- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.121
Yasemin evet kusum hic tedavi gormeden kiz hamileyken bile gitmedi doktora bi kizi bi oglu var insllah sende hamilesindir o cis testleri yanlistirayyy canım benim yaa hadi inşallah işlemelerin en kısa zamanda etkili olmaya başlar eşinin üzerinde.
kuzummm ne güzel bir haber bu böyle 3 ayda bir olupta hiç tedavi görmeden mi hamile kaldı arkadaşın ayyy süper bir haber bu, anlatana aynı ben işte, bende öyle olmak istiyorum :)
zeynepcim canım benim alemsn valla doğru diyorsun ben bi dr a gitsem tüm topik rahatlayacak. dur şimdi ben yarından itibaren soğan suyuna başlıyorum Allahın izniyle ozaman herey yoluna girecek inşallah canım. soğan kürü benim ilacım.
kuşum özelden yazmana gerek yok , zaten yazdığın bilgileri ben bu topiğin ilk sayfasındaki arkadaş listemmize yazacağım, topiğimizdeki tüm kızlar seni ordan okuyup tanısınlar ve biran evvel kaynaşalım diye yani, ama henüz bilgilerimi vermek istemiyorum dersen bizi takip et birkaç gün, zaten ssonrasında güvenirsin, seversin bizi, ozaman için rahat edersen nasıl rahat edeceksen öyle olsun yani canım benim.
arkadaş eklemek için de istediin kişinin nickine tıkla, ordan ingilizce bi yazılar ıkıyor, yanında + olan bişey çıkacak, oraya tıklayınca eklemiş olursun.
Busra canim naptin sen daha dogurmadinmi?canim tanismadik ama ben seni takip ediyorum
inşallah canım geçen sefer rahattı ama tutmadı bakalım bu ay dinlenmedeyim bir daha ki ay ne olacak. Ben tüpe baya odakladım kendimi onu yaptırmadan olmayacak gibi geliyor yani sırf içimde kalmasın acaba 2. aşılama tutar mıydı demiyim diye yaptırıyorum ben.
Canım valla eve geldim ama yorgunluk çöktü üzerime yoğundum da zaten bu hafta hep yoğun geçti. Eşim de aradı annesini pazar günü gelin dedi ancak pazara markete gidicez dedi onlarda tamam sorun değil demişler zaten kaynanam düşünmüş daha dün dediler bize bu kız haftasonu alışverişini ne zaman yapacak işini ne zaman yapacakta yemekleri yapcak demiş biz de deyince iyi oldu dedi. Bu akşam dinleniyorum sabahta uyurum bari sonra pazarıma marketime giderim akşama kadar iyice yaparım temizliğimi daha iyi olur hem.
Canım hayırlısı olsun sezeryan olacağı varsa öyle olsun canım yeter ki sağlıkla geldin bebeğin. Korkma o kadar sezeryanda hazırla biraz kendini en olacağı belli olmaz inşallah gönlündeki olur tabii sana bol bol dua edicem arkadaşım hayırlısıyla sağlıkla gelsin oğluşun inşallahhh..
Canim her işte bir hayir vardir, belki sezeryan olmasi ikiniz içinde daha sağlıkli olacaktir kim bilir, sağlikla gelsin kuzucuk sağsağlim gelsin insallah, bol bol tespih cek canim Allah yardimcin olsun
Canlarim simdi bi cıkıyorum, birazdan tekara gelirim uyumazsam hepinizi cok seviyorum
ayyy süper yaaa işte bende öyle olucam bakın göreceksiniz Allahın izniyleYasemin evet kusum hic tedavi gormeden kiz hamileyken bile gitmedi doktora bi kizi bi oglu var insllah sende hamilesindir o cis testleri yanlistir
güwenmediğimden değil cnm ne yapmam gerektiğini bilmedimden...
