Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canlar dualarinizi okudum ama bilgisayarim bozuk girip yazamiyorum hakkinizi helal edin sedacim senin duanida ettim rabbim tez zamanda guzel haberler aldirsin.

canımm çok çok teşekkür ederim.. Zaten tutarsa bu dualar sayesinde tutacak eminim tutmazsa da varmış daha zamanı diyeceğim elden gelen birşey yok benim zaten umudum çok az ama sizin bu dualarınız beni sevindiriyor çok.İyi ki varsınız.

kısceler dualarımızı tamamladım allahım kabul etsin.sedacım senin için de ayrı dua ettim bebeğin yada bebeklerin tutunur sana inşallah.AMİNNNN

Allah mı söyletti acaba ikiz olmasın bir de eşim çıldırır valla nedense ikiz olsun hiç istemiyor minyonum ben kaldıramam diye düşünüyor sanırım birde uğraşması falan annem şehir dışında kaynanam yaşlı korkuyor haliyle ama olur mı olur hanii ayy tekini bulayımda ben bir önce Çok sağol hayatım dillerine sağlık Allah ettiğiniz dualar yüzü hürmetine bebekle sevindirsin sizi gönlünüze göre versin Rabbim tutmasa sa üzülmicem ne güzel arkadaşlarım var hep yanımda olacaklar diyeceğim.

canımm benim bizi bizden başka kimse anlayamaz burda hepimiz huzur buluyoruz.rabbim hepimziin dualarını kabul eylesin.inşallah rabbim versin de bir yada iki bir şekilde büyür.allah onun kolaylığını verir.biz de eşimle istiyoruz aslında ikiz olsa da bi anda çıksa büyüseler diyoruz.allahım gönlümüze göre versin.bizim de bugün evllilik yıldönümümüz 2 yılımız bitti bgn.eşim de hiç romantik biri diildir öle bana diyoki akşama ne yapıcaz karar verdinmi diyo.ayyy ben de pijamaları çektim ne yapıcaz bilmiyorum dışarda yemek yemek de istemiyorum evde de yemek yapmadım ayyy ne yapsam bilemedim yaaa

canım 2 sene birşey mi çok yenisiniz daha bizim 5 bitti eylülde. Ay canım iki senede de böyle olur mu canım süslenseydin kuaföre gitseydin dışarı çıksaydınız havan değişirdi. Neyse bence güzelce giyin gelsin eşin hazır bişiler söyleyin sen mum yak ohh karşılıklı sohbet ederek yiyin bir de romantik müzik tamam işte. Önemli olan bir arada olmak dimi ama. Nice yıllara canım eşinle birlikte inşalah yeni senede bebekte gelir.

ne biliyim ya içimden hiç bişi yapmak gelmedi şimdi de pişman oldum bak sen öle diyince

canim rabbim hayirlara vesile etsin icinde bir mesaj var ama inan ki bilemedim, sen derdini burda paylaş canim seni öyle iyi anlar ki burdaki herkes

nasip....tevekkülll... kuzucugum allah inş. bizlerede nasip edicek
ayy nazan ağzını öpeyim ne ğuzel yazmişsin

kızlar hala hastalanmadım ya 10 gün oldu,ne söktürür bitkisel olarak maydanoz suyu söktürür mü
canim soğan kürü başla hemen gelir kanaman

valla ne yalan söyleyim başta üye olsammı acaba die çok düşündüm ama şimdi iyiki burdayım diorum sizlerin mesajları bana çok iyi geldi gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kaplang ve ecrinn07 arkadaşlarimiz hoşgeldiniz sefa getidiniz, adiniz yaşiniz yaşadiginiz şehir, kaç yillik evlisiniz hic hamilelik oldu mu, sorun ne, bi anlatinda kaynaşalım yahu :))))

Canim disardan bir pizza soyle bide romantik bir film aç internetten falan, yan yan yiyin sohbet edin o güna özel olsun smiss kucaklaşin sonrasini da ben söylemeyeyim........... :))))))

merhaba canım benn çok fazla giremiyorum nete anca iki günde bir falan umarım çıkarmaz beni listeden.benim hikayem tek isteğim bebek sahibi olmak.bir buçuk tyıldır evliyim.eşim varikosel ameliyatı geçirdi çok şükür düzelme var ama hala ortada bebek yok.bir sürübitkisel karşımlar falan alıyoruz ikimizde her ay ümitle bekliyoruz.bu arada adım sibel .

Hosbulduk canım
Foruma yeni üye oldum ankarada yaşıyorum hiç gebelik yaşamadım 4.yilimiz bitti eğlenceli ilk kez 14 kasımda aşılama yaptırdık ama sağlamanın 10.günü haStalandım hayırlısı bölen işte

benim için dua eden tüm arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum.Allah hayırlısı ile sizinde dualarınızı kabul etsin tez vakitte sağlıkla sıhatle yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

canım gördüğüm kadarıyla metanetli davranıyorsun ama ben gene de geçmiş olsun diyeceğim.Allah hayırlısı ile daha fazla bekletmeden meleğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım ya ben gene hasta oldum.bat ı 24 aralık olarak değiştirebilirmisin?ben artık yorulmaya başladım ama artık ya :18:
bu ay anlattığım gibi önce hastalıktı,sonra kayınpederin hastalığıydı,cenazesiydi;hastane koşuşturması,stres,üzüntü derken kocamı görmedim ay boyu.akıl var mantık var dimi:çalışma olmadan bebek olurmu dimi ama?olsa tuhaf olmazmı?
ama yok illede beklicem,illee üzülcem,üzülmeye sebep arıyorum resmen!canım hiç bişey yapmak istemiyor.hep uyumak istiyorum.bunalımdayım vesselam.babamın üzüntüsünü hala atamadım üstümden.bide yılbaşı geliyor.(yaş 30 oluyor demek bu)offfffffffffffff Allah sabır versin ne diim.buara ben pek girmicem.sadece arada girer okurum.ama lütfen yeni dua listesine de yaz beni.abdest alınca okurum ben

