- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.441
Evet cnm haklisin bu bebisler aramiza girdi olsun canlari sagolsun gönüller bir fazla giremesekte betül de bana hep ayni geliyor ama sen anlardin fotosunu paylasayim bakiver
Ben ben ben katılmak istiyorum :)
Evet cnm haklisin bu bebisler aramiza girdi olsun canlari sagolsun gönüller bir fazla giremesekte betül de bana hep ayni geliyor ama sen anlardin fotosunu paylasayim bakiver
DUYURU
Canlarım Allah nasip ederse bu perşembe yeni dua listemiz başlıyor, katılmak istyen hemen adını yazdırsın
Günde 134 adet YA SAMED okucaz inşallah
Bu esmayı okuyan, maddi ve manevi refaha ve huzura erer, tüm olumlu niyetleri gerçekleşir. Maddi ve manevi tüm arzuların kabulü ve maddi manevi tüm sıkıntıların giderilmesi amacıyla okunur
Katılmak isteyen bu mesajı alıntı yapsın canların, sonradan gelenlerde görsün, öptüm sizi bebekler :))
Bende istiyorum nasıl yapcaz yine isim isim mi okuyacağız? Aciklama lütfen :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
DUYURU
Canlarım Allah nasip ederse bu perşembe yeni dua listemiz başlıyor, katılmak istyen hemen adını yazdırsın
Günde 134 adet YA SAMED okucaz inşallah
Bu esmayı okuyan, maddi ve manevi refaha ve huzura erer, tüm olumlu niyetleri gerçekleşir. Maddi ve manevi tüm arzuların kabulü ve maddi manevi tüm sıkıntıların giderilmesi amacıyla okunur
Katılmak isteyen bu mesajı alıntı yapsın canların, sonradan gelenlerde görsün, öptüm sizi bebekler :))
Amiiinnn cnm benim cok tesekkur ederiz yakin olsaydim yemeye getirirdim bol bol isirirdinoyyyy maşallah kocaman olmuş çok tatlı kolları yanakları tam ısırmalık,kırmızılarda pek yakışmış,Allah nazarlardan korusun
amin cnm bütün bebişlerimizi korudun Rabbim darisi senin basina olsun insallah kuzum benim cok öptüktamam kuzucuk :)
Aman kızzzzz maşallah kocaman olmuş, Rabbim korusun esirgesin, fıstık
Aslı,nazlı,Bedriye,seda,Zeynep dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inşallah
Bende varım cnm :)
kız mesude ne kadar büyümüş maşşallah....
kızlaaaaaaaaaaar
kaç gündür bilgisayar bozuk..akşam giremiyom..iştede fırsat olmuyo..hepnizi çok özledim..
Maşallah çok tatlı. Canım bende park yatak almayi düşünüyorum bebek büyüyünce kaldiririm diye tavsiye ediyor musun?
ben memnunum 6 ay kadar ustte yatti simdi indirdik tek sikinti biraz hasir husur yapmasi sallrken benim aldigim yatak baya agir visco 10cm kalinliginda e kizimda zayif degil ben taaimaz diyordumm ama bi sorun yokMaşallah çok tatlı. Canım bende park yatak almayi düşünüyorum bebek büyüyünce kaldiririm diye tavsiye ediyor musun?
ben memnunum 6 ay kadar ustte yatti simdi indirdik tek sikinti biraz hasir husur yapmasi sallrken benim aldigim yatak baya agir visco 10cm kalinliginda e kizimda zayif degil ben taaimaz diyordumm ama bi sorun yok
Buyuyo mesudecim betus baya buyumus maşallah saclarini yesinler benim kizin saci cok az ins coglir ozlemcim ins 8 hafta su gibi gecer asli nerelrdesin canim
bici bici yaptim yatmaya hazirim iyi geceler teyzoslarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?