- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.341
Cnm 12. 13. Gün yumurtladiysan 14 gün sonra regl gunün olması lazım 30 u unut yani tatlım)) güzel calismissiniz cnm hadi bakalım hayırlısı şimdi bu duruma göre yeni batın kaç oluyor hesap et bakalım ))
canim soğan kürü başla hemen gelir kanaman
Evet kuşum haklisin, benim bir arkadasim var 60 günde bir adet oluyor hatta bir kızı var masallah ama onun anneside öyle, senin durum biraz farkli, için rahat etmesi için tabiki de son durak hastaneinsallah yarin regl olursun canim :)
canım adete on gün kala yaptım hatta 15 gün içtim ama olmadı yinede
Merhaba canlar ben ovulasyon testinde adetimin 11. günü kontrol çizgisiyle aynı kalınlıkta 12. günü de daha kalın 2. çizgiyi gördüm ilişki de 11. 13. 14. ve 15. günlerde oldu bu arada 13. gün çizgi silikleşti nasıl sizce tutturabilmiş miyiz? bi de ben 30 günde adet oluyorum son 3 aydır ondan önce 27-28 gündü bebek düşünmeye başlayınca 30 a çıktı kıllık yapar gibi 30 güne göre erken sanki değil mi yumurtlama? ay ne sordum de mionay almak istiyor insan
canım 30 una göre tam günlerinde yumurtlamışsın bence birde her ay aynı günlerde yumurtlamıyabiliyorsun benim mesela bir ay erken bir ay geç olur ben adet günlerimden anlıyorm... sen canını sıkma gayet iyi günlerde birlikte olmuşsunuz.. :))))))))))) Allahtan hayırlısını iste canım..
kızlar ben dün hocaya gittim ümmü sübyan muskası yazdırmak için hoca bana ümmü sübyan, nazar,korku,ve düşük olmaması için muska yapıcak ben çok araştırdım gerçekten ümmü sübyan diye birşey varmış beni rüyamda çok korkutuyorlar.. özellikle hamileyken , 3. gebeliğimde
'arap birisi bana dondurma yedirdi bu dondurma zehirli sen şimdi bebeğini zehirlendin bu dondurmayı yemekle dedi.. ondan sonra düşük yaptım'
denize düşen yılana sarılır misali büyüklerimiz sübyan muskası yaptır diye çok ısrar ettiler belki bileniniz vardır. ALLAH ne derse o olur tabi ama bunlarda vesile olur belki...
ben biliyom zaten bu soğan kürü bi işe yaramıyo:))ben boşuna yapmıyım demi bircan:))
ayşe ,tümay,zeynep, dualarınızı geciktirdim..kusuruma bakmayın..bu ara bir tembellektir almış başını gidiyo..mutfağımı görseniz şaşar kalırsınız..bir kişi makarna yapar yer geriye bu kadar bulasşık çıkar mı? çöpü bile atmak tan acizim...sabah 7 30 da alarmım çalıyo ben kalkana kadar 8 oluyo..aklımda bin türlü senaryo çiziyorum..ne giyeceğimi düşünüyorum kalk hadi güzelce giyin taran çık diyorum ama yok..son 20 dakkada giyinip saçımı tarayıp çıkıyorum..gözümdeki çapakları bile temizlemekten acizin bu aralar:)))..ilaçlar mı yapıyo..yoksa ben zaten böyle birimiyim kestiremedim:))bidaha bi doktora gitmem gerek aslında..
müştakda öyle diyoo:))
yap yap kedine bahaneler bulmaben yapıtığımda çok akıntım oldu pislikleri temizledi diye düşünüyorum ama bu ay çok stres yaptım kafama taktım ondan gecikti herhalde
soğan küründe de burnunu tıkayınca sıcak su içiyormuşsun gibi geliyor düşündüğün gibi değil yani
adetten 7 gün sonra diyor ya ben 15 inde adet oldum normalde bu aralar başlamam lazım demi?
nazan senin soruna cevap veremedim..böyle durumlarda bir kurban kesin derler büyükler belki bir kurban niyetine kötülükler belalar uzaklaşır..bela kötülük izafi şeyler..şeytan her türlü vesveseyi veriyor insan kalbine..bilemiyoruz farkedemiyoruz bile neredeyse..bu nedenle alıp götürme, birinin bişeyleri alması kaçırması götürmesi gibi rüyalar adak gerektirir denir..bi düşünün..büyüklerinize bi hocaya sorun..haa imkanda varsa Allah için adamakta bi sakınca yok zaten..inşallah vesile olur..
kızlar nasılsınız ?
gamze bende bi kitap var, onda bu gibi dualar var..ona bi bakayım..sanırım senin için bişeyler var orada..sende o kitabı al bence, kitabın tam adını çıkaramadım şimdi. bir anne için gereken her şey mi neydi..yarın söylerim. her anneye lazım dı galiba adı..içinde senin bu anlattığın olay içinde dualar var..kendininde yapabileceği şeyler olabilir yani..
hoşgeldin cnm iyiyiz sen nasılsın bikaçgündür sesin çıkmıyo hersey yolundamı?
herşey yolunda cok sukur canım internet problemi yaşıyoruz o nedenle giremedim kk ya.
