- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.461
ÖZLEM canım maşallah sizeAllahım esirgesin, ohh kilosu da iyi maşallah. Babsına da benzemiş minik oğluşun :))) sakın kendini yorma kasma çalışacam diye, dikkat et, öptüm sizi :))
yok yaa yormam ama yormasamda bizimkiler insanı uyuz eder bakalım inşallah sorunsuz geçer 5 haftamız,şimdiden çok bilmişin teki uyuz uyuz konuştu
Kimseyi takma, duyma,görme..bora'yı düşün, stres yok, aman diyim canımsın :)
kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı, doktor oğlumuzu babasına benzettiağzını açıp kapatıyordu 1850 gr olmuş veeee çalışabilir raporumuzu aldık 02 haziran'a kadar, doktor bi dene çalışamazsan değiştiririz raporu dedi
okeydir canım benşde yaz..yav kızlar aslı naaptı??C
Canımmmm inan bende kaç gündür nerde bu kız diyorum. Yeni dua listesi hazırlıyorum senide ekliyorum haberin olsun çok kolay, ya samed çekicez inşallah
Masallah canim bora buyuyor cok heycanli zaman azaliyor.Kendini cok yorma Ozlem yapabildigin kadar yap gerisini bosver.
okeydir canım benşde yaz..yav kızlar aslı naaptı??
Burcum dua listesine benide yaz canim :))
Topik çok sessiz tamamen kopucaz diye korkuyorum, eskiden nasıl bu kadar yoğun olurdu, neydi fark bilemiyorum, ama sanırım herkesin koşturmacası daha fazla..neyse canlar sağolsun..ama bırakıp gidenlere sitemliyim duyrulur....
Ozlem bosver milleti sen seni bebegini dusun masallah oglusuna sevval hem daha az kilo aliyor hemde degisiyor boyumuzda uzun masallah 1 dak durmuyoruz burcum canim kos kos hayatim zaman bulmak zor gercekten arada girmeye calisiyorum arkadsim nicni hatirrlayamadim yatak icinde degil ara kat icinde gerekli bende 17 mayista yola cikicam ve besigi goturucem mantikli senin fikrin ama buyuyen besiklerde avantajli olabilir bi arastirin oyle karar verirsiniz
Topik çok sessiz tamamen kopucaz diye korkuyorum, eskiden nasıl bu kadar yoğun olurdu, neydi fark bilemiyorum, ama sanırım herkesin koşturmacası daha fazla..neyse canlar sağolsun..ama bırakıp gidenlere sitemliyim duyrulur....
Ozlem bosver milleti sen seni bebegini dusun masallah oglusuna sevval hem daha az kilo aliyor hemde degisiyor boyumuzda uzun masallah 1 dak durmuyoruz burcum canim kos kos hayatim zaman bulmak zor gercekten arada girmeye calisiyorum arkadsim nicni hatirrlayamadim yatak icinde degil ara kat icinde gerekli bende 17 mayista yola cikicam ve besigi goturucem mantikli senin fikrin ama buyuyen besiklerde avantajli olabilir bi arastirin oyle karar verirsiniz
Iyi olmana sevindim cnm bende iyiyim cok şükür eee anne olmak zor ama en tatli sey Rabbim canlarini sagetsin cok öptüm ikinizideSağol burcum :))
Mesudecim valla hamdolsun iyim sen nasılsın biz uğraşıyoruz işte yorucu çocuk bakmak malum :)) Betüş de çok büyümüş maşallah :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masallah topigimizin delikanlisina sende kendine benzetemedim ozlemcim benim gibi Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsinkızlar bugün doktor kontrolümüz vardı, doktor oğlumuzu babasına benzettiağzını açıp kapatıyordu 1850 gr olmuş veeee çalışabilir raporumuzu aldık 02 haziran'a kadar, doktor bi dene çalışamazsan değiştiririz raporu dedi
Masallah sunduz cok tatli sana benzettim prensesini omrude guzel olur insallah
Banada mi cnm benim internetim yoktu bayadir daha sik gelmeye calisiyorum ama pek kimseleri goremiyorum cocuklari bulup bizi unuttu zannetmeyin hepinizi ayri ayri ozledimTopik çok sessiz tamamen kopucaz diye korkuyorum, eskiden nasıl bu kadar yoğun olurdu, neydi fark bilemiyorum, ama sanırım herkesin koşturmacası daha fazla..neyse canlar sağolsun..ama bırakıp gidenlere sitemliyim duyrulur....
Canlar aksam uzeri cok kotu bisey yasadim.Ayse ellerini agzina sokuyor bugunde oyle oynarken midesi bulandi ve agzindan burnundan fiskirtarak kustu yan cevirdim hemen acilmadi kolumun ustune yatirip sirtini sivazladim yine acilmadi komsuya kendimi zor attim orda biraz acildi agladi ama tekrar tikandi hastaneye yetistirdik hemen mudahele ettiler .Omrumden omur gitti cok sukur yavrum suanda cok iyi cigerlerinde bisey yok evimize geldik.
Hala elim ayagim titriyor yavruma dua edin teyzeeleri birdaha booyle bisey yasamayalimmm.
Rabbim herkesin evladini korusun nasil hastaneye gittik hatirlamiyorum Allah 'im birdaha kotu bisey yasatmasin bize
Masallah topigimizin delikanlisina sende kendine benzetemedim ozlemcim benim gibi Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Canlar aksam uzeri cok kotu bisey yasadim.Ayse ellerini agzina sokuyor bugunde oyle oynarken midesi bulandi ve agzindan burnundan fiskirtarak kustu yan cevirdim hemen acilmadi kolumun ustune yatirip sirtini sivazladim yine acilmadi komsuya kendimi zor attim orda biraz acildi agladi ama tekrar tikandi hastaneye yetistirdik hemen mudahele ettiler .Omrumden omur gitti cok sukur yavrum suanda cok iyi cigerlerinde bisey yok evimize geldik.
Hala elim ayagim titriyor yavruma dua edin teyzeeleri birdaha booyle bisey yasamayalimmm.
Rabbim herkesin evladini korusun nasil hastaneye gittik hatirlamiyorum Allah 'im birdaha kotu bisey yasatmasin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?