Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar ya bilgilerinize ihtiyacım var şu ovulasyon testlerinden almıştım kaç gündür yapıyorum negatif ama salgı yöntemine bakılırsa ymurtlama akıntım var ben anlamadım bu işi bilen var mı

bende kullandım canım ama saatlerine dikkat etmen lazım en az 4 saat hiç bişeyyeyip içmemen lazım

kızzz çiğdem hamilelerin içine doğarmış olur mu olur :))))))))))))))))))))))))))

bilen yok mu bacılarım

canım bende kullandım testti sabah 10'dan sonra yapacaksın bide test yapmadan 2 saat önce hiçbirşey yiyip içme, bide belki sen düzensiz yumurtluyorsundur adet bittikten sonra başla hergün yap , 30 adet test falan gider, eğer 30'unda da negatifse yumurtlama olmuyor demektir, hemen doktora gidersin haplarını alırsın pıt pıt yumurtlarsın canım stres yapma ama mutlaka pozitifi görene kadar hergün yapmaya devam et

nASILsınız bi bakayım dedim sizlere

nerelerdesin bakayııım?? hiç ses soluk yok

hanımlar bu kız bu sefer beni eklemiş. :))) komiğime gidiyor. insan kendını bu kadar dibe batırırmı şimdi msj dahi atmak onu ciddiye almak gıbı olur onu bıle yapmak ıstemıyorum =)))))))))

hanımlar bu kız bu sefer beni eklemiş. :))) komiğime gidiyor. insan kendını bu kadar dibe batırırmı şimdi msj dahi atmak onu ciddiye almak gıbı olur onu bıle yapmak ıstemıyorum =)))))))))
cnm güzel bir mesajla agzının payını vermek varda bu sefer bak beni önemsiyor diyecek salak böylelerini asmak lazım ki diğerleride ders alsın bende aynısını yaşadığım için biliyorum ne pis birsey olduğunu

Sanırım herkes gecenin sessizliğine gömülmüş :))
Bizde kocacımla bebişimizin odasını beğendik yarın sipariş veriyoruz şimdi halı perde avize falan bakıyoruz, nevresim takımlarına bakıyoruzz ayyy çok heyecanlııı bir an evvel alsak da yerleştirsekk

allah binkere razı olsun senden

oyy iyiki dogurmuş seni anacıgın yeni yaşında sana sağlık mutluluk huzur diliyorum rabbim hayırlı ömürler nasip etsin inş.

tatlım gunaydın hayırdır basın saolsun yazmış herkez gecmıste bıseymı kacırdım cnm

oyy iyiki dogurmuş seni anacıgın yeni yaşında sana sağlık mutluluk huzur diliyorum rabbim hayırlı ömürler nasip etsin inş.

oyy sağol kuzucum..

herkese günaydın
buketim duanı okudum rabbim kabul etsin inş.

herkesin kandili mübarek olsun dualarınızda unutmayın

sağol..allah razı olsun..nasıl oldu aranız eşinle..son durum ne iyisinizdir umarım:))

herkese günaydın u arada.bugün kandil..anamm duaların kandile denk gelmesi ne hoş..Allah bu gün burada yapılan duaları
o mübarek sevgilisi yüzü suyu hürmetine kabuuuuuuuuuuuuuul etsiiiin.aaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiinn..

aminnnn canım aminnn

indirmiş burnunu geldi yanasıyo bende daha beter diktim burnumu :))) gerekmedikçede konuşmadım ılımlı her dedigime dikkat kesilen bir adam olmuş yemezler hep aynı sey accık yüz verdinmi salıyo kendini napsamki :S yımırtlama dönemide yaklaşıyo yataga gir sonra gene küs olmaz demi :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…