- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #15.541
kızlar ya bilgilerinize ihtiyacım var şu ovulasyon testlerinden almıştım kaç gündür yapıyorum negatif ama salgı yöntemine bakılırsa ymurtlama akıntım var ben anlamadım bu işi bilen var mı
nASILsınız bi bakayım dedim sizlere
Ve aleykum selam fanacim sennasilsinbakalum
Ayyy cok ozur dilerim yaa yemek yerken yaziyodum anca okadar aklimi verebilmisim demek kii :))) yazarken gamze diye yaziyorum saniyodum ama burcu diyesim gelmis demek kiii neyse icimden glmis iste dogum
Gunu cocuguuuuu hemen ne dalga geciyosun yahuuu belkim hayirlisi olur belli mi olurrrr :)))))
bilen yok mu bacılarım
nASILsınız bi bakayım dedim sizlere
Mervecim duanı okudum tatlım
cnm güzel bir mesajla agzının payını vermek varda bu sefer bak beni önemsiyor diyecek salak böylelerini asmak lazım ki diğerleride ders alsın bende aynısını yaşadığım için biliyorum ne pis birsey olduğunuhanımlar bu kız bu sefer beni eklemiş. :))) komiğime gidiyor. insan kendını bu kadar dibe batırırmışimdi msj dahi atmak onu ciddiye almak gıbı olur onu bıle yapmak ıstemıyorum =)))))))))
Eki Görüntüle 613459
Bukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet bu senin için, daha öncede gönderdim, görmedin herhal, topikçe sana yaptık
happy birthday to you
peştemal(önlük):))))))))))))))))
peki bi tane daha..
kıllıyı kılsıza soktuk:)))
rahmetli babannem anlatırdı..babannemin nasıl müstehcen biri olduğundan bahsetmiş miydim)))
çorapmı buuu :))))
aslıcım meryem ablan için 200 tane ya şafi cektim rabbim kapılar açsın işlerini kolaylaştırsın, insallah hayirlisiyla şifa bulur
nazancım senin içinde 200 tane ya fettah cektim insallah eşin daha anlayışlı, saygılı ve mehametli olur insallah hayirlisiyla aranız düzelir
Eki Görüntüle 613169
kızlar yeni saçımmm nasıl olmuş
Doğum günümü kutlayan tam arkadaşlarına yürekten teşekkür ederim
zaten o şiiri yazmaktaki amacım size bugün benim doğum günüm olduğunu bildirmek ve bunu kutlamanızı sağlamaktı:))
herkese has geceler..ben artıkın evime gideyim..
sağolasın dilberimmmm ALLAH razı olsun..sen nasılsın gördünmü keseyi duydunmu pıtpıtları
yoktatlım ben renkliye girmedim 2li ve ayrıntılıya girdim 22.haftada da vardı ayrıntılı ona girmek istemedim RABBİM sağlıklı sıhatli göndersin bebeişimi..
2 seferdir net bi resmini vermedi dr bidahaki ay boydan isticem net olsun albüm yapcam kuzumaa..
baş ağrıları gecer canım benimde vardı gecti cok şükür içme RABBİM dayanamayacağımız yükü yüklemiyor..MAŞALLAH prensesine..
oyy iyiki dogurmuş seni anacıgın yeni yaşında sana sağlık mutluluk huzur diliyorum rabbim hayırlı ömürler nasip etsin inş.
herkese günaydın
buketim duanı okudum rabbim kabul etsin inş.
herkesin kandili mübarek olsun dualarınızda unutmayın
oyy sağol kuzucum..
sağol..allah razı olsun..nasıl oldu aranız eşinle..son durum ne iyisinizdir umarım:))
herkese günaydın u arada.bugün kandil..anamm duaların kandile denk gelmesi ne hoş..Allah bu gün burada yapılan duaları
o mübarek sevgilisi yüzü suyu hürmetine kabuuuuuuuuuuuuuul etsiiiin.aaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiinn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?