- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.321
Canlar dualarinizi okudum ama bilgisayarim bozuk girip yazamiyorum hakkinizi helal edin sedacim senin duanida ettim rabbim tez zamanda guzel haberler aldirsin.
kısceler dualarımızı tamamladım allahım kabul etsin.sedacım senin için de ayrı dua ettim bebeğin yada bebeklerin tutunur sana inşallah.AMİNNNN
canımm çok çok teşekkür ederim.. Zaten tutarsa bu dualar sayesinde tutacak eminim tutmazsa da varmış daha zamanı diyeceğim elden gelen birşey yok benim zaten umudum çok az ama sizin bu dualarınız beni sevindiriyor çok.İyi ki varsınız.
Allah mı söyletti acaba ikiz olmasın bir de eşim çıldırır valla nedense ikiz olsun hiç istemiyor minyonum ben kaldıramam diye düşünüyor sanırım birde uğraşması falan annem şehir dışında kaynanam yaşlı korkuyor haliyle ama olur mı olur hanii ayy tekini bulayımda ben bir önceÇok sağol hayatım dillerine sağlık Allah ettiğiniz dualar yüzü hürmetine bebekle sevindirsin sizi gönlünüze göre versin Rabbim tutmasa sa üzülmicem ne güzel arkadaşlarım var hep yanımda olacaklar diyeceğim.
canımm benim bizi bizden başka kimse anlayamaz burda hepimiz huzur buluyoruz.rabbim hepimziin dualarını kabul eylesin.inşallah rabbim versin de bir yada iki bir şekilde büyür.allah onun kolaylığını verir.biz de eşimle istiyoruz aslında ikiz olsa da bi anda çıksa büyüseler diyoruz.allahım gönlümüze göre versin.bizim de bugün evllilik yıldönümümüz 2 yılımız bitti bgn.eşim de hiç romantik biri diildir öle bana diyoki akşama ne yapıcaz karar verdinmi diyo.ayyy ben de pijamaları çektim ne yapıcaz bilmiyorum dışarda yemek yemek de istemiyorum evde de yemek yapmadım ayyy ne yapsam bilemedim yaaa
canım 2 sene birşey mi çok yenisiniz daha bizim 5 bitti eylülde. Ay canım iki senede de böyle olur mu canım süslenseydin kuaföre gitseydin dışarı çıksaydınız havan değişirdi. Neyse bence güzelce giyin gelsin eşin hazır bişiler söyleyin sen mum yak ohh karşılıklı sohbet ederek yiyin bir de romantik müzik tamam işte. Önemli olan bir arada olmak dimi ama. Nice yıllara canım eşinle birlikte inşalah yeni senede bebekte gelir.
kızlar rüyamda çok karışık şeyler gördüm.
2 tane kurbanlık birisi koç birisi dana bizim evde bağlı şekildelermiş ben o bağları çözdüm baktım kapı açık ordan kaçıyorlar hızlı bir şekilde .. eyvah diyorum eşim kızıcak arkalarından koşturuyorum.. ama bulamıyorum..
sonra eşimin amcasının oğlu , kızı bir otobüsteymişiz , amcasının oğlu diyorki sen ne zaman hamile kalıcan abime ne zaman çocuk vericeksin diye bana isyan ediyor. bende abinle biz bu konuları konuştuk sana ne oluyor diye kızıyorum..
ay karmakarışık
adetime 1,5 hafta kaldı cuma günü gidip kan testi yaptırcam sağlık ocağında. çünkü erken tespit edilmesi gerekiyor kan pıhtılşaması olduğu için iğneye başlanıcak.doktorum 2 gün öncesinden kan testi yaptır demişti..
