Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aytıca tüm topic tüm kkdaki hamiş ve hamiş adaylarına tümaycım sana duamı ettim mevlam kabul etsin rabbim şu yüreğimdeki kıpırtıyı sizede yasattsın

anaaaaaaaaaaaaaaaaamm sevsinler kıpırtını..anaaaaaaaaaaaaamm

bedede 1000 görünüyo :)

kk ayarlarınızdan ötürü..kiminde bir sayfada 20 mesaj gösteriyo kiminde 40 gibi

bi başkasının kıpırtısıyla kıpırdamak nasıl bişey???

Allahıma şükür verdiğinede vermediğinede..sündüzümün kıpırtısıyla kıpırdadım dün bugün..

ben en çok eşime nasıl söylerim yüzü nasıl olur merak ediyorum..inşallah sevinçle mutlu mesut olduğumuz ve hiç beklemediği bir anda içini ateş basacak gibi olacak şekilde bir duyguyla, bir hisle, bir hevesle söylerim..ben anladımki çok fazla eski türk filmi seyretmişim..kadın hamile olduğunu söyler adam sevincinden bağırır çağırır kadını kucaklar sarılır öper, kadın utanır..ne sahne ama..herkeste aynımı acaba?

allahım sen aklımı koru..:))

ben hüngür hüngür ağlarım herhalde çünkü bazen hayal ettiğimde bile ağladığımı farkediyorum neyse ağlamam bitince gider bir bebek patiği veya ayakkabsı alırım hediye paketi yaptırırım ve eşime veririm o paketi açar belki ilk saniyelerde anlamaz sonra dank eder çok sevinir bana sım sıkı sarılır yok yok ben dayanamam ayaklarımın yerden kesikliğiylle hemen arar söylerim

kız o benim fikrimdi...fikrimi çaldın:))

günaydın şekerler hayırlı cumalar bugün sela ile cuma ezanı arasında CUMA DUASINI okumayı unutmayın......

CUMA DUASI

Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.
Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.
Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.
İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.
Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.
Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.
Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.
Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.
Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.
Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.
Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.
Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.
Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.
Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.
Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.
Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.
Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.
Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.
Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.
Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.
İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.
Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.
Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.
Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.
Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.
Allahım beni af eyle, her *derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.
Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.
Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.
Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.
Amin.
ardından CUMA SURESİNİDE OKURSANIZ İYİ OLUR

CUMA SURESİ OKU

TÜRKÇE OKUNUŞU

Yesebbihu lillahi ma fiyssemavati ve ma fiyl’ardıl elmelikilkuddusil-’aziyzilhakiymi
Huvelleziy be’ase fiyl’ummiyyiyne resulen minhum yetlu ‘aleyhim ayatihi ve yuzekkiyhim ve yu’allimuhumulkitabe velhıkmete ve inkanu min kablu lefiy dalalin mubiynin
Ve ahariyne minhum lemma yelhaku bihim ve huvel’aziyzulhakiymu
Zalike fadlullahi yu’tiyhi men yeşa’u vallahu zulfadlil’azıymi
Meselulleziyne hummiluttevrate summe lem yahmiluha kemeselilhımari yahmilu esfaren bi’se meselulkavmilleziyne kezzebu biayatillahi vallahu la yehdiylkavmezzalimiyne
Kul ya eyyuhelleziyne hadu in ze’amtum ennekum evliyau lillahi min duninnasi fetemennevulmevte in kuntum sadikıyne
Ve la yetemennevnehu ebeden bima kaddemet eydiyhim vallahu ‘aliymun bizzalimiyne
Kul innelmevtelleziy tefirrune minhu feinnehu mulakıykum summe tureddune ila ‘alimilğaybi veşşehadeti feyunebiiukum bima kuntum ta’melune
Ya eyyuhelleziyne amenu iza nudiye lissalati min yevmilcumu’ati fes’av ila zikrillahi ve zerulbey’a zalikum hayrun lekum in kuntum ta’lemune
Feiza kudıyetissalatu fenteşiru fiyl’ardı vebteğu min fadlillahi vezkurullahe kesiyren le’allekum tuflihune
Ve iza reev ticareten ev lehveninfaddu ileyha ve terekuke kaimen kul ma ‘ındallahi hayrun millehvi ve minetticareti vallahu hayrurrazikıyne

kızlar sonucum 40.83 çojk tazae hamişim ben
tatlımmm tebrik ederim İNŞALLAH katlanarak artar değerlerin...RABBİM kucağına almayıda nasib etsin...
YASEMİNNNNNNNN kan testi yaptır tatlımmm ihmal etme
AYLİNCİMM sende kan testi yaptır mutlaka..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,
Ben adet oldum dolayısıyla dualarımı bıraktım ama pazar gününe kadar okumuştum.. Sonrasında tekrar devam edeceğim..

