Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

iyi akşamlar ben iyiyiyim canım sen nasılsın yaseminle aylinin sabrı beni bitirdi.İzleyin anacım bizi arada bi ekşin oluyor çok heycanlanıyoruz.

kızlar gittim ya ben doktora cumartesi günü ağzımın payını da aldım ya hem testten hem doktordan... e işte adet olmayınca cesaretim geldi tekrar yahu ben nasıl çatladım bi bilseniz...

Kızlar son günlerde bende bir uyku hali bir halsizlik sormayın gitsin. Geçen gün işyerinde de çok yoğundum gerçi hala yoğunum valla geldim eve salı günüydü sanırım dokuzda vurdum kafayı yattım sabaha kadar eşim baygın gibi yatıyordun diyor dün muhteşemi zor bitirdim gözlerim kapanıyordu bugün yine ayn bir de baş ağrıd dr da bu ay ilaç falan alma dedi bir daha ki aya ikincisi var diye. Bu arada bgün raporu aldım ya iğneleri de aldım dolaba koydum şimdiden hayırlsı bakalım.

İyi geceler kızlar ben çıkıyorum çok uykum geldi öpüyorum hepinizi allaha emanet olun yasemin sabah ilk işin test sonrada bize haber tamammı kuşum.

hay ağzını mıncırayım canımcım

sedacım doğru diyosun bu ay kafam hakkaten başka şeyler ile meşguldu, yani tuttuysa tutmuştur hakkaten bende her test yapışımda sonucu görünce gıcık oluyorum ama 2 gün geçince yine acabalar başlıyor, dur bakalım yarn sabah test yapıcam yazarım size olumlu bir hayali çizgi görürsem.
iyi geceler canlarım çıktım ben.

Sedacim nasilsin belin agriyordu nasil oldun

Canım belim iyi ama sol tarafta hala ağrı var ara ara benim. Bir de acayip uyku halleri var inanamazsın yok alamıyorum uykumu tüm gece deliksiz uyuyorum ama işyerşinde bir esnemeler sorma gitsin valla regl olmamış olsam üstüne gördüm de gebeyim dicem ama baya baya regl geldi yanii. Psikolojik mi anlamadım canım yaa. Akşam mesela baya ağrı girdi sol tarafa dr gititm bugün rapor yazdırmaya ama muayene etmedi 10. gün kan vermeye gittiğimde muayene etmişti zaten regl oldum deyince de gerek görmedi zahir bende işe geç kalıyordum dr yanına geç girmiştim demedim bişi açıkçası üstümü değiştir o koltuğa yat üstünü giy zor geldi yoksa muayene edin bir desem ederdi ama. Eşimde gebelik test var evde yap bir sabah diyor da saçmalama ya diyorum bal gibi regl oldum dedim. Ama çok fenayım bildiğn gibi değil kafamı kaldıramıyorum ütüm vardı falan bir de duaları okudum yoksa bu saate kadar duramıyorum bile kaç gündür.

Bende aynı şeyi sunduz icin yaptım.gebertecem seni dedim:)sunduzden alıntı.yok olmadı yok fortel yaptım cikmadi:)yoksa ben yine karistiriyomuyum???
Evet canim sündüzdü hatta fotosunu bile koymuştu

kızlar gittim ya ben doktora cumartesi günü ağzımın payını da aldım ya hem testten hem doktordan... e işte adet olmayınca cesaretim geldi tekrar yahu ben nasıl çatladım bi bilseniz...
Git kuşum git, bu durum hic normal degil, beta hcg nin idrarda yüksek cikmasinin bir sebebi var insallah hayirli bir sebeptir

Sedacim bende öyleyim surekli uyumak istiyorum sanirim havadan, bu arada ignelerin hayirli olsun canim

Yasemin ve tümaycim iyi geceler canlarim, buketcim, sedacim ve aylincim sizede iyi geceler cikiyorum ben, bu arda topigimiz 1000. Sayfa oldu hadi vatana millete hayirli ugurlu olsun

Bende çıkıyorum zaten duaları okuduğumu söylemek için girdim uyku gözlerimden akıyor. Sündüz'ümn güzel haberini ve Aylin'in o net gebelik testini görünce dayanamadım yazdım öptüm hepinizi yarın görüşürüz iyi geceler..

tatlı renkli rüyalar canım..

kızlar sonucum 40.83 çojk tazae hamişim ben
Güzel kardeşim hayırlı olsunnnnn tebrik ederimmm cok sevindim yaaa :) bu topikte böylesi güzel haberler almak ne güzeeeel =)) Topiğimizin kıymetlileriii çoğalıyorr maşaallah bize
tebrikler tatlım sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah... tabi bi de darısı başıma

Canım ben senden cok umutluyum Ne zaman kan testi yaptırcaksın e yaptık artık da

ah canım arkadaşlarım saolun varolun allah razı olsun rabbim bu güzel nimeti sizlerde nasip etsin
yasemincim öyle silik falan bişeyler çıkıosa hamiş olabilirsin olanlar var çünkü

fortel yalan yalan 3 liralik certain herşeyi çözdü

belirtiler
göğüs acıması
akıntı
kasık ağrısı
uyku eğilimi
gaz ve kabızlık
ates basması
hepinizi çok seviyorum allah ne muradınız varsa tezzamanda versin Allah sabredenlerle birliktedir

taptırıcam tatlım yarın inşallah hayırlı haberlerle dönerim...

aytıca tüm topic tüm kkdaki hamiş ve hamiş adaylarına tümaycım sana duamı ettim mevlam kabul etsin rabbim şu yüreğimdeki kıpırtıyı sizede yasattsın

geçen sene arlık ayında adetim gecikmişti ama ozaman bebek düşünmüyordum testler yapıldı kaç kez negatif geldi bebk düşünmeyen ben okadar üzüldümkü o zaman dedim bebek istiyorum ben eşim zaten ilk günden beri istiyordu ocakta hastalandım ve çok fazla ilaç kullandım şubattan bu yana bekliyorum her ay yeni umutkarı ektim ve sonunda hep boynum büküldü okadar çok alışmıştımki negatiflere son aylarda hiç umursamz oldum ama içim yanıyordu her kırmızıda beni sıkan soran geren kimse olmadı ama ben çok korkuyordum olmucakmı acaba diye sanmıştım hemen gebe kalabilirim ama olmadığını rabbim nasip ederse olucanı anladım ve şimdi yine aralık ayı ve ben bu kez hamileyim ağlaya ğalaya geldim yollarda halada ağlıyorum rabbim meleğimi bana bağışla o sana emanet onu sen koru amin

amin canım sen içini ferah tut kötü şeyler düşünme iyi olsun herşey... annem öyle diyor hep bana

Allahım bu ne güzel bir haber gözün aydın olsun canımm allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş. sabah sabah görünce moralim düzeldi yahuuuu nihayettt

Günaydın Canlarımmm

500 numaralı sayfamız hayırlı uğurlu olsun!!!! Maşallah ne muhabbet etmişizi baksanıza kimilerinde 1.000 olarak görünür sayfa numarası kiminde ise 500 helal olsun bize

sabah testimi yaptık tek çizgiyi gördüm, bakalım akşam eve gidince değişime uğramış olacakmı haber veririm sizlere... şimdi çıkıyorum yine yoğun bir gün beni bekliyor.

soru sormuştum ama benden önce yazmışsın hayırlısı olsun canım ne yapalım
evet bende1000 görünüyor neden 500olsun ki kimisinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…