Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ÖZLEM canım maşallah size Allahım esirgesin, ohh kilosu da iyi maşallah. Babsına da benzemiş minik oğluşun :))) sakın kendini yorma kasma çalışacam diye, dikkat et, öptüm sizi :))

yok yaa yormam ama yormasamda bizimkiler insanı uyuz eder bakalım inşallah sorunsuz geçer 5 haftamız,şimdiden çok bilmişin teki uyuz uyuz konuştu

Sağol burcum :))
Mesudecim valla hamdolsun iyim sen nasılsın biz uğraşıyoruz işte yorucu çocuk bakmak malum :)) Betüş de çok büyümüş maşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Masallah canim bora buyuyor cok heycanli zaman azaliyor.Kendini cok yorma Ozlem yapabildigin kadar yap gerisini bosver.

Topik çok sessiz tamamen kopucaz diye korkuyorum, eskiden nasıl bu kadar yoğun olurdu, neydi fark bilemiyorum, ama sanırım herkesin koşturmacası daha fazla..neyse canlar sağolsun..ama bırakıp gidenlere sitemliyim duyrulur....

Ozlem bosver milleti sen seni bebegini dusun masallah oglusuna sevval hem daha az kilo aliyor hemde degisiyor boyumuzda uzun masallah 1 dak durmuyoruz burcum canim kos kos hayatim zaman bulmak zor gercekten arada girmeye calisiyorum arkadsim nicni hatirrlayamadim yatak icinde degil ara kat icinde gerekli bende 17 mayista yola cikicam ve besigi goturucem mantikli senin fikrin ama buyuyen besiklerde avantajli olabilir bi arastirin oyle karar verirsiniz

burcuuuu vallahi ben hep buralardayım ama kimsecikler yok bende yazmıyorum,bebeişlerle uğraşmaktan kimse gelemez oldu,çok boşladılar çoookkk

sağol canım,dediğin gibi kimseyi takmamak lazım ağzı olan konuşuyor adam sinir küpü herkese bağırır çağırır gelmiş bana akıl veriyor ben sinirliymişim ondan kasılma olurmuş önce kendine bak bana akıl vermeyi bırak diyeceksin olmayacak rapordan önce tartışmıştım onunla hala onun derdinde sanırım

Bende buralardayım da çok giremedim muhabbete sizi okuyorum çoğunlukla. Birde hamilelik zor geçiyor. Bulantilarim geçmedi bir türlü...

Kirada oturuyorum ve baza var çocuk odası yapacağım yerde. O da yeni evlenmeden bir kaç ay önce almıştım satmaya kıyamıyorum. Bitaz buyunce onda yatar diye hesap ediyorum.ilk aylar için park yatak yeterli sanırım yatağını sonra alırız. Teşekkür ederim.

Canlar aksam uzeri cok kotu bisey yasadim.Ayse ellerini agzina sokuyor bugunde oyle oynarken midesi bulandi ve agzindan burnundan fiskirtarak kustu yan cevirdim hemen acilmadi kolumun ustune yatirip sirtini sivazladim yine acilmadi komsuya kendimi zor attim orda biraz acildi agladi ama tekrar tikandi hastaneye yetistirdik hemen mudahele ettiler .Omrumden omur gitti cok sukur yavrum suanda cok iyi cigerlerinde bisey yok evimize geldik.
Hala elim ayagim titriyor yavruma dua edin teyzeeleri birdaha booyle bisey yasamayalimmm.
Rabbim herkesin evladini korusun nasil hastaneye gittik hatirlamiyorum Allah 'im birdaha kotu bisey yasatmasin bize

Iyi olmana sevindim cnm bende iyiyim cok şükür eee anne olmak zor ama en tatli sey Rabbim canlarini sagetsin cok öptüm ikinizide

Masallah topigimizin delikanlisina sende kendine benzetemedim ozlemcim benim gibi Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
bici bici yaptim yatmaya hazirim iyi geceler teyzoslarim
Masallah sunduz cok tatli sana benzettim prensesini omrude guzel olur insallah
Banada mi cnm benim internetim yoktu bayadir daha sik gelmeye calisiyorum ama pek kimseleri goremiyorum cocuklari bulup bizi unuttu zannetmeyin hepinizi ayri ayri ozledim

Geçmiş olsun canım inşallah bir daha yasamazsin böyle şeyler...

Masallah topigimizin delikanlisina sende kendine benzetemedim ozlemcim benim gibi Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin

doktora dedim zaten o kadarda uğraştım niye bana benzemedi yaa dedim gülerek (eşime hep diyordum bana benzesin diye) doktorda dediki e siz zaten birbirinize benziyorsunuz

geçmiş olsun canım Allah korumuş yanındaymışsın farketmişsin hemen , rabbim tekrar yaşatmasın

Çok geçmiş olsun bebeğim yaaa Allahım evlatlarımızı korusun Canım benim umarım bir daha böyle bir olay yaşamasınız kuzucum birde tıkandığı zaman falan yüzüne üfle ve parmağınla anlını aşağıdan yukarı doğru kaldır tatlım çok işe yarıyor kuzucum üflediğinde yurkunması falan düzene biniyor bilgin olsun aklında bulunsun balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…