Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yasemin evet kusum hic tedavi gormeden kiz hamileyken bile gitmedi doktora bi kizi bi oglu var insllah sende hamilesindir o cis testleri yanlistir

Busra canim naptin sen daha dogurmadinmi?canim tanismadik ama ben seni takip ediyorum

Canim her işte bir hayir vardir, belki sezeryan olmasi ikiniz içinde daha sağlıkli olacaktir kim bilir, sağlikla gelsin kuzucuk sağsağlim gelsin insallah, bol bol tespih cek canim Allah yardimcin olsun

Canlarim simdi bi cıkıyorum, birazdan tekara gelirim uyumazsam hepinizi cok seviyorum

eşim çok heyecanlandı en azından artık ne zaman doğacağını biliyor. Pazartesi ise gitmeyecek. Ilk önce sabah kontrole gideceğiz. Sonrasında duruma göre sezeryan saati belirleyeceğiz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Hepinize teşekkür ediyorum dualarınızda eksik etmeyip beni merak ettiğiniz için. Inşallah küçük emir mertimiz sağlıkla hayırlısıyla gelir.. Hepinizden Allah razı olsun.. :)

Yasemin evet kusum hic tedavi gormeden kiz hamileyken bile gitmedi doktora bi kizi bi oglu var insllah sende hamilesindir o cis testleri yanlistir
ayyy süper yaaa işte bende öyle olucam bakın göreceksiniz Allahın izniyle
o çiş ve ovulasyon testleri zaten benimle pek barışık değil, ovulasyon hergün çift çizgi çıkyıor, çiş testi ise ya tek çizgi yada 12 saat sonra silik çizgi şeklinde :)))

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/547966-melegimiz-olacak-buraya-yaziyoruz.html
canım ilk sayfada görebilirsin sen listemize ekledim hayırlı uğurlu olsun gamzecim hoşgeldin aramıza, inşallah sen bize, bizde sana uğurlu geliriz tatlım.
yaşını yazmamışsın birtek bende 26 olarak yazdım içimden öyle geçti doğru olmuşmu

oyyy ben onun ismini yerim yaaa, benim oğlum da olursa adı emir olacak, adaşımız geliyor demekki pazartesi hadi bismillah, hiç olmazsa bizde hepbirlikte sana dua ederiz tatlım.
Pazartesi topikten isteyen herkes senin için 11 tane ayatel kürsi, yada 11 tane tefriciye çekip göndersinler sana bence. bir ayaklanma başlatıyorum :)

bende çok sabırsızım yaa D sennin cwpı beklerken yazdım :)) inşşşşşşş :))24 yaşındayım cnm 88 li..tşk ederim nickmide beğendiğin için ayrıca tşkler cnm:) isim neydi senin?

iYİ geceler herkese.. Bakıyorum da bugün güzel haberler var topikte hız kesmeden devam eder inşaAllah bu güzel haberler...

Gamze inşallah sende kısa sürede verirsin güzel haberini senin için duamı ettim.. Allah gönlüne göre versin yüzünü güldürsün inşaAllah..

bebeğim ekledim seni canım benim.
ismim yasemin bu arada çok memnun oldum, sen bizim topiğin ikinci gamzesi oldun. bir tane daha var senin isminden. adaşın yani

tmm baktım gördüm rahatladım bende artık yanına hamişş yazsın istiyenlerdenim hakkımızda hayırlısı olsun ... dua edeceğimiz zaman banada bilgi werirseniz sewnirim bende katılılırımm ... adaşımında hepimizinde sağlıkla bebeklerimizi kucağımaza almamız dileğiyle :)

graphic canım ne desem bilemiyorum. Okuyamasaniz da Allah razı olsun hakkınızı ödeyemem. Şimdiden hakkınızı helal edin.

cnm benım ya daha dun hamıleyyyııııım dedın bugun dogurcam dıyosun allahım bır nefeste kucagına almayı nasıp etsın ısmıde cok guzel hadı bakalım pazratesıye kadar gelışme olurda normal dogum yaparsın cnm olmasada pazartesı gunu dualarım senınle tatlım

allah razı olsun tşklerr ..ii geceler...

gamzecim hosgeldın aramıza aynı seylerı yasamıs bırı olarakgtan anlıyorum senı hayırlısı bakalım bacım be elbet hepımızın bırgun bebısı olucak dememkı hayırlı zamanını beklıyor

inşallah canım sağolasin. Evet zaman nasıl geçti anlamadım gerçekten. Çok zorluk yaşadım başlarda ama şimdi sona geldik. Bakalım normal olmuyorsa da zorlamanin bi anlamı yok. Hayırlısı neyse o olsun diyorum artık. Sağol canım dualarin için.

tşkler hoşbuldum..:) aynen ölee cnm en önemli sıkıntım sabırsızım biraz bunu aşsam her şey çok güzel olacakk :))) her işte bi hayır wardır buna çok inanıorum... dediğin gibi her şeyin zamanı war allah tez zamanda nasip etsin inş..:)

graphic canım ne desem bilemiyorum. Okuyamasaniz da Allah razı olsun hakkınızı ödeyemem. Şimdiden hakkınızı helal edin.
canım benim ne demek birçoğumuz canı gönülden okuyacaktır zaten sen hiç merak etme. helal olsun canım benim, salı günü bebeğin kucağında olarak girersin inşallah topiğe yaaa
kübracım evet çok şükür üst üste 2 tane hamile haberi aldık çok sevindik, dualar artık kabul olmaya başladı sanırım inşallah devamı durmadan ard arda gelir tatlım, belkide sıra sendedir senden güzel bir damat adayı haberi alırız süpriz olarak kuşum

amin canım iinşallah senin yanında da yazacak tabiki Allahın izniyle. bu dünyada imkansız diye birşey yok, biz dua edeceğiz rabbimde bize kıyamayacak ve verecek inşallah öyle umuyoruz hepimiz ve bir bir mucizeleri görüyoruz işte böyle. bir önceki dua listemiz başlayalı çok oldu canım, o biter bimez senide eklerim yeni listemie sen hiç merak etme.

kızlar ben yavaş yavaş kaçıyorum, eşim şehir dışındaydı biliyorsunuz, şuan uçakta bana tepeden bakıyordur o eve gelmeden azıcık saçıma başıma bakatım bir iki parfüm fıslatayım üzerime, elimi yüzümü kremliyim hazı olayım

tşkler yasemincim görüşmek üzeere tekrar ii geceler :)))

evet canım herkes aynı bende hayaller kuruyordum emzik alıp eline vermek falan ama iki hamileliğimdede süpriz diye bişey olmadı,bizim hamilelikler dört gözle beklendiği için süprizlik bişeyi kalmıyor artık kocalarımız bizden sabırsız bat'ı takip ediyorlar nasııl süpriz yapacaksın

ayyy ne kadar güzel imrendim vallahi, bende istiyoruuuuum, kocamda beni alnımdan öpsün göbeğimi sevsin

aylinciğim canım benim gözün aydın,çok sevindim ben sana demiştim senden ümitliyim diye bak işte hamilesiiiin maşallah çoğalıyorsunuz darısı tüm topiğin başına olsun inşallah,rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…