- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.561
Canım geçmişi okumaya çalışıyodum
Ne var ne yok Yağmur hanım nasıl?
Burjuuu canım benide listeye eklermisin acep ?
ZEYNEP canım, miniklerin saglıkla gelsin, akıllı uslu hayırlı olsunlar da kız erkek farketmez, bende 2 erkek diye tahmin etmiştim :)) bakalım son durum ne :))
TUMAY canım kilosu çok iyi maşallah suphanallah, sağlıklı olsunda az çok ne farkeden, bu ay az aldı, öbür ay çok alır kiloyu hiç kafanı takma
Tam meyve mevsimi OZLEM ,pazara git yumul :)))
Kızlar ben kimsenin anneler gününü kutlamayacağım, çünkü geçen yıllardaki halimi hatırladıkça çok üzülüyorum. Hani bilirsiniz pınar süt reklamı vardı bitane "büyüdüm büyüdüm pınarla büyüdüm.... büyüdüm büyüdüm bende anne oldum..." işte bu reklamın sonundaki o büyüdüm büyüdüm bende anne oldum nakaratına sıra gelince benim her seferinde gözlerimden yaşlar dökülürdü, yani aramızda annesi yaşayan var, yaşamayan var, anne olmuş olan var, henüz olmamış ve bekleyen canım arkadaşlarım var... ve bu konu okadar hassas bir konuki benim yüreğim acıyor bugün anne olmayı bekleyen canım arkadaşlarımı düşündükçe. eşime de dedim bana bugün hediye filan alma kutlama hiçbirşey istemiyorum dedim. rabbime şükürler olsun betülün varlığı bana Allahımın ömür boyu verdiği ve vereceği en güzel hediye zaten.
bugün hep dilimde dua var, burcuma, diğer burcuma, meralime, sedama, tubalarıma ve isteyen bekleyen tüm arkadaşlarıma rabbim sağlıkla kolaylıkla nasibetsin inşallah diye.
Aaaa haydi Ya Allah, dualarla başla, o buz bebekler can olsun inşallah, hayırlı güzel kolay gecsin tedavin. Su gibi akıp gitsin hiç bisey anlama,hooop bi bakmışsın elinde pozitif kağıdı :)
ayyyyy Tümay yemin edereim ben okurken fenalaştım, canım benim Rabbim evladını sana şağışlasın, korusun bir daha olmasın, bugün ayşe'ye dua edicem inşallah
Bu topiğe gelmeden evvel katıldıgım topikte herkes hamile kalmıştı bir ben bir yaseminvardı öuhabbetler bitmiş paylaşacagım hi bir sey kalmamıştı ama hiç vaz geçmedim onlarla konuşmaktan dinledim hep hiç bahsetmediğimde oldu kendi dertlerimdem zamanla hepsi doğum yaptı gelmez oldular yasemin bu topiği açtı önceleri gelmiyordum diger topikten bir ben kalmıştıö ya buedada öyle olursa diye sobra dualara sarıldımrabbimden dikedim elhamdülillah nasip etti derimki vaz geçme dualara sarıl yer gök dua ile senin neasılhissetiğini bildiğimizi unutma canım inş. Dualarımdasın rabbim sanada nasip edicekCanım kutlayamayacak olanlardan biri de benim galiba bunca şeyden sonra coşkulu kutlayamam anne olsamda. Herkesin geçmiş anneler günü kutlu olsun. Artık gebelik topiklerine girmiyorum elim gitmiyor zaten muhabbet olarak bir burası vardı. Bol ağlamalı bir anneler günü geçirdim hem geçen sene bu sene anneler gününde bebeğim kucağımda olacak hayali kurduğumdan hem annemden uzak olmamdan çifte duygusaldı kendimi işe yemeğe verdim kaynanama gittim filan ve neti hiç açmadım. Allah bize de bir gün kararlamıştır mutlaka ama yazın yaotırdığım tüpten o kadar umudum vardı ki bu anneler günü başka vurdu işte zaten erteledik konuşacak birşeyim yok. Sonbahara aşılama düşünüyorum tatilden sonra. Öbür yaza kadat boş durmıyım dedim.Allah herkesin evladını bağışlasın nice anneler günü geçirin beraber.
