Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kizlar ayin 19'undan beri dualari okuyamadim, reglim haftasonu bitti dualarinizi okudum
Merve
Gül
Gamze
Merve
Aylin
Ayşe
Tümay
Zeynep.

Canlarim dualarinizi okudum rabbim tez zamanda saglikli hayirli bebekler versin, günahlarinizi affetsin, dualarinizi kabul etsin, gülcüm sana da saglikli doğum nasip etsin insallah

birisinin seni anlaya bilmesi için aynı şeyleri aynı duyguları yaşaması lazım benim cevremdeki hiç bir arkadasımın akrabamın böyle bir sorunu yok ve beni anlayamıyolar bazen okadar insafsızlaşıyolarki kırıyolar beni istemeden farketseler belki yapmazlar ama olan oluyor be o yüzden bu siteye üye oldum başta sadece konuk olarak okuyodum sonra baktım yazılanlar benim duygularımın hissettiklerimin aynısı bende üye olmaya karar verdim iyikide uye olmuşum burdaki arkadaşlar hem beni anlıyolar hemde pozitifler canım sen stres yapma sakın mücadelenide bırakma pes etmek yok o bebişler gelecek

Canım benim eşim de olacaksa olur olmucaksa da ne yaparsak yapalım olmucak sıkma canını dio hem ben sana yetmiyomuyum dio :) onun da bir çocuğu ne kadar çok istediğini ,çocukları ne kadar çok sevdiğini biliorum ama o duygularını saklar ama ben anlarım onu sırf ben üzülmeyim die kendini unutup beni teselli ediyo canım kocacım...
Allah ol derse olur biliyorum ama işte insan kafasına takmadan üzülmeden de edemiyo Allah büyüktür Allah nasip ederse inşallah bizlerde birgün yavrularımızı kucağımıza alıcaz
Allah seninde gönlünde dilediğin ne varsa nasip etsin :)

valla ne yalan söyleyim başta üye olsammı acaba die çok düşündüm ama şimdi iyiki burdayım diorum sizlerin mesajları bana çok iyi geldi gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar hala hastalanmadım ya 10 gün oldu,ne söktürür bitkisel olarak maydanoz suyu söktürür mü

CANIM BENİM BENDE DE DÜZENSİZLİK VAR biliyorsun, ben hayıt suyu içiyorum düzenli olayım diye ama o hazır satılan su bana fayda etmedi sanırım, direk otunu alıp kaynatmam lazım, sabah akşam aç karnına iç 28 günde bir oluyorsun sanki ilaç içmiş gibi. onu tavsiye ederim sana. ama şuan için ne yapman lazım hiç bilemiyorum, acil söktürücü olarak :)

tatlım seni arkadaş listesine eklemiyimmi yazmamışsın bilgilerini, galiba 1-2 kişi tanıyor seni topikten ama mesela ben tanımıyorum çatlıycam :)

eklersen sevinirim ben geçen hafta üye oldum bende seni tanımıyorum :)

Eklersen sevinirim evet çok yeniyim geçen cuma günüde bi kaç arkadaşla tanıştık :)

evde var tohumu gecen sene almıştım. soğan kürü uyguladım bu ay hemen mi başlasam acaba hayıt suyuna, oda cok beterbir şey ya soğan halt etmiş yanında ama sağlığım için içerim. geçen bir belgeselde izledim hangi ülke hatırlamıyorum. bir çift bebek sahibi olamıyorlar kurbağa suyu içiyorlardı bebekleri olmuş içince, millet neler içiyor biz mi içemicez dimi ama (kendimi böyle telkin ediyorum)