ayın 3 pazartesiye geliyor cumadan yaptırsam kanda çıkarmı bilmiyorum .. gerçi benim doğal yolla hamile kalmam zor çünkü tek tüpüm var ümitlenmek istemiyorum ama gün yaklaştıkçada düşünmeden yapamıyorum.. ALLAHTAN ümit kesilmez rabbim ne mücizeler veriyor,ama offff karmakarışığım
bir tek sizinle paylaşabiliyorum duygularımı kimseye söylüyemiyorum korunmayı bıraktığımızı nerdeyse kimseye söylemedim desem yeriii.. sürekli soru sormalarından dolayı fazla kimseye söylememeyi tercih ettim..
eşime anlatsam o da yine başladın kafana takmaya 4 tane kayıptan sonra benim telaşlı ve vesveseli olmamdan dolayı beni suçladı hep şimdi de bişey diyemiyorum..
ayy nazan ağzını öpeyim ne ğuzel yazmişsinnasip....tevekkülll... kuzucugum allah inş. bizlerede nasip edicek
canim soğan kürü başla hemen gelir kanamankızlar hala hastalanmadım ya 10 gün oldu,ne söktürür bitkisel olarak maydanoz suyu söktürür mü
birisinin seni anlaya bilmesi için aynı şeyleri aynı duyguları yaşaması lazım benim cevremdeki hiç bir arkadasımın akrabamın böyle bir sorunu yok ve beni anlayamıyolar bazen okadar insafsızlaşıyolarki kırıyolar beni istemeden farketseler belki yapmazlar ama olan oluyor be o yüzden bu siteye üye oldum başta sadece konuk olarak okuyodum sonra baktım yazılanlar benim duygularımın hissettiklerimin aynısı bende üye olmaya karar verdim iyikide uye olmuşum burdaki arkadaşlar hem beni anlıyolar hemde pozitifler canım sen stres yapma sakın mücadelenide bırakma pes etmek yok o bebişler gelecek
valla ne yalan söyleyim başta üye olsammı acaba die çok düşündüm ama şimdi iyiki burdayım diorum sizlerin mesajları bana çok iyi geldi gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canim disardan bir pizza soyle bide romantik bir film aç internetten falan, yan yan yiyin sohbet edin o güna özel olsun smiss kucaklaşin sonrasini da ben söylemeyeyim........... :))))))canımm benim bizi bizden başka kimse anlayamaz burda hepimiz huzur buluyoruz.rabbim hepimziin dualarını kabul eylesin.inşallah rabbim versin de bir yada iki bir şekilde büyür.allah onun kolaylığını verir.biz de eşimle istiyoruz aslında ikiz olsa da bi anda çıksa büyüseler diyoruz.allahım gönlümüze göre versin.bizim de bugün evllilik yıldönümümüz 2 yılımız bitti bgn.eşim de hiç romantik biri diildir öle bana diyoki akşama ne yapıcaz karar verdinmi diyo.ayyy ben de pijamaları çektim ne yapıcaz bilmiyorum dışarda yemek yemek de istemiyorum evde de yemek yapmadım ayyy ne yapsam bilemedim yaaa
Hosgeldin, bu topigin sahibi yasemin, yani grapichdesiner arkadaşimiz ona yazarsan seni listeye ekler, ama topige hic uğramayanlari sonradan dua listesinden cikariyoruz, eğer sende düzenli takip edebilirim dersen tabiki de olur, ama bui aralar yasemin cok yoğun topige yazamiyor, sen yine takipte kal, grapichdesiner geldimi ondan rica edersin, eminim ekler seni. Senin hikayen nedir, adin ne? Biraz kendinden bahsedermisin
Hosbulduk canımcanim rabbim hayirlara vesile etsin icinde bir mesaj var ama inan ki bilemedim, sen derdini burda paylaş canim seni öyle iyi anlar ki burdaki herkes
ayy nazan ağzını öpeyim ne ğuzel yazmişsin
canim soğan kürü başla hemen gelir kanaman
Kaplang ve ecrinn07 arkadaşlarimiz hoşgeldiniz sefa getidiniz, adiniz yaşiniz yaşadiginiz şehir, kaç yillik evlisiniz hic hamilelik oldu mu, sorun ne, bi anlatinda kaynaşalım yahu :))))
Canim disardan bir pizza soyle bide romantik bir film aç internetten falan, yan yan yiyin sohbet edin o güna özel olsun smiss kucaklaşin sonrasini da ben söylemeyeyim........... :))))))
merhaba canım benn çok fazla giremiyorum nete anca iki günde bir falan umarım çıkarmaz beni listeden.benim hikayem tek isteğim bebek sahibi olmak.bir buçuk tyıldır evliyim.eşim varikosel ameliyatı geçirdi çok şükür düzelme var ama hala ortada bebek yok.bir sürübitkisel karşımlar falan alıyoruz ikimizde her ay ümitle bekliyoruz.bu arada adım sibel .
