Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canımm burcu sitem etmişssin biraz bende üzerime alındım canım bu giremediğim dönemde temizlikle uğraştım sınavım vardı ona hazırlandım rabbime şükür ilk tecvid sınavımı verdim.bu ay 18 günde regl oldum umut ediyorumki buz bebişler gelmek için sabırsızdırda ondandır tabi işin şakası ben o kadar dua ettimki rabbimde fazla bekletmek istemedi canım burcu bugün doktora gidiyorum artık listeye transfer olduğum günüde sonrada hayırlı haberlerimi yazmanı temenni ediyorum seni ve burdaki arkadaşlarımı tanımıyorum ama burda güzel haber verip duymayı nasip etsin rabbim seni unutmuyorum merak etme arkadaşım mümkünse facedende ekliyim şimdilik hepiniz yüce RABBİME EMANET OLUN yarın ne olduğunu kısmet olursa yazarım benden bu kadar CANIM KENDİNEDE İYİ BAK.....

Aaaa haydi Ya Allah, dualarla başla, o buz bebekler can olsun inşallah, hayırlı güzel kolay gecsin tedavin. Su gibi akıp gitsin hiç bisey anlama,hooop bi bakmışsın elinde pozitif kağıdı :)

ayyyyy Tümay yemin edereim ben okurken fenalaştım, canım benim Rabbim evladını sana şağışlasın, korusun bir daha olmasın, bugün ayşe'ye dua edicem inşallah

ah burcum yaa valla özlüyom buraları ama evdede bilgisayar yok şu ara

ah geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın..

BİTİREMEYENLER İÇİN ESKİ LİSTE

Günde 33 tane
Bismillahirrahmanirrahim. Yefalullahü ma yeşau bi kudretihi ve yehkumu ma yüridu bi izzetihi.”

AnlamıAllahım Rahman ve Rahim Adıyla. Allah CC Kudreti ile dilediğini yapar, İzzeti ile arzu ettiği hükmü verir )

DUA LİSTEMİZ

[table="width: 700, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]nick[/td]
[td]okunacak tarih[/td]
[td]ne için okuyoruz?[/td]
[/tr]
[tr]
[td] graphicdesigner/ yasemin[/td]
[td]10.04.2014 perşembe[/td]
[td]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür[/td]
[/tr]
[tr]
[td] nartanesi/ Ayşe[/td]
[td]11.04.2014 cuma[/td]
[td]Ailesine huzur ve bereket,sağlıklı sorunsuz hamişlik, oğlunun kolayca doğması ve hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td] gul82/ Gül[/td]
[td]14.04.2014 pazartesi[/td]
[/tr]
[tr]
[td] buketdemet/Buket[/td]
[td]15.04.2014 salı[/td]
[/tr]
[tr]
[td] tmyomr/Tümay[/td]
[td]16.04.2014 çarşamba[/td]
[/tr]
[tr]
[td] hayatumuttur /Gamze[/td]
[td]17.04.2014 persembe[/td]
[td]Ailesine huzur ve bereket ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür[/td]
[/tr]
[tr]
[td] duamnur/Burcu[/td]
[td]18.04.2014 cuma[/td]
[td]Ailesine ve eşine hayırlı sağlıklı bir ömür, evine huzur ve bereket,kendisine acil şifalar[/td]
[/tr]
[tr]
[td] asyamca/Gülhan[/td]
[td]21.04.2014 pazartesi[/td]
[td]Ailesine huzur ve bereket ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür[/td]
[/tr]
[tr]
[td] burju82/ Burju[/td]
[td]22.04.2014 salı [/td]
[td]Ailesine huzur ve bereket,sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]melek2828/Nazan[/td]
[td]23.04.2014 çarşamba[/td]
[/tr]
[tr]
[td] disanur/ Dilek[/td]
[td]24.04.2014 perşembe[/td]
[td]Ailesine huzur ve bereket, hayırla hamile kalması[/td]
[/tr]
[tr]
[td] afy2646/Sebiha[/td]
[td]25.04.2014 cuma [/td]
[td]Ailesine huzur ve bereket, hayırlı kolay bir doğum [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ecrinn07/Aslı[/td]
[td]28.04.2014 pazartesi[/td]
[td]Ailesine huzur ve bereket, ikizlerinin sağlıkla doğması[/td]
[/tr]
[tr]

