- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #13.541
Dİğer kizlar sizler nasilsiniz niye konuşmuyor sunuz fıstıklar
Yaa cok gecmis olsun canim kiyamam size ben TATLIM bu hamilelikte nefes darlığı yaşayan cok bol bol havalandir evi Rabbim şafi ismi ile acil şifalar versin doktora gittin mı ne diyor
Bizde cok şükür iyiyiz dün misafirim vardı temizlik falan yaptım yoruldum sanırım belim cok ağrıdı karnımın ağrısından gece zor uyudum şimdide bas ağrısı ile uyandım yine
Mesude canımmm naber?görüşemiyoruz uzun zamandır :)))
Anladım canim ama birsey çıkmamasına sevindim dediğin gibi bebeğe zararı olmasında vardır bı nedeni ama ne neyse aman Rabbim başka hastalık vermedin gecmis olsun canim benim ohh masallAh bebeğine tabi ya biz bile yatarken pozisyon değiştiriyoruz cocuk rahat yer ariyordur bizim ki de cok hareketli masallAh yatatlımm benim yaklaşık 5 senedir nabız yüsekliği var gitmediğim kardiyoloji kalmadı temiz cıkıyo strestendir dedler bişi bulamayınca ama streste yapmıyorumm..nazbı fazla dert etmiorumda bazen kalbim sırtımdan cıkcakmış gibi oluyo bide 1 haftadır nefesim daralıo gcen gittiğimde druma dedim bende nabız yüksekliği var tansiyonumda düşük bi sorun olurmu hani doğumda fln dedim olmaz dedi bebeği etkilemesinde ben başka bişeyi sdert etmiorum canımm...evet uyutmuyoağrı olur canım fazlada kendini yorma bizimkide bi otarafa bi butarafa gecip duruyo bazen bi erde toplanıyo ozaman acıyo azcık olsun o bile güzel napalımm
AMİNNNN canım MAŞALLAH kuzuşlarımıza tütütüüüAnladım canim ama birsey çıkmamasına sevindim dediğin gibi bebeğe zararı olmasında vardır bı nedeni ama ne neyse aman Rabbim başka hastalık vermedin gecmis olsun canim benim ohh masallAh bebeğine tabi ya biz bile yatarken pozisyon değiştiriyoruz cocuk rahat yer ariyordur bizim ki de cok hareketli masallAh ya
İyilik TATLIM denk gelmemişizdir sen nasılsın ne var ne yok canim
AMİNNNN canım MAŞALLAH kuzuşlarımıza tütütüüü
İyi canım ne olsun evet dek gelemedik ben zaten nerdeyse 10 gündür doğru dürüst giremiyorum bile ama bugün artık iş başı yaptım ve aranızdayım şükürler olsunya buraya gelemeyince aklım hep burda kalıyo sonra gelince de geçmişi oku oku bitiremiyorum :)
aynen canım bende hareket edince eşimin elini karnıma koyuyorum ama beklio atmıyo bazen oda üzülüohissedemeyince kendimi kötü hissdiorum dio birazdaha büyüsün öle hissederim dio bnde kıyamıyorum ama hissedincede ok mutlu oluyoo başlıo bebişe oyunlar yapmaya..MasallAh canim dün gece ne oldu anlatayım
Eşimle yattık benim belim agridigi için sırt üstü yattım bı kac dakika sonra bı tepik geldi soluma doğru ben ayy diye bağırdım eşim ne oldu karnın mı ağrıyor dedi yok dedim bizimki tepik attı babası dedi tepik atarken bana niye haber vermiyorsun dedi bende ne bileyim ne zaman tepik atacağını karnıma elini koydu biraz bekledik tekrarı gelmeyince dondü yattı ne kadar guzel birsey ya herseyini ilk sen hissediyorsun annelik bu olsa gerek cok guzel bı duyguydu
Rabbim bu duyguları herkese yaşatsın inşallah
aynen canım bende hareket edince eşimin elini karnıma koyuyorum ama beklio atmıyo bazen oda üzülüohissedemeyince kendimi kötü hissdiorum dio birazdaha büyüsün öle hissederim dio bnde kıyamıyorum ama hissedincede ok mutlu oluyoo başlıo bebişe oyunlar yapmaya..
öyle bişey yok gamze öyle bişey yok..çocuğun olunca yaşamdan keyif alacağın ne malum..ya çok kötü bi hamilelik geçirirsen, ya çocuğun olsa ama sağlıksız olsa, ya büyüyünce hayırsız olsa.(bunları söylüyorumki beteri göresin kendine gelesin..canım benim inan bana keyif almalısın alman gerekli almaya mecbursun, kendine keyif alabileceğin bişeyler bul..kocan seni eve kapattıysa evde eğleneceğin bişey bul..lütfen böyle söyleme..kendi kendine bile söyle..hele bize hiç söyleme..kızarım haa:)))düzelt psikolojini..bunu anca sen yapabilirsin..bak bende öyleydim..düzelttim o psikolojiden kurtuldum..şimdi sırada çocuk meselesini sürekli düşünüp kafaya takmama olayı var..onuda başarmalayım..başarmalıyız...lütfen gayret et..eşinede burada okuduğun ibret verici hikayeleri anlat..oda anlasın..erkekler biraz daha gerçekçidir..bizse duygulara kapılıp gideriz.. lütfen bunu yapma:))döverim bak..çok pis döverim..çevirir çevirir döverim..dövdükçe çeviririm çevirdikçe döverim:))o kadar..
