- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.241
arkadaşlar bende yeni üyeyim.yorumlarınızı okuyorum ve üye olmak istedim.dualarınızda banada yer verirmisiniz
Kızlar anlatayım şimdi aşılamamı. Sabah kalktım kahvaltı ettik tabii ben heyecandan hiçbirşey yiyemedim eşim gitti örneği vermeye bende evi sildim süpürdüm. Sonra dr dan istek formu alınca para almıyormuş lab dr anlaşması varmış onu gitti aldı eşim verdi para almamışlar. Eşim geldi ben evi sildim toz aldım sonra duşumu yapıp abdestimi aldım ve Merve Gamze Aylin arkadaşlarımızın dualarını okudum kendime dualar ettim sonra makyajımı yaptım süslendim iyi olayım diye gittik örneği aldık dua ede ede gittim sonra hastaneye gittik kızların haberi vardı zaten doktoru aradılar asistanı aletleri getirdi dr geldi beraber doğum katına çıktık çok güzeldi odalarda balonlar falan doğum odasına girdik önlük verdiler alt tarafımı çıkardım önlüğü giydim eşim dışarıda bekledi tabi yattım koltuğa malum çatala işlem başadı spekulum birazcık acıttı ama çok az temizliyorum önce dedi sonra bişiler bişiler yaptı kanül ile girmeden önce ne yaptı bilmyorum makas falan acaba rahmi öne mi aldı ne yaptı bilmem benim rahim ağzım arkaya dönük bir de belki onu düzeltti o an için bilemiyorum ama hiçbişi hissetmedim hatta radyo çalıyordu haberler çıktı özalın zehirlendiği haberi olunca asistanla konuştular aa falan ben dua okumaktanm kopmuşum ne olmuş ki dedim özal zehirlenmiş dedi doktorum böyle bir durum yani ben gayet rahatsonra kanül soktu sanırım kasıklarımda basınç hissettim çok kısa ve 10-15 dk da işlem bitti bitti mi dedim evet bu kadar dedi hayırlı olsun dedi pek bişi hissetmedim dedim ne güzel dedi doktorda ve 1 saat o pozisyonda ayaklar iki yanda yattım koltuğu ayarladılar sonra eve geldik tost yaptı eşim stresim geçince acıktığımı anladım. Ve yattım bu saate kadar. Sadece sol tarafta ağrım var biraz ve azıcıkta belim ağrıyor tutulmuş gibi o kadar iyiyim yani bugün için istirahat sonra günlük hayata devam ama yarın da yatarım ben. Pazartesi salı gidicem ile 3 gün daha izin alıcam zaten verirlerse eşim yokken evde olucam işte böyle kızlar oldukça rahattı çok şükür ama yumurta çatlamış mı çatlamamış mı hiç bakmadı ultrasonla falan. Çatlamıştır heralde hayırlısı olsun artık.
cnm rabbım rahmet eglesın mekanını cennet eylesın ınsallahselamlar can'lar..
geçtiğimiz salı günü babacığım hakkın rahmetine kavuştu. Allah inşAllah mekanını cennet eder, sizlere dualarınız için teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun.. hakkınızı bize helal edin kızlar. çok hakkınız geçti bize.. dua listesini kopyalayacağım sonrasında okuyacağım.. gecikme olacak dualarınızda özür dilerim hepinizden. görüşürüz.
canım ilk kür adetin bittikten 7 gün sonra başlıyorsun 15 gün yapıyorsun. 2. kür adetıne 10 gün kala başlıyorsun, bu arada kanama olursa bırakmıyorsun. yapılışı şöyle: 1,5 su bardağı klorsuz kaynayan suya orta boy kuru soğanı dörtde böl at, ağzı kapalı 5 dak kaynak, ılıyınca iç. çalışıyorsan akşam yemeğinden önce ve yatarken iç, evdeysen canım öğleden önce ve öğlden sonra aç karnına iç. ibrahim saraçoğlunun sitesınde yazıyor canım, ordakı pco için olan kürü yaptım ben.
maşallah canım çok şükür, sorunsuz bitmiş, rabbim 10 gün sonra güzel haberi almayı nasip etsın inşallah
selamlar can'lar..
geçtiğimiz salı günü babacığım hakkın rahmetine kavuştu. Allah inşAllah mekanını cennet eder, sizlere dualarınız için teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun.. hakkınızı bize helal edin kızlar. çok hakkınız geçti bize.. dua listesini kopyalayacağım sonrasında okuyacağım.. gecikme olacak dualarınızda özür dilerim hepinizden. görüşürüz.
selamlar can'lar..
canımm ALLAH sabır versin RABBİM mekanını CENNET eylesin İNŞALLAH...selamlar can'lar..
maşallah canım çok şükür, sorunsuz bitmiş, rabbim 10 gün sonra güzel haberi almayı nasip etsın inşallah
selamlar can'lar..
cnm ınsallah bebeısın senınledır bu aya negatıf bısey dusunmemeye calış
cnm rabbım rahmet eglesın mekanını cennet eylesın ınsallah
ccnm calışıyorum bu akşam eve gdınce baslıycam nasıpse bakalım cok saol
selamlar can'lar..
arkadaslar ben bugun adet oldum bat 21 aralik, yesemincim ben bu ay asilama yaptiracagim rica etsem asilama gunumde benim icin dua edermisiniz , ben size yazarim asilama gunumu ya yarin ya da sali dra gidecegim ... INSALLAH tutar RABBIMIN izniyle ve dualarla
selamlar can'lar..
