Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

arkadaşlar bende yeni üyeyim.yorumlarınızı okuyorum ve üye olmak istedim.dualarınızda banada yer verirmisiniz

Hosgeldin, bu topigin sahibi yasemin, yani grapichdesiner arkadaşimiz ona yazarsan seni listeye ekler, ama topige hic uğramayanlari sonradan dua listesinden cikariyoruz, eğer sende düzenli takip edebilirim dersen tabiki de olur, ama bui aralar yasemin cok yoğun topige yazamiyor, sen yine takipte kal, grapichdesiner geldimi ondan rica edersin, eminim ekler seni. Senin hikayen nedir, adin ne? Biraz kendinden bahsedermisin

cnm ınsallah bebeısın senınledır bu aya negatıf bısey dusunmemeye calış
cnm rabbım rahmet eglesın mekanını cennet eylesın ınsallah

ccnm calışıyorum bu akşam eve gdınce baslıycam nasıpse bakalım cok saol

mervsh / MERVE
7VerenGul / GUL
binbirgece / GAMZE
mavera49/ MERVE
kevok08 / AYLİN
nartanesiii / AYŞE
tmyomr / TÜMAY
zakkumx / ZEYNEP

KISCELER RABBIM KABUL EGLESIN OKUDUM DUALARINIZ RABBIM HAYIRLISIYLA EVLAT SAHIBI OLMAYI NASIP ETSIN INSALLAH

başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun babacığının Allah rahmet eylesin iinşallah...

nartanesiii / AYŞE 24.11.2012 c.tesi sağlıklı hamişlik
tmyomr / TÜMAY 25.11.2012 pazar sağlıklı hamişlik
zakkumx / ZEYNEP 26.11.2012 p.tesi sağlıklı hamişlik
dualarınızı okudum tatlılar Allahım kabul etsin...

çok üzüldüm canım Allah sabırlar versin mekanı cennet kabri pir nur olsun inşallah

canımm ALLAH sabır versin RABBİM mekanını CENNET eylesin İNŞALLAH...

maşallah canım çok şükür, sorunsuz bitmiş, rabbim 10 gün sonra güzel haberi almayı nasip etsın inşallah

Sağol canım inşallahh Allah bana da isteyen herkese de nasip etsin..

Canım benim başın sağolsun Allah geride kalanlara uzun ömürler versin. Vakti saati domuş Rabbim yanına istemiş o gerçek dünyada. Bende yasin okurum babana ruhuna gitsin İnşallahh..

yok hiçbiey düşünmüyorum nötr durumdayım inşallah bu aralarda moralimi bozacak birşey olmaz neyse ki aşılamadan önce aşağı kütüphaneye indim orası rahat yönetim katı yorucu ve stresliydi iş yerinde rahatım yanii. Zaten bu hafta iki gün çalışcam amir izin verirse 3 gün izin alcam eşim lehir dışına gdiyor servisle gidip gelmek istemitorum yıllık iznim zaten verir herhalde diye düşünüyorum.

arkadaslar ben bugun adet oldum bat 21 aralik, yesemincim ben bu ay asilama yaptiracagim rica etsem asilama gunumde benim icin dua edermisiniz , ben size yazarim asilama gunumu ya yarin ya da sali dra gidecegim ... INSALLAH tutar RABBIMIN izniyle ve dualarla

basiniz sag olsun, ALLAH rahmet eylesin mekani cennet olsun, RABBIM geride kalanlara uzun omurler versin AMINN

ederiz tabii ki canım sen gün belli olsunda haber edersin bende dün yaptırdım kızlar sağolsunlar dua ettiler bana o kadar insanın duasını alarak gittim gönlüm çok rahattı ve gerçekten çok güzel ve kolay geçti işlemim beklemeyedeyim. İnşallah seninde sorunsuz biter gelir bebeğin sana.

başın sağolsun canım Allah gidenin mekanını cennet etsin;kalana sabırlar versin inşallah.

Sedacım canım benim Allahım hayırlısıyl pozitif sonuçlar almanı nasibetsin inşallah, ayyy siz dualar okumuşsunuz şuanda kendimi çok suçlu e kötü hissettim haberim bile olmadı (( ben şimdi okuacağım senin için canım olsun belkide bugn tutunacaktır, kritik gündür, bugün de benim duam faydalı gelir inşallah tatlım.

arkadaşlar bende yeni üyeyim.yorumlarınızı okuyorum ve üye olmak istedim.dualarınızda banada yer verirmisiniz
Tatlım hoşgeldin sefalar getirdin, çok memnun olduk hepimizin adına konuşayım, biz yeni arkadaşları hemen bağrımıza basarız tanışırız dertleşiriz, topiğe geldiğin zaman, kendinden bahsedip kendini tanıtırsan seni hemen arkadaş tablomuza eklerim, dualarımıza da katarım canım.

