- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #13.521
Herkesee iyi mutlu huzurlu stressiz bir hafta diliyorum..
Haftasonunu evde yatarak geçirdim grip oluyorum demiştim ya, o iyice tuttu beni heryerim ağrıyo ama cumartesi yaşadığım bir tatsızlık yüzünden işe gelmek zorunda kaldım.. Çalışıyorum malesef...
Özlem ve Merve'cim dualarınızı bugün okudum serviste gelirken Allah kabul etsin, hakkınızı helal edin anca okuyabildim. Derya'cım seninkini de akşam dönüşte serviste okuyacağım inşallah
Göbüşüm iyice büyüdü henüz çatlak yok allaha şükür ama yanlarım ağrıyo hep yanlara yatmaktan kocacıma bile sıkı sıkı sarılamıyorum ezilir diye şimdiden aramıza girdi sıpam
Gül'cüm geçmiş olsun canım, Allah sağlık sıhhat versin inşallah, bebişlerimize bişi olmasında biz çekelim napalım anne olcaz katlanıcaz bu da..
Bana da son 1 haftadır kalp çarpıntısı başladı, birden bir fenalık basıyo kalbim pır pır yapıyor sonra geçiyor, acaba kilo aldığım için olabilir mi bilmiyorum, yada birden tansiyonum mu yükseliyor acaba baktırmak takip ettirmek lazım.. Neyse Hakkımızda hayırlısı olsun..
geçmişcikler olsun kuzu hamile yastıkları var tatlım onlardan al birtane göbişinin altına koy rahat rahat uyuuu melekler gibii
Sagol nazan'cım sen nasılsın?
Aldım bir tane yastık bacak arama koyuyorum ama göbeğe konulanı görmedim, onu da alırsam kocam yataktan çıkcak artıkkk sığamayızz
iyiyim hamdolsun
yazık kızz adamaa çocuk olunca babacıklar hep ikinci plana neyse canım at gitsin
günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun herkese.. geçmişi okumadan yazmak istedim..
cuma günü akşam reglim başladı dualarınızı okuyamadım adetim bitince okucam nasipse..
bu aralar hiç iyi değilim sürekli eşimle kavga ediyoruz sanırım negatif sonuç ikimizde morellerini bozdu en ufak şeylerden benimle kavga ediyor..
bir yere gitmek istesem izin vermiyor sürekli kavga ediyr benimle..
cumartesi pazar ağlamaktan gözlerim şişti.... çok morellerim bozuk aklım karışık yaşamdan keyif almıyorum hiç bişey yapasım yok ....
sizler iyisinizdri inşallahh
Canim benim cok fazla tatrtismaya girme kafana familya üzülmede bu günlerde gecer sen ağladığınız kalırsın herkesin evinde az cok sorunlar yaşanıyor ikinizde hasas olmalısınız yoksa hiç yoktan kavga edilir mı Rabbim sana guzel guzel evlatlar versin yuvana da huzur mutluluk getirsinler inşallahgünaydın kızlar hayırlı haftalar olsun herkese.. geçmişi okumadan yazmak istedim..
cuma günü akşam reglim başladı dualarınızı okuyamadım adetim bitince okucam nasipse..
bu aralar hiç iyi değilim sürekli eşimle kavga ediyoruz sanırım negatif sonuç ikimizde morellerini bozdu en ufak şeylerden benimle kavga ediyor..
cumartesi pazar ağlamaktan gözlerim şişti.... çok morellerim bozuk aklım karışık yaşamdan keyif almıyorum hiç bişey yapasım yok ....
günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun herkese.. geçmişi okumadan yazmak istedim..
