- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.541
Kızlar ben kimsenin anneler gününü kutlamayacağım, çünkü geçen yıllardaki halimi hatırladıkça çok üzülüyorum. Hani bilirsiniz pınar süt reklamı vardı bitane "büyüdüm büyüdüm pınarla büyüdüm.... büyüdüm büyüdüm bende anne oldum..." işte bu reklamın sonundaki o büyüdüm büyüdüm bende anne oldum nakaratına sıra gelince benim her seferinde gözlerimden yaşlar dökülürdü, yani aramızda annesi yaşayan var, yaşamayan var, anne olmuş olan var, henüz olmamış ve bekleyen canım arkadaşlarım var... ve bu konu okadar hassas bir konuki benim yüreğim acıyor bugün anne olmayı bekleyen canım arkadaşlarımı düşündükçe. eşime de dedim bana bugün hediye filan alma kutlama hiçbirşey istemiyorum dedim. rabbime şükürler olsun betülün varlığı bana Allahımın ömür boyu verdiği ve vereceği en güzel hediye zaten.
bugün hep dilimde dua var, burcuma, diğer burcuma, meralime, sedama, tubalarıma ve isteyen bekleyen tüm arkadaşlarıma rabbim sağlıkla kolaylıkla nasibetsin inşallah diye.
oooo kızlar toplaşmışsınız maşallah sizenasılsınız ne var ne yok, ben grip oldum burnum hiç durmuyor
Allah razı olsun canımselam kizlar eski dua listesini bitirdim gecte olsa cok sükür
hakkinizi helal edin vaktinde okuyamadim haberde edemedim
özlemcim canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.
burcum çıkarrtırdım merak etme kuşum zaten dediğin gibi istesem bile ancak yıllar yıl zor tuttu okadar doğurgan değilim aslında pek korkmama gerek yok :)))
kızlar bugün dr a gittim çıkarttırdım spiralimi bakalım şimdi ne olacak inşallah kanamam biter. bana yine diane 35 ismindeki haptan önerdi, hem sende bisürü polikistik over var adetlerin düzensiz olduğ için bu seni tedavide eder bir yandan dedi. hemde sigorta karşılıyormuş çok şaşırdım, benim içtiğim zamanlarda öyle bişey yoktu. o koldan yapılan iğneyi sordum, yani hap ile bir farkı yok dedi her ikiside hormon sonuçta dedi. işte durum böyle bende.
sizi çok seviyorum yani bütün topiği, içimden söylemek geldi
ayşecim inşallah bu son 4 haftan da çok sağlıklı gecer. Dogumdan sonrada insulun kullanmana gerek kalmaz, yediklerinede dikkat et mutakabeni merak eden olmamis ama yinede anlatayim bende gebelik sekeri var ve insulin kullaniyorum gecen doktorum bakti aclik sekerinde yüksek dedi ve aclik icinde insulin verdi yani günde 4 kere insulin vuruyorum sabah ac ve tok ve aksamda yemekten önce ve yatmadan önce. 2 kere bacaktan 2kerede göbegin kenarindan
ve 7 kerede ölcüm yapyiyorum delik desik oldum bunada sükür Insaallah dogumdan sonra gecer.
ölcümlere bbakilirsa sanki ise yaramiyor gibi anlamadim her yemek yedikten sonrada saril saril ter basiyor bana.
hastaneye 11 haziran gidecekmisim egerki bu tarihe kadar sancim olmasa bile o gün yatis cünkü skerden dolayi ya cok kilolu yada kilosu cok az oluabilirmis.
gerci cok sükür suan kilomuz normalmis tabi 4 hafta kaldi ozamana kadar hayirlii olsun Rabbim sag salim kavusturmak nasip etsin herkesin evladini
Burcu bedriye meral burcu dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inş.
Zeynep yeni gordum kiz hamişsin cok sevindim ya tebrik ederim Rabbim tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin
Yasemincim cok cok gecmis oldun kuzum betüşü öp yerime
Burcu cnm dua listesini not yazar misin bana degilde yengeme dua edilsin ya 4 yildir çocuğu yasamiyor 3 tane çocuğu oldu karninda simdide ameliyat oldu miyomu varmis Rabbim saglikli bir evlat nasip etsin diye cok opuyorum seni
özlemcim canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.
beni merak eden olmamis ama yinede anlatayim bende gebelik sekeri var ve insulin kullaniyorum gecen doktorum bakti aclik sekerinde yüksek dedi ve aclik icinde insulin verdi yani günde 4 kere insulin vuruyorum sabah ac ve tok ve aksamda yemekten önce ve yatmadan önce. 2 kere bacaktan 2kerede göbegin kenarindan
ve 7 kerede ölcüm yapyiyorum delik desik oldum bunada sükür Insaallah dogumdan sonra gecer.
