Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım yazdın da görmedim mi bilmiyorum ama eve gidince teste bakacaktın noldu baktınmı?ay güzel haberlerle başlamışken senin haberinle devam edelim.hızımız kesilmesin

iyi akşamlar kızlar.gitgide kalabalıklaşıyoruz.nasılsınız?keyifler nasıl.gerçi güzel haberler herkesin keyfini yerine getirmiştir.ya ne garip dimi?gerçek hayatta tanıdığımız insanların bebek haberlerini duyunca ağlıyoruz,bizim niye olmuyor diye üzülüyoruz.burdakiler hamile kalınca halaylar çekip inşallah bigün bizimde olacak diye seviniyoruz

Canım inşallah eve gittiğinde yine çizgi görürsün dediğim gibi zaman geçmesine takılma bende çk bıraktım gittim ama hiç çizgi göremedim. Kaç gün gecikti ki reglin canım senin.
kuşum benimki 21 gün gecikti kafayı resmen yedi yani, hayıt suyuna çok inanıyordum ama o da bana fayda etmedi hemen, acaba soğan suyunamı başlasam diyorum ama o da ya adete 10 gün kala, yada adetin 7. günü başlanıyor. öyle saldım çayıra mevlam kayıra:)
Aslıcım inşallah güzel haberler veririm bende ama şuan için birşey yok, sanada çok geçmiş olsun tatlım benim Allah şifa versin çok dikkat et kendne, hatasonu dinlen bol bol.
Yaşasıınnn Yuppiiiii benimde smile larım vaaaarrrrr:119: Çok mutlu oldummmmm
Çiğdem cim canım benim nasılsın bugün tüm topik için dualarımı tek tek ettim, seninkinide ederken eşinle arandaki buzlar çözülsün inşallah herşey yoluna girsin birdahada hiç sorun olmasın diye dua ettim. son durum nasıl canım?
ayyy çok özledim ben müştağı yaaa eskiden sık sık gelirdi aramıza, bayadır boşladı bizi bak söyle ona kulaklarını çekicem onun :)
Aylinimmmmm yaşşasınnnnn yaa maşallah sana kuşum ayy çok sevindim valla son aylarda artık hepimize fanalıklar gelmişti, birden bire 2 tane ard arda hamiş haberi hepimize çooooook iyi geldi hemen seni hamişler listesine alıyorum tatlım yaşşasınnnnnnn

slm kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok grşmeyeli

oley oley sündüz aylin hamile yaşasın topiğimize hareket geldi darısı yaseminin sonrada bizlerin başına maşalllah maşallah....
canım benim yaa inşallah kuzucum inşallah ama bende henüz tık yok, belkide sen hepimizden önce süpriz yaparsın inşallaaaaaaaaaaaaaahhh
Yasemin canım eve gidince teste bakıcaksın ya haber ver bize heycan yaptım :)))
kuşum baktım teste hiçbişey yok, silik çzgi bile çıkmamış bugün attım çöpe gitti bütün umutlarımı....
burcu canım yeni bat tarihin nedir düzelteyim hemen?
mervecim canım ayy maşallah sana yaa hemen bat tarihini güncelliyorum canım.
ben gittigidiyordan almıştım, bir ay yaptım neredeyse hergün çift çizgi gördüm, yani bişey anlamadım ben bu işten bidahada yapmadım evde kolisiyle duruyor, ben beceremedim heralde ne bileyim. benimkide laboquick ti.

ayyy canımmmm sen hala buralardamısın ayy inanmıyorum, maşşallah ne sıkı göbüşün varmış senin bitürlü açılmadı kızzz. ayyy çok heyecanlı yaa. bende 10 aylık doğmuşum , demekki bana çekti senin küçük kuzun :)) dualarımıza tam gaz devam edelim ozaman

İyi aksamlar iyiyim evet git gide kalabaliklasiyoruz hamile haberleri arttikca cok mutlu oluyorum.

