- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.301
nazan bu rüyadan sonra bi kurban kesmeyi düşündünüz mu?bi bilene sor ama ben tavsiye ederim..varsa imkanı
Allahım inşallah hayırlısıyla dilerim güzel haberlerini alırız. Allah yardımcın olsun
Burası ne güzel bi yermiş bi tanıdığıma anlatsam ne kadar anlıyorum desede anlamıyoki her ay adet tarihini gecikmesini beklemiyoki,her aya bi umutla başlamıyoki,yumurtlama gününü hesaplamıyoki ne anlıcakki aşılama neymiş tüp bebek nasılmış anlatsamda anlamıyo bunları ancak yaşayan bilir kızlar bugün mesajlarınızdan sonra inanın kendimi çok daha iyi hissediyorum
Allah hepinizden razı olsun Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
nasip....tevekkülll... kuzucugum allah inş. bizlerede nasip edicek
benim eşimin hiç ümidi yok biz evlendigimizde bi rüya görmüş dioki aynı sana benzeyen bi kızımız vardı diyo tutuyorum diyo bi at başı diyo aldı elimden dio bizim galiba çocugumuz olmayacak diyo neyseki ben söylemlerden vaz geçirdim ama adamcagız hiç heves etmiyo ben allahın işine karışmam diyo olcaksa her türlü olur diyo allah esirgesin inş. rabbim bizi evlatsızlıkla sınamaz
birisinin seni anlaya bilmesi için aynı şeyleri aynı duyguları yaşaması lazım benim cevremdeki hiç bir arkadasımın akrabamın böyle bir sorunu yok ve beni anlayamıyolar bazen okadar insafsızlaşıyolarki kırıyolar beni istemeden farketseler belki yapmazlar ama olan oluyor be o yüzden bu siteye üye oldum başta sadece konuk olarak okuyodum sonra baktım yazılanlar benim duygularımın hissettiklerimin aynısı bende üye olmaya karar verdim iyikide uye olmuşum burdaki arkadaşlar hem beni anlıyolar hemde pozitifler canım sen stres yapma sakın mücadelenide bırakma pes etmek yok o bebişler gelecek
kızlar hala hastalanmadım ya 10 gün oldu,ne söktürür bitkisel olarak maydanoz suyu söktürür mü
Gül'cüm canım benim çok sağolll
eşimi diyetisyene götürüyorum, onun için hem diyet hem spor yapması lazım, evleneli 2,5 sene oldu 10 kg aldı, onun için biran evvel bir dur demek lazım dedim, ALlah korusun sonrasında hastalıklar çıkar. o yüzden yemek yerken koşu bandını da görsün tatlı tatlı yemenin acı acı koşması olacak diye :))))
ayyy bu arada çok sevindim inşallah hakkınızda hayırlı olan en güzel yere taşınırsınız, oh ne güzel yakınınızda hastane filan da olur, bebişin her kıpırdadığında hastaneye yakın olmanın güvenini hissedersin.
Bedriyecim güçlü arkadaşım benim, helal olsun ne demek canım benim, ben hemen ilk sayfayı düzeltiyorum, çok özür dilerim onu unutmuşum kaldırmayı.
şimdi de ben sana hep ALlah güç kuvvet sabır metanet versin diye dua ediyorum.
sedacım çok sevindim izin alabildiğine ohh inşallah sonuç olumlu olur da hepimizi bir bayram ederiz sayende, kaç zamandır hamiş çıkmadı yaa çok üzülüyorum...
tatlım seni arkadaş listesine eklemiyimmi yazmamışsın bilgilerini, galiba 1-2 kişi tanıyor seni topikten ama mesela ben tanımıyorum çatlıycam :)
canım benim hayırlara çıksın rüyan inşallah, hayırlara yor hep öyle olur derler.
CANIM BENİM BENDE DE DÜZENSİZLİK VAR biliyorsun, ben hayıt suyu içiyorum düzenli olayım diye ama o hazır satılan su bana fayda etmedi sanırım, direk otunu alıp kaynatmam lazım, sabah akşam aç karnına iç 28 günde bir oluyorsun sanki ilaç içmiş gibi. onu tavsiye ederim sana. ama şuan için ne yapman lazım hiç bilemiyorum, acil söktürücü olarak :)
kızlar rüyamda çok karışık şeyler gördüm.
2 tane kurbanlık birisi koç birisi dana bizim evde bağlı şekildelermiş ben o bağları çözdüm baktım kapı açık ordan kaçıyorlar hızlı bir şekilde .. eyvah diyorum eşim kızıcak arkalarından koşturuyorum.. ama bulamıyorum..
sonra eşimin amcasının oğlu , kızı bir otobüsteymişiz , amcasının oğlu diyorki sen ne zaman hamile kalıcan abime ne zaman çocuk vericeksin diye bana isyan ediyor. bende abinle biz bu konuları konuştuk sana ne oluyor diye kızıyorum..
ay karmakarışık
adetime 1,5 hafta kaldı cuma günü gidip kan testi yaptırcam sağlık ocağında. çünkü erken tespit edilmesi gerekiyor kan pıhtılşaması olduğu için iğneye başlanıcak.doktorum 2 gün öncesinden kan testi yaptır demişti..
