- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.841
hadi ya 10 gün sürermibir hafta 10 gün içinde olursun canım
neden böyle canım pco mu var sendehadi ya 10 gün sürermi
son adetimi 55 gün önce olmuştum, olayım artık ya
evettt malesef
geçmiş olsun canım allah şifa versin inş tez zamanda adet olursun sonra güzel bi yumoş oluşur sonrada bebiş inş
hepiciğinize iyi akşamlar hafta sonu kayınvalidemi evine taşıdık hayırlısıyla pazartesi genetik sonucumu aldım allahın izniyle temiz çıktı ama kafam çok karıştı sonuçlarımı doçente gösterdim bende pıhtılaşma vardı ya bu düşüğe sebep olmaz senin düşüklerinin sebebi bu değil kan sulandırıcı iğne bile kullanmana gerek yok dedi ben şok oldum aynı hastane iki farklı doktor ve iki farklı yorum okadar çok kafam karıştıki anlatamam ne yapıcağımı şaşırdım bi akıl verin.
hastanede bi kızla tanıştım oda heterizigot pıhtılaşmaya sahipmiş onada aynı şeyi söylemişler biraz konuştuk bizim orda bi hoca var dedi. ben hızımı alamayıp hocaya gittim hoca yıldızlamaya bakıyor bana dediki senin üstünde çok nazar var oyüzden senin hep başın ağrır üşürsün kalbin sıkışır dedi evet doğru dedim bana dua yazdı bunu üstünde taşı dedi birinin de suyunu iç dedi. bebek içinde senin bebeğin olacak dedi.Onun içinde sana bi dua yazacağım ama o bugün değil dedi o uzun öyle on lirayla olmaz dedi ben oraya gitmeden önce on lira veririm diye içimden geçirmiştim onuda bildi bidahakine elli lira isterim diyince içime bir kurt düştü işi paraya dökmesi beni huzursuz etti ama kalbimi bozmuyorum nasip olursa bidaha gitcem.
kız ilk defa normal dururken sezaryenden korkanını gördüm:))Allah senin yardımcın olur merak etme..bazı ayetler var araştır..onları oku..bide bak hareket et bol bol..doğumun kolay olsun..bunlar bilimsel olarakda test edildi..bak ebru şallıya..karı plates topunun üstünde doğuracaktı nerdeyse..bazılarıda ilişkiye girin doğum kolay olsun gelan derler:))ama deneyenini görmedim..senin için yine neysede erkek için çok mümükün değilmiş gibi görünüyo:)))sen ama kendini yormadan ani hareket yapmadan çeşitli esneme hareketlerini yapmaya çalış..yanında annen kayın validen falan var demiB:???
sübyan neymiş yaa:?!! tövbe bismillah...estenzübillah..ben öyle korkarımki böyle şeylerden.:))
iyi akşamlar kızlar , farlutal kullanan var mı ilaç bittikten kaç gün içinde regl olunur.
ilaç bittikten sonra 10 gün içinde olluyor
sündüz yazmıştı galiba bir arkadaşın çocuğu kazada beyin kanaması geçirmiş sanırım,bende dua ettim Allah yardımcısı olsun annesine babasına kardeşlerine bağışlasın inşallah
kızlar bugün labaratuvarı aradım kromozom analizlerimizin çıkıp çıkmadığını sormak için çıkmış ama ne zamana taaaa 26 kasımda uyuz oldum boşuna adam oyalıyorlar, 1 aya çıkar 1 ay sonra size mesaj gelir gelmezse arayın, hadi ordan Allah kimseyi düşürmesin hastanelere adamların umrundamı sen beklermişsin,çok sinirlendim tabi, uzun uğraşlardan sonra hastanenin genetik bölümüne ulaşıp randevu istedim ve salı gününe randevu aldım sevindim vallahi ben ocak ayına anca randevu verirler diye düşünüyordum 1 ay önce kan verdiğimizde kadın aralık randevularını vermeye başladım demişti, yanii salı günü kopacak dananın kuyruğu göreceğiz bakalım ne var ne yok inşallah bişey çıkmaz ama ben düşünüyorum da bişey yoksa 2 düşük neden olsun neyse hayırlısı olsun Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.