ikinizde tutturamadiniz.biri erkek biri kiz.uzun uzun bakti birinin pipisi var birinin yok.o kadar yaklastirdiki ben bile gordum :) o degilde farketmez farketmez diyodum da kiz diyince bi baska sevindim sanki.kiz ustte oglan altta.dr : bak daha ana karninda basliyo kizlar erkekleri ezmeye diyo
diger dr un verdigi fitil ve igneyi birak dedi.doguma kadar haftada bir jel kullanacaksin dedi.kan ilaciyla vitamine devam,midem icin de surup verdi.20. haftada ayrintili ultrasona girersin dedi.bi dr onerdi.ense kalinligi sadece down send.degil kalple ilgili problemlerdede artar dedi.suan gelisimleri guzrl.ayrintilida problem olup olmadigi belli olur dedi.yoktur insallah Allah in izniyle.benden boyle iste.optum herkesleri
Bu topiğe gelmeden evvel katıldıgım topikte herkes hamile kalmıştı bir ben bir yaseminvardı öuhabbetler bitmiş paylaşacagım hi bir sey kalmamıştı ama hiç vaz geçmedim onlarla konuşmaktan dinledim hep hiç bahsetmediğimde oldu kendi dertlerimdem zamanla hepsi doğum yaptı gelmez oldular yasemin bu topiği açtı önceleri gelmiyordum diger topikten bir ben kalmıştıö ya buedada öyle olursa diye sobra dualara sarıldımrabbimden dikedim elhamdülillah nasip etti derimki vaz geçme dualara sarıl yer gök dua ile senin neasılhissetiğini bildiğimizi unutma canım inş. Dualarımdasın rabbim sanada nasip edicek
ikinizde tutturamadiniz.biri erkek biri kiz.uzun uzun bakti birinin pipisi var birinin yok.o kadar yaklastirdiki ben bile gordum :) o degilde farketmez farketmez diyodum da kiz diyince bi baska sevindim sanki.kiz ustte oglan altta.dr : bak daha ana karninda basliyo kizlar erkekleri ezmeye diyo
diger dr un verdigi fitil ve igneyi birak dedi.doguma kadar haftada bir jel kullanacaksin dedi.kan ilaciyla vitamine devam,midem icin de surup verdi.20. haftada ayrintili ultrasona girersin dedi.bi dr onerdi.ense kalinligi sadece down send.degil kalple ilgili problemlerdede artar dedi.suan gelisimleri guzrl.ayrintilida problem olup olmadigi belli olur dedi.yoktur insallah Allah in izniyle.benden boyle iste.optum herkesleri
Bu topiğe gelmeden evvel katıldıgım topikte herkes hamile kalmıştı bir ben bir yaseminvardı öuhabbetler bitmiş paylaşacagım hi bir sey kalmamıştı ama hiç vaz geçmedim onlarla konuşmaktan dinledim hep hiç bahsetmediğimde oldu kendi dertlerimdem zamanla hepsi doğum yaptı gelmez oldular yasemin bu topiği açtı önceleri gelmiyordum diger topikten bir ben kalmıştıö ya buedada öyle olursa diye sobra dualara sarıldımrabbimden dikedim elhamdülillah nasip etti derimki vaz geçme dualara sarıl yer gök dua ile senin neasılhissetiğini bildiğimizi unutma canım inş. Dualarımdasın rabbim sanada nasip edicek
Sağol canım benim öpüyorumTamam şekorimmmmmmm
Allah razı olsun canım benimmAslı kuzu duanı okudum allah kabul etsin inş. Saglıkla gelsinler ikizler
Aminnn kimseleriin kucagı boş kalmasınseni alnının tam ortasından öpüyorum!!! süpersin varya bukadarmı güzel anlatılır hakkaten öyleydi yaa ayy aklıma geldi şimdi sen yazınca canımsın, Allahım herkesin kucaklarını doldursun inşallah sağlıkla huzurla kolaylıkla. sabretmeden gelmiyor bizim naslı bebklerimiz, sabrettik dua ettik kaderimize razı olduk, yinede duaları bırakmadık umudumuzu yitirmedik ve en sonunda da evrene olumlu mesajlar göndere göndere çok şükür bir çoğumuz kavuştu meleklerine, ve henüz kavuşmamış olanlarda mutlaka ve mutlaka kavuşacak ALlahın izniyle, yeterki pes etmesinler yeterki olumsuzlupa kapılmasınlar. olumlu düşündükçe herşey olumlu oluyor pozitif oluyor lütfen buna inanın canlarım
Canım burası benim 3. topiğimdi 3 topik gezdim ben. Hep hamile kalıp doğuranlar bir daha gelmedi ben başka topiklere geçtim. Burada doğuranlar olması bunlardan konuşulması değil de benim biraz uzaklaşmam kafamı dağıtmam lazım ama böyle gebelik bölümlerine girdikçe atamıyorum. Diğer yerlerde ve burada bir çalışmam vardı normal olsun aşılama vs. ama şu anda tam bir beklemedeyim en azından sonbahara kadar o yüzden kafamı iyice bir boşaltmak düşünmemek istiyorum. Tabii ki dua ediyorum tabii ki sabrediyorum ama biraz da uzaklaşmak istiyorum ne kadar oluyorsa artık. Açıkçası bazı kırgınlarımda var her neyse. Sonuç olarak nasip olur mu olmaz mı bilmiyorum ama artık geleceğe dair bir plan yapmıyorum ve hiç olmazsa şu birkaç ay hiçbirşey düşünmeden sadece işime ve eşime odaklanmak eskisi gibi çocuk düşünmeden önceki halim gibi olmak istiyorum.
buketdemet/ buket 08.05.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
Buket ne kısmetli bir kadınsın...134 adedi ben 334 gibi tutmuşum aklımda bu sabah sana 334 adet YA SAMED çektim:)) ALLAH ım kabul etsin İNŞALLAH...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?