- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #13.561
YOK CANIM NE MÜNASEBET..BU GÜN İŞ VAR BİRAZ ARADA KAÇIRDIKLARIM OLABİLİR..:)
HAY SENİN TELEFONUNA BEN.:))
DAYAKÇIYIM TABİ...GÖNDERDİMYA..RESİM..SEN O TELEFONUNA İYİ BAK Bİ :) BİKERE:)
ANAAAAAAAM HERKES KOCAYLA KAVGALI HAA..HEPPİNİZİ DÖVERİM HAAA TOPTAN DÖVERİM..DÜZ YATIRIR TERS DÖVERİM:))
ya bu açıdan ben biraz daha şanslıyım heralde..sakın nispet yapıyo diye anlamayın ama kocişin hakkını kocişe vermek gerek..hiçç
bişey demedi, olsun dedi güldü, güldürdü dalga geçti, doktor olayını sıkıştırmadı, konuşmadı, konuyu açmadı, sadece tüp bebekmte çok heveslenmiştik, ilk defa yaklaştığımızı hissettik..isim felan konuştuk..ben çocuğumu kimseye elletmem öptürmem felan dedi:))öyle iştee..annnnnnaaam kocişim benim:))kara kanlarım kaynadı:))zaten hormonlarım tavan yaptı..adet de oldum..oohhh miss..
Psikolojik hamile buket demet gururla sunar.. Beklenen adet tarihi 2-3 şubat:))oohhh miss
yok anam yok gerçekten beni kale alan yok ben mi yanlış yapıyorum acaba anlamadım(( her iki topicte yazıyorum destek arıyorum yok ( neyse canınız sağolsun zaten tek sığındığım rabbim ama destek iyi olurdu :)
kızlar ben bunalıma giriyorum galiba bebeğime bişe olacak die ewden bile çıkamıyorum yatıp duururyorum ..bunaldım ewde eşim çıkalım diyo ama korkuyorum manyadım galiba .((
yok anam yok gerçekten beni kale alan yok ben mi yanlış yapıyorum acaba anlamadım(( her iki topicte yazıyorum destek arıyorum yok ( neyse canınız sağolsun zaten tek sığındığım rabbim ama destek iyi olurdu :)
hayırduır canım bnım ben yenı gördumm ıymısınn
Kız sen ne fenasın heee, az sabret be işimiz vardır belkim... Çocuğada böyle yapıyosun dimiii evhamlıı seniii
şaka yapıyorum hee sakın alınıyım deme şimdi.. Yavrum daha küçücük onlar tabiki bize ihtiyaçları var ama biz iyiysek onlarda iyi sen moralini yüksek tut ki o da mutlu olsun tepinsin içinde..
Çıkın eşinle bebek kıyafetlerine bakın onları severken aklın gidiyo zaten yapma böyle hamileliğin tadını çıkarmaya çalış.. Bak ben çalışıyorum ne anladın hamilelikten de akşama kadar çalışıp eve gidip yamak sabah tekrar gelmek derim..
elindeki fırsatları değerlendir valla nereleri gezmezdim kii.. Doktor herhangi bir sorun yok dediyse ne takıyosun yahuuu....
aminn cnm inşş .. hepsini düşünüyorum düşünmekten yicem kafayı :))Bulanıma girecek bişey yok TATLIM rahat ol dikkat et tabi ama kendini de cok fazla kısıtlama bu seferde düşünceden stresten bişey olur mazallah esinide duşun sen böyle yaparsan o ne yapsın bı de Rabbim dilerse yattığın yerde bile hersey olur benim yengem iki düşük yaptı yattığı yerden o yüzden kuruntu yapma dikkat et herseyi dozunda yap Rabbim sağlıklı bı sekilde kucağına almadığa nasip etsin Rabbim korusun meleğini
ne diyonn kızım sen döferim valla billa seni hee kim destek olmuyor sanaa söyle hemen alayım façasını aşağıyaaakızım çık yürüş falan yap yaa birşey olmaz kapama eve kendini analarımız nasıl doğurmş bizi sankii hiç dikkat etmezlermiş et tabii dikkat ama abartma yaa çık gez.
nasılım bilemedim.. ewde bunaldım ama dışarı çıkmayada korkuyorum bebeğime bişe olacak die ewde namaz kılmaktan başka hiç bişe yapmıyorum ne olacak benim halim( bişe olurmuki dışarı çıksam yürüsem hawa alsam bilemedim ilk gebeliğim düşüktü benim 10 gün bi tuvalete kalkardım yine düştü olacaksa olacak ..ama çıkıpta kanamam olursa kendimi suçlarım gibime geliyo çıkmasaydım keşke die ben iyi değilim galiba allah sonumu hayıretsin inş
canım seni çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri yaşadım fazlasıyla ne denir bilmiyorum ama ben çok dikkat ettim 9 ay yattım bir yere gidince taksiyle gittim ama sonuc hüsran oldu busefer karar verdim herşeyi yapıcam gezicem tozucam sadece ağır kaldırıp yükseğe uzanmıycam biz ne yaparsak yapalım kendimizi altın kafesede koysak olucak olduktan sonra oluyor rabbime sığın ve bol dua edip rahat ol.
canım ben bebeğini kaybetmekten korkuyorsun ama böle yaparakta yanı korkarak kendıne stres yaparak asıl zararı vermezmısın bebeğinesen namazını kıl rabbımıze sığın çık yürüyüş yap yada söle bı dısarı bak hava al hersey guzel olacak rabbımın ıznıyle de ıcındekı tum korkuları at dısarı.. canım benım ılk gebelığın dusukmus sımdı ben bu uzuntuyu bılemem haklısın endıse etmekte ama hayatım eğer böle yaparsan hıcbısı yapmazsan rabbım hayırlı deılse sen dıkkat etsende olacak olan olur bunu unutma ınna sana dua edıcem bolbol..hamılelık psıkolojısı dedıklerı bu sanırım..ktu hıcbısı dusunme sen bebeğinin sağlığını kucağına alacaın gunu dusun
allah razı olsun hakkınızı helal edin gerçektenn rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş :) birazdan hazırlaniyimde çıkalım barii :)) burda yeni başladı kar yağmaya az zaten arabayla bi alışweriş merkezine falan gideriz herhalde .. gerçekten allah razı olsunn hepinizden içten sölüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?