kızlar bugün labaratuvarı aradım kromozom analizlerimizin çıkıp çıkmadığını sormak için çıkmış ama ne zamana taaaa 26 kasımda uyuz oldum boşuna adam oyalıyorlar, 1 aya çıkar 1 ay sonra size mesaj gelir gelmezse arayın, hadi ordan Allah kimseyi düşürmesin hastanelere adamların umrundamı sen beklermişsin,çok sinirlendim tabi, uzun uğraşlardan sonra hastanenin genetik bölümüne ulaşıp randevu istedim ve salı gününe randevu aldım sevindim vallahi ben ocak ayına anca randevu verirler diye düşünüyordum 1 ay önce kan verdiğimizde kadın aralık randevularını vermeye başladım demişti, yanii salı günü kopacak dananın kuyruğu göreceğiz bakalım ne var ne yok inşallah bişey çıkmaz ama ben düşünüyorum da bişey yoksa 2 düşük neden olsun neyse hayırlısı olsun Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.
arkadaşlar feyza atkadaşımızın oğlunun kafa içi basıncı sabitlenmiş böyle giderse bi kaç güne uyandıracaklarmış dualarınız eksik etmediniz allah razı olsun
çok sevindim iyileşene kadar dua ederiz canım, Allah ailesine bağışlasın
hadi inşallah hayırlı haberler alırsın, her düşüğün kromozomla alakası yoktur ki kalbini ferah tut.
kızlar ne var ne yok ben giremiyorum hiç daha doğrusu girmek istemiyorum ama merak etmeyin tesbihlerinizi okuyorum
canım çok sıkılıyor adetim bitti ama artık iç umudum yok biliyorum hiç çocuğum olmayacak rüyamda bişey görmüştüm tabirine baktım
hamile kadın bu rüyayı gördüyse erkek çocuğu olacağına hamile olmayan gördüyse hiç çocuğu olmayacağına işarettir diyordu ve ben hamile değildim...
hayırdır diyip hayra yoacaksın güzel arkadaşım..bi rüyanın peşinden böyle üzülüp kesin hükümler verilir mi hiç???
dikkat etmelisin tehlikeli sulardasın benim gibi..diyorsun ya isyandan korkuyorum diye..soru sormaya başlayınca akıl anlam veremiyo..Allah sevdiği kuluna veriyoda çocuğu olanları daha mı az seviyo..yoook..akıl burada devreden çıkıyo..ruh giriyo..Allah diyorsaki ben bütün kullarımı bir annenin evladını sevdiğinden çok severim, o zaman senide sever beni de sever, onu da sever bunuda sever..Allah diyorsaki tevekkül edin hayır dediğinizde şer, şer dediğinizde hayır olabilir, o zaman ona inanmak gerekir..sadece inanmak...diyeceksinki inanmış olmak için mi inanacağız..hayır.. O na sonsuz itimatimiz ve güvenimiz olduğundan sırtımızı O na dayayıp yüzümüzü O na dönüp ellerimizi O na açtığımızdan inanacağız..başka ilahımız olmadığından O na inanacağız..birde şirkten sakınmak gerek..birinci çocuğu yapıp , seneye baharda da ikinci çocuğu yapacam demek haşa şirke girer.. esere değil eseri yapana bakmak gerekir.. çocuğu yapan sen değilsinki buna karar veren sen olasın..Allah izin verirse diyeceksin..sana infertilite teşhisi koyulmuşsada öyle diyeceksin, sen çeketini kimin üstüne atarsan o hamile kalır denirse de öyle diyeceksin.. sen üzülme güzel kardeşim..kimseden bi farkın yok..en azından bu topiktekinlerden yok:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?