Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın canım çok şükür...doğumu beklemekte zor olsun canım gec olsun güç olmasın sağlıkla gelsin yeterki..

Son düzenleme:

erkekler geç doğarmış zaten..9 ay 10 gün..10 günü bekliyor seninkide:)9

günaydın canım benim eşimde karışır kıyafete ama okadar değil bizimkide etek elbise gıydırmıo dikkat çekio die..bayadırda birliktesiniz birbirinizin huyunu suyunu öğrenmiş olmanız lazım tatlım karsına alıp konuşsan kışın hamileyken üşütmiyim zaten uzun giyiyorum üstüne die belki fark eder..hani bebek için desen nebilim canım..

YA KIŞ şartlarında hakkaten zordur giyim kuşam..sanırım çiğdem diyarbakırdaydı..ben erzurumdayım..buranın karında kışında etek giysen alttan soğuk dolay her yerine(boş bulduğu deliklere girer soğuklar:))) zaten kaldırımlar 5cm buz..ya hem ben bazı hemcinslerimi anlamıyorum..asla kimseyi kıyafetinden dolayı eleştirmem ama..üstte palto altta etek ince çorap görünce, anaaaaaaamm donmuyomu bunlar..anacım benim babannemde alttan kat kat giyerdi..iyi hatırlıyorum dizlerine yünden ufak döşekler sırımıştı..dizine bağlardı:))bende alttan kalın kilotlu çorap altına soket çorap ohoo...ben eylülden beri bot giyiyorum..donar benim elibm ayağım:))ben anormalim anacım kabul ediyorum..ama buralar oğuk memleket...etek giyersin alttan soğuk dolar..zaten yürüdükçe pat pat diye etek paraşut etkisi yavar havlandırır..herşeyi geçtim zaten dolmuşa arabaya biner inerken firikik vermemek çok zorr:)))her halükarda pantolon iyidir..bende genellikle üstüne uzun hırka giyerim ama giymediğimde olur..fakat benim bütün pantolonlarım boldur zaten..hele şu ara zayıflamışımki hemsi çuval gibi oluyo..bi siyah pantolonum var sabah akşam onu giyiyorum:))amaaaaaaaaann giymesi bi dert giymemesi bidert:))öff

ay bende çok seviyorum şu etek pantolonları..ama bence orta boylulara daha çok yakışıyo..benim bacaklarım uzun ben denedim bi kaç kez havada duruyomuşum gibi oldu:))

bacakların uzunsa bence çok yakışıyordur sana ama insan kendine yakıştıramazmış ya ondan öyle geliyordur. Ben hiç denemedim ama yaza alıcam yakışmasada:) içimde kalmasın.

-------Canım benim sagolun desteğiniz için ama Akşam konuşsak ta düzelmez şimdi mesaj atıyo bu konu kapanmıştır, asla tekrarı olmasın diye.. konuşmuyorum bende cevap yazmıcam. Daha çok üstüme gelcek çünkü en iyisi susmak heralde..

------ben nekadar anlatssamda yine kendi bildiğine dönüyor boşuna konuşmuş oluyorum.. Belli bi tabuları var senelerdir yıkamıyorum, ama beni kendi istediği gibi şekillendirmeyi başarıyo sinir oluyorum!

----- Gerçekten abartıyo bunu dediğim zamanda ben abartmaktan başka bişi yapmıyorum ztn diyo. Etek pantolon olabilir aslında geçen bi tane gördüm hemde kalındı üşümem ondan alayım bari bi de onu deneyeyim ama eminim ona da bişi bulur...

bencede canım benim hiç eteğim yok hep pantolon 1 elbisem var bekarlıktan onuda giydirmio bizimki :) yakışıomuş ondan giydirmiorum dio ama bende soğuğa hiç gelemem istanbuldayım ama pantolonun altına uzun tayt giyiyorum anca ısınıyorum düşün ..

