- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.201
selamm kızlar hafta sonu evde olmıycam sedacım senin içinde yarın dua edicem İNŞALLAH..
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]nartanesiii / AYŞE
[/TD]
[TD]24.11.2012 c.tesi
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tmyomr / TÜMAY
[/TD]
[TD]25.11.2012 pazar
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zakkumx / ZEYNEP
[/TD]
[TD]26.11.2012 p.tesi
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
dularınızı okudum şekerler RABBİM kabul etsin tez vakitte hayırlı, sağlıklı sıhatli evlatlarınız olsun İNŞALLAH..
kızlar sedaya yarın kaçtane ayetel kürsi okucaz
evet tatlım çok değil ama biraz belli oldu..20sinde dr a gitmiştik 12+6 diye hesaplıyoduk ama 13+5 çıkmıştı kuzucuğum :) 14+3 oluyo yarın sanırım büyüyo teyzesi sağlıklı sıhatli İNŞALLAHgüülllllll senin minik iyice belli olmuş baksana:)karnın çıktı mı??
Allah yardımcın olsun inşallah ....Doktor bana 12 ve 14 gün test yap dedi ama beklemek çok zorbakalım ne kadar daha beklicem :)
Sende yarın bol bol dua et '' Rabbi yessir ve la tüassir Rabbi temmim bil hayr '' Başlanan işin kolay ve hayırlıolması için yarın bugün bol bol oku
Canim 7 ayetel kursi 100 tanede lahavle vela kuvvete illa.......... Cekiilecek saat oglen11.30 -12.00 gibi
kızlar 72 gün sonunda nihayet bugün adet oldum,duaları okuyabilirmiyim bitmesinimi beklemeliyim?
özlemcim için nasil rahat edecekse öyle yap, ben normalde adetliyken kendim icin dua okurum ezberden , ama sizin icin aynı seyi yapmaya içim razı olmuyor bende şuan adetliyim dualariniza ara verdim, ama bu sabah bitti insallah öglen sedanin duasini okurum sonrada okumadiklarimi okurum :)
gunaydın kıslar naıslsınız benım morelım cok bozuyk gecen gunde yazmıstım lekelenmeler oluyo okuytamıyorum dıye dun doktora gıttım 3cm catlamamış yurmuta var gecen aydan kalan dedımorelım cok bozuldu ılaç verdın ılaç tedvısıyle erıtecek dua edın bana olur mu ıcım sıkılıyo
gunaydın kıslar naıslsınız benım morelım cok bozuyk gecen gunde yazmıstım lekelenmeler oluyo okuytamıyorum dıye dun doktora gıttım 3cm catlamamış yurmuta var gecen aydan kalan dedımorelım cok bozuldu ılaç verdın ılaç tedvısıyle erıtecek dua edın bana olur mu ıcım sıkılıyo
o bendede olur canımın içi moralini bozma yogun adette atılıyo bu kistler ayrıca bu kistler bebek olmasına engel deiller bildigim kadarıyla allah yardımcın olsun bitanem üzülmee
Canim catlamayip vucuttan atilamayan yumurtalar zararsiz kistlere dönüsür ve vucüt bir sekilde onu atmak ister ayni sey bana da oldu iki tane vardi, doktor diger adetinde gider bunlar dedi ilac vermedi, ben de soğan kürü yaptim ve tekrar üzerine adet oldum ikiside gitti, sen yine ilaçlarini iç tabiki ama yapabilirsen ve istersen soğan kürünüde bir düşün derim , sogan kürü tam böyle isler icin, moralini de bozma, ben cok yasadim bunu ama sonunda vucüdum hepsini bir şekilde atti, senin kahverengi lekelenmelerin de bu yüzden zaten, vucüt atmaya calişiyor, Allahin yarattigi kusursuz sistem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?