- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.001
soru sormuştum ama benden önce yazmışsın hayırlısı olsun canım ne yapalım
evet bende1000 görünüyor neden 500olsun ki kimisinde
aytıca tüm topic tüm kkdaki hamiş ve hamiş adaylarına tümaycım sana duamı ettim mevlam kabul etsin rabbim şu yüreğimdeki kıpırtıyı sizede yasattsın
bedede 1000 görünüyo :)
bi başkasının kıpırtısıyla kıpırdamak nasıl bişey???
Allahıma şükür verdiğinede vermediğinede..sündüzümün kıpırtısıyla kıpırdadım dün bugün..
ben en çok eşime nasıl söylerim yüzü nasıl olur merak ediyorum..inşallah sevinçle mutlu mesut olduğumuz ve hiç beklemediği bir anda içini ateş basacak gibi olacak şekilde bir duyguyla, bir hisle, bir hevesle söylerim..ben anladımki çok fazla eski türk filmi seyretmişim..kadın hamile olduğunu söyler adam sevincinden bağırır çağırır kadını kucaklar sarılır öper, kadın utanır..ne sahne ama..herkeste aynımı acaba?
allahım sen aklımı koru..:))
ben hüngür hüngür ağlarım herhalde çünkü bazen hayal ettiğimde bile ağladığımı farkediyorum neyse ağlamam bitince gider bir bebek patiği veya ayakkabsı alırım hediye paketi yaptırırım ve eşime veririm o paketi açar belki ilk saniyelerde anlamaz sonra dank eder çok sevinir bana sım sıkı sarılır yok yok ben dayanamam ayaklarımın yerden kesikliğiylle hemen arar söylerim
canım eminim ben beceremem dayanamam yani, hadi senin olsun bu fikir,ama sabredersem yapıcam
tatlımmm tebrik ederim İNŞALLAH katlanarak artar değerlerin...RABBİM kucağına almayıda nasib etsin...kızlar sonucum 40.83 çojk tazae hamişim ben
YASEMİNNNNNNNN kan testi yaptır tatlımmm ihmal etmeCanlarımmmmm öncelikle sündüzcüğümün hamileliğini canı gönülden kutluyorum oh beeeeee, Alahım inşallah südüzün arkasından çorap söküğü gibi hepimiz bir bir hamiş oluruz, sırada aylin var ben varım bende daha adet olmadım, test yapıyorum birkaç dakika içinde ikinci çizgi belirmiyor, bırakıp gidiyorum akşam eve gelince siliiiiiilll bir çizgi görüyoum tabiki inanmıyorum
hemen sündüzü hamileler listesine alıyorum ohhh şıkıdım şıkıdım yaaaaa yaşşasınnnn, valla artık iyice bitmiştik hepimiz bu haber bize ilaç gibi geldi ohhhhhhhhhhhhhhh Allahım inşallah 4-4 lük sağlıklı bir hamişlik geçirirsin canım benim.
Oflu kuşum Büşracım sen hala doğum yapmamışsın ben hep dualar okudum dün sana içimden belkide dığurmuştur dedim, ozaman dualarıma devam edeyim canım.
Tümayım hoşbuldum canım nasılsın ne var ne yok, ben ağlamaktan yazamadım bitürlü, huzur evinde geçen bir film var starda içim sızlayarak izliyorum, yaşlılk ne zor bee((
Günaydın kızlar,
Ben adet oldum dolayısıyla dualarımı bıraktım ama pazar gününe kadar okumuştum.. Sonrasında tekrar devam edeceğim..
Gebe olan arkadaşlarımız var, Aylin kuzum inşAllah hayırlısıyla testde görürsün bugun kapı gibi gebeolduğunu..
