- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.061
minnak bugün beni çok yordu teyzesi birde gölerimden uyku akıyor sanki gece uyumayan benim..mide bulantılarım devam ediyor...dün patates salatası yaptımn yedim onun üzeirne azcık rahatladım...bulguru severim özellikle kısır şeklinde bol sebzeli...tavsiyene uycaz teyzesi...hadi maşallah teyzesinin minnakınada bak..folik asit yalnızca bi tanesini al..bu arada en büyük folik asit kaynağı bulgurdur..midene güveniyorsan bol bol bulgur pilavı ye..ilaç dışındada vücuduna kazandırmış olursun..
YA şu yazılanları okuyunca çok tuhaf oldum Derya hanım benimde çok sevdiğim bir insan ve doktor, dış gebeliğimi ilk tespit ettiğinde beni günlerce hep aradı ne yaptın hastaneye yatmalısın ister ssk ister bana gel diye sonra ki düşüklerimde de hep onunlaydım fakat son düşüğümde o çok sağlıklı dedi tatildeydi aradım cepten konuşamıcaam acele konuşursan dedi düşük yapıyorum dedim düşük değildir progestanı iç sen dedi bende kestim sonra onun arkadaşına gittim aynı hastanede neden dedi kan değerin takip olmadı bide uçağa falan binmen olmamış aslında ama kısmet dedi gerçi de işte şu anda da gitmek istedim ama kadının kesinlikle suçu yok da hep kötü haberleri onda aldım ya bu sefer farklılık yapayım dedim.. Ama bencede tanıdığım en mükemmel sevgi dolu doktor kendisi..
Dış gebelik teşhisi koyduğunda bir belirti var mıydı?
YA şu yazılanları okuyunca çok tuhaf oldum Derya hanım benimde çok sevdiğim bir insan ve doktor, dış gebeliğimi ilk tespit ettiğinde beni günlerce hep aradı ne yaptın hastaneye yatmalısın ister ssk ister bana gel diye sonra ki düşüklerimde de hep onunlaydım fakat son düşüğümde o çok sağlıklı dedi tatildeydi aradım cepten konuşamıcaam acele konuşursan dedi düşük yapıyorum dedim düşük değildir progestanı iç sen dedi bende kestim sonra onun arkadaşına gittim aynı hastanede neden dedi kan değerin takip olmadı bide uçağa falan binmen olmamış aslında ama kısmet dedi gerçi de işte şu anda da gitmek istedim ama kadının kesinlikle suçu yok da hep kötü haberleri onda aldım ya bu sefer farklılık yapayım dedim.. Ama bencede tanıdığım en mükemmel sevgi dolu doktor kendisi..
Dış gebelik teşhisi koyduğunda bir belirti var mıydı?
yok hiçbir belirtim olmadı, sadece akn değerlerimden anladılar 2000 deydi kan testim kese olmayınca teşhisi koydular sonra hastanede yattım 4 gün kendiliğinden düştü zamanla değerim ilaç falan da kullanmadım gitsin diye..
Ebrucum ve Güldencim aramıza hoşgeldiniz:)) nazanla buketcim dualarınızı okudum rabbim kabul etsin tez wakitte bebişlerinize kavuşun inş .. buketcim bebekcik için ya şafide çektim inş bi sıkıntı olmaz.. serapcım gözün aydın cnm inş sonuna kadar güzel gidecek folidoce folik asitle b12 vitamini içeriyo günde 1 tane zaten folbiol sadece folik asit içeriyo .. bende folidoce içiyorum ... 6 ay falan oldu .. yasemincm adetin bittiği gibi başla çalışmalara inş bu ay güzel haberler alacaz senden .. tümaycım maşallah cnm topicimizde gördüklerimiz hep güzel bahtımızda güzel olsun inşş... mesudeden haberi olan warmı bebekin son durumunu merak ettim ..