Canım benim hadi bismillah hayrlısı olsun, tabki dua ederiz sen birkaç gün öncesinden haber ver ki bütün arkadaşlara duyuralım tatlım.

Bu arada ecrinn07 diye bir arkadaş gördüm topiğimizde ne güzel siz tanışıp kaynaşmışsınız sanırım.
Ecrin arkadaşımız topiğe geldiğinde kendi ile ilgili taş, bat, sorun, şehir, evlilik yılı gibi bilgilerini yazarsan seni arkadaş listemize hemen eklerim canım, hogeldin sefalar getirdin inşallah uğuru olursun topiğimizin.

Bedriyecim canı arkadaşım...
Mesajını okuduğumda kalbim sızladı, bir an öyle kaldım, okadar inanıyordum ki Onun iyileşip kalkacağına, ve senin burada onu duyuracağına... Ama Allahın kaderine karşı hiçbir şey diyemeyiz, kabullenip sabır göstermekten başka hiçbirşey yapamayız.
Babanın mekanı cennet olsun, günahları var ise rabbim affetsin, hasta iken çektiği sıkıntıları onun günahlarına keffaret saysın inşallah. Okuduğumuz tüm dualar onu kabrinde rahat ettirmiştir inşallah. Eğer istersen aramızdan isteyen arkadaşlar birleşip onun için yasin okuyalım gönderelim ruhuna.
Ne yazacağımı bilemiyorum, kelimeler düğümlendi boğazımda, biri dokunsa ağlayacak gibi oldum, rabbim sana annene kadeşlerine ve babanı tüm seven kişilere sabır, dayanıklılık, metanet versin inşallah canım benim.

Arkadaşlar geçen hafta topiğe gelemedim diye yazamadım her gün,
mervsh / MERVE 19.11.2012 p.tesi sağlıklı hamişlik
7VerenGul / GÜL 20.11.2012 salı sağlıklı hamişlik ve bebek + kolay doğum
binbirgece / GAMZE 21.11.2012 çarş. sağlıklı sorunsuz hamişlik
mavera49/ MERVE 22.11.2012 perş. sağlıklı hamişlik
kevok08 / aylin 23.11.2012 cuma sağlıklı hamişlik
zakkumx / ZEYNEP
hepinizin dualarını okudum, regl olmam lazımdı cumartesi günü, ama tabi ben herzaman gününe gün olmadığım için olmadım henüz, ne olur ne olmaz diye okudum bitirdim.

nasilsin canim islerin bittimi?

benimkide sorumu ya is bitermi hic? hele calisan bi bayanin isleri bitmiyor. Rabbim hepimize kolaylik versin islerimizde yardimci olsun Insaallah

senin bat günün gecmis
normaldede gecikirmiydi??

canim cok tesekkur ederim bende senin icin dua edicem tutsun diye RABBIM hayirlisi ile hepimize anne olmayi nasip eder INSALLAH canim sizin problem neydi?

Canım benim hadi bismillah hayrlısı olsun, tabki dua ederiz sen birkaç gün öncesinden haber ver ki bütün arkadaşlara duyuralım tatlım.

canim benim cookkk tesekkur ederim inanin dualariniza cok ihtiyacim var RABBIM hepimizin dualarini kabul etsin AMINN

mervsh / MERVE 19.11.2012 p.tesi sağlıklı hamişlik
7VerenGul / GÜL 20.11.2012 salı sağlıklı hamişlik ve bebek + kolay doğum
binbirgece / GAMZE 21.11.2012 çarş. sağlıklı sorunsuz hamişlik
mavera49/ MERVE 22.11.2012 perş. sağlıklı hamişlik
kevok08 / aylin 23.11.2012 cuma sağlıklı hamişlik
zakkumx / ZEYNEP 26.11.2012 p.tesi sağlıklı hamişlik

arkadaslar bugün temizlendim oturdum hepiniz duasini tamamladim cok sükür listede okumadigim kisi kalmadi. Rabbim kabul etsin Insaallah

delyam senin icinde okuyayim hemen yasemin seni sonra listeye ekler Insaallah. özel mesaj atarsan yasemine bilgilerini kaydeder diger arkadaslarda okur senin icin.

ilk sayfada yaziyor zaten ne okuyacagimiz ve kac kere ve kimlere okuyacagimiz. istersen bi göz at

canim cok tesekkur ederim ben zaten ilk listede varim dua listelerinde de hep vardim sadece bu sefer ki dua listesine katilmadim bi dahakine yine katilacagim, ben bu ay asilama yaptirmak istiyorum hayirlisi ile INSALLAH onun icin dua istiyorum arkadaslardan asilama gunumde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…