Sunbal arkadaşım hayırlısı olsun
Allah hayırlı kapılar açar inşAllah hepimize.. Hastaneden randevu da alamıyorum.. napayım..
ben hüngür hüngür ağlarım herhalde çünkü bazen hayal ettiğimde bile ağladığımı farkediyorum neyse ağlamam bitince gider bir bebek patiği veya ayakkabsı alırım hediye paketi yaptırırım ve eşime veririm o paketi açar belki ilk saniyelerde anlamaz sonra dank eder çok sevinir bana sım sıkı sarılır yok yok ben dayanamam ayaklarımın yerden kesikliğiylle hemen arar söylerim
geçen sene arlık ayında adetim gecikmişti ama ozaman bebek düşünmüyordum testler yapıldı kaç kez negatif geldi bebk düşünmeyen ben okadar üzüldümkü o zaman dedim bebek istiyorum ben eşim zaten ilk günden beri istiyordu ocakta hastalandım ve çok fazla ilaç kullandım şubattan bu yana bekliyorum her ay yeni umutkarı ektim ve sonunda hep boynum büküldü okadar çok alışmıştımki negatiflere son aylarda hiç umursamz oldum ama içim yanıyordu her kırmızıda beni sıkan soran geren kimse olmadı ama ben çok korkuyordum olmucakmı acaba diye sanmıştım hemen gebe kalabilirim ama olmadığını rabbim nasip ederse olucanı anladım ve şimdi yine aralık ayı ve ben bu kez hamileyim ağlaya ğalaya geldim yollarda halada ağlıyorum rabbim meleğimi bana bağışla o sana emanet onu sen koru amin
Günaydın Canlarımmm
500 numaralı sayfamız hayırlı uğurlu olsun!!!! Maşallah ne muhabbet etmişizi baksanıza kimilerinde 1.000 olarak görünür sayfa numarası kiminde ise 500 helal olsun bize
sabah testimi yaptık tek çizgiyi gördüm, bakalım akşam eve gidince değişime uğramış olacakmı haber veririm sizlere... şimdi çıkıyorum yine yoğun bir gün beni bekliyor.
bi başkasının kıpırtısıyla kıpırdamak nasıl bişey???
Allahıma şükür verdiğinede vermediğinede..sündüzümün kıpırtısıyla kıpırdadım dün bugün..
ben en çok eşime nasıl söylerim yüzü nasıl olur merak ediyorum..inşallah sevinçle mutlu mesut olduğumuz ve hiç beklemediği bir anda içini ateş basacak gibi olacak şekilde bir duyguyla, bir hisle, bir hevesle söylerim..ben anladımki çok fazla eski türk filmi seyretmişim..kadın hamile olduğunu söyler adam sevincinden bağırır çağırır kadını kucaklar sarılır öper, kadın utanır..ne sahne ama..herkeste aynımı acaba?
allahım sen aklımı koru..:))
anaaaaaaaaaaaaaaaaamm sevsinler kıpırtını..anaaaaaaaaaaaaamm
kk ayarlarınızdan ötürü..kiminde bir sayfada 20 mesaj gösteriyo kiminde 40 gibi
Allahım bu ne güzel bir haber gözün aydın olsun canımm allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş. sabah sabah görünce moralim düzeldi yahuuuu nihayettt
saolun kızlar allahım sizede hepinize tüm istiyenlere göstersin yasatsın inşallah gece uyuyamadım dön dolaş elim karnımda bebişimle konuştum dedim beni bırakma olurmu annen seni şimdiden çok seviyoramin canım sen içini ferah tut kötü şeyler düşünme iyi olsun herşey... annem öyle diyor hep bana
Bu arada günaydın bayanlar hemen yazılanlara alıntı yaptımm.. Bugün hava soğuk ama yine de güneş var hava karanlık olmadığı sürece soğuk olması sorun olmuyor. Bugün haftanın son günü ama dinlenicem diyemiyoru kaynanam kayınpederim yemeğe gelecekler yarın çok bişi istemediler çorba,tavuk, pilav yapıcam sadece ama akşamdan işleri yapmam lazım kapılarımı silicem, toz alcam falan yarında pazara giderim evi siler süpürürüm falan işte ancak akşam onlar gidince rahat ederim yabancı değiller ama ben pimpirikliyim. Pazar günü de güne katıldım 10 kişi falann oraya gidicem büyük ihtimalle. Sabahtan yemeğimi yapar giderim kafamı dağıtırım.
Aylinn teste gidecekti haber yok daha çıkmamıştır 09.45 falan diyordu çünkü hadi güzel haberlerle gelsin o da inşallah merakla bekliyorum :18:
oo haftasonu program yoğun ben bol bol dinlenmeyi düşünüyorum ama günde fena olmazdı sohbet muhabbet bana ii gelior cenem düşük olduğundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?