Gebe olan arkadaşlarımız var, Aylin kuzum inşAllah hayırlısıyla testde görürsün bugun kapı gibi gebeolduğunu..
Sunbal arkadaşım hayırlısı olsun
Allah hayırlı kapılar açar inşAllah hepimize.. Hastaneden randevu da alamıyorum.. napayım..

amin inşallah bedriyecim, neden çok mu yoğun kaç hafta sonraya veriyorlar

valla ben neler hayal etmiştim hiçbiri olmadı testi aldım gitiim yanına bab oluyosun canım dedim yüksek sesle hadi ordan dedi dalga geçme al işte bak dedim bu çizgi açık renk dedi alışmış ovulasyon testinden kopkoyu çizgilere kanda garanti çıkar dedim hadi ozaman gidelim dedi evde ben ağladım tabikide deli gibi oluyo ağlıosun olmuyo ağlıosun ağlamak yok göbüşün oynuyo bebişe bişey olur sonra diyo bana neyse kanı verdik 1 saat kafede oturamadık ikimizde gergin hayal kurmak yok dioruz yok önce görücez derken haberi aldık kocam sarlıldı öptü alnımdan ben tabi yine ağlıyorum ve kanımı okşayıp hoşgeldin dedi benim hayaller suya düştü aman olsun varsın bebğim benimle olsun sağlıklı olsunda gerisi boş rabbim sizlerede nasip etsin

ayy canım çok duyguulandım bee okurken Rabbim biliyor işte hayırlı zamanını sen o an üzülürken zaten zamanı belli canım ve o an gelmeden olmuyor ne kadar çaba sarfetsende ama zamanı geldiyse de hiç birşry yapmaya grek kalmazdan oluveriyor Rabbim sağlıkla kucağında görmeyi de nasip etsin İnşallahh.. Beklemek sabretmek zor ama Rabbime inanıp tevekkül edip hayırlısını isteyince bir zamanı olduğunu her şerde bir hayır olduğunu idrak edince daha dayanılır oluyor herşey.

Canım inşallah eve gittiğinde yine çizgi görürsün dediğim gibi zaman geçmesine takılma bende çk bıraktım gittim ama hiç çizgi göremedim. Kaç gün gecikti ki reglin canım senin.

Yaa ben aşılama olacağım için kan testine beraber gideriz yine o haber alırken yanımda olacağı için güzel bir sürpriz yapamam sanırım ama haftasonuna falan denk gelirse ki bu sefer 14-15. güne kadar beklemeyi düşünüyorm yoksa zaten 12-13. günlerde regl geliyor. Eşime arkadaşa gidiyorum deyip arkadaşla gidebiliriz test yaptırmaya bak o olabilir. Ama benim aşlamadan hiç umudum yok tüple olacak benim bebem ona da daha aylar var.

anaaaaaaaaaaaaaaaaamm sevsinler kıpırtını..anaaaaaaaaaaaaamm

kk ayarlarınızdan ötürü..kiminde bir sayfada 20 mesaj gösteriyo kiminde 40 gibi

Allahım bu ne güzel bir haber gözün aydın olsun canımm allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş. sabah sabah görünce moralim düzeldi yahuuuu nihayettt

amin canım sen içini ferah tut kötü şeyler düşünme iyi olsun herşey... annem öyle diyor hep bana
saolun kızlar allahım sizede hepinize tüm istiyenlere göstersin yasatsın inşallah gece uyuyamadım dön dolaş elim karnımda bebişimle konuştum dedim beni bırakma olurmu annen seni şimdiden çok seviyor

Bu arada günaydın bayanlar hemen yazılanlara alıntı yaptımm.. Bugün hava soğuk ama yine de güneş var hava karanlık olmadığı sürece soğuk olması sorun olmuyor. Bugün haftanın son günü ama dinlenicem diyemiyoru kaynanam kayınpederim yemeğe gelecekler yarın çok bişi istemediler çorba,tavuk, pilav yapıcam sadece ama akşamdan işleri yapmam lazım kapılarımı silicem, toz alcam falan yarında pazara giderim evi siler süpürürüm falan işte ancak akşam onlar gidince rahat ederim yabancı değiller ama ben pimpirikliyim. Pazar günü de güne katıldım 10 kişi falann oraya gidicem büyük ihtimalle. Sabahtan yemeğimi yapar giderim kafamı dağıtırım.

Aylinn teste gidecekti haber yok daha çıkmamıştır 09.45 falan diyordu çünkü hadi güzel haberlerle gelsin o da inşallah merakla bekliyorum :18:

Son düzenleme:

oo haftasonu program yoğun ben bol bol dinlenmeyi düşünüyorum ama günde fena olmazdı sohbet muhabbet bana ii gelior cenem düşük olduğundan

Şu mübarek günde ne hayırlı haberler verdiniz bizlere :) Çok sevindim gerçekten Sündüz kardeşimin resmi hamile oluşuna da, Aylin kardeşimin resmi olmayan hamile oluşuna da :))
Allah hayırlı evlat nasip inşallah, Sağlıkla kucaklarımızı doldurmalarını görelim inşallah..
Bu güzel kıpırtılar aşk gibi, Allah isteyen herkese çok bekletmeden, özlemini yaşatmadan ara kat'a konduruversin inşallahh

oo haftasonu program yoğun ben bol bol dinlenmeyi düşünüyorum ama günde fena olmazdı sohbet muhabbet bana ii gelior cenem düşük olduğundan

Sorma bende de çene düşük belli olmuyor mu zatenn

Bu hafta dinlenemicem pek aman napıyım insan içine de karışmak lazım biraz evde de olsam geçiyor zaman tv izle başka bişi yok haftaya da annem gelecek aşılamayı bilmiyor ya gelsin gitsin ocaktan önce dedim rahatça aşılamamı yaptırayım çağırdım gelir inşalah bir hafta kalır. O haftasonu da onu gezdiririz zaten falan işte yeni yılda geliyor ne güzel yeni yıla bebişin karnında gireceksin seneye de kucağında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…