Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yasemin, tümay,bircan iyi aksamlar canlarim, nasilsiniz, yasemin sende silik cikti demişsin bi acile git kan ver ya belkide sende de vardir birseyle, insallah :) ve sonra aylin, tümay, bircan, seda,bedriye,zeynep,buket, özlem, ayse,gamze ve ve ve.......... Isteyen herkese insallah. Bu aralara giriyorum okuyorum ve cıkıyorum kızlar, caktırmasamda sizi takipdeyim sürekli yani benden gizli birseyle yapamazsiniz :)))) rabbim hepinize ruh ferahligi versin

Ben bu topigin uğuruna bereketine inanıyorum.çünkü dua üstüne kurduk iliskileri.çünkü herkes digeri gibi.Çünkü kalpler temiz niyetler halis.hepinizi seviyorum.hiç tanımadığım bir nsan hamile olduğunu söyledi diye suratıma yerleşen gülümseme,kalbime gelen ferah ve ruhuma verdiginiz umut icin teşekkür ederim...selam eder gözlerinizden öperim:))

Canim bir insanin hic karsilik beklemeden ve hic tanimadigi birine dua etmesi ne guzel, rabbim nasip etti hamdolsun, senin de o guzel kalbine hep ferahlik gelsin insallah, hep huzur ve sevgi dolu olsun için, umut hep var olsun. Insallah

iyi akşamlar ben iyiyiyim canım sen nasılsın yaseminle aylinin sabrı beni bitirdi.İzleyin anacım bizi arada bi ekşin oluyor çok heycanlanıyoruz.

çamaşırlarımı astım geldim kızlar, eşim yok yine şehir dışında yarın gece gelecek inşalah bu gece tekim yani.
film de bitti zaten ağlamam kesildi :)

oo takipçimizsin yani süpersin canım benim, bizi izlemeye devam et hakkaten :) ayy kan testi yaptırmıycam hiç heyecanım yok çünkü burcu'cum, dur bakalım şu çiş testi beni heyecanlandıracak bir sonu verirse ozaman ancak yaparım, artık akıllandım öyle zırt pırt 25-30 tl verip test yaptırmıyorum :))

buketimmmmmmm canım hoşgeldin, valla nekadar pozitif konuşmuşsun ve çok haklısın kuşum. dediğin gibi dua kardeşliği var burada herkes birbirini dualarla seviyor, aynen yazılarınızla benimde ya yüzüm gülüyor, ya içim burkuluyor, ya heyecanlanıyorum, ya ağlıyorum vs vs. bizde seni yanaklarından öperiz canı gönülden sarılıp kucaklarız kuşummm

iyi akşamlar ben iyiyiyim canım sen nasılsın yaseminle aylinin sabrı beni bitirdi.İzleyin anacım bizi arada bi ekşin oluyor çok heycanlanıyoruz.

Bende iyiyim canim okul-ev arasi gidip geliyorum arda da misafirlewim, hayat böyle gdiyor hamdolsun

Cok haklisin canim yasemin ve aylinin ısrarla doktora gitmeyişleri valla benimde göbeğimi çatlatti :)))hele ben aylinin yerinde olsam ve o testi görsem şimdiye 3. Doktoruma gitmistim bile :)))))))

iyi akşamlar canım ben iyiyim sündüzün haberinden sonra çok iyi oldum ben bayadır içimde bir sıkıntı vardı böyle güzel haberler içimdeki kasveti alıyor sen nasılsın sende pek girmiyorsun aralık ne yoğun geçiyor gecen hafta da ben yoğundum, amin inşallah hepimize Rabbim bu duyguyu yaşatır, anne olmanın verdiği tadı yaşarız

ya canım özelde neden yaptırıp okadar para veriyorsun akşam git bir devlet hastanesinin aciline bedavadan yaptır testini

Oohh ne kadar hamaratsin :) demek yine yalnizsin canim, bide işkence olsun diye acıklı film izlemişsin :) için nasil rahat edecekse öyle yap canim Rabbim sahip olduklarimizi anlamamizi saglasin insallah, eşinde sagsalim gelsin insallah canim, kendini cok yorma

tb_fb / TUBA
bibercik_83 / SİBEL
gul1982 / GÜL
HayatSultan / KÜBRA
ecrinn07 / ASLI
delyam / DİLBER
tüm topik için
tmyomr / TÜMAY

Kızlarr akşam dualarınzı da okudum Alla kabul eder İnşallahh.. Artık yine teker teker devam edicem reglimden dolayı birikmişti.

kızlar alemsiniz vallahi :))) hadi ben neyse de aylin beni bile çatlattı, ben öyle test yapıpta okadar net çizgi görsem çoktan doğum yapacağım hastaneden randevu bile almış olurdum heralde, tüm sülaleye çoktan yayılmış olurdu mevzu, bebeğimin ilk poposuna takacağım bez paketi, dalin şampuanları filan alınmış olurdu heralde

ya canım özelde neden yaptırıp okadar para veriyorsun akşam git bir devlet hastanesinin aciline bedavadan yaptır testini

