Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlar ben kimsenin anneler gününü kutlamayacağım, çünkü geçen yıllardaki halimi hatırladıkça çok üzülüyorum. Hani bilirsiniz pınar süt reklamı vardı bitane "büyüdüm büyüdüm pınarla büyüdüm.... büyüdüm büyüdüm bende anne oldum..." işte bu reklamın sonundaki o büyüdüm büyüdüm bende anne oldum nakaratına sıra gelince benim her seferinde gözlerimden yaşlar dökülürdü, yani aramızda annesi yaşayan var, yaşamayan var, anne olmuş olan var, henüz olmamış ve bekleyen canım arkadaşlarım var... ve bu konu okadar hassas bir konuki benim yüreğim acıyor bugün anne olmayı bekleyen canım arkadaşlarımı düşündükçe. eşime de dedim bana bugün hediye filan alma kutlama hiçbirşey istemiyorum dedim. rabbime şükürler olsun betülün varlığı bana Allahımın ömür boyu verdiği ve vereceği en güzel hediye zaten.
bugün hep dilimde dua var, burcuma, diğer burcuma, meralime, sedama, tubalarıma ve isteyen bekleyen tüm arkadaşlarıma rabbim sağlıkla kolaylıkla nasibetsin inşallah diye.

yasemin canimsin varya..bende az aglamadim o reklamla.yasamayan biri asla anlayamaz bunu.yillarca anneler gununu aglayarak gecirdim.bu yil farkli bi aglayis yasadim.kardesim hediye almis ve icine bebegin agzindan bi not yazmis.darmaduman etti beni.Rabbim yasadigimiz tum kotu gunleri unutturur ve bundan sonraki anneler gunlerinde,cocuklarimizla esimizle mutlu gunler gecirmemizi nasip eder insallah.
bizim annelerimize gelince;yillardir ayri sehirlerde yasiyoruz.ancak telefonda kutlayabiliyorum.soyle doyasiya sarilamiyorum.ama sukurler olsunki sag salim.yaz tatilinde gidip doyasiya sariliyorum.malesef annesiyle bi daha gorusemeyecek olanlar var.Allah annelerinin tum gunahlarini affetsin ve mekanlarini cennet etsin insallah.onlarada sabirlar versin.kendi evlatlariyla uzun omurler nasip etsin

AYSE canim cok gecmis olsun.Allah guc kuvvet versin.zor gercekten.neyseki az kaldi.saglikla kucagina kavustursun insallah Rabbim

Rabbim anne olmayı bekleyenlere bu duyguyu nasip etsin inşallahhhhhhh...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zeynepcim sagol Insaallah az kaldi seker dogumdan sonra gever kalmaz
buarada senin ikizlerin cinsiyetleri belli olmustur degilmi 17 haftaya girmissiniz masallah

Kizlar bende yeni dua listesini bu saatde basladim bitirdim hepinizin duasini okudum Allah kabul etsin. Bu sefer listede olmadan bitirdim cok sukur;))

oooo kızlar toplaşmışsınız maşallah size nasılsınız ne var ne yok, ben grip oldum burnum hiç durmuyor

Geçmiş olsun tatlışkom, inan havalardan. Mayısın ortasında biz kombi yakıyoruz . Sende bol bol meyve ve badem ceviz falan ye kuzuzm, ayaklar sıcak. öptüm :)

selam kizlar eski dua listesini bitirdim gecte olsa cok sükür
hakkinizi helal edin vaktinde okuyamadim haberde edemedim
Allah razı olsun canım

Ohhh super ...o hap zaten dogum kontrol hapi hem korunacaksın hemde de adetler duzene girecek, ben eminim kanamalar duracak Allahın izniyle.

ayşecim inşallah bu son 4 haftan da çok sağlıklı gecer. Dogumdan sonrada insulun kullanmana gerek kalmaz, yediklerinede dikkat et mutaka
Seni listeye ekliyorum canım. Rabbim sağlıklı bir doğum nasip etsin

Burcu bedriye meral burcu dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inş.