öyle bişey yok gamze öyle bişey yok..çocuğun olunca yaşamdan keyif alacağın ne malum..ya çok kötü bi hamilelik geçirirsen, ya çocuğun olsa ama sağlıksız olsa, ya büyüyünce hayırsız olsa.(bunları söylüyorumki beteri göresin kendine gelesin..canım benim inan bana keyif almalısın alman gerekli almaya mecbursun, kendine keyif alabileceğin bişeyler bul..kocan seni eve kapattıysa evde eğleneceğin bişey bul..lütfen böyle söyleme..kendi kendine bile söyle..hele bize hiç söyleme..kızarım haa:)))düzelt psikolojini..bunu anca sen yapabilirsin..bak bende öyleydim..düzelttim o psikolojiden kurtuldum..şimdi sırada çocuk meselesini sürekli düşünüp kafaya takmama olayı var..onuda başarmalayım..başarmalıyız...lütfen gayret et..eşinede burada okuduğun ibret verici hikayeleri anlat..oda anlasın..erkekler biraz daha gerçekçidir..bizse duygulara kapılıp gideriz.. lütfen bunu yapma:))döverim bak..çok pis döverim..çevirir çevirir döverim..dövdükçe çeviririm çevirdikçe döverim:))o kadar..
İNŞALLAH tatlımm biraz uzak bize tek başıma biraz zor eşim yollamıyo :)) ama sağolasın..yenibosnada sportcular varya arka tarafta biraz içerde kalıo bit pazarımı işi yazıyo orası cok güzel şeyler var biz orda sormuştuk uyku seti cibinlik yatak içinde gardrop beşiği 800 dedişifonteride var oda 250 almak istersen bencede bak derim..Kız ben yenibosna da oturuyrum ya, bak bi daha gelirsen müsat olursan söyle bir ıhlamur ısmarlarım metrobüse de çok yakınım
ozaman bende buralara bir bakayım çok uzaklara gitmeye gerek yok yanii, bayrambaşa daki ikea'ya gidicektim ama çok uzak gözüm yemiyo..
İNŞALLAH tatlımm biraz uzak bize tek başıma biraz zor eşim yollamıyo :)) ama sağolasın..yenibosnada sportcular varya arka tarafta biraz içerde kalıo bit pazarımı işi yazıyo orası cok güzel şeyler var biz orda sormuştuk uyku seti cibinlik yatak içinde gardrop beşiği 800 dedişifonteride var oda 250 almak istersen bencede bak derim..
he bu arada canım kendleri getirip evine kuruyolar bi hasarı varTamam canım teşekkür ederiz, gideyim barii bende bakayım şubat'a kadar yetiştireyim hihihii
İNŞALLAH tatlımm biraz uzak bize tek başıma biraz zor eşim yollamıyo :)) ama sağolasın..yenibosnada sportcular varya arka tarafta biraz içerde kalıo bit pazarımı işi yazıyo orası cok güzel şeyler var biz orda sormuştuk uyku seti cibinlik yatak içinde gardrop beşiği 800 dedişifonteride var oda 250 almak istersen bencede bak derim..
ah bu çocuk fikri hepimiz hayatını alt üst ediyor bizim evdede sürekli aynı problemler yaşanıyor kavga nedenleri farklı olsada bilinç altındaki sebep hep aynı ne yapalım tatlım rabbim bizleri daha fazla bekletmesin inş. eminim istedigimizden çok daha iyisini vericek ama biz aciz kullar dayanamıyoruz işte hepimiz ailesine huzur mutluluk versin aminn
hoşgeldim tatlımm çok şkür iyi olmya calışıyorum biraz rahatsızdım halada var gibi nabzım yükselio daralıyo gibi oluyorum nefesin daralıo öle cnm aynen canım bende cuma olcam...Saa gülüm gelmiş hoş gelmiş nasılsın canim bebek nasıl duyduğuma yeteniz aşısı vurduruyormuşsun bende Perşembe gunü vurulucam
hoşgeldim tatlımm çok şkür iyi olmya calışıyorum biraz rahatsızdım halada var gibi nabzım yükselio daralıyo gibi oluyorum nefesin daralıo öle cnm aynen canım bende cuma olcam...sen nasılsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?