Canımm hayırlara çıkarsın İnşallah insan herşeyden bir umut arıyor ama gerçekten hem umutsuz yaşanmaz ki umutlarımızda elimizden alınırsa ne kalır geriye insan böyle sabrediyor birşeylere zaten. Eşlerin anlamasını beklemiyorum zaten benim ki de tam tersi acayip vesveseli deli ediyor beni bir rahat bırakmıyor ortada fol yok yumurta yok o şehir dışına gidecek çarş. günü yok şunu yemek yok bunu yapmak aman şöyle böyle ya diyorum ben kendime neden dikkat etmiyim deli miyim ben tek sen mi istiyorsun bu bebeği diyrum haberi alırsam ne olur artık bilmiyorum. Bende aşılamayı kimseye demedim hiç olursa sölücem kimse anlayamaz çünkü insanın annesi bile. İnşalah rüyan vesile olur canım Allah büyüktür. İmkansız yoktur onun için.

kızlar hala hastalanmadım ya 10 gün oldu,ne söktürür bitkisel olarak maydanoz suyu söktürür mü

doktora gittin mi peki gebelik olmadığından emin misin bence bitkisel birşey yapma dr git muayene oldun mu bilmiyorum ama baksın kist falan olmuş olmasın regl söktürücü haplar onlardan verir sana 4-5 günde getiriyor onlar zaten.

sedacım çok sevindim izin alabildiğine ohh inşallah sonuç olumlu olur da hepimizi bir bayram ederiz sayende, kaç zamandır hamiş çıkmadı yaa çok üzülüyorum...

valla iyi oldu sorun çıkarmadılar yarını da atlatayım da dnleneyim dün de güzel uyudum aslında ama çok uykum var. Rahat uyku uyumadım demek ki. inşallah ben güzel haberi veririm de zinciri ırarım peşim sıra herkes gelir.

yok gitmedim ama adet gecikmesinin 3. günü kan testi yaptırdım bişey çıkmadı. regl olsam 2. günü gidecektim dr çağırmıştı muayene edicem dedi ama olmayınca gidemedim.

yok gitmedim ama adet gecikmesinin 3. günü kan testi yaptırdım bişey çıkmadı. regl olsam 2. günü gidecektim dr çağırmıştı muayene edicem dedi ama olmayınca gidemedim.

anladım canım olsa geciktiği için çıkardı artık bir süre daha bekle de git doktora muayene etsin ona göre birşey desin sana kafana göre birşey yapma canım emi.

Canlar dualarinizi okudum ama bilgisayarim bozuk girip yazamiyorum hakkinizi helal edin sedacim senin duanida ettim rabbim tez zamanda guzel haberler aldirsin.

kısceler dualarımızı tamamladım allahım kabul etsin.sedacım senin için de ayrı dua ettim bebeğin yada bebeklerin tutunur sana inşallah.AMİNNNN

aminn inş. cümlesininkini nasip etsinnn

dejavu_one tanıyorum başka bir topikten canım onun yazılarını okurken senin yazını okudum içimde hissettim duygularını bende aynı duyguları yaşadım yaşıyorum başkada kimseyi tanımıyorum

ben kısaca anlatayım 3 yıldır uğraşıyoruz çocuk için eşimde yada bende bir problem bulunamadı tahlillerimiz normal canım yumurtlama takibi klomen derken aşılamaya geçtik hiç birinden sonuç alamadık ben 32 yaşındayım birşeyler için daha geç kalmak istemiyorum ileride şunuda yapsaydım demek istemiyorum imkanlar dahilinde teknolijinin nimetlerinden faydalanmaya çalışıyorum tabi bu beni manevi bir şekilde yordu canım erkekler daha farklı oluyolar bu durumlarada anlayamıyolar birazda ondanda yorgunum acıkcası şimdi 2 aşılamamın sonucunu bekliyorum 3 aralıktan sonra eğer regl gelemezse test yapacağım

allahım inş. sana bu kez nasip etmiştir kuzucugun seninledir. sen yine çaba gösteriyosun ben daha ilk klomen denemesinde havlu attım içimden hiç gelmiyor bende senin gibi 3 yıldır istiyorum bizimkiside sebepsiz allah herkesin yardımcısı olsunnnnnnnn amin

ay canım darısı bizim başımıza inş biz de köyde oturuyoruz ben de lojmandan hiç memnun değilim canım çok sıkılıyor burda inş en kısa zamanda taşınırız ve hamile kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…