Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ikinizde tutturamadiniz.biri erkek biri kiz.uzun uzun bakti birinin pipisi var birinin yok.o kadar yaklastirdiki ben bile gordum :) o degilde farketmez farketmez diyodum da kiz diyince bi baska sevindim sanki.kiz ustte oglan altta.dr : bak daha ana karninda basliyo kizlar erkekleri ezmeye diyo
diger dr un verdigi fitil ve igneyi birak dedi.doguma kadar haftada bir jel kullanacaksin dedi.kan ilaciyla vitamine devam,midem icin de surup verdi.20. haftada ayrintili ultrasona girersin dedi.bi dr onerdi.ense kalinligi sadece down send.degil kalple ilgili problemlerdede artar dedi.suan gelisimleri guzrl.ayrintilida problem olup olmadigi belli olur dedi.yoktur insallah Allah in izniyle.benden boyle iste.optum herkesleri

Canım kutlayamayacak olanlardan biri de benim galiba bunca şeyden sonra coşkulu kutlayamam anne olsamda. Herkesin geçmiş anneler günü kutlu olsun. Artık gebelik topiklerine girmiyorum elim gitmiyor zaten muhabbet olarak bir burası vardı. Bol ağlamalı bir anneler günü geçirdim hem geçen sene bu sene anneler gününde bebeğim kucağımda olacak hayali kurduğumdan hem annemden uzak olmamdan çifte duygusaldı kendimi işe yemeğe verdim kaynanama gittim filan ve neti hiç açmadım. Allah bize de bir gün kararlamıştır mutlaka ama yazın yaotırdığım tüpten o kadar umudum vardı ki bu anneler günü başka vurdu işte zaten erteledik konuşacak birşeyim yok. Sonbahara aşılama düşünüyorum tatilden sonra. Öbür yaza kadat boş durmıyım dedim.Allah herkesin evladını bağışlasın nice anneler günü geçirin beraber.

inşallah canım ben bu aralar giremiyorum tlf arıza var.çarşamba ikinci kontrolüm var benimde bakalım ne diyecek :)

Bu topiğe gelmeden evvel katıldıgım topikte herkes hamile kalmıştı bir ben bir yaseminvardı öuhabbetler bitmiş paylaşacagım hi bir sey kalmamıştı ama hiç vaz geçmedim onlarla konuşmaktan dinledim hep hiç bahsetmediğimde oldu kendi dertlerimdem zamanla hepsi doğum yaptı gelmez oldular yasemin bu topiği açtı önceleri gelmiyordum diger topikten bir ben kalmıştıö ya buedada öyle olursa diye sobra dualara sarıldımrabbimden dikedim elhamdülillah nasip etti derimki vaz geçme dualara sarıl yer gök dua ile senin neasılhissetiğini bildiğimizi unutma canım inş. Dualarımdasın rabbim sanada nasip edicek

ayyyy çok sevindim zeynep ben ilk andan itibaren hep iki erkek olarak hissetmiştim ama böylesi daha iyi bir seferde ikisinide tadacaksın rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin,hamileliğin boyunca hep güzel haberler al inşallah

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]asyamca / gülhan[/TD]
[TD]09.05.2014 cuma[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] tmyomr/ tümay[/TD]
[TD]12.05.2014 pazartesi[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] zakkumx/zeynep
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

seni alnının tam ortasından öpüyorum!!! süpersin varya bukadarmı güzel anlatılır hakkaten öyleydi yaa ayy aklıma geldi şimdi sen yazınca canımsın, Allahım herkesin kucaklarını doldursun inşallah sağlıkla huzurla kolaylıkla. sabretmeden gelmiyor bizim naslı bebklerimiz, sabrettik dua ettik kaderimize razı olduk, yinede duaları bırakmadık umudumuzu yitirmedik ve en sonunda da evrene olumlu mesajlar göndere göndere çok şükür bir çoğumuz kavuştu meleklerine, ve henüz kavuşmamış olanlarda mutlaka ve mutlaka kavuşacak ALlahın izniyle, yeterki pes etmesinler yeterki olumsuzlupa kapılmasınlar. olumlu düşündükçe herşey olumlu oluyor pozitif oluyor lütfen buna inanın canlarım

maşallah sizeeee, yerim ben onun üstte durmasını, canlar ballar, hamileliğin de doğumunda çok rahat ve sağlıklı gecsin canım, Allahım kem gözden kötü niyetli insanlardan korusun seni ve bıdıklarını, maşallah suphanallah

buketdemet/ buket 08.05.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür

Buket ne kısmetli bir kadınsın...134 adedi ben 334 gibi tutmuşum aklımda bu sabah sana 334 adet YA SAMED çektim:)) ALLAH ım kabul etsin İNŞALLAH...

