Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlarrrrr günaydınnnnn
Çiğdem kızzz oğluşunu gördüm yerim ben onuuuu
Serapcım sen de keseyi görmüşsün canım sıra kalp atışnda inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım
Sedacım senin için de oyumu kullandım
Duaları okuyamıyorum hastalığm bitince artıkınnnn
Dün öğleden sonra gelemedim özledim sizleri birazda moralim bozuk dün sabah annemi aramaya başladım bi türlü ulaşamadım nese sonunda öğleden sonra ulaştım sabah işe giderken ayağı arabanın altında kalıyomuş hatta ayağını geç kendi kalıyomuş arabanın camına vurmuşta adam durmuş Allahtan sonra ayağı şişmeye ve morarmaya başlamış hemen hastaneye gitmiş neseki kırık çıkık yok ezilmiş doktor alçıya alıcam demiş ama aldırmamış 1 hafta yatıcak duyduğumda nasıl korktum anlatamam kızlar akşam olupta görene kadar içim rahat etmedi Allahım yinede beterinnden korumuş diyorum öle işte ekşınlı bi gün geçirrdimmmm (((

günaydın canım..nasılsın bugün dün yoktum pek ortalıkta...ne var ne yok var mı bir gelişme...

bi gelişme yok..ayşeyi hamile sandık ortalık biraz karıştı..:)))şaka şaka..

çiğdemin ultrason resmini yorumladık..her zaman olduğu gibi bu konununda üstesinden başarıyla geldim..azsonra 21. günden sonra bebek günlüğü yazacam..
ama bu konuda kendime güvenmiyorum..çünkü farkiettim ki tamam hamile kalmak için yapılması gerekenler tamam, genel bebek bakımı da tamamda, bu bebekler ne zaman aşıya gider ne zaman ek gıda verilir ne zaman dişi çıkar, bu konulara fazla vakıf değilmişim..

çoook çalışmam gerek anne çok..

çok geçmiş olsun..allah beterinden saklasın..kazayı belayı defetsin..

ön çalışma olsun senin için canım...çalış çalış ikizlere bakarken zorlanmayasın...

Günaydın Tadlu bayanlar...

Günaydınnn

Canımm geçmiş olsun ucuz atlatmış Allah beterinden korusunn :26:

oy için de teşekkürler

Selam arkadaşlaarr,
Aslıcım annene Allah şifa versin hakkaten ne ekşınlı gün olmuş yaa, ALlahım korusun hepimizi ve ailelerimizi inşallah kazalardan belalalrdan.
sedacım oyumu kullandım bende senin için, birincisin şuanda helal sana kuşum
Gül canım paylaştığın yazı çok güzelmiş

Bende yarın akşam saat 5 için randevu aldım, yarın 3.günüm, baksın bakalım ne diyecek...

canımm teşekkürler beğenip oy verdiğin için. Daha birşey belli olmaz canım 1 hafta oylama sürecek katılmak paylaşmak bile çok zevkliydi.

evet ayarı yapmak gerek..ev kadını:))

evet arkadaşlar ev kadınlığımı ilan ediyorum artık geçen gün gideyim artık dedim büroya çalışmaya başlayayım hafiften ayy içim sıkıldı nasıl özledim evimi herbiyerim ağrıdı psikolojik sanırım zor attım evime kendimi benim velet rahat olacak azıcık sanırım

Kendime Çiğdem'i örnek aldım, bende yarın için bir izin patlattım valla doktora gidicem diye
baktım hergün hergün çalışıyorum, benim neyim eksik çiğdemden, bir tek göbeğim eksik dedim aldım gitti
İnşallah kistim gitmiştir hayırlısıyla, ama %90 gitmiş olması lazım çünkü adetime 10 gün kala lekelenme başladı, 10 gün sürmüştü, sanırım kistimin kalıntıları çıkıyor diye yorumlamıştım inşallah öyledir. Eğer sorun yoksa yeni bir yumurtlama takibine başlıyacağım inşallah.
Her cuma "ya evvel" okuyacağım bide bakalım.

ooo kuşum sen salmışsın iyice yaa, daha da çalışamazsın sen artık, ev kadını olmak sana iyi gelmiş anlaşılan, sen artık evinin kadını çocuklarının anası ol en iyisi kocan çalışsın senin yerine full+full. erkekler ne içindir zaten çalışmak içindir, asli vazifelerini unutmasınlar :)))

'kestiler hortumumu şerefsizler'

di mi tatlım bence de ama ara ara evde de çok bunalıyorum pek sosyal değilim yıllarca okul iş derken ev oturmasıymış misafirlikmiş onlara alışamadım beceremem de arkadaşlarım şehir dışında genelde gelirler kalırlar ama görseniz yemeği bile onlar yapar öyle rahatım dana mıyım neyim...
unutmadan yazayım canlar hafta sonu memleket ziyareti var buralarda olmayacağım için peşin peşin okudum dualarınızı...
hayatumuttur / K.GAMZE 21.02.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
graphicdesigner / YASEMİN 22.02.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
duamnur / K.BURCU 24.02.2013 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
akyuzcigdem / ÇİĞDEM 25.02.2013 pazartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum
cumartesi benim dua günüm şimdiden Allah razı olsun sizden

21.gün

bugün erken uyandım..az uyumuşum nedense..her zaman uyandığımda hava aydınlık oluyordu bu kez karanlık nedense..memeyi göremiyorum arkadaş..işıkları açııııııııııııııııııııııınnnnn

22.gün..
alalah arkadaş yine uyandım açım ben..açım beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn..yine karanlık..bu sefer babam olacak adam aldı beni kucağına..hiç bi zaman bu adam evde olmuyodu şimdi niye buradaki şimdi bu..neyse nihayet memem geldi..offff

23. gün
öğrendimki geceyle gündüz diye bişey varmış..geceleri annemde uyuyomuş..e annem uyuyunca memelerde uyuyo..hem annem niye hep o adamın yanında uyuyo..bende mememerin yanında uyumak istiyorum.mememelleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerr.

24.gün.
bu gün biraz geç kalktım..annem yoktu babamda yoktu..basdım zılgıtı.annem hemen geldi..tabi memelerde geldi..farkettimki ben memelerle birlikte annemide seviyorum..ama önceden ne güzeldi..benim ağlamam annemin de gelmesigerekmiyordu.. bak yine aklıma geldi..kestiler hortumumu şerefsizler..

25. gün

çok ağladım bugün..açta değilim, kakamda yok, pırtımda yok ama ağlayasım var..ağladıkça ağlıyorum ağladıkça ağlıyorum..annem beni kucağına aldı salladı salladı..uykum var ama uyuyamıyorum arkadaş..ağlamama engel olamıyorum..sanırım çok edepsizim:))

Yaseminnnn kuzum inşallah o kist gitmiştir de tedaviye ve yoğun çalışma temposuna geri dönersinnnn
Benim de bu sabah randevum vardı ama niyeyse gitmek gelmedi içimden hastalığım bitsin de haftaya gidicem bende bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…