- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.581
hey gidi bee efkarlandım, bir şarkı çaldı, kendimi bir yeşillik ormanlık ufak bahçeli bir evde tek başıma kapının önünde küçük bir masa sandelyede oturarak hiçbişey düşünmeden bir gün geçirdiğimi hayal ettim. mis gibi yeşillik kokusu, kuş sesleri ve insan eli değmemeiş ağaçlar çiçekler içerisinde...
hani öyle tablolar satılır ya durun bakim bulabilirsem ekliyim öyle bi resim...
Kızlar gelmişken kendimden havadisleri vereyim çok iç açıcı değil ama.
Benim gözlerimden yapışkan şeffaf bişiler çıkıyordu alıyordum elimle rahatsız ediyordu. gözümün önüne geliyordu filan. Baktım netten göz kuruluğu alerji filan diyor dedim gideyim de doktora bir damla versin. Eşimde gidecekti zaten onun baya yüksek zaten numarası bir kontrol ettireyim dedi küçüklüğünden beri hep gözlük kullanıyor. Neyse gittik önce göz tansiyonuna baktılar muayene girmeden yan odada 24-25 çıktı bir daha bakalım 10 dk kastınız heralde dedi yine baktılar 21-22 çıktı sonra dr un yanına girdik eşim muayene oldu yakında da az sorun başlamış filan tansiyonunda sorun yok bana sıra geldi. Göz tansiyonum üst sınırdaymış sürekli kontrol altında olacakmışım gerekirse damla tedavisinden sonra lazer olmadı ameliyat eğer yükselirse :18:
Sonra göz muayanem yapıldı harfleri okuyorum ama uzağı göremiyorum okuyamadım çok küçük olanları hiç. Miyop başlamış. Gözlük kullanacaksın dedi. Biri 0.75 biri 0.50 gözlük yazdı daha yüksekmiş cihazın ölçtüğü ama tembelleşmesin diye biraz düşük yazdım dedi. Gözümden çıkan ipliksi şeyler içinde baktı alerji var dedi hapşırık var mı dedi çok fazla var dedim bu ara alerji başlamış dedi. Gözlüğü yazdı, iki damla, bir merhem, bir burun fısfısı çıktım odadan şaşırdım kaldım gözlüğü aldım haftasonu takıyorum ama alışmam zaman alacak herkeste çok yakıştırdı bilmiyorum artık.
Sonra annemde sinir sıkışması vardı kolunda. Fizik tedaviye gitmişti geçen hafta kontrole gitti iyileşme olmadı çünkü emg çekildi ve ameliyata karar verildi. Bileğinden ameliyat olacak. Ben de bu hafta cumaya denk getir perşembeden gelirim 19 mayıs tatili var o gün dönerim dedim yani pazar döneceğime p.tesi dönerim iyi olur dedim almış randevusunu izin aldım yarın İstanbul'a gidiyorum hem ameliyatta hem birkaç gün yanında olayım ağrılı zamanında işini görürüm yemeğini yaparım dedim sağ el bir de sonra dayım yengem var yan apartmanda ilgilenirler. Annemde hiçbir işini kimseye yaptırmayı sevmez ama 15 gün sonra alınırmış dikişler ben yemek yapıpta koyarım artık ne kadar giderse. İşte böyle.
Bak ben sana yaptığım puzzle i ekledim bahçesi görünmüyor ama :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar gelmişken kendimden havadisleri vereyim çok iç açıcı değil ama.
Benim gözlerimden yapışkan şeffaf bişiler çıkıyordu alıyordum elimle rahatsız ediyordu. gözümün önüne geliyordu filan. Baktım netten göz kuruluğu alerji filan diyor dedim gideyim de doktora bir damla versin. Eşimde gidecekti zaten onun baya yüksek zaten numarası bir kontrol ettireyim dedi küçüklüğünden beri hep gözlük kullanıyor. Neyse gittik önce göz tansiyonuna baktılar muayene girmeden yan odada 24-25 çıktı bir daha bakalım 10 dk kastınız heralde dedi yine baktılar 21-22 çıktı sonra dr un yanına girdik eşim muayene oldu yakında da az sorun başlamış filan tansiyonunda sorun yok bana sıra geldi. Göz tansiyonum üst sınırdaymış sürekli kontrol altında olacakmışım gerekirse damla tedavisinden sonra lazer olmadı ameliyat eğer yükselirse :18:
Sonra göz muayanem yapıldı harfleri okuyorum ama uzağı göremiyorum okuyamadım çok küçük olanları hiç. Miyop başlamış. Gözlük kullanacaksın dedi. Biri 0.75 biri 0.50 gözlük yazdı daha yüksekmiş cihazın ölçtüğü ama tembelleşmesin diye biraz düşük yazdım dedi. Gözümden çıkan ipliksi şeyler içinde baktı alerji var dedi hapşırık var mı dedi çok fazla var dedim bu ara alerji başlamış dedi. Gözlüğü yazdı, iki damla, bir merhem, bir burun fısfısı çıktım odadan şaşırdım kaldım gözlüğü aldım haftasonu takıyorum ama alışmam zaman alacak herkeste çok yakıştırdı bilmiyorum artık.