Allah Allah bana neden o zaman folibol u günde iki tane iç dedi bu doktor.. bişey olur mu kızlar sabah akşam içiyorum ben
evet canım günde bir kere tok karnına yazıyor kutunun üzeirnde...beyaz kutu sarı çizgili...nide bualntılarım var canım bir kilom gitmiş birşey yiyemiyorumdün çubuk kraker ye dediler rahatlatır..çubuk krakerin kokusunu alır alma yine miden havalandı bıraktım onu daöylece...serap bu arada folibol u günde 1 kez mi içiyorsun bana sabah akşam 5 mg yazmış ööle içiyorum.. sıkıntı olmasın.. bu arada senin mide bulantıların var mı
teşekkürler..sağlıkla afiyetle kucağına al inşallah bebişini.her testi normal,herşeyi güzel olsun :)
benim bugün 6.haftaya girdi gibi görünüyor.dr gidip kese görünüyor mu diye baktırasım var ama korkuyorum,haftaya pazartesiyi bekleyip daha mı büyüse diye düşünüyorum..
gidipte kese görünmezse yine moralim bozulacak diye tedirginim...karışığım yaniii...sizce napayım ?
kızlar sizden bir ricam olacak..
yakın bir arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı..evelsi gün bebek rahatsızlanmış..elleri ayaklarını kasıp korkmuş..hemen doktora götürmüşler..beyin tomografisi, ekg eeg felan filan derken epilepsi olabilir bi ihtimal demişler..bu gün sonuçları bekleniyor..
sizden ricam 10 ar tane( on tane) "ya şafi" zikrini çekmeniz..
çok değil on tane..burada amaç Allahı şafi adıyla anmak ve bunu yaparkende farklı farklı kişilerin ağızlarıyla istemek..
az sonra arayıp sonucu soracam..inşallah hayırlı haber alırız..
Günaydın kızlar, anca kahvaltımı yapabildim şimdi sofram önümde laptop karşımda bir yandan da tv ye bakıyorum yaniiii evimdeyiimmmmrapor aldım bu hafta komple evdeyim dinlenmem gerekiyormuş..
öncelikle şeker yükleme sonucum iyi çıkmış bir sorun yokmuş (şaşırdım ben kesin çıkar sanıyordum) allah'a şükür, DOktorum kan değerlerimi düşük buldu günde 2 defa kan ilacı alıyordum o da yeterli gelmiyormuş, ilacımı değiştirdi dün kullandım çok kötü yaptı beni yan etkisi varmış başım döndü midem bulandı kustum falan bütün gece ölü gibiydim, sabah hemen aradım gel dedi gittim,
serum taktılar hemen, kan iğnesi vurdular artık ilaç kullanmıcakmışım iğne vurulcakmışım delik deşik olucam yani anlayacağınız
bu hafta için rapor verdi iyim çok şükür...
Serap'cım hangi ayda hamile kaldığımı sormuş, Sat'ım 25 ağustos, Eylül'de hamile kaldım canım..
Annem için şifa dileyen arkadaşlar allah razı olsun şu an daha iyi, zaten o yatamaz hemen kalktı ayağagelir birazdan yanıma dayanamaz canım benimm
Aslı'cım ve Yasemin'cimm ellerinizde öperimmmmmmmm hemde binbir kezzbenim içinde yolun o kadını, sinirimi çok bozuyor kaç gündür gidemiyorum insan bir arar ne oldu neyin var diye insan değil bu yaa varsa yoksa işşşşş onun için, ondan evde kaldı zaten
aramıza yeni arkadaşlar katılmış Ebrucum ve Güldencim hoşgeldinizzzzzsizi karşılayamadım ama artık buralardayım muhabbetin dibine vurabiliriz
Buketcim küçük bebiş için 'ya şafi ' çektim inşallah hayırlı haberler gelir..
Veeeee bebişimin fotosunu yükleyeceğim birazdannn
kızlar yemeğimi yedim sonra evi süpürgeye verdim topladım etrafı ve burdayım ama topik ıssız yine. bi tek akşam yemeğim kaldı bilmiyorum ne yapayım....
