Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sedacım duanı okudum. 7 ayetel kürsi okudum ben. İnşallah Rabbim hayırlısıyla aşılamanın tutmasını nasip eder ve gönderir meleğini sana.

ilaç sonrası geçer inş canım benimde öyle olmuştu geçen aralıkta ilaç kullandım geçti

günaydın canlar

sedacım regl olmam sebebi ile ayetel kürsü okuyamadım ama 200 tane ya fettah çektim rabbim kabul buyursun gönlüdeki muradını hakkında hayırlı eylesin allah kolaylık versin

Seda'cim duani okudum tespihini çektim, (reglim bugun bitti ) rabbim kabul etsin, sorunsuz bir aşılama olur insallah ve bebişlerin sağlıkla tutunurlar, dualarla hayirla gelsin bebişin insallah Allah'a emanet olun

sedacım duanı okudum tatlım inşallah herşey gönlünce olur...

Sedacım 7 ayetel kürsi ve 100 la havleyi okudum duamı ettim
Allahım sana kolaylık nasip etsin, bebişlerin hayırlısıyla tutunurlar inşallah ,hayırlı evlatların olur inşallah Allah yardımcın olsun...

canım Allah yardımcın olsun.dualarını okudum.artık iyi haberlerini bekliyoruz hayırlısı ile

Sedacım duanı okudum. 7 ayetel kürsi okudum ben. İnşallah Rabbim hayırlısıyla aşılamanın tutmasını nasip eder ve gönderir meleğini sana.

sedacım daha abdest alamdığım için okuyamadım inş bebişlerin sana tutunur

Allah razı olsun kızlarr.. Dua eden dillerinize, güzel yüreğinize sağlık Allah o güzel gönlünüze göre versinn bebekle müjdelendirsin İnşallah kat kat versin size çok duygulandırdınız benii okuyamaıp kalbinden aklındna geçiren güzel temennilerde bulunanlar hepinize çok çok teşekkür ederimm şu kısacık zamanda ne güzel arkadaşlar edinmişim. Sağolun varolun..

Kızlar anlatayım şimdi aşılamamı. Sabah kalktım kahvaltı ettik tabii ben heyecandan hiçbirşey yiyemedim eşim gitti örneği vermeye bende evi sildim süpürdüm. Sonra dr dan istek formu alınca para almıyormuş lab dr anlaşması varmış onu gitti aldı eşim verdi para almamışlar. Eşim geldi ben evi sildim toz aldım sonra duşumu yapıp abdestimi aldım ve Merve Gamze Aylin arkadaşlarımızın dualarını okudum kendime dualar ettim sonra makyajımı yaptım süslendim iyi olayım diye gittik örneği aldık dua ede ede gittim sonra hastaneye gittik kızların haberi vardı zaten doktoru aradılar asistanı aletleri getirdi dr geldi beraber doğum katına çıktık çok güzeldi odalarda balonlar falan doğum odasına girdik önlük verdiler alt tarafımı çıkardım önlüğü giydim eşim dışarıda bekledi tabi yattım koltuğa malum çatala işlem başadı spekulum birazcık acıttı ama çok az temizliyorum önce dedi sonra bişiler bişiler yaptı kanül ile girmeden önce ne yaptı bilmyorum makas falan acaba rahmi öne mi aldı ne yaptı bilmem benim rahim ağzım arkaya dönük bir de belki onu düzeltti o an için bilemiyorum ama hiçbişi hissetmedim hatta radyo çalıyordu haberler çıktı özalın zehirlendiği haberi olunca asistanla konuştular aa falan ben dua okumaktanm kopmuşum ne olmuş ki dedim özal zehirlenmiş dedi doktorum böyle bir durum yani ben gayet rahat sonra kanül soktu sanırım kasıklarımda basınç hissettim çok kısa ve 10-15 dk da işlem bitti bitti mi dedim evet bu kadar dedi hayırlı olsun dedi pek bişi hissetmedim dedim ne güzel dedi doktorda ve 1 saat o pozisyonda ayaklar iki yanda yattım koltuğu ayarladılar sonra eve geldik tost yaptı eşim stresim geçince acıktığımı anladım. Ve yattım bu saate kadar. Sadece sol tarafta ağrım var biraz ve azıcıkta belim ağrıyor tutulmuş gibi o kadar iyiyim yani bugün için istirahat sonra günlük hayata devam ama yarın da yatarım ben. Pazartesi salı gidicem ile 3 gün daha izin alıcam zaten verirlerse eşim yokken evde olucam işte böyle kızlar oldukça rahattı çok şükür ama yumurta çatlamış mı çatlamamış mı hiç bakmadı ultrasonla falan. Çatlamıştır heralde hayırlısı olsun artık.

Son düzenleme:

canım benim inşallah yerleşmiştir minnoşun sana.geçen ay da ben yaptırmıştım ya aşılamayı aynı şeyleri bizde yapmıştık benim eşim de gelince tost yapmıştı bana sonra işe gitmşti bende yatmıştım o gelene kadar akşam.spermlerle ilgili birşey söyledi mi benim eşimin sperm sayısında baya düşüş olmuş inşallah olur demişti zaten olmadıı.bir de sana crinojel verdi mi doktorun bebeğin tutunması için

canım duanı okudum.Allah tüm dualarını hayırlısı ile kabul etsin,yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah

bende 7 AYETEL KÜRSİ okudum İNŞALLAH hayırlı haberler alırsın canım..

