Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Evet cnm haklisin bu bebisler aramiza girdi olsun canlari sagolsun gönüller bir fazla giremesekte betül de bana hep ayni geliyor ama sen anlardin fotosunu paylasayim bakiver

oyyyy maşallah kocaman olmuş çok tatlı kolları yanakları tam ısırmalık,kırmızılarda pek yakışmış,Allah nazarlardan korusun

Bende istiyorum nasıl yapcaz yine isim isim mi okuyacağız? Aciklama lütfen :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende varım cnm :)

Aslı,nazlı,Bedriye,seda,Zeynep dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inşallah

oyyyy maşallah kocaman olmuş çok tatlı kolları yanakları tam ısırmalık,kırmızılarda pek yakışmış,Allah nazarlardan korusun
Amiiinnn cnm benim cok tesekkur ederiz yakin olsaydim yemeye getirirdim bol bol isirirdin

tamam kuzucuk :)

Aman kızzzzz maşallah kocaman olmuş, Rabbim korusun esirgesin, fıstık
amin cnm bütün bebişlerimizi korudun Rabbim darisi senin basina olsun insallah kuzum benim cok öptük

Aslı,nazlı,Bedriye,seda,Zeynep dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inşallah

Gamzemmmm nasilsin cnm ya

Buyuyo mesudecim betus baya buyumus maşallah saclarini yesinler benim kizin saci cok az ins coglir ozlemcim ins 8 hafta su gibi gecer asli nerelrdesin canim

Evet cnm haklisin bu bebisler aramiza girdi olsun canlari sagolsun gönüller bir fazla giremesekte betül de bana hep ayni geliyor ama sen anlardin fotosunu paylasayim bakiver

kız mesude ne kadar büyümüş maşşallah....

kızlaaaaaaaaaaar

kaç gündür bilgisayar bozuk..akşam giremiyom..iştede fırsat olmuyo..hepnizi çok özledim..

C
kız mesude ne kadar büyümüş maşşallah....

kızlaaaaaaaaaaar

kaç gündür bilgisayar bozuk..akşam giremiyom..iştede fırsat olmuyo..hepnizi çok özledim..

Canımmmm inan bende kaç gündür nerde bu kız diyorum. Yeni dua listesi hazırlıyorum senide ekliyorum haberin olsun çok kolay, ya samed çekicez inşallah

Maşallah çok tatlı. Canım bende park yatak almayi düşünüyorum bebek büyüyünce kaldiririm diye tavsiye ediyor musun?

bici bici yaptim yatmaya hazirim iyi geceler teyzoslarim

Maşallah çok tatlı. Canım bende park yatak almayi düşünüyorum bebek büyüyünce kaldiririm diye tavsiye ediyor musun?

Ya ne güzel bir konu olmuş bu.Çok hoşuma gitti.Allah bebek isteyen herkese hayırlı,sağlıklı ve afiyetli bir şekilde,hem de en kısa vadede nasip etsin.Dualarınız kabul olsun inşallah.

ben memnunum 6 ay kadar ustte yatti simdi indirdik tek sikinti biraz hasir husur yapmasi sallrken benim aldigim yatak baya agir visco 10cm kalinliginda e kizimda zayif degil ben taaimaz diyordumm ama bi sorun yok

ben memnunum 6 ay kadar ustte yatti simdi indirdik tek sikinti biraz hasir husur yapmasi sallrken benim aldigim yatak baya agir visco 10cm kalinliginda e kizimda zayif degil ben taaimaz diyordumm ama bi sorun yok

Tamam canım eşim beşik alalım diyor ama bu daha mantıklı geliyor şehir dışına çıkarsak yatağını da arayan bir bebek olursa diye böyle alalım diyorum. Ara kat içinde yatak almak gerekiyor mu? Birde yatak içinde mi oluyor ayrı mı alıyoruz çok soru sordum ama...

Buyuyo mesudecim betus baya buyumus maşallah saclarini yesinler benim kizin saci cok az ins coglir ozlemcim ins 8 hafta su gibi gecer asli nerelrdesin canim

inşallah canım

bici bici yaptim yatmaya hazirim iyi geceler teyzoslarim

sündüüüz senin kız değişmişmi zayıflamışmı değişik geldi gözüme boyumu uzamış ondanmı öyle görünüyor tombişliği gitmiş sanki

Son düzenleme:
kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı, doktor oğlumuzu babasına benzetti ağzını açıp kapatıyordu 1850 gr olmuş veeee çalışabilir raporumuzu aldık 02 haziran'a kadar, doktor bi dene çalışamazsan değiştiririz raporu dedi

ÖZLEM canım maşallah size Allahım esirgesin, ohh kilosu da iyi maşallah. Babsına da benzemiş minik oğluşun :))) sakın kendini yorma kasma çalışacam diye, dikkat et, öptüm sizi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…