ölcümlere bbakilirsa sanki ise yaramiyor gibi anlamadim her yemek yedikten sonrada saril saril ter basiyor bana.
hastaneye 11 haziran gidecekmisim egerki bu tarihe kadar sancim olmasa bile o gün yatis cünkü skerden dolayi ya cok kilolu yada kilosu cok az oluabilirmis.
gerci cok sükür suan kilomuz normalmis tabi 4 hafta kaldi ozamana kadar hayirlii olsun Rabbim sag salim kavusturmak nasip etsin herkesin evladini
MESUDE sagol canim.denk gelmemis demekki.yada unuttun belki.test yapar yapmaz haber verdim cunku
Geçmiş olsun tatlışkom, inan havalardan. Mayısın ortasında biz kombi yakıyoruz . Sende bol bol meyve ve badem ceviz falan ye kuzuzm, ayaklar sıcak. öptüm :)
sağol canım teşekkür ederim, yasemin iyi yapmışsın çıkartırmakla rahatlamışsındır,hem zaten o alet olduğu halde hamile kalanlarda var pek etkili değil sanırım,bie o iğnelerden yengem kullanıyordu o da hiç temiz gezemezdi bu doğum kontrollerinin hepsi aynı galiba
ayşeciğim okurken ben yoruldum ne çok iğne yapıyormuşsun Allah yardımcın olsun neyseki az kaldı doğuma,rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin
zeyneeep geçen gün de yazdım görmedin sanırım bebeklerin cinsiyeti belli oldumu????
kızlaaar btün dua listesini okudum bi okumaya başladım kendimi tutamadım hepiniz için yrı ayrı uzun uzun dualar ederek canı yürekten okudum hemde Allahım kabul etsin inşallah.
ayy bu arada kızlar ben spiral taktırmıştım ya galiba vucudum kabul etmiyor hep kanama oluyor yarın sabah gidip çıkarttırıcam, dr bi baksında çıkaralım derse hemen tamam diycem üf ya 4 ay oldu hep azar azar kanamam oluyor bi temiz gün göremedim...
eşim 1 haftadır şehir dışındaydı bu gece geliyor Allah nasibederse bende onu bekliyorum...
beni merak eden olmamis ama yinede anlatayim bende gebelik sekeri var ve insulin kullaniyorum gecen doktorum bakti aclik sekerinde yüksek dedi ve aclik icinde insulin verdi yani günde 4 kere insulin vuruyorum sabah ac ve tok ve aksamda yemekten önce ve yatmadan önce. 2 kere bacaktan 2kerede göbegin kenarindan
İyi gunler canlar...
Burcum agzina yuregine saglik Ayse nin tatli teyzesi :)
Dua listesini bitirdim canlar Rabbim herkesin gonlundekini versin.
Mesude Rabbim yengene hayirli saglikli bir evlat nasip etsin .
Bugün Ayse nin kontrolu vardi.Bu ay sadece 200gram almis .5.600 kg di.5.800 olmus ebe zaten kilolu bir bebek normal dedi.Saglikli olsun kilosu onemli degilde heleki bogulma tehlikesinden sonra kilo hic umrumda degil .İster istemez kafama takildi kuzum cokmu kilolu ?200gr normal mi?
görmemişim tatlım nolur kusura bakma.Ayse de sormus.12. haftada bi kız bi erkek gibi duruyo ama daha erken demişti.sonrakilerdede kanama için gittiğimizden daha çok kalpleri atıyomu :18::18: diye odaklandık sormadık.ama gecen hafta biri erkek gibi duruyo %90 diğeri göstermiyor dedi.
bugün tekrar gidicez inşallah.bugün sorarım bakalım ne dicek.artık belli olmuştur.gösterirlerse tabi
İnşallah iyi olsunlarda önemli değil.sadece bişeyler almak için öğrenmek istiyorum.çok hevesim var ama cesaret edip alamıyorum açıkçası
sen nasılsın nasıl oldun?bende üşütmüştüm.iki gün dinlendim.bugün iyi gibiyim cok sükür.meyve niye yemiyorsun?beni rahatsız etmeyen tek sey meyve ve su.
ZEYNEP canım, miniklerin saglıkla gelsin, akıllı uslu hayırlı olsunlar da kız erkek farketmez, bende 2 erkek diye tahmin etmiştim :)) bakalım son durum ne :))
TUMAY canım kilosu çok iyi maşallah suphanallah, sağlıklı olsunda az çok ne farkeden, bu ay az aldı, öbür ay çok alır kiloyu hiç kafanı takma
Tam meyve mevsimi OZLEM ,pazara git yumul :)))
Kız aslı naapıyon aşağıda?????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?