Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Rabbim kat kat artirsin degerinizi Insaallah. Kucaginza aldiginiz günleride görmenizi nasip etsin Mevlam sizlere. Allahim saglikli hamilelik,kolay dogum hayirli evlat nasip etsin sizlere Insaallah

BENİM ADETİME 10 GUN VAR 23 KASIMDA ADET OLDUM ADETTEN BİR HAFTA SONRA KASIKTA BATMALARIM BASLADI HATTA YUMURTLAMADANDIR DEDIM BUGUNE KADAR YUMURTLAM KALMAZ SANIRIM HALA BATMALARIM VAR OTURUP KALKARKEN Adet OLCAK GIBI agrı gırıyor bazen ve adet olduktan sonra gogus agrılarım gecerdı benım müthiş goguslerım agrıyo el degmıyo git gidede artıyo agrısı hamilelik belirtisimi kafam cok karısık bir fıkır versenız çokmu erken belirtiler için

Rabbim bizede nasip etsin dediğin gibi çoğuna veriyor ama kıymet bilmiyorlar, doktorlar takip ediyorda ne oluyor beni doktor takip ediyordu ilaçlar kullandım haftada bir, iki haftada bir kontrole gittim sonuç yine sıfır,doktor bana demiştiki herşey yolunda gidiyordu hiç bisıkıntı yoktu belirti olarak kanama bile yoktu neden böyle oldu anlamadım,hayırlısı olur inşallah hakkımızda.
kızlar sonucum 40.83 çojk tazae hamişim ben

canım hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşmayı nasip etsin,kolay hamilelik nasip etsin,darısı tüm isteyenlere olsun inşallah

tümaycığım duanı okudum canım rabbim sana tez vakitte sağlıklı bir bekek nasip etsin inşallah,babaannenede sağlık sıhhat nasip etsin.

Dua eden tum arkadaslarima tesekkur ederim.
Ozlemcim sag ol tatlim rabbim bana dilediklerinin daha guzelini sana nasip etsin.

kızlar selammmmm ben geldim,
ağlaya zırlaya salya sümük star tv deki beyaz melek filmini izliyorum, ayyy biyandan da geçmişi okuyup geleceğim...

Canlarımmmmm öncelikle sündüzcüğümün hamileliğini canı gönülden kutluyorum oh beeeeee, Alahım inşallah südüzün arkasından çorap söküğü gibi hepimiz bir bir hamiş oluruz, sırada aylin var ben varım bende daha adet olmadım, test yapıyorum birkaç dakika içinde ikinci çizgi belirmiyor, bırakıp gidiyorum akşam eve gelince siliiiiiilll bir çizgi görüyoum tabiki inanmıyorum
hemen sündüzü hamileler listesine alıyorum ohhh şıkıdım şıkıdım yaaaaa yaşşasınnnn, valla artık iyice bitmiştik hepimiz bu haber bize ilaç gibi geldi ohhhhhhhhhhhhhhh Allahım inşallah 4-4 lük sağlıklı bir hamişlik geçirirsin canım benim.

Oflu kuşum Büşracım sen hala doğum yapmamışsın ben hep dualar okudum dün sana içimden belkide dığurmuştur dedim, ozaman dualarıma devam edeyim canım.

Tümayım hoşbuldum canım nasılsın ne var ne yok, ben ağlamaktan yazamadım bitürlü, huzur evinde geçen bir film var starda içim sızlayarak izliyorum, yaşlılk ne zor bee ((

oley oley oley Allahım şükürler olsun bir hamiş çıkardık uzun zaman sonra
kız sündüz nasıl sevindim ya
ama demiştin ben hamile oldğumu hissediyorum diye darısı inşallah ayline onun bugünkü testi kopkoyu çıkmış yarın kan testi de öyle çıksında rahatlayalım
şeytanın bacağını kırdık inşallah darısı bize olsun

