- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.141
Canim bat 6 ocak, tatlim bende hast. Gitmekten nefret ederim sen dualarla küre basla 3 ay falan duzenli yap bari, benimde bir arkadaşim 60 günde bir adet olur hiç doktora gitmedi evlendikten hemen sonra cocugu olduBurcu kuşum bat tarihini yazmamışsın ama :)))
kız hakkaten öyle kafama göre başlasam olurmu ki acaba? dediğin gibi hemen başliyim hatta şimdi başliyim???
Hosgeldin gamzecim :)3 yılım bitti 4 yıla girdik ewlilğimde 10 ay korunmadım hamile kaldım 5 haftalıktı bebek gelişemiyodu düştü.. sonra 5 ay korunduk cnm 3 aydır tekrar deniyoruz.. eşimde düşükten önce sperm hareketsizliği wardı ama az miktarda doktora sebze meywe bol yesin demişti şimdi bilmiyoruz :) 3 ay önce doktora gittim baktı bi sıkıntı yok başlayanilirsiniz dedi 6 ay olmazsa gel yine dedi bende hep beklemelerdeyim :)) bende gamze memnun oldum cnm
Canim dualarim seninle Allahin izniyle, gün belli sende su iki gün rahatlat kafani biraz, film izle dua et, esinle vakit gecir, stres yapma, insallah emir'in saglikla gelir annesieşim çok heyecanlandı en azından artık ne zaman doğacağını biliyor. Pazartesi ise gitmeyecek. Ilk önce sabah kontrole gideceğiz. Sonrasında duruma göre sezeryan saati belirleyeceğiz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Hepinize teşekkür ediyorum dualarınızda eksik etmeyip beni merak ettiğiniz için. Inşallah küçük emir mertimiz sağlıkla hayırlısıyla gelir.. Hepinizden Allah razı olsun.. :)
Ayaklanmaya katiliyorum hatta cumertesi_pazar_pazartesi okuyacagim insallah belli olmaz önceden gelir kuzucuk :)oyyy ben onun ismini yerim yaaa, benim oğlum da olursa adı emir olacak, adaşımız geliyor demekki pazartesi hadi bismillah, hiç olmazsa bizde hepbirlikte sana dua ederiz tatlım.
Pazartesi topikten isteyen herkes senin için 11 tane ayatel kürsi, yada 11 tane tefriciye çekip göndersinler sana bence. bir ayaklanma başlatıyorum :)
günaydın kızlar güzel bir hafta sonu diliyorum.......
arkadaşlarrr benideee bat aa eklermisinizz
bendee bebek istiyenlerdenimm düşükten sonra tekrar başladık allah yardımcımız olsunn .... ee batımı da diyim 11 ocak 2013 :)
Çiğdem cim canım benim nasılsın bugün tüm topik için dualarımı tek tek ettim, seninkinide ederken eşinle arandaki buzlar çözülsün inşallah herşey yoluna girsin birdahada hiç sorun olmasın diye dua ettim. son durum nasıl canım?
---- Canım yasemincim çok teşekkür ederim Allah razı olsun, bende öyle inanki namazlardan sonra duamı yapıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin diyorum farkında olmadan aklımdan senin ismin geçiyor :)
Konuşmuyoruz eşimle 2 gecedir de salonda tv karşında uyuyakalıyor, içim acıyo ama hatasını anlasın istiyorum oyüzden gitmiyorum yanına..
Çok öpüyorum seniiii
arkadaşlarrr benideee bat aa eklermisinizz
bendee bebek istiyenlerdenimm düşükten sonra tekrar başladık allah yardımcımız olsunn .... ee batımı da diyim 11 ocak 2013 :)
günaydın kızlar güzel bir hafta sonu diliyorum.......
Günaydin canim, sana da sevgi dolu huzurlu bir hafatasonu olsun :)
hoşgeldin canımm aramıza..RABBİM TÜM isteyenlere en kısa zamanda bebiş nasib etsin İNŞALLAH........arkadaşlarrr benideee bat aa eklermisinizz
selam canım nasılsın bebişin nasıl hareket etmeye başladımı..
İyim Gülcüm Sen nasılsın bakalım? evet hareket etmeye başladı hele bi de yatayım hiç durmuyo ufak ufak vuruyoo
Şimdi aslında anlıyorum ben hamileymişimm, içimde kıpardatıkça çok dha iyi hissediyorum nebilim ya anlatılmaz heralde bu ama çok mutluyum çalışrken birden vuruyo ay diyorum sen ordamıydın yerimm ben onu yaa
Senin nasıl gidiyo ? ben burdayım diyo muu ?
günaydın tatlımm..hadi az kaldı ALLAHın izniyle..Günaydın :) şafak iki Rabbimin izNIYle.
