Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım benim pıhtılaşmada heterozigot doktor iğneye gerek yok diyordu,sadece günde bir tane coraspin yeterli dyordu.

benim bir arkadaşım var hamileydi geçen sene doğum yaptı onunda geç olmuştu baya bekledi annesi hiç hareket etmedin zor doğum yapacaksın demiş kayınvalideside gaza gelmiş kızı çalıştırmış ertesi gün doğuma gitmiş,doktor demiş sen ne yaptın kontrole geldiğinde herşey normaldi galiba çocuk yukarı kaçmış tam hatırlamıyorum şimdi normal doğuma çok uğraşmışlar olmayınca sezeyana almışlardı.

sübyan neymiş yaa:?!! tövbe bismillah...estenzübillah..ben öyle korkarımki böyle şeylerden.:))

yaa onu bende burda duydum azıcık araştırdım sonra korktum,evde yanlızdım çok uykum geldiği halde uyuyamadım eşimi bekledim,yerimden bile kıpırdayamadım, ertesi gün eşim evde yoktu gittim annemlerde kaldım, sonra dedimki böyle olmaz ben hergün orda burdamı kalıcam paşa paşa yattım evde

iyi akşamlar kızlar , farlutal kullanan var mı ilaç bittikten kaç gün içinde regl olunur.

ilaç bittikten sonra 10 gün içinde olluyor

sündüz yazmıştı galiba bir arkadaşın çocuğu kazada beyin kanaması geçirmiş sanırım,bende dua ettim Allah yardımcısı olsun annesine babasına kardeşlerine bağışlasın inşallah

tüm topik için sabah ve akşam duamı okudum, rabbim inşallah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin,bizlere sağlık sıhhat,hamile olanlarımıza kolay doğum, bekar olan arkadaşlarımıza hayırlı eş,hastalarımıza şifa nasip etsin,evimize bereket ve huzur nasip etsin amiiin

Amin inşallah iyileşir ve anneciğine sarılır. Çok zor bir durum Allah kimsenin başına vermesin

kızlar bugün labaratuvarı aradım kromozom analizlerimizin çıkıp çıkmadığını sormak için çıkmış ama ne zamana taaaa 26 kasımda uyuz oldum boşuna adam oyalıyorlar, 1 aya çıkar 1 ay sonra size mesaj gelir gelmezse arayın, hadi ordan Allah kimseyi düşürmesin hastanelere adamların umrundamı sen beklermişsin,çok sinirlendim tabi, uzun uğraşlardan sonra hastanenin genetik bölümüne ulaşıp randevu istedim ve salı gününe randevu aldım sevindim vallahi ben ocak ayına anca randevu verirler diye düşünüyordum 1 ay önce kan verdiğimizde kadın aralık randevularını vermeye başladım demişti, yanii salı günü kopacak dananın kuyruğu göreceğiz bakalım ne var ne yok inşallah bişey çıkmaz ama ben düşünüyorum da bişey yoksa 2 düşük neden olsun neyse hayırlısı olsun Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.

hayırlısı olsun canım inş temiz çıkar

arkadaşlar feyza atkadaşımızın oğlunun kafa içi basıncı sabitlenmiş böyle giderse bi kaç güne uyandıracaklarmış dualarınız eksik etmediniz allah razı olsun

hadi inşallah hayırlı haberler alırsın, her düşüğün kromozomla alakası yoktur ki kalbini ferah tut.

Canlarim yarın hayirlisiyla adet olacagim için 1 haftalik dualari peşin okudum, sonradan geç okuyunca içime sinmiyor, adetliyken de okunuyor sanırım ama benim içim rahat etmeyeceği ıçin önceden okudum yani sonuç olarak :
Tümay
Gamze
Yasemin
Buket
Merve
Zeynep
Aylin

Dualarinizi okudum canlarim. Rabbim ruhunuza huzur versin, evinize bereket ve huzur versin ve hayirlisiyla sağlikli bebekler nasip etsin Allahım insallah. Hakkinizi helal edin erken okuduğum için :)

hadi inşallah hayırlı haberler alırsın, her düşüğün kromozomla alakası yoktur ki kalbini ferah tut.

ilk düşük pıhtılaşmadan oldu desek,diğeride kromozomların yanlış çoğalmasından olmuş bilemiyorum sağlıklı olsam böyle olmaz gibime geliyor neyse bekleyip görelim

kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar.

günaydın canlar... malumunuz yarın doktora gidicem hala regl olmadım şükür yarın gecikmenin 4. günü olacak
doktordan sonra ne halde olacağım bilmediğim için önümüzdeki hafta başına kadar olan arkadaşların dualarını okumak istedim canlarım...
tmyomr / TÜMAY 13.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + babaannesine şifa
binbirgece / GAMZE 14.12.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
graphicdesigner / YASEMİN 15.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
buketdemet / BUKET 16.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
sabah dualarınızı okudum fıstıklar...

bu his hepimizde var rüya görmemize gerek yok bende ne rüyalar gördüm kalbimizi bozmayalım şeytan düşündürüyor belkide rabbimden ümit kesilir mi hiç inş. hepimizin yavruları olacak er yada geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…