- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.041
Allah razı olsun tümaycım evet daha kötüsü olabilirdi çok şükür ciddi bişey yok, ben pekmezde yiyorum o çekirdekli üzümden kuruyemiş gibi sürekli yiyorum ama vücudum yapmıyor canım kansızım malesef, annemde böyle..
evet canım çok net çıkmış sağolsun doktorum yakalamış, bu resimi çekerken dizini çenesine kadar çekmiş çok estetik duruyormuşama onu çekemedi doktorum hemen dönmüş bunu yakaladı çokk tatlı ya bakıp bakıp duruyorum
kız ben anlamadım ama..şöyle bi tarif yapabilirim..eğer oysa tabi..bak üstüme gülmeyin..
resmin sol dikdörtgeninin içindeki siyahlık sanki saçı..bizim bebişde gözleri kapalı başı ve gözleri aşağıya baıyo gibi..çenesi küçükcük çıkmış sanki..
ama bu durumda resmin sağ tarafı nedir çözemedim.
İğneye dayanıcan artık annesi...Doğunca bol bol bakarsın annesi...Canım sen hangi doktora gidiyorsun ne güzel renkli ultrason resmi vermiş....
yenibosna'da nisa hastanesi var, Derya hanım ona gidiyorum çok memnunum çok tatlı bir bayan, geçen vermediler dedim cd'ye çektiler renkli halini dur veriyim ozamn dedi verdi sağolsun
Derya hanım canım harika bir doktor ben sadece üç hafta gittim ama bebeğimi kaybettiğimde benimle birlikte ağladı çok harika bir doktor emin ol doğumunda çok rahat geçer :)))
ayyy gerçekten miiibenim 2 arkadaşımda onda dopum yaptı ama ikiside sezaryan, acaba sezaryandan yana mı diye tereddüt ediyorum, ben normal istiyorum çünkü.. ama çok tatlı gerçekten seviyorum kendisinii ozaman bakıcaz artık duruma göre..
Tıpkııı babasına benziyor ama şimdilikk
Canım senin isteğin doğrultusunda hareket eder benim bebeğim karnımda öldüğü için ben birde onu normal doğurmaya dayanamam sezeryan yapın dedim hayır dedi sezeryan hakkını kaybetmeni istemem dedi ben yalvardığım halde bana destek oldu ve normal doğum yaptım..epizyotemi yapmasını istemedim tamam dedi son anda mecburiyetten yaptı ama dikiş izi falan yok doktorlara gittiğimde ben söylemesem anlamıyorlar doğum yaptığımı..
selam kızlar ben geldim...
doktorumuza gittik kendi doktorum gelmişti randevumu iptal ettrip kendi doktorumdan girişimi yaptırdım.. minnakımızı gördük çok küçüktü ama..göbüşten gördük..şu anlık kese bir görünüyor dedi..ama değerin çok yüksek dedi sonradan görünebilir dedi...vajinal bakayım dedi ama istemediğimi bildiği için ısrar etmedi..progestanımızı verdi günde 2 kere...aspirinimizi verdi kanım sulansın diye her ihtimale göre..ben folidoce kullanıyorum bana folbiol vermiş..kafam karıştı folidoceyi keseyim mi...birde mide bulantıları için metpamid diye bir ialç yazmış çok zorlanmadığım müddetçe içmeyeceğim...
Tıpkııı babasına benziyor ama şimdilikk
yenibosna'da nisa hastanesi var, Derya hanım ona gidiyorum çok memnunum çok tatlı bir bayan, geçen vermediler dedim cd'ye çektiler renkli halini dur veriyim ozamn dedi verdi sağolsun
Derya hanım canım harika bir doktor ben sadece üç hafta gittim ama bebeğimi kaybettiğimde benimle birlikte ağladı çok harika bir doktor emin ol doğumunda çok rahat geçer :)))
Folidoceyi bitirip folbiole başlarım teşekkürler canım...Hadi canım gözün aydın folidoce ile folbiol aynı tekini içmen yeterli
evet canım bu gebeliğimde soğukkanlıyım..diğerinde çok kötüydüm herşeyi sıkıntı ediyordum..ama bunda daha bir sakinim...inşallah sende güzel haberlerle dönersin bende martın 11ine randevumu aldım bakalım beklemedeyiz...seraaapp doktora gitmişsin hadi bakalım hayırlısı ben anlamadım tek kesemi varmış çift mi? Allah sağlıklısını versin de gerçi.. İnşAllah kalp atışlarını da duyarsın sen maşaAllah soğuk kanlısın, ben korkudan titriyorum.. Allah inşAllah hepimizin yüzünü güldürsün..