Son düzenleme:

canım valla zarf koydu spermin olduğu kutunun bulunduğu kılıfın içinde sonbra onu eşime vermişler beklerken eşim yanıma geldiğinde elindeydi. Biz iki kere yaptırdık bir zel hastanede yaptırmıştık 2.5 sene önce 22 milyon sayı, % 50 hareketli % 50 hareketsiz çıkmıştı. Geçen sene yılbaşından öncede tıp fakültesinde verdi ki ileri hızlı falan görelim diye öncekinde onlar yazmıyordu orada tam tersi 90 milyon sayı, %98 hareketli, %78 i ileri hızlı çıkmıştı şaşırmıştık. Bugün gördük değeleir sanırım yıkandıktan sonraki değerler eşimden zorla aldım göstermek istemedi, sayıyı bilmiyorum o an yatarken baktım hareketli %45, hareketsiz % 55, ileri hızlı % 10 kadardu falan iyi değil yani tabi yıkanınca nasıl değerler olması lazım en az bilmiyorum. Ama iyi olmadığını biliyorum. Nede öyle çıktı tıpta yıkanmamış değerler tamam ama bu kadar da düşmez ki yanii. O yüzden benim umudum yok dr bişi demedi zaten işlem bitti dr gitti eşim yanıma gelince gördüm kağıdı dr eşimi görmemiş zaten bişi de dememiş çıktığında direk aşağı odasına inmiş bana jel falan da vermedi canım 10 gün sonra kontrolüm var şu değerlere bakıp bakmadığını sorucam ve sölücem çok mu az bu değerler diye eşim atmış kağıdı sayıya baktım mı bilmiyorum hatırlamıyorum atmasaydı göstercektim gittiğimde.

bende 7 AYETEL KÜRSİ okudum İNŞALLAH hayırlı haberler alırsın canım..

Allah razı olsun canımm..

anladım canım bizimde sperm 9 ay önce 70 milyondu geçen ay tüp bebek merkezinde yıkanmış aşılamadan önceki 10 milyon çıkmış.ben içerdeydim hazırlanıyodum doktorum eşime çok az 10 milyon felan demiş ama ne kadarı hareketli felan onları bilemiyorum bben de şimdi eşime saraçoğlunun keçiboynuzu kürüünü yapıyorum bakalım.tüp bebek merkezlerinde yapılan testler daha doğru sonuç veriyormuş biz şok olmuştuk geçen ay 70 milyondan nasıl 10 milyon olur diye ama oluyormuş demekki rabbim herşeyin en iyisini bilir.allahım tez vakitte göbüşlerimizi doldursun bebişlerimizle.emeğimizi boşa çıkartmasın.AMİNNN.

Canım valla takılmıyorum napayım öyle oldu işte takarsam çıkamam işin içinden olacak olduktan sonra bir tane hızlı sperm zaten yetecek içlerinden Rabbim nasip ettiyse elbet olur. Bende tıbba gitmeden önce keçiboynuzu kürü yaptım ama ilk yaptırdığımızla arasında dağlar kadar fark var ve bir kürle olacak bişi değil yıkanınca daha az çıkıuyor demek ki ne bileyim dr da az umutlanma falan demedi kağıda bakmıştır muhakkak heralde içindeki termosu alırken diye düşünüyorum. Kısmet artık ama tutmazsa bir dahak aşılama da her akşam kür yapıcam elimden geleni yapayım da ben dimi.

canım ilk kür adetin bittikten 7 gün sonra başlıyorsun 15 gün yapıyorsun. 2. kür adetıne 10 gün kala başlıyorsun, bu arada kanama olursa bırakmıyorsun. yapılışı şöyle: 1,5 su bardağı klorsuz kaynayan suya orta boy kuru soğanı dörtde böl at, ağzı kapalı 5 dak kaynak, ılıyınca iç. çalışıyorsan akşam yemeğinden önce ve yatarken iç, evdeysen canım öğleden önce ve öğlden sonra aç karnına iç. ibrahim saraçoğlunun sitesınde yazıyor canım, ordakı pco için olan kürü yaptım ben.

maşallah canım çok şükür, sorunsuz bitmiş, rabbim 10 gün sonra güzel haberi almayı nasip etsın inşallah

selamlar can'lar..
geçtiğimiz salı günü babacığım hakkın rahmetine kavuştu. Allah inşAllah mekanını cennet eder, sizlere dualarınız için teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun.. hakkınızı bize helal edin kızlar. çok hakkınız geçti bize.. dua listesini kopyalayacağım sonrasında okuyacağım.. gecikme olacak dualarınızda özür dilerim hepinizden. görüşürüz.

Canım başınız sağolsun. Allah ailene ve sana sabırlar versin.
Mekanı cennet olsun babanın inşallah

Basiniz sagolsun canim. Babana Allahtan Rahmet diliyorum Insaallah mekani cennet olsun. okudugumda tüylerim ürperdi cok üzüldüm. Rabbim sana ve ailene sabirlar versin.

Canim Allah rahmet eylesin, insallah mekani cennet olur, rabbim günahlarini affetsin, size de sabir versin. Annene sağlıklı uzun ömürler versin, acısını tez zamanda unuttursun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…