- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.961
Ben bu topigin uğuruna bereketine inanıyorum.çünkü dua üstüne kurduk iliskileri.çünkü herkes digeri gibi.Çünkü kalpler temiz niyetler halis.hepinizi seviyorum.hiç tanımadığım bir nsan hamile olduğunu söyledi diye suratıma yerleşen gülümseme,kalbime gelen ferah ve ruhuma verdiginiz umut icin teşekkür ederim...selam eder gözlerinizden öperim:))
Yasemin, tümay,bircan iyi aksamlar canlarim, nasilsiniz, yasemin sende silik cikti demişsin bi acile git kan ver ya belkide sende de vardir birseyle, insallah :) ve sonra aylin, tümay, bircan, seda,bedriye,zeynep,buket, özlem, ayse,gamze ve ve ve.......... Isteyen herkese insallah. Bu aralara giriyorum okuyorum ve cıkıyorum kızlar, caktırmasamda sizi takipdeyim sürekli yani benden gizli birseyle yapamazsiniz :)))) rabbim hepinize ruh ferahligi versin
oo takipçimizsin yani süpersin canım benim, bizi izlemeye devam et hakkaten :) ayy kan testi yaptırmıycam hiç heyecanım yok çünkü burcu'cum, dur bakalım şu çiş testi beni heyecanlandıracak bir sonu verirse ozaman ancak yaparım, artık akıllandım öyle zırt pırt 25-30 tl verip test yaptırmıyorum :))Yasemin, tümay,bircan iyi aksamlar canlarim, nasilsiniz, yasemin sende silik cikti demişsin bi acile git kan ver ya belkide sende de vardir birseyle, insallah :) ve sonra aylin, tümay, bircan, seda,bedriye,zeynep,buket, özlem, ayse,gamze ve ve ve.......... Isteyen herkese insallah. Bu aralara giriyorum okuyorum ve cıkıyorum kızlar, caktırmasamda sizi takipdeyim sürekli yani benden gizli birseyle yapamazsiniz :)))) rabbim hepinize ruh ferahligi versin
Ben bu topigin uğuruna bereketine inanıyorum.çünkü dua üstüne kurduk iliskileri.çünkü herkes digeri gibi.Çünkü kalpler temiz niyetler halis.hepinizi seviyorum.hiç tanımadığım bir nsan hamile olduğunu söyledi diye suratıma yerleşen gülümseme,kalbime gelen ferah ve ruhuma verdiginiz umut icin teşekkür ederim...selam eder gözlerinizden öperim:))
iyi akşamlar ben iyiyiyim canım sen nasılsın yaseminle aylinin sabrı beni bitirdi.İzleyin anacım bizi arada bi ekşin oluyor çok heycanlanıyoruz.
Yasemin, tümay,bircan iyi aksamlar canlarim, nasilsiniz, yasemin sende silik cikti demişsin bi acile git kan ver ya belkide sende de vardir birseyle, insallah :) ve sonra aylin, tümay, bircan, seda,bedriye,zeynep,buket, özlem, ayse,gamze ve ve ve.......... Isteyen herkese insallah. Bu aralara giriyorum okuyorum ve cıkıyorum kızlar, caktırmasamda sizi takipdeyim sürekli yani benden gizli birseyle yapamazsiniz :)))) rabbim hepinize ruh ferahligi versin
çamaşırlarımı astım geldim kızlar, eşim yok yine şehir dışında yarın gece gelecek inşalah bu gece tekim yani.
film de bitti zaten ağlamam kesildi :)
oo takipçimizsin yani süpersin canım benim, bizi izlemeye devam et hakkaten :) ayy kan testi yaptırmıycam hiç heyecanım yok çünkü burcu'cum, dur bakalım şu çiş testi beni heyecanlandıracak bir sonu verirse ozaman ancak yaparım, artık akıllandım öyle zırt pırt 25-30 tl verip test yaptırmıyorum :))
buketimmmmmmm canım hoşgeldin, valla nekadar pozitif konuşmuşsun ve çok haklısın kuşum. dediğin gibi dua kardeşliği var burada herkes birbirini dualarla seviyor, aynen yazılarınızla benimde ya yüzüm gülüyor, ya içim burkuluyor, ya heyecanlanıyorum, ya ağlıyorum vs vs. bizde seni yanaklarından öperiz canı gönülden sarılıp kucaklarız kuşummm
çamaşırlarımı astım geldim kızlar, eşim yok yine şehir dışında yarın gece gelecek inşalah bu gece tekim yani.
film de bitti zaten ağlamam kesildi :)
oo takipçimizsin yani süpersin canım benim, bizi izlemeye devam et hakkaten :) ayy kan testi yaptırmıycam hiç heyecanım yok çünkü burcu'cum, dur bakalım şu çiş testi beni heyecanlandıracak bir sonu verirse ozaman ancak yaparım, artık akıllandım öyle zırt pırt 25-30 tl verip test yaptırmıyorum :))
buketimmmmmmm canım hoşgeldin, valla nekadar pozitif konuşmuşsun ve çok haklısın kuşum. dediğin gibi dua kardeşliği var burada herkes birbirini dualarla seviyor, aynen yazılarınızla benimde ya yüzüm gülüyor, ya içim burkuluyor, ya heyecanlanıyorum, ya ağlıyorum vs vs. bizde seni yanaklarından öperiz canı gönülden sarılıp kucaklarız kuşummm
Bende iyiyim canim okul-ev arasi gidip geliyorum arda da misafirlewim, hayat böyle gdiyor hamdolsun
Cok haklisin canim yasemin ve aylinin ısrarla doktora gitmeyişleri valla benimde göbeğimi çatlatti :)))hele ben aylinin yerinde olsam ve o testi görsem şimdiye 3. Doktoruma gitmistim bile :)))))))
iyi akşamlar ben iyiyiyim canım sen nasılsın yaseminle aylinin sabrı beni bitirdi.İzleyin anacım bizi arada bi ekşin oluyor çok heycanlanıyoruz.
