Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sancım artınca tedirgin oldum ve dr gittik.
sonsuz şükür Rabbime kese göründü:)bhcg sonucumda 2507 çıktı.
Dr kan sonucu çıkmamıştı henüz görmeden sadece usg ye göre kese işte deyip gösterdi ama çok küçük daha dedi.
Biraz çelişik geldi bana ama.acile gittiğim için dr çok ilgilenmedi diye sanırım..
neyse ben kese göründüğü için mutlu oldum.darısı kalp atımını duymaya ve nicelerine..
dualarınız tesire başladı bence hepiniz saolun

ayşe hamile? almanya? kız buket ne dedin Allah aşkına...

Ayyy buket öldürdün beni gülmektenn :)))
Aylincim benim dünürüm damadı da benim oğluşum resmini koydum ya sonra bakarım dedi damadıma, sonrada ayşeye duanı okudum dedi :)))
Sende kızı hamile yaptın ayyy inşallah olur tabiii Allah söyletmiştir ))

buketdemet / BUKET

19.02.2013 salı

sağlıklı sorunsuz hamişlik + hayırlısıyla tayin çıkması

nartanesii / AYŞE

20.02.2013 çarşamba
canlar duanızı okudum.Allah kabul etsin inşallah

ne var belki hamiledir..ben anladım ortada bi yanlış anlama olduğunu ondan öle yazdım:))

ne hossunuz kizlar biran kendimi hamile sandim

gerci hamilyedik hani hepimiz sadece 1günlükmü?? iste bende bugün yine hamileyim bu sefer ikizlere hamileyim
buketim ben anasinif ögrtemeniyim yani odada full cocuk var yerim ben onlari yerim hepsinide cok seviyorum ya hele 1yasindaki kuzularimi cok aciyorum sabahtan aksama kadar bizlerle zaman geciriyor uyuyor vs.

Çiğdemcim oyyy maşallah yesinler senin sırma saçlı oğlunu yaaaa tipe bak tipe Allah kaderini yaşantısını herşeyini güzel etsin inşallah.

Tümaycım baktım resmine hakkaten nekadar küçük gösteriyorsun yaa maşallah ayyy şaşırdım kaldım, hakkaten bizim topiğin kızları hep minyonmudur nedir yaa

Gülsümcüm ayyyyy çok sevindim yaaa demek kese göründü, tamam artık paçayı kurtardın Allahın izniyle birdahaki gidişine kalp atışlarını anlatırsın bizlere

Canlar iyi akşamlar sizi cok özledim

çigdeeeem oğluna maşallah, saçları bile var ayy nazar değmesinn

Yasemincim sende kırmızı kartı görmüşsün ohh süper, bu ay sizin evde bol bol silkeleme olacak desene

Zuper ebruuuu bak takipteyim :))) kuzun sana el sallamış

Buketcim bebek içın hemen abdest alip 100 tane ya şafi cekeyim, hatta hemen cekip geleyim bide ayşenin duasini edeyim hemen gelirim geri

gözünüz aydı sağlıkla kucağına da alırsın inşallah..

İnşallah Allah söyletmiştir de geliverir bebeği.

canım benimmm buralardayım evet teyzesi ya görsen miniğimi annesine el salladı kuzum benim

Ayşeeee tespihini cektim Rabbim evine huzur ve bereket verin, hayırlı sağlıklı evlatlar versin, inşallah ikiz olur :))))

Buketcim bebek icin 100 ya şafi cektim Rabbim şifa versin, benim kız kardesim epilepsi hast valla zor bir hastalik rabbim kimseye göstermesin ama hersey allahtan

Sedaaaaaa buğun senin yemek icin oy kullanacaktik, topige simdi girebildim bir link yollada hemen seni oylayayim tabiki süre geçmediyse

canım yaaa Allah şifa versin bende ya şafi zikrini çektim canım , Allah anasına babasına bağışlasın, rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin inşallah.

tümaay sende koymuşsun resmini maşallah hatunlar hepiniz çıtı pıtısınız, banamı öyle geldi bilmiyorum ama nedense seni mesudeye benzettim belki benzemiyorsunuzdur ama bana öyle geldi.

canım benimmm buralardayım evet teyzesi ya görsen miniğimi annesine el salladı kuzum benim

Ayy yerim ben onun elini, kız olabilir demişsin, ben kız cocuklarını cok severim, sağlıklı hayırlı güzlen yüzlü olsun ınşallah, Allah nazardan korusun

çiğdeem maşallah oğluşuna resme ilk baktığımda hiç bişey anlamadım evirdim çevirdim acaba dedim hangi yönden bakmak gerekiyor, nasıl anlıyorlar sonra farkettim tam başının üstünden çekilmiş saçları var hatta böyle yandan başlamış sanırım saçları, kocaman bi burnu vaaaar,çok güzel böyle görmeek doğana kadar sen bu resmi hafızana kazırsın doğduğunda hiç yabancı gelmez sana bebişin

Ozleeeem ya ben tumay ve mesudenin fotolarini daha göremedim, gecmişi okuyayım bari, o arada belki görürüm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…