[td] nazlimoi/nazlı[/td]
[td]29.04.2014 salı[/td]
[td]Ailesine huzur ve bereket, hayırlısıyla hamile kalmasi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zakkumx / zeynep[/td]
[td]30.04.2014 çarşamba[/td]
[td]Ailesine huzur ve bereket, ikizlerinin hayırlısıyla doğması [/td]
[/tr]
[tr]
[td]bdronr / bedriye[/td]
[td]01.05.2014 perşembe[/td]
[td]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür [/td]
[/tr]
[tr]
[td]dejavu_one / Seda[/td]
[td]02.05.2014 cuma[/td]
[td]Ailesine huzur ve bereket,hayırlısıyla hamile kalması [/td]
[/tr]
[tr]
[td]........ / ...[/td]
[td]00.00.2014 çarşamba[/td]
[td]Ailesine huzur ve bereket, [/td]
[/tr]

[/table]

..... TOPİĞİMİZDEN DUYURULAR VE HABERLER .....

Tümay
Gamze
Burcu
Gülhan
Burcu
Dilek
Sebiha
Dualarınızı okudum kızlar geciktim hakkınızı helal edin nedense çok zorlandım bu kez

canlar yeni liste hazır

Eski listeyi bitiremeyenler için, yukarda yaseminin hesabından yayınladım

Yeni listemiz hayırlı uğurlu bol bereketli olsun inşallah

Tümay
Gamze
Burcu
Gülhan
Burcu
Dilek
Sebiha
Dualarınızı okudum kızlar geciktim hakkınızı helal edin nedense çok zorlandım bu kez

nazo Allah razı olsun bebeğim, inan ki tam şuanda şu dakkika da aklımdan sen geciyordun, nasılsın? bir kaç gündür yoksun? eslem iyi mi?

Aslı nazlı zeynep bedriye seda doalarınızı okudum rabbim kabul etsin burcu geçiktirdim die cezamı verdin bana şska şaka dua listesine benide alırmısın kuzum
Tekrar herkesten özür diliyorum hakkınızı helal edin

nazo Allah razı olsun bebeğim, inan ki tam şuanda şu dakkika da aklımdan sen geciyordun, nasılsın? bir kaç gündür yoksun? eslem iyi mi?

Mrb canım kız kardeşim geldi maraştan ordaydım eslemde nezle olmuş teyzesi burnundan nefes alamıyodu eslemi doyur burnunu temizle ıhlamur içir neyseki azaldı bende gögüsümdeki şeyler içşn gittim işte 2 cm geçmiş doktor almalıyız dedi şimdi olma dedim 3 ay sonra aldırcam sanırım vel hasıl kelam allah dermansı dert vermesin meşakkat ugraşıyoruz sen nasılsın canımın içi

Burcu benim duama kolay bir hamilelik ve hayırlı evlat diye de ekler misin rica etsem :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ahh kuzum san da eslem:e de çok geçmiş olsun, havlar soğuk valla, mayısta kombi yakıyoruz, eslem yavrumda etkileniyor tabiki. Nazanım şükür ki çözümü olan bişey binlerce kez şükür, hiç geciktirme hemen ol kurtul, başka yollarıda varmı bir araş!ir bakalım, Rabbim dermansız dert vermesin haklısın, hemen senide duaya ekliyorum cankuşum :)

Haha oda iyiymiş madem eşinde sana benziyo o zaman doktorunuz ikinize benziyo deseydi ya neyse yine sana benzeme ihtimali var benim kizim babasının kiz versiyonu resmen
Tumay cnm benim cok gecmis olsun Rabbim korusun bol bol oku ayseyi betulde arada elini bogazina sokuyor midedini bulandiriyirdu ama kusmadi hic

Burcu cnm beni de dua listedine yazar misin kuşum

nazaan geçmiş olsun canım eslem hastaymış sende göğsün için gitmişsin seninkiler kistmiydi neydi canım, ben hamile kalınca doktora bir daha gitmedim korktum şimdiii:18:

slm kızlar.utana sıkıla geldim:18: ama gelince Nazandan güç aldım biraz.Sonra sebiha da yeni bitirdim diyince rahatladım
nihayet dua listesini bitirdim.hep diyorum gününce okuyayım diye ama kaç aydır nasip olmadı.ama şükür herkesin duasını geçte olsa bitiriyorum.
Hepinize,sizi tanıdığım ölçüde içimden geldiğince ayrı ayrı dua ettim.Ama gönlünüzde yatan,benim bilmediğim muradınız,derdiniz varsa;Rabbim tez zamanda hayırlısı ile onlarıda duyar ve kabul eder inşallah...

Tamam şekerim ekledim seni listeye

Allah razi olsun canim. Rabbim evlatlarini sana bagislasin. Onlar Allah'in emanetleri sana. İnşallah sagsalim saglikla dogsunlar. Koltukların üzerine çıkıp tepinsinler, ortalığı batirsinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…