Kızlar anlatayım şimdi aşılamamı. Sabah kalktım kahvaltı ettik tabii ben heyecandan hiçbirşey yiyemedim eşim gitti örneği vermeye bende evi sildim süpürdüm. Sonra dr dan istek formu alınca para almıyormuş lab dr anlaşması varmış onu gitti aldı eşim verdi para almamışlar. Eşim geldi ben evi sildim toz aldım sonra duşumu yapıp abdestimi aldım ve Merve Gamze Aylin arkadaşlarımızın dualarını okudum kendime dualar ettim sonra makyajımı yaptım süslendim iyi olayım diye gittik örneği aldık dua ede ede gittim sonra hastaneye gittik kızların haberi vardı zaten doktoru aradılar asistanı aletleri getirdi dr geldi beraber doğum katına çıktık çok güzeldi odalarda balonlar falan doğum odasına girdik önlük verdiler alt tarafımı çıkardım önlüğü giydim eşim dışarıda bekledi tabi yattım koltuğa malum çatala işlem başadı spekulum birazcık acıttı ama çok az temizliyorum önce dedi sonra bişiler bişiler yaptı kanül ile girmeden önce ne yaptı bilmyorum makas falan acaba rahmi öne mi aldı ne yaptı bilmem benim rahim ağzım arkaya dönük bir de belki onu düzeltti o an için bilemiyorum ama hiçbişi hissetmedim hatta radyo çalıyordu haberler çıktı özalın zehirlendiği haberi olunca asistanla konuştular aa falan ben dua okumaktanm kopmuşum ne olmuş ki dedim özal zehirlenmiş dedi doktorum böyle bir durum yani ben gayet rahatsonra kanül soktu sanırım kasıklarımda basınç hissettim çok kısa ve 10-15 dk da işlem bitti bitti mi dedim evet bu kadar dedi hayırlı olsun dedi pek bişi hissetmedim dedim ne güzel dedi doktorda ve 1 saat o pozisyonda ayaklar iki yanda yattım koltuğu ayarladılar sonra eve geldik tost yaptı eşim stresim geçince acıktığımı anladım. Ve yattım bu saate kadar. Sadece sol tarafta ağrım var biraz ve azıcıkta belim ağrıyor tutulmuş gibi o kadar iyiyim yani bugün için istirahat sonra günlük hayata devam ama yarın da yatarım ben. Pazartesi salı gidicem ile 3 gün daha izin alıcam zaten verirlerse eşim yokken evde olucam işte böyle kızlar oldukça rahattı çok şükür ama yumurta çatlamış mı çatlamamış mı hiç bakmadı ultrasonla falan. Çatlamıştır heralde hayırlısı olsun artık.
Tatlım hoşgeldin sefalar getirdin, çok memnun olduk hepimizin adına konuşayım, biz yeni arkadaşları hemen bağrımıza basarız tanışırız dertleşiriz, topiğe geldiğin zaman, kendinden bahsedip kendini tanıtırsan seni hemen arkadaş tablomuza eklerim, dualarımıza da katarım canım.arkadaşlar bende yeni üyeyim.yorumlarınızı okuyorum ve üye olmak istedim.dualarınızda banada yer verirmisiniz
arkadaslar ben bugun adet oldum bat 21 aralik, yesemincim ben bu ay asilama yaptiracagim rica etsem asilama gunumde benim icin dua edermisiniz , ben size yazarim asilama gunumu ya yarin ya da sali dra gidecegim ... INSALLAH tutar RABBIMIN izniyle ve dualarla
selamlar can'lar..
ederiz tabii ki canım sen gün belli olsunda haber edersin bende dün yaptırdım kızlar sağolsunlar dua ettiler bana o kadar insanın duasını alarak gittim gönlüm çok rahattı ve gerçekten çok güzel ve kolay geçti işlemim beklemeyedeyim. İnşallah seninde sorunsuz biter gelir bebeğin sana.
Canım benim hadi bismillah hayrlısı olsun, tabki dua ederiz sen birkaç gün öncesinden haber ver ki bütün arkadaşlara duyuralım tatlım.
mervsh / MERVE 19.11.2012 p.tesi sağlıklı hamişlik
7VerenGul / GÜL 20.11.2012 salı sağlıklı hamişlik ve bebek + kolay doğum
binbirgece / GAMZE 21.11.2012 çarş. sağlıklı sorunsuz hamişlik
mavera49/ MERVE 22.11.2012 perş. sağlıklı hamişlik
kevok08 / aylin 23.11.2012 cuma sağlıklı hamişlik
nartanesiii / AYŞE 24.11.2012 c.tesi sağlıklı hamişlik
tmyomr / TÜMAY 25.11.2012 pazar sağlıklı hamişlik
zakkumx / ZEYNEP 26.11.2012 p.tesi sağlıklı hamişlik
arkadaslar bugün temizlendim oturdum hepiniz duasini tamamladim cok sükür listede okumadigim kisi kalmadi. Rabbim kabul etsin Insaallah
delyam senin icinde okuyayim hemen yasemin seni sonra listeye ekler Insaallah. özel mesaj atarsan yasemine bilgilerini kaydeder diger arkadaslarda okur senin icin.
ilk sayfada yaziyor zaten ne okuyacagimiz ve kac kere ve kimlere okuyacagimiz. istersen bi göz at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?