Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

herkese günaydın yaseminciğim ne yaptı acaba istanbulda özelliklede bizim tarafta çok feci kar var.....günün konusu eşlerle çocuk olayı yüzünden tartışma heralde dün bizde yaşadık sabahaa kadar uyuyamadım sinirimden beyfendi gitti başka odada uyudu mışıl mışıl olan bana oldu......benim bu kadar üstüne düşüp sürekli doktora gitmeme laf söyledi bende çok sinirlendim ben en azından uğraşıyorum dedim sen ne yapıyorsun.biraz ağır oldu ama çok sinirlendim ben her doktora gittiyimde zaten geriliyorum bide sanki keyfimden gidiyomuşum gibi davranınca çok kızdım.

slm kızlar nasılsınız deryacım duanı okudum allah kabul etsin hayırlı evlat nasip etsin kızlar valla ben bu çocuk fikrine ara verdiğimden beri çok huzurluyum her saniye çocuk çocuk diye kendimi yemiyorum eşimden bundan mutlu gibi adam benım dırdırımdan kurtuldu en azından

tatlımm benim yaklaşık 5 senedir nabız yüsekliği var gitmediğim kardiyoloji kalmadı temiz cıkıyo strestendir dedler bişi bulamayınca ama streste yapmıyorumm..nazbı fazla dert etmiorumda bazen kalbim sırtımdan cıkcakmış gibi oluyo bide 1 haftadır nefesim daralıo gcen gittiğimde druma dedim bende nabız yüksekliği var tansiyonumda düşük bi sorun olurmu hani doğumda fln dedim olmaz dedi bebeği etkilemesinde ben başka bişeyi sdert etmiorum canımm...evet uyutmuyoağrı olur canım fazlada kendini yorma bizimkide bi otarafa bi butarafa gecip duruyo bazen bi erde toplanıyo ozaman acıyo azcık olsun o bile güzel napalımm

Anladım canim ama birsey çıkmamasına sevindim dediğin gibi bebeğe zararı olmasında vardır bı nedeni ama ne neyse aman Rabbim başka hastalık vermedin gecmis olsun canim benim ohh masallAh bebeğine tabi ya biz bile yatarken pozisyon değiştiriyoruz cocuk rahat yer ariyordur bizim ki de cok hareketli masallAh ya

AMİNNNN canım MAŞALLAH kuzuşlarımıza tütütüüü

İyilik TATLIM denk gelmemişizdir sen nasılsın ne var ne yok canim

İyi canım ne olsun evet dek gelemedik ben zaten nerdeyse 10 gündür doğru dürüst giremiyorum bile ama bugün artık iş başı yaptım ve aranızdayım şükürler olsun ya buraya gelemeyince aklım hep burda kalıyo sonra gelince de geçmişi oku oku bitiremiyorum :)

AMİNNNN canım MAŞALLAH kuzuşlarımıza tütütüüü

MasallAh canim dün gece ne oldu anlatayım
Eşimle yattık benim belim agridigi için sırt üstü yattım bı kac dakika sonra bı tepik geldi soluma doğru ben ayy diye bağırdım eşim ne oldu karnın mı ağrıyor dedi yok dedim bizimki tepik attı babası dedi tepik atarken bana niye haber vermiyorsun dedi bende ne bileyim ne zaman tepik atacağını karnıma elini koydu biraz bekledik tekrarı gelmeyince dondü yattı ne kadar guzel birsey ya herseyini ilk sen hissediyorsun annelik bu olsa gerek cok guzel bı duyguydu
Rabbim bu duyguları herkese yaşatsın inşallah

Ya canim benim hepimiz öyle valla bı yere gidemiyorum valla burda olmak daha guzel dedi kosu yok insanları çekme derdi yok hersey guzel arkadaşlıklar muhabbetler guzel muptelasi olduk kk nin ve sizlerin iyi olmana da sevindim kolay gelsin hayirli isler tatlim

aynen canım bende hareket edince eşimin elini karnıma koyuyorum ama beklio atmıyo bazen oda üzülüohissedemeyince kendimi kötü hissdiorum dio birazdaha büyüsün öle hissederim dio bnde kıyamıyorum ama hissedincede ok mutlu oluyoo başlıo bebişe oyunlar yapmaya..