Canım burası benim 3. topiğimdi 3 topik gezdim ben. Hep hamile kalıp doğuranlar bir daha gelmedi ben başka topiklere geçtim. Burada doğuranlar olması bunlardan konuşulması değil de benim biraz uzaklaşmam kafamı dağıtmam lazım ama böyle gebelik bölümlerine girdikçe atamıyorum. Diğer yerlerde ve burada bir çalışmam vardı normal olsun aşılama vs. ama şu anda tam bir beklemedeyim en azından sonbahara kadar o yüzden kafamı iyice bir boşaltmak düşünmemek istiyorum. Tabii ki dua ediyorum tabii ki sabrediyorum ama biraz da uzaklaşmak istiyorum ne kadar oluyorsa artık. Açıkçası bazı kırgınlarımda var her neyse. Sonuç olarak nasip olur mu olmaz mı bilmiyorum ama artık geleceğe dair bir plan yapmıyorum ve hiç olmazsa şu birkaç ay hiçbirşey düşünmeden sadece işime ve eşime odaklanmak eskisi gibi çocuk düşünmeden önceki halim gibi olmak istiyorum.

ZEYNEP canım. Duanı okudum, minikleriyle sağlıkla sağsalım kolaylıkla doğsun, Allahın emanetleri onlar, ömürleri uzun olsun inşallah

Aminnn kimseleriin kucagı boş kalmasın

Anladım canım nasıl rahat ediceksem öyle davran
Eger şahsıma bir kırgınlığın varsa lütfen paylaş farkında olmadan olduysada kendi adıma telafi etmek isterim hakkınıda helal et

Günaydın sevgili arkadaşlarım, bu haftayıda ortaladık.
öpüyorum herkesi.

Öncelikle madende hayatını kaybeden insanlar için ALlah rahmet eylesin, az buz değil yaa insanın canı acıyor, ne zor hayatlar var, şimdi o ailelerin yaşadığı acıyı tarif etmek imkansız, rabbim hepsine sabır versin inşallah Allahım birdaha böyle üzücü olaylar yaşatmasın hiçkimselere...

sonrada gelelim bana; ayyyyy ben nasıl zayıflıycam yaaa kafayı yiycem bu 10kg fazla bana yapıştı kaldı, ah birde iştahlıyım sormayın.
zayıflama topiklerinden birinemi abone olsam, orda insanlar birbirlerini gaza getiriyor yine faydalı oluyor aslında. offf zayıflamak istiyorum ama baksanıza yaz geldi bile ayyy genişledim resmen, oturunca bir göbeğim çıkıyor ki görseniz çok fena. belden aşşağım eskisi gibi orda sorun yok, ama bel ve belden yukarısında fazladan bi 10 kg var ben ne yapim ben ne yapim bana bişey diyin a dostlar...

Son düzenleme:
hey gidi bee efkarlandım, bir şarkı çaldı, kendimi bir yeşillik ormanlık ufak bahçeli bir evde tek başıma kapının önünde küçük bir masa sandelyede oturarak hiçbişey düşünmeden bir gün geçirdiğimi hayal ettim. mis gibi yeşillik kokusu, kuş sesleri ve insan eli değmemeiş ağaçlar çiçekler içerisinde...
hani öyle tablolar satılır ya durun bakim bulabilirsem ekliyim öyle bi resim...

demekki okuyacağın varmış allah okutturmuş:) sağol canım ağzın dert görmesin..ne dileğin varsa versin Allah

sabah sabah içimiz açıldı sağol..bende sabah 201 ölü haberini duyunca kendimi tutamadım ağladım..allah rahmet eylesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…