Merhaba canlar ben ovulasyon testinde adetimin 11. günü kontrol çizgisiyle aynı kalınlıkta 12. günü de daha kalın 2. çizgiyi gördüm ilişki de 11. 13. 14. ve 15. günlerde oldu bu arada 13. gün çizgi silikleşti nasıl sizce tutturabilmiş miyiz? bi de ben 30 günde adet oluyorum son 3 aydır ondan önce 27-28 gündü bebek düşünmeye başlayınca 30 a çıktı kıllık yapar gibi 30 güne göre erken sanki değil mi yumurtlama? ay ne sordum de mi onay almak istiyor insan

Sibelcim çok memnun oldum, insallah aramiza katılmanla bebek sahibi olman aynı anda olur :))) burda herkes birbirine içini döker ailesine söyleyemediği seyleri burda yazar, sende artik bize katil, yakinda yeni dua listemiz olacak insallah, sende katilirsin tabiki yasemin'e yazarsin, tekrar hoşgeldin vaktin oldukça yazarsin :)

Ecrin'cim tekrar hosgeldin, cok memnun oldum bende 4 yillik evliyim :) insallah rabbim en kisa zamanda sana saglikli bir bebiş nasip eder. Yukarida da yazdim yasemin yakinda yeni dua listemizi hazirlar bizde yardim ederiz insallah, ona söylersen dua listemize seni de ekler. Vaktin oldukça gel :)))

YASEMIIIIIIIIIIIN canim özledim seni, bende eşime lahana kürü yapmiştim 7 kilo verdi :))) tabiki yaninda bide yürüyüş

ne biliyim ya içimden hiç bişi yapmak gelmedi şimdi de pişman oldum bak sen öle diyince

ya öyle deme canım sadece böyle yapsaydın dedim kendini iyi hissetmen için yoksa birarada olduktan sonra nasıl kutlandığının ne önemi var bence daha sıcak ortam olur evde güzel bir akşam geçirirsiniz başbaşa

Canim herkesin bünyesi farkli erken ya da geç sen oralara takılma, testde koyu cizgileri gördün mü çalişmaya başla, bu ay çok çalışmışsiniz zaten :))))) insallah saglikla tutar :)))))

Cnm 12. 13. Gün yumurtladiysan 14 gün sonra regl gunün olması lazım 30 u unut yani tatlım )) güzel calismissiniz cnm hadi bakalım hayırlısı şimdi bu duruma göre yeni batın kaç oluyor hesap et bakalım ))

Canim herkesin bünyesi farkli erken ya da geç sen oralara takılma, testde koyu cizgileri gördün mü çalişmaya başla, bu ay çok çalışmışsiniz zaten :))))) insallah saglikla tutar :)))))

ya bende bu koyu çizgiyi gördüm ama hala regl olmadım. yani ovulasyon olmuşsa adet olmam gerekmez miydi

ya bende bu koyu çizgiyi gördüm ama hala regl olmadım. yani ovulasyon olmuşsa adet olmam gerekmez miydi

Evet kuşum haklisin, benim bir arkadasim var 60 günde bir adet oluyor hatta bir kızı var masallah ama onun anneside öyle, senin durum biraz farkli, için rahat etmesi için tabiki de son durak hastane insallah yarin regl olursun canim :)

ay canım darısı bizim başımıza inş biz de köyde oturuyoruz ben de lojmandan hiç memnun değilim canım çok sıkılıyor burda inş en kısa zamanda taşınırız ve hamile kalırım

İnşallah canım, evlenince, evlat sahibi olunca böyle çok ihtiyacın olan birşey hemen oluveriyor. Allahın hikmeti işte. İnşallah sizde en kısa zamanda böyle güzel haberlerle müjdelenirsiniz

ayşeciğim bende adetin kıymetini anladım 2 aydır adet günüm gelince çok ağrılar çekiyorum bu ay da 2 gün yattım işede gitmedim,toplamda 3 kez doktora gittim hepsi aynı şeyi söylüyor ilaçta kullandım cuma gününden beri azar azar oluyor leke gibi başkada olmuyor bir dahaki aya kadar olmayacağım aynı ağrıları çekeceğim diye korkuyorum sağlığımın benim için daha önemli olduğunu anladım bebek bebek diye kendimizi paralıyoruz Allah önce sağlık versin insanın neresi ağrıyorsa sanki canı orada bunu bir kez daha anladım.

bedriyeciğim canım benim başınız sağolsun Allah sizlere sabır versin duyunca kötü oldum birden , Allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun

sedacığım senin için dua edemedim canım,malum adet olur gibiyim lekeler falan oluyor inşallah temizlendiğimde Allah nasip ederse okurum, diğer arkadaşların dualarınıda okuyamıyorum şuan, artık temizlendiğimde hepsini okurum inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…