Canim ben eczane siteleri varya ordan almiştim ama öylesi pahali oluyor, gittigiyorda 50 tanesi 20 tl falan, hepsi ayni sanirim, bende 24 günde regl oluyorum yumurtlama hemen regl bittikten sonra basliyor canim haberin olsun :)
cnm telefonuma bır program yukledım ordada oyle yazıyor :))
kızlar sağolunn .. ve karar verdım gıttı gıdıyor benm ıcın daha uygun gıbı bakınıyım sıteye en ekonomık paketını alayım :))) cnm bu arada sen naptın adetın bıttımı? birde aşılamanı nerde yaptırıyosun devlettemi? aşılama nasıl oluyor? bende bır kac ay denıycem olmadı asılama dusunuyorum da.

Yasemin kuzum doktora git ne olur bak ihmal etme bi cozum bulmak lazim bu ise boyle olmaz kendini biraktin hayat bigun oda bugun hic bisey ertelemeye gelmez.:2:Canim ben kocisimi daha ikna edemedim bu adetten sonra korunmayi birakalim dedim kaciyo benimki zor tatlim ya.

Iyiyim zeynepcim cok sagol, evet burasi cok segi dolu bir topik,bunun en büyük etkisi dua aktivitemiz, cok şükür yasemin vesile oldu bizi bir araya getirdi sagolsun

Canim ovu tarihlerimiz ayni, ben ovu testi aldim cok canim sıkıldı, cok stres yaptim sonrada almadim,gecen ay bende aşılamayi kafaya koymuştum şimdi biraz daha beklemek istiyorum, insallah seninde ihtiyacin kalmaz aşilamaya canim

Yaseeeeeemin hoşgeldin canim benim bat tarihimi sormuşsun, hic yorulma tatlim, burdan hemen canli yayın yapiyorum zaten :)) canim sana yarayan sogan kürü, bak kendin söyledin gecmişte yapmişsin ışe yaramis diye tekrar sogam kürüne dönüs yap canim, hem öyle 15 gün 7 gün falan bekleme hemen yarin başlaki kırmızilar gelsin gelmezse hemen bir doktora ugra kuşum

canım benim haklısın gitmem lazım ama dr çok kalabalık oluyor sırf o yüzden gitmek istemiyorum yaa, ne olacak benim şu kalabalık sıkıntım bilmiyorum, 3-4 kişi birden odaya alınıyor koyun sürüsü gibi sinir oluyorum. araştırdım buralardaki özel hastaneleri, orda da durum farklı değilmiş pek , yaniorda çok kişi içeriye alınmıyor ama bu seferde kapıda çok bekliyormuşsun. yani kafama yatan bir dr bulamadığım için böyle evde kendi kendime hayıt suyu, soğan suyu, incir kürü vs yapıp duruyorum. Allah kerim ya canım o OL deyince olacak nasılsa bu sıralar saldım gitti
Allahım hayırlısıyla inşallah senin de eşine bir ilham bir coşku verirde o da artık korkmaktan vazgeçer, sizde biran evvel çaışmalara başlarsınız. ama işin büyük kısmı sende bitiyor, sen sürekli kendn hakkında düşüncelerini söyle, artık çok bilinçliyim, çok bilgiliyim, birdaha herşeye hazırlıklıyım vs vs gibi güçlü oladuğuna inandırman lazım eşini tümaycım.

Burcu kuşum bat tarihini yazmamışsın ama :)))
kız hakkaten öyle kafama göre başlasam olurmu ki acaba? dediğin gibi hemen başliyim hatta şimdi başliyim???

arkadaşlarrr benideee bat aa eklermisinizz
bendee bebek istiyenlerdenimm düşükten sonra tekrar başladık allah yardımcımız olsunn .... ee batımı da diyim 11 ocak 2013 :)

Son düzenleme:
bendee bebek istiyenlerdenimm düşükten sonra tekrar başladık allah yardımcımız olsunn ....

