- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.481
Topik çok sessiz tamamen kopucaz diye korkuyorum, eskiden nasıl bu kadar yoğun olurdu, neydi fark bilemiyorum, ama sanırım herkesin koşturmacası daha fazla..neyse canlar sağolsun..ama bırakıp gidenlere sitemliyim duyrulur....
canımm burcu sitem etmişssin biraz bende üzerime alındım canım bu giremediğim dönemde temizlikle uğraştım sınavım vardı ona hazırlandım rabbime şükür ilk tecvid sınavımı verdim.bu ay 18 günde regl oldum umut ediyorumki buz bebişler gelmek için sabırsızdırda ondandır tabi işin şakası ben o kadar dua ettimki rabbimde fazla bekletmek istemedi canım burcu bugün doktora gidiyorum artık listeye transfer olduğum günüde sonrada hayırlı haberlerimi yazmanı temenni ediyorum seni ve burdaki arkadaşlarımı tanımıyorum ama burda güzel haber verip duymayı nasip etsin rabbim seni unutmuyorum merak etme arkadaşım mümkünse facedende ekliyim şimdilik hepiniz yüce RABBİME EMANET OLUN yarın ne olduğunu kısmet olursa yazarım benden bu kadar CANIM KENDİNEDE İYİ BAK.....
Canlar aksam uzeri cok kotu bisey yasadim.Ayse ellerini agzina sokuyor bugunde oyle oynarken midesi bulandi ve agzindan burnundan fiskirtarak kustu yan cevirdim hemen acilmadi kolumun ustune yatirip sirtini sivazladim yine acilmadi komsuya kendimi zor attim orda biraz acildi agladi ama tekrar tikandi hastaneye yetistirdik hemen mudahele ettiler .Omrumden omur gitti cok sukur yavrum suanda cok iyi cigerlerinde bisey yok evimize geldik.
Hala elim ayagim titriyor yavruma dua edin teyzeeleri birdaha booyle bisey yasamayalimmm.
Rabbim herkesin evladini korusun nasil hastaneye gittik hatirlamiyorum Allah 'im birdaha kotu bisey yasatmasin bize
Topik çok sessiz tamamen kopucaz diye korkuyorum, eskiden nasıl bu kadar yoğun olurdu, neydi fark bilemiyorum, ama sanırım herkesin koşturmacası daha fazla..neyse canlar sağolsun..ama bırakıp gidenlere sitemliyim duyrulur....
Canlar aksam uzeri cok kotu bisey yasadim.Ayse ellerini agzina sokuyor bugunde oyle oynarken midesi bulandi ve agzindan burnundan fiskirtarak kustu yan cevirdim hemen acilmadi kolumun ustune yatirip sirtini sivazladim yine acilmadi komsuya kendimi zor attim orda biraz acildi agladi ama tekrar tikandi hastaneye yetistirdik hemen mudahele ettiler .Omrumden omur gitti cok sukur yavrum suanda cok iyi cigerlerinde bisey yok evimize geldik.
Hala elim ayagim titriyor yavruma dua edin teyzeeleri birdaha booyle bisey yasamayalimmm.
Rabbim herkesin evladini korusun nasil hastaneye gittik hatirlamiyorum Allah 'im birdaha kotu bisey yasatmasin bize
Tümay
Gamze
Burcu
Gülhan
Burcu
Dilek
Sebiha
Dualarınızı okudum kızlar geciktim hakkınızı helal edin nedense çok zorlandım bu kez
nazo Allah razı olsun bebeğim, inan ki tam şuanda şu dakkika da aklımdan sen geciyordun, nasılsın? bir kaç gündür yoksun? eslem iyi mi?
Tümay
Gamze
Burcu
Gülhan
Burcu
Dilek
Sebiha
Dualarınızı okudum kızlar geciktim hakkınızı helal edin nedense çok zorlandım bu kez
nazo Allah razı olsun bebeğim, inan ki tam şuanda şu dakkika da aklımdan sen geciyordun, nasılsın? bir kaç gündür yoksun? eslem iyi mi?
Mrb canım kız kardeşim geldi maraştan ordaydım eslemde nezle olmuş teyzesi burnundan nefes alamıyodu eslemi doyur burnunu temizle ıhlamur içir neyseki azaldı bende gögüsümdeki şeyler içşn gittim işte 2 cm geçmiş doktor almalıyız dedi şimdi olma dedim 3 ay sonra aldırcam sanırım vel hasıl kelam allah dermansı dert vermesin meşakkat ugraşıyoruz sen nasılsın canımın içi
Burcu benim duama kolay bir hamilelik ve hayırlı evlat diye de ekler misin rica etsem :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haha oda iyiymiş madem eşinde sana benziyo o zaman doktorunuz ikinize benziyo deseydi ya neyse yine sana benzeme ihtimali var benim kizim babasının kiz versiyonu resmendoktora dedim zaten o kadarda uğraştım niye bana benzemedi yaa dedim gülerek (eşime hep diyordum bana benzesin diye) doktorda dediki e siz zaten birbirinize benziyorsunuz
geçmiş olsun canım Allah korumuş yanındaymışsın farketmişsin hemen , rabbim tekrar yaşatmasın
Tumay cnm benim cok gecmis olsun Rabbim korusun bol bol oku ayseyi betulde arada elini bogazina sokuyor midedini bulandiriyirdu ama kusmadi hicCanlar aksam uzeri cok kotu bisey yasadim.Ayse ellerini agzina sokuyor bugunde oyle oynarken midesi bulandi ve agzindan burnundan fiskirtarak kustu yan cevirdim hemen acilmadi kolumun ustune yatirip sirtini sivazladim yine acilmadi komsuya kendimi zor attim orda biraz acildi agladi ama tekrar tikandi hastaneye yetistirdik hemen mudahele ettiler .Omrumden omur gitti cok sukur yavrum suanda cok iyi cigerlerinde bisey yok evimize geldik.
Mrb canım kız kardeşim geldi maraştan ordaydım eslemde nezle olmuş teyzesi burnundan nefes alamıyodu eslemi doyur burnunu temizle ıhlamur içir neyseki azaldı bende gögüsümdeki şeyler içşn gittim işte 2 cm geçmiş doktor almalıyız dedi şimdi olma dedim 3 ay sonra aldırcam sanırım vel hasıl kelam allah dermansı dert vermesin meşakkat ugraşıyoruz sen nasılsın canımın içi
Tamam şekerim ekledim seni listeyeHaha oda iyiymiş madem eşinde sana benziyo o zaman doktorunuz ikinize benziyo deseydi ya neyse yine sana benzeme ihtimali var benim kizim babasının kiz versiyonu resmen
Tumay cnm benim cok gecmis olsun Rabbim korusun bol bol oku ayseyi betulde arada elini bogazina sokuyor midedini bulandiriyirdu ama kusmadi hic
Burcu cnm beni de dua listedine yazar misin kuşum
slm kızlar.utana sıkıla geldim:18: ama gelince Nazandan güç aldım biraz.Sonra sebiha da yeni bitirdim diyince rahatladım
nihayet dua listesini bitirdim.hep diyorum gününce okuyayım diye ama kaç aydır nasip olmadı.ama şükür herkesin duasını geçte olsa bitiriyorum.
Hepinize,sizi tanıdığım ölçüde içimden geldiğince ayrı ayrı dua ettim.Ama gönlünüzde yatan,benim bilmediğim muradınız,derdiniz varsa;Rabbim tez zamanda hayırlısı ile onlarıda duyar ve kabul eder inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?