- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.981
iyi akşamlar ben iyiyiyim canım sen nasılsın yaseminle aylinin sabrı beni bitirdi.İzleyin anacım bizi arada bi ekşin oluyor çok heycanlanıyoruz.
Bende iyiyim canim okul-ev arasi gidip geliyorum arda da misafirlewim, hayat böyle gdiyor hamdolsun
Cok haklisin canim yasemin ve aylinin ısrarla doktora gitmeyişleri valla benimde göbeğimi çatlatti :)))hele ben aylinin yerinde olsam ve o testi görsem şimdiye 3. Doktoruma gitmistim bile :)))))))
Kızlar sizin akdinize ben aylindeki istikrara hayranım.yaptırmayacam dedi yaptırmadı.tüp bebek topigindeki kizlarbile 8-10 gun zor dayaniyolarki onlarda zaman belli.aylinin hangi gun hamile kaldığı bellimi yok:)anca tahmin edebilir:)tebriklerimi fışkırtırım aylinim:)))
Sedacim nasilsin belin agriyordu nasil oldun
Evet canim sündüzdü hatta fotosunu bile koymuştuBende aynı şeyi sunduz icin yaptım.gebertecem seni dedim:)sunduzden alıntı.yok olmadı yok fortel yaptım cikmadi:)yoksa ben yine karistiriyomuyum???
Git kuşum git, bu durum hic normal degil, beta hcg nin idrarda yüksek cikmasinin bir sebebi var insallah hayirli bir sebeptirkızlar gittim ya ben doktora cumartesi günü ağzımın payını da aldım ya hem testten hem doktordan... e işte adet olmayınca cesaretim geldi tekrar yahu ben nasıl çatladım bi bilseniz...
Sedacim bende öyleyim surekli uyumak istiyorum sanirim havadan, bu arada ignelerin hayirli olsun canimKızlar son günlerde bende bir uyku hali bir halsizlik sormayın gitsin. Geçen gün işyerinde de çok yoğundum gerçi hala yoğunum valla geldim eve salı günüydü sanırım dokuzda vurdum kafayı yattım sabaha kadar eşim baygın gibi yatıyordun diyor dün muhteşemi zor bitirdim gözlerim kapanıyordu bugün yine ayn bir de baş ağrıd dr da bu ay ilaç falan alma dedi bir daha ki aya ikincisi var diye. Bu arada bgün raporu aldım ya iğneleri de aldım dolaba koydum şimdiden hayırlsı bakalım.
Evet canim sündüzdü hatta fotosunu bile koymuştu
Git kuşum git, bu durum hic normal degil, beta hcg nin idrarda yüksek cikmasinin bir sebebi var insallah hayirli bir sebeptir
Sedacim bende öyleyim surekli uyumak istiyorum sanirim havadan, bu arada ignelerin hayirli olsun canim
Yasemin ve tümaycim iyi geceler canlarim, buketcim, sedacim ve aylincim sizede iyi geceler cikiyorum ben, bu arda topigimiz 1000. Sayfa oldu hadi vatana millete hayirli ugurlu olsun
Güzel kardeşim hayırlı olsunnnnnkızlar sonucum 40.83 çojk tazae hamişim ben
tebrikler tatlım sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah...tabi bi de darısı başıma
Güzel kardeşim hayırlı olsunnnnntebrik ederimmm cok sevindim yaaa :) bu topikte böylesi güzel haberler almak ne güzeeeel =)) Topiğimizin kıymetlileriii çoğalıyorr maşaallah bize
Canım ben senden cok umutluyumNe zaman kan testi yaptırcaksın e yaptık artık da
geçen sene arlık ayında adetim gecikmişti ama ozaman bebek düşünmüyordum testler yapıldı kaç kez negatif geldi bebk düşünmeyen ben okadar üzüldümkü o zaman dedim bebek istiyorum ben eşim zaten ilk günden beri istiyordu ocakta hastalandım ve çok fazla ilaç kullandım şubattan bu yana bekliyorum her ay yeni umutkarı ektim ve sonunda hep boynum büküldü okadar çok alışmıştımki negatiflere son aylarda hiç umursamz oldum ama içim yanıyordu her kırmızıda beni sıkan soran geren kimse olmadı ama ben çok korkuyordum olmucakmı acaba diye sanmıştım hemen gebe kalabilirim ama olmadığını rabbim nasip ederse olucanı anladım ve şimdi yine aralık ayı ve ben bu kez hamileyim ağlaya ğalaya geldim yollarda halada ağlıyorum rabbim meleğimi bana bağışla o sana emanet onu sen koru amin
geçen sene arlık ayında adetim gecikmişti ama ozaman bebek düşünmüyordum testler yapıldı kaç kez negatif geldi bebk düşünmeyen ben okadar üzüldümkü o zaman dedim bebek istiyorum ben eşim zaten ilk günden beri istiyordu ocakta hastalandım ve çok fazla ilaç kullandım şubattan bu yana bekliyorum her ay yeni umutkarı ektim ve sonunda hep boynum büküldü okadar çok alışmıştımki negatiflere son aylarda hiç umursamz oldum ama içim yanıyordu her kırmızıda beni sıkan soran geren kimse olmadı ama ben çok korkuyordum olmucakmı acaba diye sanmıştım hemen gebe kalabilirim ama olmadığını rabbim nasip ederse olucanı anladım ve şimdi yine aralık ayı ve ben bu kez hamileyim ağlaya ğalaya geldim yollarda halada ağlıyorum rabbim meleğimi bana bağışla o sana emanet onu sen koru amin
Günaydın Canlarımmm
500 numaralı sayfamız hayırlı uğurlu olsun!!!! Maşallah ne muhabbet etmişizi baksanıza kimilerinde 1.000 olarak görünür sayfa numarası kiminde ise 500 helal olsun bize
sabah testimi yaptık tek çizgiyi gördüm, bakalım akşam eve gidince değişime uğramış olacakmı haber veririm sizlere... şimdi çıkıyorum yine yoğun bir gün beni bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?