Hosbulduk canım
Foruma yeni üye oldum ankarada yaşıyorum hiç gebelik yaşamadım 4.yilimiz bitti eğlenceli ilk kez 14 kasımda aşılama yaptırdık ama sağlamanın 10.günü haStalandım hayırlısı bölen işte
ne biliyim ya içimden hiç bişi yapmak gelmedi şimdi de pişman oldum bak sen öle diyince
Merhaba canlar ben ovulasyon testinde adetimin 11. günü kontrol çizgisiyle aynı kalınlıkta 12. günü de daha kalın 2. çizgiyi gördüm ilişki de 11. 13. 14. ve 15. günlerde oldu bu arada 13. gün çizgi silikleşti nasıl sizce tutturabilmiş miyiz? bi de ben 30 günde adet oluyorum son 3 aydır ondan önce 27-28 gündü bebek düşünmeye başlayınca 30 a çıktı kıllık yapar gibi 30 güne göre erken sanki değil mi yumurtlama? ay ne sordum de mionay almak istiyor insan
Merhaba canlar ben ovulasyon testinde adetimin 11. günü kontrol çizgisiyle aynı kalınlıkta 12. günü de daha kalın 2. çizgiyi gördüm ilişki de 11. 13. 14. ve 15. günlerde oldu bu arada 13. gün çizgi silikleşti nasıl sizce tutturabilmiş miyiz? bi de ben 30 günde adet oluyorum son 3 aydır ondan önce 27-28 gündü bebek düşünmeye başlayınca 30 a çıktı kıllık yapar gibi 30 güne göre erken sanki değil mi yumurtlama? ay ne sordum de mionay almak istiyor insan
Canim herkesin bünyesi farkli erken ya da geç sen oralara takılma, testde koyu cizgileri gördün mü çalişmaya başla, bu ay çok çalışmışsiniz zaten :))))) insallah saglikla tutar :)))))
ya bende bu koyu çizgiyi gördüm ama hala regl olmadım. yani ovulasyon olmuşsa adet olmam gerekmez miydi
ay canım darısı bizim başımıza inş biz de köyde oturuyoruz ben de lojmandan hiç memnun değilim canım çok sıkılıyor burda inş en kısa zamanda taşınırız ve hamile kalırım
Allah razi olsun agziniza yureginize saglik canlar. Rabbim etmis oldugunuz dualarin bin katini sizlerede nasip etsin Insaallah
Bu saatde kimsede kalmamis burda bi ara ozlem vardi oda kayboldu
Ozlem 72gun sonra adet olmussun yeniden hayirli olsun bende gecikme oldugunda adetin kiymetini anladim. Insan adet oldugunda bile rahatliyor egerki hamilelik durumu yoksa cunku belirsizlik insani geriyor strese sokuyor. Sukur yeni donem baslasin
Yasemin Insaallah islerini bitirirsin kolaylikla ozledim seni sohbetini
Bende nadir girebiliyorum ve girdigimde kimse olmuyor
selamlar can'lar..
geçtiğimiz salı günü babacığım hakkın rahmetine kavuştu. Allah inşAllah mekanını cennet eder, sizlere dualarınız için teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun.. hakkınızı bize helal edin kızlar. çok hakkınız geçti bize.. dua listesini kopyalayacağım sonrasında okuyacağım.. gecikme olacak dualarınızda özür dilerim hepinizden. görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?