ya canım özelde neden yaptırıp okadar para veriyorsun akşam git bir devlet hastanesinin aciline bedavadan yaptır testini
aaa ilk defa senden duyuyorum canım yaaa, ayy süpermiş bu, şimdi burcu da yazmış öyle yaptığını vallahi ben ne cahil hanımım böyleya canım özelde neden yaptırıp okadar para veriyorsun akşam git bir devlet hastanesinin aciline bedavadan yaptır testini
ayyy kuşum kendimi hamile gibi hissettim "kendini yorma" diye yazmışsın ya, ayy bu hamişlik nekadar özel bir durum ya, hayali bile hemen insan kendisini özel ve önemli hissediyorOohh ne kadar hamaratsin :) demek yine yalnizsin canim, bide işkence olsun diye acıklı film izlemişsin :) için nasil rahat edecekse öyle yap canim Rabbim sahip olduklarimizi anlamamizi saglasin insallah, eşinde sagsalim gelsin insallah canim, kendini cok yorma
hepinizi ayrı ayrı öpüyor iyi geceler diliyorum uyku bastırdı bana Allaha emanet olun
kızlar alemsiniz vallahi :))) hadi ben neyse de aylin beni bile çatlattı, ben öyle test yapıpta okadar net çizgi görsem çoktan doğum yapacağım hastaneden randevu bile almış olurdum heralde, tüm sülaleye çoktan yayılmış olurdu mevzu, bebeğimin ilk poposuna takacağım bez paketi, dalin şampuanları filan alınmış olurdu heralde
Eki Görüntüle 576109
kızlar yarın 9:30 da randevum bu da son testim artık... birazönce hiç tutmadığım idrarımla yaptım daha ne yapayım yahu...
yarın dananın kuyruğu kopacak tatlılar inşallah hayırlısıyla bebeğimi müjdelerim sizlere...
tmyomr / TÜMAY 13.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + babaannesine şifa
binbirgece / GAMZE 14.12.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
graphicdesigner / YASEMİN 15.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
buketdemet / BUKET 16.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
dualarınızı tamamladım canlar...
kızlar sonucum 40.83 çojk tazae hamişim ben
Canlarımmmmm öncelikle sündüzcüğümün hamileliğini canı gönülden kutluyorum oh beeeeee, Alahım inşallah südüzün arkasından çorap söküğü gibi hepimiz bir bir hamiş oluruz, sırada aylin var ben varım bende daha adet olmadım, test yapıyorum birkaç dakika içinde ikinci çizgi belirmiyor, bırakıp gidiyorum akşam eve gelince siliiiiiilll bir çizgi görüyoum tabiki inanmıyorum
hemen sündüzü hamileler listesine alıyorum ohhh şıkıdım şıkıdım yaaaaa yaşşasınnnn, valla artık iyice bitmiştik hepimiz bu haber bize ilaç gibi geldi ohhhhhhhhhhhhhhh Allahım inşallah 4-4 lük sağlıklı bir hamişlik geçirirsin canım benim.
Oflu kuşum Büşracım sen hala doğum yapmamışsın ben hep dualar okudum dün sana içimden belkide dığurmuştur dedim, ozaman dualarıma devam edeyim canım.
Tümayım hoşbuldum canım nasılsın ne var ne yok, ben ağlamaktan yazamadım bitürlü, huzur evinde geçen bir film var starda içim sızlayarak izliyorum, yaşlılk ne zor bee((
Ben buna ek olarak isim bulmuştum :))))))) ahh aylin insallah hamilesindir de burnundan getiririz gec gittin diye :))))))
Iyi geceler canim Allah rahatlik versinhepinizi ayrı ayrı öpüyor iyi geceler diliyorum uyku bastırdı bana Allaha emanet olun
Sedacim nasilsin belin agriyordu nasil olduntb_fb / TUBA
bibercik_83 / SİBEL
gul1982 / GÜL
HayatSultan / KÜBRA
ecrinn07 / ASLI
delyam / DİLBER
tüm topik için
tmyomr / TÜMAY
Kızlarr akşam dualarınzı da okudum Alla kabul eder İnşallahh.. Artık yine teker teker devam edicem reglimden dolayı birikmişti.
'fışkırt' canim :))))) cok güldüm buketim Allah iyiligini versinKızlar sizin akdinize ben aylindeki istikrara hayranım.yaptırmayacam dedi yaptırmadı.tüp bebek topigindeki kizlarbile 8-10 gun zor dayaniyolarki onlarda zaman belli.aylinin hangi gun hamile kaldığı bellimi yok:)anca tahmin edebilir:)tebriklerimi fışkırtırım aylinim:)))
aaa ilk defa senden duyuyorum canım yaaa, ayy süpermiş bu, şimdi burcu da yazmış öyle yaptığını vallahi ben ne cahil hanımım böyle
tamam yarın sabahki testte eğer hayali psikolojik bir çizgi filan görürsem yaptırırım ozaman kan testini bedavaya :))
ayyy kuşum kendimi hamile gibi hissettim "kendini yorma" diye yazmışsın ya, ayy bu hamişlik nekadar özel bir durum ya, hayali bile hemen insan kendisini özel ve önemli hissediyor
iyi geceler canım benim Allah rahatlık ersin, yarın sabaha hamiş olarak uyanırsın inşallah haberin bile olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?