Son düzenleme:

bende öyleyim 2,5 aydır bot giyiyorum hele o kilotlu çorabı giymesem kendimi çıplak hissederim kışın kilotlu çorap giymeyipde hasta olmayanlara hep imrenmişimdir

bence hiç söyleme etek pantolon desen o pantolon kelimesine takar kafayı, bunlar zaten çok dikkat etmedikçe belli olmuyor e zaten üzerine uzun hırkalar giyersin hiç belli olmaz farkederse de sen pantolon giymemi istemiyorsun ben de bunlardan aldım dersin

çiğdemcim seni çok iyi anlıyorum..senin niyetinide anlıyorum..ama bizi istedikleri gibi yönetmeleri tabiki sinir edici bişey..bir insana emretmek benim istediğim gibi yapacaksın demek heralde onlarca çok kolay..karşılarındaki insanında bir kimliği kişiliği olduğunu unutuyor..ama kalıplardanda sıyırmak çok zordur insanları...tabiki bağırıp üste çıkmaya çalışıyor..benimkide bunu çok yapar.,..bilirki buket karşılık vermez susar..sen boşver..yine büyüklük sende kalsın:))ama etek pantolonu bi dene bakalım..aradan zaman geçsinde:)) şimdi sen eve gidince adamın yüzüne bile bakmak içinden gelmeyecekya:)) bakalım içi ne zaman cız eder..üzülme..siz birbirinizi sevin yeter..zor olduğu hepimizce malum:))

------- yok canım ben istanbuldayım ama işyerim yüksek kesimde bir yerde çok esiyo camlardan bile ses geliyo rüzgar sesi.. Ben kansızım zaten çok üşürüm altıma 2 kat tayt giyerim çorap giyerim kat kat üstüme kalın kazak hırka giyerim anca öyle ısınırım.. Hem benim taytımı çorabımı kimse görsün istemiyoum ben, pantolonlarım hepsi bol hele bugün giydiğim resmen şalvar gibiydi yani, hiç bi gösterişi yokken böyle davranaması beni şaşırtıyo, ne sanıyo anlamıyrum ..

Çok heyecanlıyım evet ama her defasında nstye girdiğimde hayal kırıklığı :) hiç sancı yok açılma bi parmak :) bakalım yARİN ne olacak. Dogsa da o kokusunu içine çeksem

bi gün sakin kafayla sor bakalım..bana dikte etmede istememenin gerçek sebebini söyle diye..:) çocuk değiliz sonuçta ama belki onu çocukluğunda pantolonlu bi köpek ısırmıştır ondan böyle kızıyo:)))

------ Canım Çok teşekkür ederim desteğin için, evet msjlarını da cvp vermek istemiyorum, konuşmıcam akşamda ceza olsun ona bu.. ben yine kendi bildimi yaparım zaten böyle zorladıkça daha sanki daha çok giyesim geliyo :)) ama etek pantolonu denicem alıcam hiç bişey demicem giycem farkedene kadar bakalım..

----- Bence de takar az çok çözdük artık dimi :)) söylemicem canım gördüm bi tane onu alıcam hiç demicem anlamaz heralde..

Bi dogsa emirim kuzum herkese gönderirim cennet kokusunu.. Nst sancı falan var mi diye bakıyolar ışte bebeğin kalp atışlarını falan dinliyorsun yarım saat boyunca. Ona göre bebeğin durumunu ışte doğum sancısı olup olmadığını anliyolar :)

kız ofluu yok anacım kendi çabalama istemiyor senin ki ne yorucam kendimi diyor besbelli ama suniyi yiyince fikrini değiştirebilir. Kızım sana dedim ya özelden cep nonu ver dye haberleşelim yaa bir de gerçek ismini de yaz bilmiyorum ben. Kızlara haber veririm o anda sen buratı düşünemezsin mesaj atarsın bende ararım mesaj atarım yafrimmm.. Yarınn cennet kokulun kollarında olacak Allah'ın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…