amin canım rabbim seninkini de korusun inş. canım pazartesiyi bekle derim eğer ağrın ya da başka bi durum yoksa tabi. inş görürsün keseyi canım ya ama sakın stres yapma kendine, içini ferah tut duanı et gerisi rabbimin takdiri artık biraz daha sabret canım
canım ya şafi zikrini çektim rabbim korusun şifasını versin inşallah güzel haber alırız bizi de bilgilendir canım merak ettim ya miniğim benim inş herşe yolundadır
oh canım ne güzel dinlen keyfine bak. gördüm bebişi yerim ben onu sağlıcakla kucağına alırsın inş. iğnelere sabr artık canım dikkat et kendine
sağol canikom..aradım iyiymiş şimdi..ama beyin dolgaarında çok minik bişey gözüküyormuş..nöroojiye randevu almışlar pazartesi gideceklermiş..inşallah bişey çıkmaz.. söyledim dua ettiğinize de Allah razı olsun dedi..yüreği pıt pıtdı yazık kızcağız pkoluydu acaba çocuğum olurmu diyodu çocuğu oldu eşiyle arası bozuldu şimdide bu..herşeyi bıraktı bi kenara şimdi çocuğun derdindde..yazık minnak bebecik 2 aylık..ne anlamış saradan epilepsi den:))
çiğdem mutluluğun daim olsun inşallah ne büyük bir mutluluktur eminim, maşallah.
minnak bugün beni çok yordu teyzesi birde gölerimden uyku akıyor sanki gece uyumayan benim..mide bulantılarım devam ediyor...dün patates salatası yaptımn yedim onun üzeirne azcık rahatladım...bulguru severim özellikle kısır şeklinde bol sebzeli...tavsiyene uycaz teyzesi...
evet canım günde bir kere tok karnına yazıyor kutunun üzeirnde...beyaz kutu sarı çizgili...nide bualntılarım var canım bir kilom gitmiş birşey yiyemiyorumdün çubuk kraker ye dediler rahatlatır..çubuk krakerin kokusunu alır alma yine miden havalandı bıraktım onu daöylece...
kızlar yemeğimi yedim sonra evi süpürgeye verdim topladım etrafı ve burdayım ama topik ıssız yine. bi tek akşam yemeğim kaldı bilmiyorum ne yapayım....
amin canım rabbim seninkini de korusun inş. canım pazartesiyi bekle derim eğer ağrın ya da başka bi durum yoksa tabi. inş görürsün keseyi canım ya ama sakın stres yapma kendine, içini ferah tut duanı et gerisi rabbimin takdiri artık biraz daha sabret canım
canım ya şafi zikrini çektim rabbim korusun şifasını versin inşallah güzel haber alırız bizi de bilgilendir canım merak ettim ya miniğim benim inş herşe yolundadır
oh canım ne güzel dinlen keyfine bak. gördüm bebişi yerim ben onu sağlıcakla kucağına alırsın inş. iğnelere sabr artık canım dikkat et kendine
sağol canikom..aradım iyiymiş şimdi..ama beyin dolgaarında çok minik bişey gözüküyormuş..nöroojiye randevu almışlar pazartesi gideceklermiş..inşallah bişey çıkmaz.. söyledim dua ettiğinize de Allah razı olsun dedi..yüreği pıt pıtdı yazık kızcağız pkoluydu acaba çocuğum olurmu diyodu çocuğu oldu eşiyle arası bozuldu şimdide bu..herşeyi bıraktı bi kenara şimdi çocuğun derdindde..yazık minnak bebecik 2 aylık..ne anlamış saradan epilepsi den:))
oy canım ya kıyamam sana..dünde benim canım çekti belki rahatlatır diye yedim..iyi geldi...bakalım bugün eve gider gitmez yatarım herhalde..az önce müdür bey geldi niye yüzün gözün sararmış diyo..sende bir haller var..bende kaloriferleri çok yakıyonuz insana uyku hali basıyor dedim...oyy serap'cım Allah yardımcın olsun ya, bende böyleydim resmen klozetin başında yatıyordum insan kraker yemekten de nefret ediyor biyerden sonra offf çok kötü ama kendini telkini et 3 ay sonra geçiyor çünkü inşallah sana da öyle olur..
canım patates salatası çektiiiii
oy canım ya kıyamam sana..dünde benim canım çekti belki rahatlatır diye yedim..iyi geldi...bakalım bugün eve gider gitmez yatarım herhalde..az önce müdür bey geldi niye yüzün gözün sararmış diyo..sende bir haller var..bende kaloriferleri çok yakıyonuz insana uyku hali basıyor dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?