Sonra annemde sinir sıkışması vardı kolunda. Fizik tedaviye gitmişti geçen hafta kontrole gitti iyileşme olmadı çünkü emg çekildi ve ameliyata karar verildi. Bileğinden ameliyat olacak. Ben de bu hafta cumaya denk getir perşembeden gelirim 19 mayıs tatili var o gün dönerim dedim yani pazar döneceğime p.tesi dönerim iyi olur dedim almış randevusunu izin aldım yarın İstanbul'a gidiyorum hem ameliyatta hem birkaç gün yanında olayım ağrılı zamanında işini görürüm yemeğini yaparım dedim sağ el bir de sonra dayım yengem var yan apartmanda ilgilenirler. Annemde hiçbir işini kimseye yaptırmayı sevmez ama 15 gün sonra alınırmış dikişler ben yemek yapıpta koyarım artık ne kadar giderse. İşte böyle.
vaay puzzle haa..sabırlıyız demekki...
çok geçmiş olsun..arda bir muayene olmak lazım gözden..hatta arada bir rahimden başka yerlerimize de baktırmak lazım:))iyi etmişsin gitmekle..benim annemde var göz tansiyonu..anneden kıza geçermiş..kadılarda daha çok gözükürmüş..21 üst sınırdı anneminki 40 dı..:)) damla kullandı sonra düştü..
sanada damla verir belki..
o damlalar kirpiklerini koyulttu annemin ve göz rengini açtı biliyomusun..yazıyodu ilaçta yapar diye..gerçi senin gözler zaten boncuk:)
Bak ben sana yaptığım puzzle i ekledim bahçesi görünmüyor ama :)
Sabırlımıyız bilmiyorum da daha çok can sıkıntısı galiba. Oturduğumuz yerde ortam bulamadık eşimle. Hafta sonları yapmaya başladık. Bu üçüncüsü hobi haline geldi.
Bak bu diğerleri :)
ayyy kelebekliye bayıldım. bende hamile olmadan evvel can sıkıntısından ne yapacağımı şaşırmıştım, "kaplumbağa eğiticisi" isimli bir resim var biliyorsundur, onu yapmıştım :) şimdi bırak yapboz yapmayı, yapılmış yapboza bakmaya bile vaktim yok
Sabırlımıyız bilmiyorum da daha çok can sıkıntısı galiba. Oturduğumuz yerde ortam bulamadık eşimle. Hafta sonları yapmaya başladık. Bu üçüncüsü hobi haline geldi.
Bak bu diğerleri :)
süpersiniz yaa..siz neredesinizde ortam bulamıyosunuz kuzum..ah ah sen buranın eski ortamını görecektin..ne konular ne geyikler dönersi:))
ben hamile değilken hamilelerin belirtileriyle dalga geçerdm..dalga derken sanki bizdede varmış gibi..benimki tekme attı amuda kalktı üçlü salto döndü felan:)))
afyonun zorunlu hizmet olan bir yerindeyiz canım. merkeze 20 dk falan arabayla ama o kadar gelişmemiş bir yer ki ve insanlarıda öyle malesef. Arabamızda yoktu afyona gitsek de rahat dolaşamadık. arkadaş ortamımız da düşündüğümüz gibi olmadı. eşim evlenmeden önce almıştı balkonlu olan puzzele ilk ona başladık. iki ay oyaladı bizi. kelebekliyi 15 günde tamamladık. artık ustalaştık. bunu da a 101 e gelmişti geçenlerde dayanamadım aldım. manzaralar hoşuma gitti. bir haftada bitirdik. bir tane daha var onu da bitince tamamlarım. eski ortamınız nasıldı bilmiyorum ama birbirinizi öyle tanıyor gibi konuşuyorsunuz ya çok hoşuma gitti. bende sizi tanımaya çalışıyorum :) çok yazmasamda okuyorum hep :)
bendede oluyodu..ellerim şişiyodu..kızlar seda yazınca aklıma geldi yaklaşık 1 haftadır benimde ellerim de sinir sıkışması oluyor sanırım, sabahları uyandığımda parmaklarımı bükemiyorum ağrıyor gün içindede ağrı oluyor ama çok değil uyuşuyor parmaklarım sizdede olmuşmuydu
bendede oluyodu..ellerim şişiyodu..
:))
geçen bi arkadaş işe getirmişti..newyork tan bi manzara..ama kocamandı ebatları..seninkiler ne kadar bilememde..onu duvara tablo nietine asacaklardı...
Bebekler nabersiniz :)
Canlarım ben söylemeyi unutuyorum ama dualarınızı bitirdim şekerlerim biz kont. gittik bugün 64 cm 7400 gr olmuşuz Her şey yolundaymış :) gelişmesi çok iyi dedi ek gıdaya başlamıştık yavaş yavaş şimdi de çorbalara başlayacaz yoğurdumuzu yiyeceğiz bizden bu kadar teyzeleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?