Haha haa yazık kiz kocişlere en son babalar duyar ve hisseder ne yapalım bizim icimizde büyüyor her sıkıntılarını biz çekiyoruz biraksinlarda ilk mutluluklarinida biz yasayalım değil mı dün aksamm misafirim vardı bende bebek yok gibi misafirin biri hani bebek dedi yok bebiş dedim esım biraz göbekli bende dedim taşıyıcı anne buldum esime verdim o taşıyor benim yerime

Canım yaa üzülüyorum öyle olunca kocacıma, ben heyecanlanıyorum izliyorum bak oraya geçti bak burası sert burda diyorum saf saf bakıyor garibim
Elini koyunca da hiç vurmuyor beni sevmiyor galiba yada benden korkuyor diyor üzülüyor Azcık büyüsün bak ne sert tekmeler atıcak o zamanda canımız acıcak Olsun hareket ettikçe içim rahatlıyo iyi demek kı diyorum...

hepinize tek tek teşekür ederim inanın ben çocuk olmuyor diye üzülmüyorum isyan etmek istemiyorm eşimin bana destek olması gereken yerde bana kötü davranması önemsememesi, herşeyi sadece kendi tarafından bakması eğer dediğiniz gibi olmuyorsa vardır bir RABBİMİN bildiği zamanı vakti vardır ama bu süreci sitresini benden çıkararak değil bana destek olmasını istiyorum ilgi istiyorum.. bana kötü davrandıkça ben kendimi kötü hissediyorum kendimi suçluyorum.. ayrılmayı teklif ettim onu yapamazsın diyor... çok farklı birisi kendi nasıl düşünmek istiyorsa öyle düşünüyor benim tarafımdan hiç bakmıyor... bizim için hayırlısı neyse onu yaşıyoruz....

Canim benim seni cok iyi anlıyorum bende gecen haftalarda böyle bir tartışma yasadım boşanmayı bende teklif ettim ama kabul etmedi belki çocukla alakalı değildir sende bı bebeğinin olmasını istersin senin elinden gelen bı durum değil ki Rabbim ol demetinde bak ben hamile olmama rağmen böyle sıkıntılar yasadım benimde esım beni ailemin yanına bile izin vermiyor gitmeme bence kendinde bilme kendini suçlama zamana bırak sessiz kal bı süre tartışmaya girme zamana bırak oda hatasını anlayacaktir elbet sen dua et cok haklisin ilgi istemekle ama erkekler öyle bizim gibi duygusal ve hassas değiller onlar mantikve alkillari ile hükmediyor bizlerde sevgi ve kalbimizle Rabbim yardimcin olsun en kısa zamanda düzelir inşallah kendini de uzme artık yeter

Bukettt bana küs müsün Niye konuşmıyorsun hiçç...:26:

YOK CANIM NE MÜNASEBET..BU GÜN İŞ VAR BİRAZ ARADA KAÇIRDIKLARIM OLABİLİR..:)

HAY SENİN TELEFONUNA BEN.:))

MasallAh masallAh bu ne ya sabah sabah sen seri dayakçi misin önüne geleni dovuyon öyle bende seni dövcem zaten hani kiz resmim bakım

DAYAKÇIYIM TABİ...GÖNDERDİMYA..RESİM..SEN O TELEFONUNA İYİ BAK Bİ :) BİKERE:)

ANAAAAAAAM HERKES KOCAYLA KAVGALI HAA..HEPPİNİZİ DÖVERİM HAAA TOPTAN DÖVERİM..DÜZ YATIRIR TERS DÖVERİM:))

ya bu açıdan ben biraz daha şanslıyım heralde..sakın nispet yapıyo diye anlamayın ama kocişin hakkını kocişe vermek gerek..hiçç bişey demedi, olsun dedi güldü, güldürdü dalga geçti, doktor olayını sıkıştırmadı, konuşmadı, konuyu açmadı, sadece tüp bebekmte çok heveslenmiştik, ilk defa yaklaştığımızı hissettik..isim felan konuştuk..ben çocuğumu kimseye elletmem öptürmem felan dedi:))öyle iştee..annnnnnaaam kocişim benim:))kara kanlarım kaynadı:))zaten hormonlarım tavan yaptı..adet de oldum..oohhh miss..

Sanırım hissediyorlar ben bile elimi koyuyorum anında hareket kesiliyor inşallah sağlıklı olsunlarda canim geç olsun bekleriz biz aynen bende hem için rahatlıyor hemde mutlu oluyorum bazen kendi kendime gülüyorum o hareket ettiginde esın ne oldu niye gülüyorsun diyo hiç bizimki yaramazlık yapıyor hiç durmuyo ona gülüyorum diyorum

kızlar ben bunalıma giriyorum galiba bebeğime bişe olacak die ewden bile çıkamıyorum yatıp duururyorum ..bunaldım ewde eşim çıkalım diyo ama korkuyorum manyadım galiba .((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…