ayın 3 pazartesiye geliyor cumadan yaptırsam kanda çıkarmı bilmiyorum .. gerçi benim doğal yolla hamile kalmam zor çünkü tek tüpüm var ümitlenmek istemiyorum ama gün yaklaştıkçada düşünmeden yapamıyorum.. ALLAHTAN ümit kesilmez rabbim ne mücizeler veriyor,ama offff karmakarışığım
bir tek sizinle paylaşabiliyorum duygularımı kimseye söylüyemiyorum korunmayı bıraktığımızı nerdeyse kimseye söylemedim desem yeriii.. sürekli soru sormalarından dolayı fazla kimseye söylememeyi tercih ettim..
eşime anlatsam o da yine başladın kafana takmaya 4 tane kayıptan sonra benim telaşlı ve vesveseli olmamdan dolayı beni suçladı hep şimdi de bişey diyemiyorum..
kızlar hala hastalanmadım ya 10 gün oldu,ne söktürür bitkisel olarak maydanoz suyu söktürür mü
sedacım çok sevindim izin alabildiğine ohh inşallah sonuç olumlu olur da hepimizi bir bayram ederiz sayende, kaç zamandır hamiş çıkmadı yaa çok üzülüyorum...
yok gitmedim ama adet gecikmesinin 3. günü kan testi yaptırdım bişey çıkmadı. regl olsam 2. günü gidecektim dr çağırmıştı muayene edicem dedi ama olmayınca gidemedim.Canımm hayırlara çıkarsın İnşallah insan herşeyden bir umut arıyor ama gerçekten hem umutsuz yaşanmaz ki umutlarımızda elimizden alınırsa ne kalır geriye insan böyle sabrediyor birşeylere zaten. Eşlerin anlamasını beklemiyorum zaten benim ki de tam tersi acayip vesveseli deli ediyor beni bir rahat bırakmıyor ortada fol yok yumurta yok o şehir dışına gidecek çarş. günü yok şunu yemek yok bunu yapmak aman şöyle böyle ya diyorum ben kendime neden dikkat etmiyim deli miyim ben tek sen mi istiyorsun bu bebeği diyrum haberi alırsam ne olur artık bilmiyorum. Bende aşılamayı kimseye demedim hiç olursa sölücem kimse anlayamaz çünkü insanın annesi bile. İnşalah rüyan vesile olur canım Allah büyüktür. İmkansız yoktur onun için.
doktora gittin mi peki gebelik olmadığından emin misin bence bitkisel birşey yapma dr git muayene oldun mu bilmiyorum ama baksın kist falan olmuş olmasın regl söktürücü haplar onlardan verir sana 4-5 günde getiriyor onlar zaten.
valla iyi oldu sorun çıkarmadılar yarını da atlatayım da dnleneyim dün de güzel uyudum aslında ama çok uykum var. Rahat uyku uyumadım demek ki. inşallah ben güzel haberi veririm de zinciri ırarım peşim sıra herkes gelir.
yok gitmedim ama adet gecikmesinin 3. günü kan testi yaptırdım bişey çıkmadı. regl olsam 2. günü gidecektim dr çağırmıştı muayene edicem dedi ama olmayınca gidemedim.
Canım benim eşim de olacaksa olur olmucaksa da ne yaparsak yapalım olmucak sıkma canını dio hem ben sana yetmiyomuyum dio :) onun da bir çocuğu ne kadar çok istediğini ,çocukları ne kadar çok sevdiğini biliorum ama o duygularını saklar ama ben anlarım onu sırf ben üzülmeyim die kendini unutup beni teselli ediyo canım kocacım...
Allah ol derse olur biliyorum ama işte insan kafasına takmadan üzülmeden de edemiyo Allah büyüktür Allah nasip ederse inşallah bizlerde birgün yavrularımızı kucağımıza alıcaz
Allah seninde gönlünde dilediğin ne varsa nasip etsin :)
tatlım seni arkadaş listesine eklemiyimmi yazmamışsın bilgilerini, galiba 1-2 kişi tanıyor seni topikten ama mesela ben tanımıyorum çatlıycam :)
eklersen sevinirim ben geçen hafta üye oldum bende seni tanımıyorum :)
dejavu_one tanıyorum başka bir topikten canım onun yazılarını okurken senin yazını okudum içimde hissettim duygularını bende aynı duyguları yaşadım yaşıyorum başkada kimseyi tanımıyorum
ben kısaca anlatayım 3 yıldır uğraşıyoruz çocuk için eşimde yada bende bir problem bulunamadı tahlillerimiz normal canım yumurtlama takibi klomen derken aşılamaya geçtik hiç birinden sonuç alamadık ben 32 yaşındayım birşeyler için daha geç kalmak istemiyorum ileride şunuda yapsaydım demek istemiyorum imkanlar dahilinde teknolijinin nimetlerinden faydalanmaya çalışıyorum tabi bu beni manevi bir şekilde yordu canım erkekler daha farklı oluyolar bu durumlarada anlayamıyolar birazda ondanda yorgunum acıkcası şimdi 2 aşılamamın sonucunu bekliyorum 3 aralıktan sonra eğer regl gelemezse test yapacağım
Yasemiiin hoşgeldin canımmSenin mesajlarını görmeyi özlemişim valla
Koşu bandını neden mutfağa taşıdınız canım merak ettimÖnce yiyip sonra koşu bandınamı çıkacaksınız yoksa
Bu arada arkadaşlar 2 hafta sonra taşınma ihtimalimiz var başka bir şehire. Çok heyecanlıyım. Bilenler bilir köyde yaşıyoduk, şimdi bir ilçeye tayin işlemleri için uğraşıyoruz. Rabbim hayırlısı ise nasip etsin inşallah. Lojmanımdan hiç memnun değildim, birde üstüne bebek geliyo diye stres yapmıştım kendime =) Meleğim açtı galiba kısmetimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?