çok şükür bende iyim canım..bende aynen canım bigün hareket etmese korku girio içime nedense..22sinde dr a gidicem iple çekiyorum...bazen sabah yatıym az daha diorum kalk ben acıktım der gibi başlıo harekete :)
Benimde 22 sinde kontrolüm var, 3lü ile 4lü tarama testi yaptırcaz bakalım bebişimi renkli göreceğim galiba
Ayyy hele sabaha karşı varya nasıl midem kazınıyoo çok acıkıyorum o da bi yandan dediğin gibi dürtüyoo zaten diyorum işe gitmek için kalkıcam az daa yatıyım yok ne mümkün kalkıyorum mecbur sandiviç süt yiyip yatakta biraz daa ısınıp işe gidiyorumm
Erkek çocukları daha hareketli olurmuş ya hakketen hakkını veriyolar dimiii
aynen canım ...benim dr um 3lü 4lü tarama istemedi 12-13 haftalar arası ayrıntılıya girdim 20-21 haftalar arası tekrar giricem başka bişi istemedi..kahvaltı yaptım yine acıktım nolcak benim bu halim 50 ile hamile kladım 54 üm sen kilo aldın mı canım..çok şükür bende iyim canım..bende aynen canım bigün hareket etmese korku girio içime nedense..22sinde dr a gidicem iple çekiyorum...bazen sabah yatıym az daha diorum kalk ben acıktım der gibi başlıo harekete :)
Benimde 22 sinde kontrolüm var, 3lü ile 4lü tarama testi yaptırcaz bakalım bebişimi renkli göreceğim galiba
Ayyy hele sabaha karşı varya nasıl midem kazınıyoo çok acıkıyorum o da bi yandan dediğin gibi dürtüyoo zaten diyorum işe gitmek için kalkıcam az daa yatıyım yok ne mümkün kalkıyorum mecbur sandiviç süt yiyip yatakta biraz daa ısınıp işe gidiyorumm
Erkek çocukları daha hareketli olurmuş ya hakketen hakkını veriyolar dimiii
kızlarrrrr canlarrrr hamileyimmmmdoktor keseyi de gördü kanda da bhcg>1000 yazıyordu ne net rakam yazmıyordu sanırım 5. haftadaymışım doktor sorun yok şimdilik 10 gün sonra gel gelişimi takip edelim dedi... çook mutluyum canlar hepiniz destek oldunuz saolun allah razı olsun hepinizden
Rabbim bu mübarek günün hürmetine tüm dualarinizi kabul etsin Insaallah
ben gecen hafta doktora gittim kizlar yine klasik cevaplari aldimda geldim. yine diyorum cok sükür bi rahatsizligim yok bendede esimdede ve o yüzdende herhangi bi tedaviye veya tahlile gerek duymuyor doktorum. bir kere hamile kaldin sen kendiliginden yine kalacaksin önce troit icin hapina devam etmelisin diyor baska birsey demiyor. yine hapa basladim ben.
su bir kac günden beride istahim cok acildi yemek yerken midem kaziniyor o sekil yani. bu kullandigim hap istahimi aciyor galiba. ne güzel 10 kilo vermistim ben tekrar kilomu alacagim bu hapi kullandigim sürece?
troiti olan arkadaslar sizede bu haplar istah aciyormu? benim yavas calisiyormus. Rabbim yardimcimiz olsun
aynen canım ...benim dr um 3lü 4lü tarama istemedi 12-13 haftalar arası ayrıntılıya girdim 20-21 haftalar arası tekrar giricem başka bişi istemedi..kahvaltı yaptım yine acıktım nolcak benim bu halim 50 ile hamile kladım 54 üm sen kilo aldın mı canım..
anladım tatlım evet ozaman girmen lazım..afiyet olsun bende yapıym bişiler acıktım valla :) çok şükür ben hiç istifra etmedim tatlım sadece bulantı oldu oda bitti çok şükür şimdi rahatım sadece ara ara bel ve karın ağrısı oluyo oda rahim genişlediği içinmiş...Ben 2li teste girmedim oyüzden bunlara girmem gerekiyomuş, ayy şimdi valla börek yemeye gittim kahvaltıdan sonra bu iki oldu demek ben çok acıkımıyomuş yaa sende öyleymişsin bak sevindim valla
Bende 56 ile hamile kaldım şimdi 59 um ilk 3 ay hiç almadım kusmaktan bulantıdan son 1 ayda aldım bu 3 kiloyu da, ama alırım ben daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?