..
YA şu yazılanları okuyunca çok tuhaf oldum Derya hanım benimde çok sevdiğim bir insan ve doktor, dış gebeliğimi ilk tespit ettiğinde beni günlerce hep aradı ne yaptın hastaneye yatmalısın ister ssk ister bana gel diye sonra ki düşüklerimde de hep onunlaydım fakat son düşüğümde o çok sağlıklı dedi tatildeydi aradım cepten konuşamıcaam acele konuşursan dedi düşük yapıyorum dedim düşük değildir progestanı iç sen dedi bende kestim sonra onun arkadaşına gittim aynı hastanede neden dedi kan değerin takip olmadı bide uçağa falan binmen olmamış aslında ama kısmet dedi gerçi de işte şu anda da gitmek istedim ama kadının kesinlikle suçu yok da hep kötü haberleri onda aldım ya bu sefer farklılık yapayım dedim.. Ama bencede tanıdığım en mükemmel sevgi dolu doktor kendisi..
seraaapp doktora gitmişsin hadi bakalım hayırlısı ben anlamadım tek kesemi varmış çift mi? Allah sağlıklısını versin de gerçi.. İnşAllah kalp atışlarını da duyarsın sen maşaAllah soğuk kanlısın, ben korkudan titriyorum.. Allah inşAllah hepimizin yüzünü güldürsün..
Bukkeeeettt o bebek için ya şafi zikrettim inşAllah iyi haberler alırsınız inşAllah Yarabbim..
canım hemen anlatayım sana, öğren bak bunları baktıkça çözüyorsun zaten
resime dikey olarak bak sol taraftaki ortası kel gibi olan yer kafası ve saçları, sonra alnı ve pörtlek bir gözü gözüküyor kocaman şişik bir burnu var çok azcık da dudakları gözüküyor,çenesinin altındaki eli resmin sağ tarafındakide kafası yaslamış yan duruyor orası neresi bilmiyorum karnımın bir köşesi olabilir
Canım senin isteğin doğrultusunda hareket eder benim bebeğim karnımda öldüğü için ben birde onu normal doğurmaya dayanamam sezeryan yapın dedim hayır dedi sezeryan hakkını kaybetmeni istemem dedi ben yalvardığım halde bana destek oldu ve normal doğum yaptım..epizyotemi yapmasını istemedim tamam dedi son anda mecburiyetten yaptı ama dikiş izi falan yok doktorlara gittiğimde ben söylemesem anlamıyorlar doğum yaptığımı..
hadi maşallah teyzesinin minnakınada bak..folik asit yalnızca bi tanesini al..bu arada en büyük folik asit kaynağı bulgurdur..midene güveniyorsan bol bol bulgur pilavı ye..ilaç dışındada vücuduna kazandırmış olursun..selam kızlar ben geldim...
doktorumuza gittik kendi doktorum gelmişti randevumu iptal ettrip kendi doktorumdan girişimi yaptırdım.. minnakımızı gördük çok küçüktü ama..göbüşten gördük..şu anlık kese bir görünüyor dedi..ama değerin çok yüksek dedi sonradan görünebilir dedi...vajinal bakayım dedi ama istemediğimi bildiği için ısrar etmedi..progestanımızı verdi günde 2 kere...aspirinimizi verdi kanım sulansın diye her ihtimale göre..ben folidoce kullanıyorum bana folbiol vermiş..kafam karıştı folidoceyi keseyim mi...birde mide bulantıları için metpamid diye bir ialç yazmış çok zorlanmadığım müddetçe içmeyeceğim...
güzellikler merhaba...
Ayşecim duanı okudum canım...
geçmişi okuyamadım ama damadım var sanırım anladığım kadarıyla sayfayı kaydedip akşama bakarım damadıma artık şimdi çıkmalıyım herkesin mutlu güzel bir gün geçirmesi dileğiyle...
Canım ben yine giderim derya hanıma ama senin durumun farklı Rıza madazlıya git dedi onunda muayane ücreti 300 lira eşimin maaşı belli bende başka doktorlar araştırıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?