Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

geçmişcikler olsun kuzu hamile yastıkları var tatlım onlardan al birtane göbişinin altına koy rahat rahat uyuuu melekler gibii

geçmişcikler olsun kuzu hamile yastıkları var tatlım onlardan al birtane göbişinin altına koy rahat rahat uyuuu melekler gibii

Sagol nazan'cım sen nasılsın?
Aldım bir tane yastık bacak arama koyuyorum ama göbeğe konulanı görmedim, onu da alırsam kocam yataktan çıkcak artıkkk sığamayızz

günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun herkese.. geçmişi okumadan yazmak istedim..

cuma günü akşam reglim başladı dualarınızı okuyamadım adetim bitince okucam nasipse..

bu aralar hiç iyi değilim sürekli eşimle kavga ediyoruz sanırım negatif sonuç ikimizde morellerini bozdu en ufak şeylerden benimle kavga ediyor..
bir yere gitmek istesem izin vermiyor sürekli kavga ediyr benimle..

cumartesi pazar ağlamaktan gözlerim şişti.... çok morellerim bozuk aklım karışık yaşamdan keyif almıyorum hiç bişey yapasım yok ....

sizler iyisinizdri inşallahh

öyle bişey yok gamze öyle bişey yok..çocuğun olunca yaşamdan keyif alacağın ne malum..ya çok kötü bi hamilelik geçirirsen, ya çocuğun olsa ama sağlıksız olsa, ya büyüyünce hayırsız olsa.(bunları söylüyorumki beteri göresin kendine gelesin..canım benim inan bana keyif almalısın alman gerekli almaya mecbursun, kendine keyif alabileceğin bişeyler bul..kocan seni eve kapattıysa evde eğleneceğin bişey bul..lütfen böyle söyleme..kendi kendine bile söyle..hele bize hiç söyleme..kızarım haa:)))düzelt psikolojini..bunu anca sen yapabilirsin..bak bende öyleydim..düzelttim o psikolojiden kurtuldum..şimdi sırada çocuk meselesini sürekli düşünüp kafaya takmama olayı var..onuda başarmalayım..başarmalıyız...lütfen gayret et..eşinede burada okuduğun ibret verici hikayeleri anlat..oda anlasın..erkekler biraz daha gerçekçidir..bizse duygulara kapılıp gideriz.. lütfen bunu yapma:))döverim bak..çok pis döverim..çevirir çevirir döverim..dövdükçe çeviririm çevirdikçe döverim:))o kadar..

Canim benim cok fazla tatrtismaya girme kafana familya üzülmede bu günlerde gecer sen ağladığınız kalırsın herkesin evinde az cok sorunlar yaşanıyor ikinizde hasas olmalısınız yoksa hiç yoktan kavga edilir mı Rabbim sana guzel guzel evlatlar versin yuvana da huzur mutluluk getirsinler inşallah
Hamdolsun iyiyim yeni kalktım daha gözümün biri açık biri kapalı yazıyorum sacmaliyirsam da kusura bakma TATLIM herkese hayirli haftalar diliyorum

Canım kendini böyle bırakma ama kızıyorum bende ikinizde zor dönemlerden geçiyorsunuzdur kolay değil ara ara da olur böyle şeyler ama birbirinizi kırmamaya çalışın hem dünyanın sonu değilki canım bebek olmamamsı ki olacak ama az sabır bu aralar bol bol ya sabır çek canım ve hemen toparlan

MasallAh masallAh bu ne ya sabah sabah sen seri dayakçi misin önüne geleni dovuyon öyle bende seni dövcem zaten hani kiz resmim bakım

İNŞALLAH tatlımm biraz uzak bize tek başıma biraz zor eşim yollamıyo :)) ama sağolasın..yenibosnada sportcular varya arka tarafta biraz içerde kalıo bit pazarımı işi yazıyo orası cok güzel şeyler var biz orda sormuştuk uyku seti cibinlik yatak içinde gardrop beşiği 800 dedişifonteride var oda 250 almak istersen bencede bak derim..

Onunda sinirleri bozuk demek ki başka sorunları da olabilir ama oturun konuşun karşılıklı kavga ederek hiçbir sorun çözülmez çocjuk olmuyor diye sorunlar olmamalı seni seviyorsa değer veriyorsa yanıdna destek olmalı olacakta zaman vr eşine bizimde olmayacak belkide tedaviler sonuçsuz kalacak bizde napalım kadere boyun eğeriz diyoruz herşey çocuk demek değil ki bu dünyaya tek geliyoruzte gideceğiz önce kendimiz için yaşamalyıız kendimizin değerini bilmeliyiz karı koca. Çocuk doğacak büyüyecek el oğluna kızına gidecek yine eşinizle başbaşa kalacaksınız siz lazımsınız birbirinize bunu anlat eşine kısa zamanda yolue girer canım herşey pes etmek yok. Allah hayırlısını versn.

Tamam canım teşekkür ederiz, gideyim barii bende bakayım şubat'a kadar yetiştireyim hihihii

Saa gülüm gelmiş hoş gelmiş nasılsın canim bebek nasıl duyduğuma yeteniz aşısı vurduruyormuşsun bende Perşembe gunü vurulucam

ah bu çocuk fikri hepimiz hayatını alt üst ediyor bizim evdede sürekli aynı problemler yaşanıyor kavga nedenleri farklı olsada bilinç altındaki sebep hep aynı ne yapalım tatlım rabbim bizleri daha fazla bekletmesin inş. eminim istedigimizden çok daha iyisini vericek ama biz aciz kullar dayanamıyoruz işte hepimiz ailesine huzur mutluluk versin aminn

Dİğer kizlar sizler nasilsiniz niye konuşmuyor sunuz fıstıklar

Saa gülüm gelmiş hoş gelmiş nasılsın canim bebek nasıl duyduğuma yeteniz aşısı vurduruyormuşsun bende Perşembe gunü vurulucam
hoşgeldim tatlımm çok şkür iyi olmya calışıyorum biraz rahatsızdım halada var gibi nabzım yükselio daralıyo gibi oluyorum nefesin daralıo öle cnm aynen canım bende cuma olcam...sen nasılsın...

hoşgeldim tatlımm çok şkür iyi olmya calışıyorum biraz rahatsızdım halada var gibi nabzım yükselio daralıyo gibi oluyorum nefesin daralıo öle cnm aynen canım bende cuma olcam...sen nasılsın...

Yaa cok gecmis olsun canim kiyamam size ben TATLIM bu hamilelikte nefes darlığı yaşayan cok bol bol havalandir evi Rabbim şafi ismi ile acil şifalar versin doktora gittin mı ne diyor
Bizde cok şükür iyiyiz dün misafirim vardı temizlik falan yaptım yoruldum sanırım belim cok ağrıdı karnımın ağrısından gece zor uyudum şimdide bas ağrısı ile uyandım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…