Evet bircan hakli yasemincim, bende gidip acile kan veriyorum , sen de ver sonra 1 saat kadar carsi pazar gezersin, dönüp sonucunu alirsin :)))) gerci istanbulda belki zordur ne biliim böyük şeher :))

Kızlar sizin akdinize ben aylindeki istikrara hayranım.yaptırmayacam dedi yaptırmadı.tüp bebek topigindeki kizlarbile 8-10 gun zor dayaniyolarki onlarda zaman belli.aylinin hangi gun hamile kaldığı bellimi yok:)anca tahmin edebilir:)tebriklerimi fışkırtırım aylinim:)))

aaa ilk defa senden duyuyorum canım yaaa, ayy süpermiş bu, şimdi burcu da yazmış öyle yaptığını vallahi ben ne cahil hanımım böyle
tamam yarın sabahki testte eğer hayali psikolojik bir çizgi filan görürsem yaptırırım ozaman kan testini bedavaya :))
ayyy kuşum kendimi hamile gibi hissettim "kendini yorma" diye yazmışsın ya, ayy bu hamişlik nekadar özel bir durum ya, hayali bile hemen insan kendisini özel ve önemli hissediyor
hepinizi ayrı ayrı öpüyor iyi geceler diliyorum uyku bastırdı bana Allaha emanet olun

iyi geceler canım benim Allah rahatlık ersin, yarın sabaha hamiş olarak uyanırsın inşallah haberin bile olmadan

Ben buna ek olarak isim bulmuştum :))))))) ahh aylin insallah hamilesindir de burnundan getiririz gec gittin diye :))))))

Buketime katılıyorum bende aylin'e tebriklerimi fışkırtıyorum fışkiye gibi, palmiye gibi helal olsun sana
ben nasılsa hayali hamile olduğum için beni sakın kaale almayın, geleneksel gecikmelerimden birini yaşıyorum ben heralde, ama yinede yarın sabah test yapıcam mors olmak için :) iyi bişey çıkarsa yemem içmem direk topiğe girer haber veririm , ama bişey çıkmazsa sesim sedam çıkmaz.

Bende yatıyorum hepnizzi öpüyorum yanaklarınızdan canım arkadaşlarım. Allah rahatlık versin...

canımm daha ötesi yok ki bunun kaç tane test yanlış hatalı olabilir ki yanii baksana apaçık bağırıyor gebesin sen diye tabi bizi yalancı çıkarmasında hemen bekliyorum güzel haberlerini canım ya kaç gündür sabah bir umutla hadi bu kız kana gitmiştir inşallah diyorum ama yok anam inat çıktın iyice neyse ki yarın gidiyorsun artık.

kızlar sonucum 40.83 çojk tazae hamişim ben

Ayy canımm demiştim sana ben gebesin kolay kolay silik çizgi vermez dedim iyi bile görmüşsün gebelik testinde normalde beta 50 olmadan gebelikte gözükmüyor derler ayy nanılmaz sevindim yaa arkadaşımm gece gece süper geldi bu haber inan. Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin ama bak dedim ben artık ardı ardına gelecek haberler çok dualar edildi bu topikte kulun kula ettiği dua daha çok kabul olurmuş Allahım daha fazla dua etmemizi istedi biz ettikçe sonunda muradımıza ereceğiz yavaş yavaş başladı işte.

Yaseminn kız bak ben sana ne dicem sen bu ay çok yoğundun topiğe bile giremedin. Kafan hep başka şeylerle meşgul oldu bu arada gelmiş olabilir beben. Bak kim kafasını dağıtsa düşünmese başka işleri olsa gebe kalıyor gerçekten odaklanmamak en iyisi. Ama üzerinden geçmiş bile olsa bir çizgi varsa hayra yor bence. Ben şu 2 senede kaç test yaptım ne kadar zaman sonra bakardım yok sıfır tek çizgi gerisi bembeyaz anacım o 2. çizgiyiy görürürm dite ne taklalar atardım testi koymadığım bakmadığım yer kalmazdı amuda kalkmadığım kaldı bir ama yok gölgesini bilee göremedim zati ahdım var direk kan testinde bile öğrensem gebeliğimi illa gebelik testi yapıcam görücem ben o çizgiyi yanii Allahım nasip ederse o günleri. Hadii senden de güzel haberleri bekliyoruz ay çorap söküğü gibi geliyor valla Allah devamını getirin isteyen herkes gebe kalsın Allah dualarımızı kabul etsin..

Ben buna ek olarak isim bulmuştum :))))))) ahh aylin insallah hamilesindir de burnundan getiririz gec gittin diye :))))))

Bende aynı şeyi sunduz icin yaptım.gebertecem seni dedim:)sunduzden alıntı.yok olmadı yok fortel yaptım cikmadi:)yoksa ben yine karistiriyomuyum???

Son düzenleme:
hepinizi ayrı ayrı öpüyor iyi geceler diliyorum uyku bastırdı bana Allaha emanet olun
Iyi geceler canim Allah rahatlik versin

Sedacim nasilsin belin agriyordu nasil oldun

'fışkırt' canim :))))) cok güldüm buketim Allah iyiligini versin

ayy yaseminim tabiki beleş, hergün git valla ne olacak ki :))) canin sıkıldıkca :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…