ben biliyom zaten bu soğan kürü bi işe yaramıyo:))ben boşuna yapmıyım demi bircan:))
ayşe ,tümay,zeynep, dualarınızı geciktirdim..kusuruma bakmayın..bu ara bir tembellektir almış başını gidiyo..mutfağımı görseniz şaşar kalırsınız..bir kişi makarna yapar yer geriye bu kadar bulasşık çıkar mı? çöpü bile atmak tan acizim...sabah 7 30 da alarmım çalıyo ben kalkana kadar 8 oluyo..aklımda bin türlü senaryo çiziyorum..ne giyeceğimi düşünüyorum kalk hadi güzelce giyin taran çık diyorum ama yok..son 20 dakkada giyinip saçımı tarayıp çıkıyorum..gözümdeki çapakları bile temizlemekten acizin bu aralar:)))..ilaçlar mı yapıyo..yoksa ben zaten böyle birimiyim kestiremedim:))bidaha bi doktora gitmem gerek aslında..
adetten 7 gün sonra diyor ya ben 15 inde adet oldum normalde bu aralar başlamam lazım demi?
ayy bircan cım aynen bende öyle, düzensizim, soğan suyunu içtikten sonra brkaç ay düzenli oldum şimdi yine uzamaya başladı. artık akrabaları bırak müşterilerle bile konuşurken bayan olanlar hep varmı bişey diye sordukları için onlarla bile iletişim kurmak konuşmak istemiyorum, işte bugün yaptığım gibi gitmiyorum. nedir bu yaa sizede be arkadaş başka soracak bişeymi yok, küçük beyinli insanların küçük penceresinden yaptığı konuşmalar bukadar olur işte, bizde onlara kafa takıyoruz bizde az akılsız değiliz. onlarla ne bir oluyoruz sanki..inşallah diyorum ama yok hala bir şey, dün gece yatağıma girdim iyice ağladım içimi boşalttım, eşim tv izliyordu onun yanında ağlayamıyorum da. Çevremde, akrabalarda herkesin ya bebeği var ya da hamile ben daha doğru düzgün regl bile olamıyorum. düzenli rgl olunca en azından o ay için ümidin oluyor
buketim aynı ruh halindeyiz üfff daraldım bugün, müştağı banada gönder azıcık banada akıl versinben biliyom zaten bu soğan kürü bi işe yaramıyo:))ben boşuna yapmıyım demi bircan:))
canım sen içini temiz tut ALlaha inan güven, sonuçta büyü değil bişey değil, içinde heralde dualar ayetler yazıyordur. birde onu dene bakalım.
canım 30 una göre tam günlerinde yumurtlamışsın bence birde her ay aynı günlerde yumurtlamıyabiliyorsun benim mesela bir ay erken bir ay geç olur ben adet günlerimden anlıyorm... sen canını sıkma gayet iyi günlerde birlikte olmuşsunuz.. :))))))))))) Allahtan hayırlısını iste canım..
kızlar ben dün hocaya gittim ümmü sübyan muskası yazdırmak için hoca bana ümmü sübyan, nazar,korku,ve düşük olmaması için muska yapıcak ben çok araştırdım gerçekten ümmü sübyan diye birşey varmış beni rüyamda çok korkutuyorlar.. özellikle hamileyken , 3. gebeliğimde
'arap birisi bana dondurma yedirdi bu dondurma zehirli sen şimdi bebeğini zehirlendin bu dondurmayı yemekle dedi.. ondan sonra düşük yaptım'
denize düşen yılana sarılır misali büyüklerimiz sübyan muskası yaptır diye çok ısrar ettiler belki bileniniz vardır. ALLAH ne derse o olur tabi ama bunlarda vesile olur belki...
canım benim hoşgeldin sen nasılsın hayat nasıl gidiyor anlat biz hep aynıyız, adet olduk olamadık, yumurtladık yumurtlayamadık :))))...kızlar nasılsınız ?
Canim bircan'cım seni cok iyi anliyorum insani dibe çeken bir durum insan yaninda birilerini istiyor, ağla rahatla içinde kalmasın, soğan kürü normalde cok işe yarar, seni durumun mutlaka doktorla açiklanacak birsey, ama çok ciddi bir şey değildir insallah, Allah içine ferahlık versin ruhuna da huzurinşallah diyorum ama yok hala bir şey, dün gece yatağıma girdim iyice ağladım içimi boşalttım, eşim tv izliyordu onun yanında ağlayamıyorum da. Çevremde, akrabalarda herkesin ya bebeği var ya da hamile ben daha doğru düzgün regl bile olamıyorum. düzenli rgl olunca en azından o ay için ümidin oluyor
Evet canim zamanlama okey :)adetten 7 gün sonra diyor ya ben 15 inde adet oldum normalde bu aralar başlamam lazım demi?
Canim kendi adıma cevap vereyim, ben iyiyim burda oldukça kendimi daha iyi hissediyorum :)kızlar nasılsınız ?
ay canım çok iyi olur en kısa zamanda bildirirsen hemen alırım canım çok teşekür ederim.. her gece yatarken ayetel kursi felak nas hepsini okuyorum ... namazlarımıda kılıyorum ALLAH kabul ederse tabi... bu tür şeyleri yaşayan varmı aranızda
kızlar biliyormusunuz burda birbirimize çok destek oluyoruz gerçekten bizi bizden başkası anlamaz hep ortak bir derdimiz var hemde çok iyi sohbet kurabiliyoruz inançlı gerçek yalansız bu beni çok mutlu ediyor...
sevincimizi üzüntümüzü paylaşabilmek dualarımızla yardımlaşabilmek çok güzel bir şey...ALLAH dularımızı kabul eder inşallah ..
hergün bu siteye girmeden duramıyorum herkes herşeyini paylaşmak için hemen buraya yazıyor birbirimize fikirlermizi sunuyoruz manevi olarak destek olmaya çalışıyoruz hepimiz bir yola başvurmuş insanlarız ben inanıyorum RABBİM elbet birgün bizimde duamızı kabul edicek ve bizde evlat sahibi olucağız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?