canımmmmmm hoşgeldin, sefalar getirdin tabiki eklerim. öncelikle aramıza geldiğin için hepimiz birer birer sevineceğiz şimdiden söyliyim, arkadaşlar online oldukça yazarlar zaten sana hoşgeldin, hoşgeldin, hoşgeldin... diye seni arkadaş listemize şimdi ekleyeceğim ama öncelikle bazı bilgiler almam lazım senden canım.
ismin, hangi şehirde yaşadığın, yaşın, bat tarihin, evlilik yılın, sorunun, kaç zamandır bebek istediğini yazarsan hemencicik eklerim seni.
bu arada demin seni gördüm nickin çok hoşuma gitti ilgimi çekmiştin, çok güzel bir nick seçmişsin tatlım tebrik ederim

bendee bebek istiyenlerdenimm düşükten sonra tekrar başladık allah yardımcımız olsunn .... ee batımı da diyim 11 ocak 2013 :)

hoşgeldin canım.sen ne zaman başladın istemeye?düşük ne zaman oldu?ilk bebekmiydi?sebep neymiş?biliyorum çok sordum ama seni tanımak adına.günlük hayattakiler gibi arkandan dedikodunu yapmak için değil :) buarada ben zeynep

Canim esimi inceden inceden isliyorum.Canim bikerecik dayan o kalabaligi bende hic sevmiyorum ama doktor kontrol eder ilac verir bisey yapar.Gerci benim bi arkadasim var 3ayda bir adet oluyor ama 2 cocugu var rabbim ol diyince oluyoyor ama biz tedbirimizi alalim canim arkadasim.

canım ya var kapıda acık bekleyiver git bi doktora.için rahatlar.(gerçi sen rahatsın ama bizim içimiz rahatlar ) sonra soğanını hayıtını içersin gene.biliyosun bitkisel kürler yanlış kullanıldığında yanlış etkide yapabiliyo

hoşbuldumm:) dediklerini burdan mı yazacamm cnm benim sitede henüz arkadaşım yok ekleniyo mukii

3 yılım bitti 4 yıla girdik ewlilğimde 10 ay korunmadım hamile kaldım 5 haftalıktı bebek gelişemiyodu düştü.. sonra 5 ay korunduk cnm 3 aydır tekrar deniyoruz.. eşimde düşükten önce sperm hareketsizliği wardı ama az miktarda doktora sebze meywe bol yesin demişti şimdi bilmiyoruz :) 3 ay önce doktora gittim baktı bi sıkıntı yok başlayanilirsiniz dedi 6 ay olmazsa gel yine dedi bende hep beklemelerdeyim :)) bende gamze memnun oldum cnm

ayyy canım benim yaa hadi inşallah işlemelerin en kısa zamanda etkili olmaya başlar eşinin üzerinde.
kuzummm ne güzel bir haber bu böyle 3 ayda bir olupta hiç tedavi görmeden mi hamile kaldı arkadaşın ayyy süper bir haber bu, anlatana aynı ben işte, bende öyle olmak istiyorum :)
zeynepcim canım benim alemsn valla doğru diyorsun ben bi dr a gitsem tüm topik rahatlayacak. dur şimdi ben yarından itibaren soğan suyuna başlıyorum Allahın izniyle ozaman herey yoluna girecek inşallah canım. soğan kürü benim ilacım.
hoşbuldumm:) dediklerini burdan mı yazacamm cnm benim sitede henüz arkadaşım yok ekleniyo mukii

kuşum özelden yazmana gerek yok , zaten yazdığın bilgileri ben bu topiğin ilk sayfasındaki arkadaş listemmize yazacağım, topiğimizdeki tüm kızlar seni ordan okuyup tanısınlar ve biran evvel kaynaşalım diye yani, ama henüz bilgilerimi vermek istemiyorum dersen bizi takip et birkaç gün, zaten ssonrasında güvenirsin, seversin bizi, ozaman için rahat eder sen nasıl rahat edeceksen öyle olsun yani canım benim.
arkadaş eklemek için de istediin kişinin nickine tıkla, ordan ingilizce bi yazılar ıkıyor, yanında + olan bişey çıkacak, oraya tıklayınca eklemiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…