Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

minnak bugün beni çok yordu teyzesi birde gölerimden uyku akıyor sanki gece uyumayan benim..mide bulantılarım devam ediyor...dün patates salatası yaptımn yedim onun üzeirne azcık rahatladım...bulguru severim özellikle kısır şeklinde bol sebzeli...tavsiyene uycaz teyzesi...

serap bu arada folibol u günde 1 kez mi içiyorsun bana sabah akşam 5 mg yazmış ööle içiyorum.. sıkıntı olmasın.. bu arada senin mide bulantıların var mı

ayy serab ın yazdıklarını okudum çok özendimmm.. ben kızlar turp gibiyim ne uyku ne mide bulantısı ne belirti bişey yok o zamanda işte korkuyla oturuyorum bende.. ne diyeyim bekleyip Allah hakkım da ne yazdıysa onu yaşayacağım..
Tümay resimlerini göremiyorum arkadaş değil mişiz

Ebrucum ve Güldencim aramıza hoşgeldiniz:)) nazanla buketcim dualarınızı okudum rabbim kabul etsin tez wakitte bebişlerinize kavuşun inş .. buketcim bebekcik için ya şafide çektim inş bi sıkıntı olmaz.. serapcım gözün aydın cnm inş sonuna kadar güzel gidecek folidoce folik asitle b12 vitamini içeriyo günde 1 tane zaten folbiol sadece folik asit içeriyo .. bende folidoce içiyorum ... 6 ay falan oldu .. yasemincm adetin bittiği gibi başla çalışmalara inş bu ay güzel haberler alacaz senden .. tümaycım maşallah cnm topicimizde gördüklerimiz hep güzel bahtımızda güzel olsun inşş... mesudeden haberi olan warmı bebekin son durumunu merak ettim ..

Allah Allah bana neden o zaman folibol u günde iki tane iç dedi bu doktor.. bişey olur mu kızlar sabah akşam içiyorum ben

Allah Allah bana neden o zaman folibol u günde iki tane iç dedi bu doktor.. bişey olur mu kızlar sabah akşam içiyorum ben

cnm folbiol belki günde 2 kere içiliyodur o ilacı kullanmadığım için pek bi bilgim yok zararı olsa ddoktor wermezdi herhalde.. ben ilk gebeliğimde folicplus kullanıyodum günde 3 kereydi zor oluyodu..

serap bu arada folibol u günde 1 kez mi içiyorsun bana sabah akşam 5 mg yazmış ööle içiyorum.. sıkıntı olmasın.. bu arada senin mide bulantıların var mı
evet canım günde bir kere tok karnına yazıyor kutunun üzeirnde...beyaz kutu sarı çizgili...nide bualntılarım var canım bir kilom gitmiş birşey yiyemiyorumdün çubuk kraker ye dediler rahatlatır..çubuk krakerin kokusunu alır alma yine miden havalandı bıraktım onu daöylece...

kızlar yemeğimi yedim sonra evi süpürgeye verdim topladım etrafı ve burdayım ama topik ıssız yine. bi tek akşam yemeğim kaldı bilmiyorum ne yapayım....

amin canım rabbim seninkini de korusun inş. canım pazartesiyi bekle derim eğer ağrın ya da başka bi durum yoksa tabi. inş görürsün keseyi canım ya ama sakın stres yapma kendine, içini ferah tut duanı et gerisi rabbimin takdiri artık biraz daha sabret canım

canım ya şafi zikrini çektim rabbim korusun şifasını versin inşallah güzel haber alırız bizi de bilgilendir canım merak ettim ya miniğim benim inş herşe yolundadır

oh canım ne güzel dinlen keyfine bak. gördüm bebişi yerim ben onu sağlıcakla kucağına alırsın inş. iğnelere sabr artık canım dikkat et kendine

sağol canikom..aradım iyiymiş şimdi..ama beyin dolgaarında çok minik bişey gözüküyormuş..nöroojiye randevu almışlar pazartesi gideceklermiş..inşallah bişey çıkmaz.. söyledim dua ettiğinize de Allah razı olsun dedi..yüreği pıt pıtdı yazık kızcağız pkoluydu acaba çocuğum olurmu diyodu çocuğu oldu eşiyle arası bozuldu şimdide bu..herşeyi bıraktı bi kenara şimdi çocuğun derdindde..yazık minnak bebecik 2 aylık..ne anlamış saradan epilepsi den:))

canım ya çok üzüldüm allah sabır versin inşallah bebekte bişi çıkmaz ya dediğin gibi minnacık daha. böyle şeyleri duyunca bin kere şükrediyorum ya milletin ne sorunları var. allah yardımcısı olsun

çiğdem mutluluğun daim olsun inşallah ne büyük bir mutluluktur eminim, maşallah.

aminnnn sende göreceksin bu günleri inşallah canım benim..

oyy serap'cım Allah yardımcın olsun ya, bende böyleydim resmen klozetin başında yatıyordum insan kraker yemekten de nefret ediyor biyerden sonra offf çok kötü ama kendini telkini et 3 ay sonra geçiyor çünkü inşallah sana da öyle olur..
canım patates salatası çektiiiii

Sağol canım benim, inşallah o günleride görürüm, sende görürsün şekerim

Oyyy annesinin kuzusu ya kıyamam ben ona, okutsunlar Buket belki bişeyden korkmuştur ondan kasılıyordur Rabbim sağlıkla sıhhatle annesine bağışlasın inşallah..

Son düzenleme:
oy canım ya kıyamam sana..dünde benim canım çekti belki rahatlatır diye yedim..iyi geldi...bakalım bugün eve gider gitmez yatarım herhalde..az önce müdür bey geldi niye yüzün gözün sararmış diyo..sende bir haller var..bende kaloriferleri çok yakıyonuz insana uyku hali basıyor dedim...

Allah senin iyiliğini versin ne güzel işte üşütmessin sende
e desene hamişim ben diye duysunlar artık yahuuuuu

Canlarım merhaba gelemedim kusura bamayın hem işte yoğunum kitap kodlamaları hem başka işler vardı düm mesela seminer vardı başka yerde ona katıldık, sonra eve geldim sarma sardım canım istiyordu bugüne kalsın diye.. Canım çıktı ama zaten belim ağrıyordu kitaplardan dolayı neyyse bu akşam yemek var hiç olmazsa. Bugünde şirkete bağlı çalışıyorm ben üniversitede evrak yenilemesi vardı rwsim çektirdim br sürü evrak tamamladım işe gittim hocalar sınav kağıdı okuyorlarmış kütüphanede sabah ki öğrencçi işçi kızı da sokmamış amir git demiş ben aradım bana da git dedi hocalar kağıt okuyor dedi bende geldim eve işte evi toparladım falan ama belim çok kötü kızlar ömrüm boyunca bel ağrısı nadir çekmişimdir o da çok hafif regl ağrısı bile nadir bilirim ben kopuyor ama kitaplardan başımı alamadım ki mühür vur demirbaş ver eğiliyorum tüm gün tabii bitseydi bir bitiyor yine geliyor bugün evi zor topladım yaa.. Daha geçmezse dr gidicem gelip yazamıyorum herkesi merak ediyorum var mı gelişmeler kim ne yapıyor.

Dün akşam dua aokumaya fırsatım olmadı bugünle birlikte okucam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…