazı bitsin inşallah

Aaa harika, kitaba bayıldım ben :)

Nazancim mama verdikten sonra ben tam on dk gaz cikartiyorum. Ciksada cikmasada mutlaka hemen yatirmiyorum cunku mama icince mutlaka gaz oluyor bi geyirince ozaman kusmuyor.

Bircana zeynep demişim kusuruma bakma cnm.. Bu arada duaların içinde teşekkürler burcum allah razı olsun rabbim sana duymak istediğin olmasını istediğin yavrunu nasip etsin inşallah tez vakitte inşallah amin :)

Bircana zeynep demişim kusuruma bakma cnm.. Bu arada duaların içinde teşekkürler burcum allah razı olsun rabbim sana duymak istediğin olmasını istediğin yavrunu nasip etsin inşallah tez vakitte inşallah amin :)

Amin canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim

sağol canım düşünmen yeterli..bakalım artık bişeyler yapacaz..işe başlamadan görmeyecez nasıl olduğunu..dediğin gibi birikirse akşam geldiğimdede sağarım..ama bi arkadaşta benimgibi 4.5 ta çıkıyodu.gidince sağıyorum ama haliyle azalıyo felan dedi..inşallah senin dediğin gibidir..akşamdan sağarımda bol bol yeter..bakalım naparız..

oh oh maşallah Allah tamamına erdirsin..hadi bakalım..sabır sabır ya sabır..

Allah herkesinkine sağlık versin..40 ından sonra düzelir inşallah canımcım..

yasooo kız sana dün cevap yazacaktım olmadı..150 cc yi nasıl yediriyorsun..bu aylarda bi seferde anca 90 yerler yazıyomamanın üstüne..senin tosuncuk maşallah iyi yi yo demekki..ya ben daha ek gıda mıda hiç bişey vermedim..herkes azar azar tattırıyomuş..ben bitek dün elmayı verdim ağzına yaladı:))
valla bilemedim benim okuduğum kaynaklarda kilo alımı yeterliyse süt tek başına yeter yazıyo..ek gıdaya gerek yok felan diyolar..tabi bu ay göreceğiz doktor ne diyecek..haftaya pazartesi kontrolümüz var..salı iş başı yapacam..yemek olayı kafamı karıştırıyo zten okuyup araştırıyorum..bi tane cam rende alacam..yoğurtla başlayacam..meyveyle devam edecem azar azar böyle gider..tuzsuz yağsız çorbalar yapılırmış ilk aylar..sonraları irmikle kalınlaştırılıyor..önceleri bulamaç şeklinde yiyebilir ama sonradan damak tadı oluşsun diye ayrı ayrı vermek gerekirmiş..cam rende alacam bi tane..bakalım neler yaparız..

BURCUUU beni de dua listesine ekle,ben annemdeyim fazla giremiyorum internet paketim de bitmek üzere o yüzden yazamadım biraz geç oldu kusura bakma

BURCUUU beni de dua listesine ekle,ben annemdeyim fazla giremiyorum internet paketim de bitmek üzere o yüzden yazamadım biraz geç oldu kusura bakma

tamam canım ekliyorum seni, bende dedim ki tuğba bu listeye katılmayacak herhalde, katılsa yazardı bana :))

kzılar resimlere yaptığınız yorumlara toptan teşekkür ederim..

Rica ederim pofuduğun annesi :)))

Sünnet için gittik hırıltısını dedim ciğerlerine inmiş az antibiyotik ve balgam sökücü verdi ama her işte bi hayır vardır hep var hırıltısı şüphelenmiyoduk iyi ki gittik inşallah ilerlemeden geçer rabbimin izniyle.kansızlık vardı hala var 7 damla kan ilacı oldu 14 damla fazla geldi bana sabah akşam bölüp verecem.kan sonucunu aldım elime değerler aşağılı yukarlı normal sınırlar içinde değil bayılacaktım çok korktum neyseki önemli değilmiş kansızlık hariç ter boşaldım resmen.niye kansız acaba ya demir ilacı veriyorum ek gıdaya geçtik anne sütü alıyor başka bi sıkıntı olsa kanda belli olurdu dimi.inşallah düzelir

Ahh canım korkma, Rabb'ime emanet senin küçük Tuğra'n , dua edicem, sende dua et, üzerine oku, ya şafi çek üfle,korkunu hissetmesin

Ahh canım korkma, Rabb'ime emanet senin küçük Tuğra'n , dua edicem, sende dua et, üzerine oku, ya şafi çek üfle,korkunu hissetmesin
Sağol cnm en ufak bişe bile telaşlanmaya yetiyor.allah dermansız dert vermesin yavrularımızı bizleri korusun inşallah..Amin...

çok heyecanlıyım.yüreğim kıpır kıpır...presesim yola çıkalı tam 20 hafta oldu.rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder inş...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…