adım gamze 2009 haziranda ewlendim çocuk istemeye başladık 1 ay sonra saframda sıkıntı çıktı ameliyat olmam gerekti 6 ay ameliyattan dolayı korunmam gerekti ... 6 aydan sonra 10 ay üstüne hamile kaldım 5 haftalık düşük yaptım bebek gelişemiyodu 3 gün değerim 830-840 arası değişiklik gösteriyodu düştü.düşükten sonra 5 ay korundum şimdi tekrar başladık 3 aya girdik iştee bekliyoruz. trabzonluyum .. batım 11 ocak cnm :) yeterlimi eksik war mı :)
eşim çok heyecanlandı en azından artık ne zaman doğacağını biliyor. Pazartesi ise gitmeyecek. Ilk önce sabah kontrole gideceğiz. Sonrasında duruma göre sezeryan saati belirleyeceğiz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Hepinize teşekkür ediyorum dualarınızda eksik etmeyip beni merak ettiğiniz için. Inşallah küçük emir mertimiz sağlıkla hayırlısıyla gelir.. Hepinizden Allah razı olsun.. :)
ayyy süper yaaa işte bende öyle olucam bakın göreceksiniz Allahın izniyle
o çiş ve ovulasyon testleri zaten benimle pek barışık değil, ovulasyon hergün çift çizgi çıkyıor, çiş testi ise ya tek çizgi yada 12 saat sonra silik çizgi şeklinde :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/547966-melegimiz-olacak-buraya-yaziyoruz.html
canım ilk sayfada görebilirsin sen listemize ekledim hayırlı uğurlu olsun gamzecim hoşgeldin aramıza, inşallah sen bize, bizde sana uğurlu geliriz tatlım.
yaşını yazmamışsın birtek bende 26 olarak yazdım içimden öyle geçti doğru olmuşmu
graphic eklicek misin bata beni şimdii :)) bilgileri yazdım yeterli mi cwp yazmadın da :))
bebeğim ekledim seni canım benim.
ismim yasemin bu arada çok memnun oldum, sen bizim topiğin ikinci gamzesi oldun. bir tane daha var senin isminden. adaşın yani
graphic canım ne desem bilemiyorum. Okuyamasaniz da Allah razı olsun hakkınızı ödeyemem. Şimdiden hakkınızı helal edin.
iYİ geceler herkese.. Bakıyorum da bugün güzel haberler var topikte hız kesmeden devam eder inşaAllah bu güzel haberler...
Gamze inşallah sende kısa sürede verirsin güzel haberini senin için duamı ettim.. Allah gönlüne göre versin yüzünü güldürsün inşaAllah..
güwenmediğimden değil cnm ne yapmam gerektiğini bilmedimden...
adım gamze 2009 haziranda ewlendim çocuk istemeye başladık 1 ay sonra saframda sıkıntı çıktı ameliyat olmam gerekti 6 ay ameliyattan dolayı korunmam gerekti ... 6 aydan sonra 10 ay üstüne hamile kaldım 5 haftalık düşük yaptım bebek gelişemiyodu 3 gün değerim 830-840 arası değişiklik gösteriyodu düştü.düşükten sonra 5 ay korundum şimdi tekrar başladık 3 aya girdik iştee bekliyoruz. trabzonluyum .. batım 11 ocak cnm :) yeterlimi eksik war mı :)
cnm benım ya daha dun hamıleyyyııııım dedın bugun dogurcam dıyosun allahım bır nefeste kucagına almayı nasıp etsın ısmıde cok guzel hadı bakalım pazratesıye kadar gelışme olurda normal dogum yaparsın cnm olmasada pazartesı gunu dualarım senınle tatlım
gamzecim hosgeldın aramıza aynı seylerı yasamıs bırı olarakgtan anlıyorum senı hayırlısı bakalım bacım be elbet hepımızın bırgun bebısı olucak dememkı hayırlı zamanını beklıyor
canım benim ne demek birçoğumuz canı gönülden okuyacaktır zaten sen hiç merak etme. helal olsun canım benim, salı günü bebeğin kucağında olarak girersin inşallah topiğe yaaagraphic canım ne desem bilemiyorum. Okuyamasaniz da Allah razı olsun hakkınızı ödeyemem. Şimdiden hakkınızı helal edin.
kübracım evet çok şükür üst üste 2 tane hamile haberi aldık çok sevindik, dualar artık kabul olmaya başladı sanırım inşallah devamı durmadan ard arda gelir tatlım, belkide sıra sendedir senden güzel bir damat adayı haberi alırız süpriz olarak kuşumiYİ geceler herkese.. Bakıyorum da bugün güzel haberler var topikte hız kesmeden devam eder inşaAllah bu güzel haberler...