Canim bende beyaz melegi izliyorum tatlim kan tahlili yaptirsana cok heycanlandim canim hakkini helal et bende bugun icimden gecirdim yoksa bu kiz hamilede bizdenmi sakliyor diyeayyy inan canim insallah o cizgii dogrudur sirayla gelir hamis haberleri

yaseminim hoşgeldin canım çok özlettin kendini nasılsın inşallah sende de vardır bişilert bir kan testi yaptırsana bak gelir gelmez güzel haberler aldın sündüz hamile. yarın da aylinin haberini alırsak ne mutlu bize. beyaz meleği bende çok begenmiştim çok duygusaldı

ayyy Tümayım canım arkadaşım ağzından bal damlıyor, helal olsun hakkım canım benim inşallah öyleyimdir de kendimden bile saklamış olurum bu durumu inşallah canım yaaa. valla ne adet belirtisi var nede hamişlik belirtisi. ben bekarkende böyle düzensiz olurdum zaten pco var ya bende, heralde o tekrardan yükseldi heralde diye düşünüyorum, bir yandan da hayıt suyumu içiyorum sabah akşam, yarın sabah 1 test daha yapayım bakim, silik filan bişeyler çıkarsa resmini çeker koyarım bende canım çekti yahu herkes koymuş:))

canım Bircan'ım beni bende çok özledim ama yılsonu bizim işler yoğun oluyor, bi gözümü açıyorum sabah saat 7, bi bakıyorum akşam 6 olmuş hiçbişey yetiştiremiyorum gün içinde. kan testi kadar ciddi bir durum hissetmiyorum kuşum ya, hele bi uyduruk çiş testnde bişey göreyimde adam akıllı ondan sonra yaptırırım gerekrse,
gerçekten çok duygusal bir film ya, o küçük kızın dedesini özleyişi, onun konuşmaları hüngür hüngür ağlattı beni, Allahım bizler inşallah büyüklerimizi öyle başından atmak isteyen insanlar olmayız hiçbirzaman, ve hiçbirzamanda evlatlarımız bzi öyle başından def etmek için göndermez bizi biyerlere. Allahım evladında yaşlılığında ömrün de hayırlısını versin inşallah hepimize kızlar.

canım ama gebeysen hayıt suyu zararlı değilmi dikkat et canım bir kan testi yaptır sen ya idrarda hemen cıkmıyor ki olsada cıkmayablir ay niye gitmiyorsunuz siz kan testine ya aylin de o kopkoyu çizgiyi gördüğü halde kaç gündr gitmiyor birşey yoksada soğan kürüne başlarsın hem. bu soğan suyu ne faydalı birşeymş canım benim buayki muayenemde hiç kistimolmadığını söyledidr okadar şaşırdımki ama hala adet olmadım fartueal içtim dün bitti 1 hafta on gün içinde olurmusum klomenede başlıcam bide bal tarcın çörek otu yapıcam acaba diyorumki olana kadar da soğan kürümü yapsam

Ayyyyyyyyy sündüz canim, maşallah, Rabbim ne kadar büyüksün şükürler olsun, 9 ay boyunca sağlıkla gelişir ve hayirlisiyla kucagina alirsin insallah canim, hemen hamiş takvimide yapmişsin valla takvimi görmek bile cok güzel, Allahim sizi korusun

Yasemin kuzum ins. hamilesindir ihmal etme ama bi gozuk doktora kan tahlili yaptir.
inşallah canım inşallah bütün topikçe Allah bize bir mucize yaşatır ve 2012 bitmeden hepimiz hamiş hbaerimizi alırız :)

tatlım bende öyle düşünüyorum ama 2 tane test yaptım ilk 5-10 dk içinde ikinci çizgi çıkmadı hiç, bende sinir oldum hep devam ediyorum hayıt suyuma, hani yani bari hamiş değilsem hiç olmazsa düzenli adet olayım diye içiyorum. Nasıl olsa Allah "OL" dediiği zaman atlayıp zıplasa bile insan bebeğini kaybetmiyor, o biliçle devam ediyorum hayatıma.
dediğin gibi bende soğan suyunu tekrarlayacağım, 1 kere yapmıştım adetlerim 6 ay düzenli olmuştu bu bir mucizeydi yani, şimdi tekrar olsam 7. günü hemen başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…