Canim benim cok fazla tatrtismaya girme kafana familya üzülmede bu günlerde gecer sen ağladığınız kalırsın herkesin evinde az cok sorunlar yaşanıyor ikinizde hasas olmalısınız yoksa hiç yoktan kavga edilir mı Rabbim sana guzel guzel evlatlar versin yuvana da huzur mutluluk getirsinler inşallah
Hamdolsun iyiyim yeni kalktım daha gözümün biri açık biri kapalı yazıyorum sacmaliyirsam da kusura bakma TATLIM herkese hayirli haftalar diliyorum
Canım kendini böyle bırakma ama kızıyorum bendeikinizde zor dönemlerden geçiyorsunuzdur kolay değil ara ara da olur böyle şeyler ama birbirinizi kırmamaya çalışın hem dünyanın sonu değilki canım bebek olmamamsı ki olacak ama az sabır bu aralar bol bol ya sabır çek canım ve hemen toparlan
Onunda sinirleri bozuk demek ki başka sorunları da olabilir ama oturun konuşun karşılıklı kavga ederek hiçbir sorun çözülmez çocjuk olmuyor diye sorunlar olmamalı seni seviyorsa değer veriyorsa yanıdna destek olmalı olacakta zaman vr eşine bizimde olmayacak belkide tedaviler sonuçsuz kalacak bizde napalım kadere boyun eğeriz diyoruz herşey çocuk demek değil ki bu dünyaya tek geliyoruzte gideceğiz önce kendimiz için yaşamalyıız kendimizin değerini bilmeliyiz karı koca. Çocuk doğacak büyüyecek el oğluna kızına gidecek yine eşinizle başbaşa kalacaksınız siz lazımsınız birbirinize bunu anlat eşine kısa zamanda yolue girer canım herşey pes etmek yok. Allah hayırlısını versn.
ah bu çocuk fikri hepimiz hayatını alt üst ediyor bizim evdede sürekli aynı problemler yaşanıyor kavga nedenleri farklı olsada bilinç altındaki sebep hep aynı ne yapalım tatlım rabbim bizleri daha fazla bekletmesin inş. eminim istedigimizden çok daha iyisini vericek ama biz aciz kullar dayanamıyoruz işte hepimiz ailesine huzur mutluluk versin aminn
Bukettt bana küs müsünNiye konuşmıyorsun hiçç...:26:
Canim benim cok fazla tatrtismaya girme kafana familya üzülmede bu günlerde gecer sen ağladığınız kalırsın herkesin evinde az cok sorunlar yaşanıyor ikinizde hasas olmalısınız yoksa hiç yoktan kavga edilir mı Rabbim sana guzel guzel evlatlar versin yuvana da huzur mutluluk getirsinler inşallah
Hamdolsun iyiyim yeni kalktım daha gözümün biri açık biri kapalı yazıyorum sacmaliyirsam da kusura bakma TATLIM herkese hayirli haftalar diliyorum
MasallAh masallAh bu ne ya sabah sabah sen seri dayakçi misin önüne geleni dovuyon öyle bende seni dövcem zaten hani kiz resmim bakım
herkese günaydın yaseminciğim ne yaptı acaba istanbulda özelliklede bizim tarafta çok feci kar var.....günün konusu eşlerle çocuk olayı yüzünden tartışma heralde dün bizde yaşadık sabahaa kadar uyuyamadım sinirimden beyfendi gitti başka odada uyudu mışıl mışıl olan bana oldu......benim bu kadar üstüne düşüp sürekli doktora gitmeme laf söyledi bende çok sinirlendim ben en azından uğraşıyorum dedim sen ne yapıyorsun.biraz ağır oldu ama çok sinirlendim ben her doktora gittiyimde zaten geriliyorum bide sanki keyfimden gidiyomuşum gibi davranınca çok kızdım.
Canım yaa üzülüyorum öyle olunca kocacıma, ben heyecanlanıyorum izliyorum bak oraya geçti bak burası sert burda diyorum saf saf bakıyor garibim
Elini koyunca da hiç vurmuyor beni sevmiyor galiba yada benden korkuyor diyor üzülüyorAzcık büyüsün bak ne sert tekmeler atıcak o zamanda canımız acıcak Olsun hareket ettikçe içim rahatlıyo iyi demek kı diyorum...
Psikolojik hamile buket demet gururla sunar.. Beklenen adet tarihi 2-3 şubat:))oohhh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?