Allah bin kere. Razı olsun canım

tamama canım halledioyorum bugün, öpüldün :)

özlemcim canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.

sağol canım teşekkür ederim, yasemin iyi yapmışsın çıkartırmakla rahatlamışsındır,hem zaten o alet olduğu halde hamile kalanlarda var pek etkili değil sanırım,bie o iğnelerden yengem kullanıyordu o da hiç temiz gezemezdi bu doğum kontrollerinin hepsi aynı galiba

ayşeciğim okurken ben yoruldum ne çok iğne yapıyormuşsun Allah yardımcın olsun neyseki az kaldı doğuma,rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin

MESUDE sagol canim.denk gelmemis demekki.yada unuttun belki.test yapar yapmaz haber verdim cunku

zeyneeep geçen gün de yazdım görmedin sanırım bebeklerin cinsiyeti belli oldumu????

Geçmiş olsun tatlışkom, inan havalardan. Mayısın ortasında biz kombi yakıyoruz . Sende bol bol meyve ve badem ceviz falan ye kuzuzm, ayaklar sıcak. öptüm :)

sağol kuzum,yaa meyve hiç yemiyorum yaaa badem cevizde aklıma gelirse,Allahtan kombi yakmıyoruz ama bu aralar hep yağmurlu buralar

TÜMAY canım duanı okudum, Rabbim o bocuk gözlü lokum kızına uzun ve sağlıklı bir ömür versin, sana da sakinlik ve ferahlık versin inşallah

görmemişim tatlım nolur kusura bakma.Ayse de sormus.12. haftada bi kız bi erkek gibi duruyo ama daha erken demişti.sonrakilerdede kanama için gittiğimizden daha çok kalpleri atıyomu :18::18: diye odaklandık sormadık.ama gecen hafta biri erkek gibi duruyo %90 diğeri göstermiyor dedi.
bugün tekrar gidicez inşallah.bugün sorarım bakalım ne dicek.artık belli olmuştur.gösterirlerse tabi
İnşallah iyi olsunlarda önemli değil.sadece bişeyler almak için öğrenmek istiyorum.çok hevesim var ama cesaret edip alamıyorum açıkçası
sen nasılsın nasıl oldun?bende üşütmüştüm.iki gün dinlendim.bugün iyi gibiyim cok sükür.meyve niye yemiyorsun?beni rahatsız etmeyen tek sey meyve ve su.

İyi gunler canlar...
Burcum agzina yuregine saglik Ayse nin tatli teyzesi :)

Dua listesini bitirdim canlar Rabbim herkesin gonlundekini versin.

Mesude Rabbim yengene hayirli saglikli bir evlat nasip etsin .

Bugün Ayse nin kontrolu vardi.Bu ay sadece 200gram almis .5.600 kg di.5.800 olmus ebe zaten kilolu bir bebek normal dedi.Saglikli olsun kilosu onemli degilde heleki bogulma tehlikesinden sonra kilo hic umrumda degil .İster istemez kafama takildi kuzum cokmu kilolu ?200gr normal mi?

senin onu taktırman hataydı zaten..ben uyarmıştım demiycem ama:)))

kuzum az kalmış..sabret.Allah kolaylık verin sana..şifa versin..İnşallah sağ salim alırsın kucağına

kilosu fazla felan değil normal..ama aldığı kiloya bişey diyemem..en az 600 diye biliyorum ama arda bazı şeylerden etkilendiği oluyo bebeklerin dert etme.

BU ARADA BU TOPİKTEKİ BÜTÜN ANNE OLMAYI BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIN SENEYEKİ ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYOR..BU MAYIS OLMADI Bİ DAHAKİNE OLACAK ÇÜNKÜ BİLİYORUM:))

canım sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil tabiki merak ediyoruz ister istemez tahminin tutacakmı diye bakıyorum iki erkek demiştim hatırlarsan aslıda tutturduk bakalım sende tutacakmı , bişeyler almaya gelince insan alamıyor canım yaa ben 7,5 dan sonra az buçuk bişeyler alabildim insanın içinde hep bi korku oluyor ne olur ne olmaz diye , meyveye gelince ben pek meyve sevmem normaldede yemem işte denk gelirse erik falan yiyorum o kadar

ZEYNEP canım, miniklerin saglıkla gelsin, akıllı uslu hayırlı olsunlar da kız erkek farketmez, bende 2 erkek diye tahmin etmiştim :)) bakalım son durum ne :))

TUMAY canım kilosu çok iyi maşallah suphanallah, sağlıklı olsunda az çok ne farkeden, bu ay az aldı, öbür ay çok alır kiloyu hiç kafanı takma

Tam meyve mevsimi OZLEM ,pazara git yumul :)))

tamam canım yumulurum pazarda güzel görünüyor alıyorum evde dolapta dururken hiç cazip gelmiyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…