Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

topigimiz için dun akşam duamı okudum

tümaycım seninde sabah duanı okudum rabbim kabul etsin inş.

herkeslere günaydın hatunlarr nasılsınız bakalımm

günaydın kızlar, hayırlı bir gün dliyorum.
tümay duanı okudum Rabbim kabul eylesin inşallah, bebişin tez zamanda gelsin.
sündüzcüm o minik içinde duamı ettim,Allah acil şifalar versin.

Günaydın kızlar,
buraya girip bakınca içim rahatlıyo girmeden yapamıyorum. bişi yazmasamda iyi geliyor bana burası..
Bugün iyi değilim, moralim çok bozuk.. Sabah işe gelene kadar ağladım yolda. Serviste herkes ne oldu acaba diye baktı ama umurumda değil, biraz açıldım ama gözlerim kıpkırmızı hala hiç çalışasım yok beni bıraksınlar bugün kendi halime elim kolum kalkmıyo.. Sonra diyorum yeter kendi kendime ne üzülüyosun bebeğime yazık, o da etkileniyodur kesin, hiç haraket etmedi hala, anlıyo sanırım

Lütfen bana akıl verin ne yapayım??
eşimle 7 senedir birlikteyiz, 3 senedir de evliyiz, Size çok saçma gelebilir biliyorum ama eşim pantolon giymeme çok karşı asla izin vermiyo bende bugüne kadar giymedim hiç.. ama şimdi hamileyim ve pantolonla çok rahat ediyorum hele işe gidip gelirken çok daha sıcak tutuyo kullananlar bilir.. Tabii bunlar bir bahane değil giymek için ama hamile pantolonları bizim için ideal alış verişe gittiğimde alıcağaımı söyledim, aldığımda eve geldim gördü bu sabah giymek istedim ama bi dünya bağırdı sabah sabah apartman ayağa kalktı..
Ben öyle heryerim meydanda da giymem kapalıyım usturuplu giyinirim, karnım belli olmasın diye bol giyerim, pantolonda giysem dizime kadar uzun hırka giyerim yine bi yerim belli olmaz.
Ama yok benm karım pantolon giyemez diyo, ortalığı birbirine kalktı,, bu kadar sinilenicek ne var anlamıyorum..
Ben hamileliğim boyunca bana müsade etsin istiyorum, sonra zaten yine giymem..bende çıkardım yine etek giydim servis bekliyodu daha fazla tartışamadım ama doldum iyice ağladım açıldım.

tb_fb / TUBA

bibercik_83 / SİBEL

gul1982 / GÜL

HayatSultan / KÜBRA

ecrinn07 / ASLI

delyam / DİLBER

tüm topik için

tmyomr / TÜMAY

Arkadaşları kaldığım yerden okudum dualarınızı. Allah'ım kabul eder İnşallahh.. Akşam da akşam dualarınını okucam canlarımm

tmyomr / TÜMAY 13.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + babaannesine şifa
canim duani okudum RABBIM kabul etsin INSALLAH

arkadaşlar feyza atkadaşımızın oğlunun kafa içi basıncı sabitlenmiş böyle giderse bi kaç güne uyandıracaklarmış dualarınız eksik etmediniz allah razı olsun

Sevindim bu gelişmeye inşallah eski sağığını kavuşur yavrucak Allahım uzun ömürler versin.

ahh canım bu erkekler neden böyle yapıyorlar ya sen kendini bildikten sonra ne sakıncası olabilir tamam normal zamanda giydirmiyor olabilir ama hamilesin sen yani rahatlığın ömenli bunu anlaması lazım hem üzerine zaten uzun birşey giyiyormuşsun kötü niyetli insan uzun etek olduktan sonra da bakar yanii. Boşuna üzmüş seni yaaa akşam konuşun bence bu konuyu evleniyoruz diye o kadar da olmaz ki. Bozma moralini düzelirsiniz yine bak bebeğine yazık canımm onu düşün.

Son düzenleme:
ah be güzelim kadeşdaşım..ben 3 sene uğraştım..ankarada gittiğim son doktorum benim haşimato olduğumu ortaya çıkardı..ilaçlarını içtiğin ve tsh ın normal seyrettiği sürece bi sıkıntı yok..ama engel mi evet engel?? fakat direkt engel değil..napalımb..

anlamadım ki şimdi ben nazan:))beni hrotesto mu ediyosun..söylediklerim çok mu zoruna gitti?/

ah be güzelim hepimizde var o dert..benim kide çok takar..karışır..bağırıp çağırmaz ama susar susar sonra konuşur adamı yerin dibine sokar çıkartır..eşinden anlayış beklemen doğal..onunda senin hamileliğini düşünüp böyle agresifleşmemesi gerekirdi..ama eminimki pişman olmuşytur çoktan..akşam alır senin gönlünü..sen gününü kötü etme şimdi..sana diyorum ama bende eşimin bi lafıyla hemen demoralize oluyorum..hemen yüzüm düşer..işyerindeki arkadaşlarım bile anlar..müdürüm bile sorar ne oldu sana şimdi durup dururken diye:))yinede konuşularak çözülebilir..

ah canım ya sıkma canını bebeğine yazık, tabiki eşlerin birbiri üzerinde hakları var ama bazen abartılıyor işte sen zaten usturuplu giyinirim diyorsun bukadar müdahale edecek ne var. aslında çok güzel etek pantolonlar var eşinle konuşsanda onlardan mı alsan acaba benimde çok hoşuma gidiyor birinde görünce çok yakıştırıyorum ve almak istiyorum neyse annesi moralini bozma bebişin etkilenmesin inşallah çözersiniz budurumu.

Günaydın kızlar,
Birkaç gündür sıkkındım duaları okuyamadım.. şimdi de pazar gününe dek okudum.. Sabah dualarınızı akşama da okuyacağım.. Allah inşAllah kabul eder, akşamkileri biraz erken okurum çünkü bugun adetim gelebilir ondan dolayı okumak istedim önden..
Dilber, Tümm topikte bulunan arkadaşlarım için, Tümay'a (Babanneye) Gamze:'ye, Yasemin'e Buket'e Dualarımı ettim. Rabbim kabul eder inşAllah. Allah hayırlısıyla herkesin gönlüne göre versin..

ay bende çok seviyorum şu etek pantolonları..ama bence orta boylulara daha çok yakışıyo..benim bacaklarım uzun ben denedim bi kaç kez havada duruyomuşum gibi oldu:))

canım yaaa biraz biraz gözünü alıştırman lazım tatlım evde sürekli pantolon giyy ne bileyim annenlere ve kayınvalidenlere giderken giy derken oda alışır inş.

günaydın kızlar nasılsınız......kan ilacım bitti sabahtan sağlıkocağına yazdırdım geldim çok şükür sıraya sokmadılar beni çok beklicektim yoksa dr aldı hemen...

Günaydın kızlar nasılsınız ? bu gece de bişey yoktu. Eşim dedi geleceği yoktu madem dün keşke sezeryana girseydin dedi :) şaşırdım tabi. YARIna kontrolüm var sabah. Bakalım neler olacak. Bekle bekle geleceği yok tembel oğlumun :)

hadi hayırlısı olsun kuzucugum rabbim gönlüne göre versin inş. umarım bu gece sancın tutar sabaha kalmadan geceden gidersiniz miskin oğlun inş. bu gece gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…