Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Burcu kuşum bat tarihini yazmamışsın ama :)))
kız hakkaten öyle kafama göre başlasam olurmu ki acaba? dediğin gibi hemen başliyim hatta şimdi başliyim???
Canim bat 6 ocak, tatlim bende hast. Gitmekten nefret ederim sen dualarla küre basla 3 ay falan duzenli yap bari, benimde bir arkadaşim 60 günde bir adet olur hiç doktora gitmedi evlendikten hemen sonra cocugu oldu
insallah rabbim sana da tez zamanda nasip eder

Hosgeldin gamzecim :)

Canim dualarim seninle Allahin izniyle, gün belli sende su iki gün rahatlat kafani biraz, film izle dua et, esinle vakit gecir, stres yapma, insallah emir'in saglikla gelir annesi

Ayaklanmaya katiliyorum hatta cumertesi_pazar_pazartesi okuyacagim insallah belli olmaz önceden gelir kuzucuk :)

Son düzenleme:
arkadaşlarrr benideee bat aa eklermisinizz
bendee bebek istiyenlerdenimm düşükten sonra tekrar başladık allah yardımcımız olsunn .... ee batımı da diyim 11 ocak 2013 :)

hoşgeldin canım aramıza rabbim hayırlısıyla çok bekletmeden nasip eder inş bebişlerimizi... bi tedavi falan görüyo musun cnm neden düşük yaptın tatlım hemencecik soru yağmuruna tutumak istemiyorum seni ama iyi ki geldin inş burada güzel haberler verirsin hep beraber seviniriz tatlım

bu arada herkeslere bol öpücüklü günaydınnnn bol hamişli haftasonları diliyorum kızlar

bendee bebek istiyenlerdenimm düşükten sonra tekrar başladık allah yardımcımız olsunn .... ee batımı da diyim 11 ocak 2013 :)

--- Hoşgeldin Canım aramıza , Allah en kısa zamanda senden de müjde duymayı nasip etsin inşallah..

günaydın kızlar güzel bir hafta sonu diliyorum.......

Günaydin canim, sana da sevgi dolu huzurlu bir hafatasonu olsun :)

--- Günaydın kızlarr, haftanın son çalışma günü artık pertim çıktı bu hafta sizlere şimdiden mutlu haftasonu olsun bana da 12 'den sonra inş

hoşgeldin canımm aramıza..RABBİM TÜM isteyenlere en kısa zamanda bebiş nasib etsin İNŞALLAH........

selam canım nasılsın bebişin nasıl hareket etmeye başladımı..

İyim Gülcüm Sen nasılsın bakalım? evet hareket etmeye başladı hele bi de yatayım hiç durmuyo ufak ufak vuruyoo

Şimdi aslında anlıyorum ben hamileymişimm, içimde kıpardatıkça çok dha iyi hissediyorum nebilim ya anlatılmaz heralde bu ama çok mutluyum çalışrken birden vuruyo ay diyorum sen ordamıydın yerimm ben onu yaa

Senin nasıl gidiyo ? ben burdayım diyo muu ?

yasemincim duanı okudum allah hayırlı evalat nasip etsin sağlıklı hamişlik geçirip kucağına lamayı nasip etsin

çok şükür bende iyim canım..bende aynen canım bigün hareket etmese korku girio içime nedense..22sinde dr a gidicem iple çekiyorum...bazen sabah yatıym az daha diorum kalk ben acıktım der gibi başlıo harekete :)

Günaydın :) şafak iki Rabbimin izNIYle.
günaydın tatlımm..hadi az kaldı ALLAHın izniyle..

aynen canım ...benim dr um 3lü 4lü tarama istemedi 12-13 haftalar arası ayrıntılıya girdim 20-21 haftalar arası tekrar giricem başka bişi istemedi..kahvaltı yaptım yine acıktım nolcak benim bu halim 50 ile hamile kladım 54 üm sen kilo aldın mı canım..

Son düzenleme:

gözün aydın canım masllah barikallah subhanallah bende keseyi görüp kalp atışlarını duysam rahatlıcam ya

bende kullanıyorum öle bi sorunum yok hiç insülin değerine baktırdınmı ins yüksek oluncada böyle problemler oluyo

kızlar bugünkü değerim 93.02 ii gidiyormuyum bana diosunuz ama sizde beni ağlatıyosunuz

allahım nasip etsin bu mutluluğu hepinize

Ben 2li teste girmedim oyüzden bunlara girmem gerekiyomuş, ayy şimdi valla börek yemeye gittim kahvaltıdan sonra bu iki oldu demek ben çok acıkımıyomuş yaa sende öyleymişsin bak sevindim valla

Bende 56 ile hamile kaldım şimdi 59 um ilk 3 ay hiç almadım kusmaktan bulantıdan son 1 ayda aldım bu 3 kiloyu da, ama alırım ben daa

anladım tatlım evet ozaman girmen lazım..afiyet olsun bende yapıym bişiler acıktım valla :) çok şükür ben hiç istifra etmedim tatlım sadece bulantı oldu oda bitti çok şükür şimdi rahatım sadece ara ara bel ve karın ağrısı oluyo oda rahim genişlediği içinmiş...

tatlım ben cıkıymda bişiler yiyim görüşmek üzere ALLAHa emanet ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…