Gamze inşallah sende kısa sürede verirsin güzel haberini senin için duamı ettim.. Allah gönlüne göre versin yüzünü güldürsün inşaAllah..
tmm baktım gördüm rahatladım bende artık yanına hamişş yazsın istiyenlerdenim hakkımızda hayırlısı olsun ... dua edeceğimiz zaman banada bilgi werirseniz sewnirim bende katılılırımm ... adaşımında hepimizinde sağlıkla bebeklerimizi kucağımaza almamız dileğiyle :)
canım benim ne demek birçoğumuz canı gönülden okuyacaktır zaten sen hiç merak etme. helal olsun canım benim, salı günü bebeğin kucağında olarak girersin inşallah topiğe yaaa
kübracım evet çok şükür üst üste 2 tane hamile haberi aldık çok sevindik, dualar artık kabul olmaya başladı sanırım inşallah devamı durmadan ard arda gelir tatlım, belkide sıra sendedir senden güzel bir damat adayı haberi alırız süpriz olarak kuşum
amin canım iinşallah senin yanında da yazacak tabiki Allahın izniyle. bu dünyada imkansız diye birşey yok, biz dua edeceğiz rabbimde bize kıyamayacak ve verecek inşallah öyle umuyoruz hepimiz ve bir bir mucizeleri görüyoruz işte böyle. bir önceki dua listemiz başlayalı çok oldu canım, o biter bimez senide eklerim yeni listemie sen hiç merak etme.
kızlar ben yavaş yavaş kaçıyorum, eşim şehir dışındaydı biliyorsunuz, şuan uçakta bana tepeden bakıyorduro eve gelmeden azıcık saçıma başıma bakatım bir iki parfüm fıslatayım üzerime, elimi yüzümü kremliyim hazı olayım
bi başkasının kıpırtısıyla kıpırdamak nasıl bişey???
Allahıma şükür verdiğinede vermediğinede..sündüzümün kıpırtısıyla kıpırdadım dün bugün..
ben en çok eşime nasıl söylerim yüzü nasıl olur merak ediyorum..inşallah sevinçle mutlu mesut olduğumuz ve hiç beklemediği bir anda içini ateş basacak gibi olacak şekilde bir duyguyla, bir hisle, bir hevesle söylerim..ben anladımki çok fazla eski türk filmi seyretmişim..kadın hamile olduğunu söyler adam sevincinden bağırır çağırır kadını kucaklar sarılır öper, kadın utanır..ne sahne ama..herkeste aynımı acaba?
allahım sen aklımı koru..:))
valla ben neler hayal etmiştim hiçbiri olmadı testi aldım gitiim yanına bab oluyosun canım dedim yüksek sesle hadi ordan dedi dalga geçme al işte bak dedim bu çizgi açık renk dedi alışmış ovulasyon testinden kopkoyu çizgilere kanda garanti çıkar dedim hadi ozaman gidelim dedi evde ben ağladım tabikide deli gibi oluyo ağlıosun olmuyo ağlıosun ağlamak yok göbüşün oynuyo bebişe bişey olur sonra diyo bana neyse kanı verdik 1 saat kafede oturamadık ikimizde gergin hayal kurmak yok dioruz yok önce görücez derken haberi aldık kocam sarlıldı öptü alnımdan ben tabi yine ağlıyorum ve kanımı okşayıp hoşgeldin dedi benim hayaller suya düştü aman olsun varsın bebğim benimle olsun sağlıklı olsunda gerisi boş rabbim sizlerede nasip etsin
kızlarrrrr canlarrrr hamileyimmmmdoktor keseyi de gördü kanda da bhcg>1000 yazıyordu ne net rakam yazmıyordu sanırım 5. haftadaymışım doktor sorun yok şimdilik 10 gün sonra gel gelişimi takip edelim dedi... çook mutluyum canlar hepiniz destek oldunuz saolun allah razı olsun hepinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?