- 28 Kasım 2012
- 176
- 31
- 118
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.081
ee tamam aynı şeyi söylemişiz..hamile değilim ama anlamadığım bi bo k yok Allaha şükür:))allam allam..
ay canım yaa sen normal doğum yaptı tabi demi....ah be anacım...inşallah kucağınada alacan biliyorum..
hadi maşallah teyzesinin minnakınada bak..folik asit yalnızca bi tanesini al..bu arada en büyük folik asit kaynağı bulgurdur..midene güveniyorsan bol bol bulgur pilavı ye..ilaç dışındada vücuduna kazandırmış olursun..
ayşe bu durumda sen hamile misin:?????)))))))))))))))
bu arada ayşe sen almanyada ne iş yapıyosun:))??
ayşe hamile? Almanya? Kız buket ne dedin allah aşkına...
Ayyy buket öldürdün beni gülmektenn :)))
Aylincim benim dünürüm damadı da benim oğluşum resmini koydum ya sonra bakarım dedi damadıma, sonrada ayşeye duanı okudum dedi :)))
Sende kızı hamile yaptın ayyy inşallah olur tabiii Allah söyletmiştir))
Sancım artınca tedirgin oldum ve dr gittik.
sonsuz şükür Rabbime kese göründü:)bhcg sonucumda 2507 çıktı.
Dr kan sonucu çıkmamıştı henüz görmeden sadece usg ye göre kese işte deyip gösterdi ama çok küçük daha dedi.
Biraz çelişik geldi bana ama.acile gittiğim için dr çok ilgilenmedi diye sanırım..
neyse ben kese göründüğü için mutlu oldum.darısı kalp atımını duymaya ve nicelerine..
dualarınız tesire başladı bence hepiniz saolun
Ayyy buket öldürdün beni gülmektenn :)))
Aylincim benim dünürüm damadı da benim oğluşum resmini koydum ya sonra bakarım dedi damadıma, sonrada ayşeye duanı okudum dedi :)))
Sende kızı hamile yaptın ayyy inşallah olur tabiii Allah söyletmiştir))
ne var belki hamiledir..ben anladım ortada bi yanlış anlama olduğunu ondan öle yazdım:))
Canlar iyi akşamlar sizi cok özledim
çigdeeeem oğluna maşallah, saçları bile var ayy nazar değmesinn
Yasemincim sende kırmızı kartı görmüşsün ohh süper, bu ay sizin evde bol bol silkeleme olacak desene
Zuper ebruuuu bak takipteyim :))) kuzun sana el sallamış
Buketcim bebek içın hemen abdest alip 100 tane ya şafi cekeyim, hatta hemen cekip geleyim bide ayşenin duasini edeyim hemen gelirim geri
kızlar sizden bir ricam olacak..
yakın bir arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı..evelsi gün bebek rahatsızlanmış..elleri ayaklarını kasıp korkmuş..hemen doktora götürmüşler..beyin tomografisi, ekg eeg felan filan derken epilepsi olabilir bi ihtimal demişler..bu gün sonuçları bekleniyor..
sizden ricam 10 ar tane( on tane) "ya şafi" zikrini çekmeniz..
çok değil on tane..burada amaç Allahı şafi adıyla anmak ve bunu yaparkende farklı farklı kişilerin ağızlarıyla istemek..
az sonra arayıp sonucu soracam..inşallah hayırlı haber alırız..
canım benimmmburalardayım evet teyzesi ya görsen miniğimi annesine el salladı kuzum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?