Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

çok geçmiş olsun aslıcım Allah br daha yaşatmasın

gamze bende okudum duanı..sağlıkla kucağına al inşallah..

hayatumuttur / K.GAMZE 21.02.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum

gamzecim duanı okudum Allah sağlıkla evladını kucağına versin
allah razı olsun okuyan okuyacak olan herbirinizden :)) allah ne muradınız warsa wersin inşallah ...

yasemincim güzel haberleri alalım bu ay senden inşallah ..buketcimm ne güzel yazmışsın sen ölee inşallah senin bebişinin günlüğünüde yazarsın cnm .. sedacım benimde en beğendiğim menüye oy werdim oda seninkiydi cnm başarılar

herkese selamlar nasılsınız bakim yine kaynatmışsınız oh ne güzel burda hava bahar havası gibi bende sabah bebişimle dışarıda kahvaltı yaptım sonra biraz yürüdüm, güneşim tadını çıkardım...

canım ya çok geçmiş olsun allah korumuş

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/596822-deniz-urunleri.html

anketten istedğiniz k,işiye oy kullanabilirsiniz.

Ben kitapları yapıyorum fazla gelemiyorum 4 ten sonra gelicemm..

canım bende sana oyumu kullandım tarif çok güzel gerçekten balık ürünlerinin hepsine bayılırım hele de hamsiye... en kısa zamanda denicem tarifi

saol canım hepiniz çok sağolun kızlarrrr Allah beterinden sakladı şükürler olsunnnn

Aslıcım yeni gördüm çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlar inşallah anneciğin...
bu arada Aslı ismini çok severim canım kızım olursa adını Aslı koymayı planlıyorum eşim de olumlu artık cinsiyet öğrenmeye geldi sıra

saol canımmm inşallah iyileşir hemen
demek Aslı ismini çok seviyosun anammm kız olursa adaşım olacak demekki cinsiyet belli olur olmaz söle ben de Allah nasip ederse tabiii Zeynep istiyorum kız olursa tabi aa bide olursa erkek olursa da ben eşimin ismini koymayı düşünnüyorummm

olur tabi canım sağlıklı sıhhatlı kıpır kıpır ikisi de olur inşallah 1 kız 1 erkek...
Zeynep ismi de güzel evet ama benim tanıdığım ve sevmediğim birinin ismi olunca etkileniyorum ben ama isim olarak güzel zeynep de... erkeğe babasının ismi de enteresanmış canım bizim bi akraba yaptı onu ama eşini kandırarak yapmış demiş işte bizim orda adettir ilk erkek çocuklara babanın ismi verilir diye bizim gelin de karadenizli yazık

yaa biz daha dereyi görmeden paçaları sıvıyoruz haftada bir isim konusun da tartşma olur hep benim istediğim olsun istiyorummm kızdırıyorum tabi bu konular için erken hele bi o vakit gelsin de buluruz şimdi değiştirp duruyoruzzz en çok da ben kociş takmış erkek olursa TİMUÇİN olsun die ama ben istemiyorum nese hayırlısı bakalım

sedacıkk ünlü oldun kız benim facede çıkmışsın kk paylaşmış
Ödüllü su ürünleri yemek yarışmamızda oyunuzu kullandınız mı ? diye altında da senin tarifin ve avatarın var:124:

oyumu kullandım öndemisin ne seda

evet şu an öylee. Teşekkürler canımm benimm

evet bizde doğmamış çocuğa resmen don biçiyoruz hep bu konuyu açarım ben isimler duyarım görrürüm söylerim yok benimki hiçbirini beğenmez ne isim koyacağız çocuğa bilmem.

sedacıkk ünlü oldun kız benim facede çıkmışsın kk paylaşmış
Ödüllü su ürünleri yemek yarışmamızda oyunuzu kullandınız mı ? diye altında da senin tarifin ve avatarın var:124:

Hadiyaaa dur bakayım hemen bende üyeyim face dan. Ayy sevindirik oldum şimdii..

Evet herkesin tarifini paylaşmışlar face da hem de sitenin tanıtımı oluyor ayrıca da gelenler olur katılım artar

ayy sorma seda biz bu konuyu her hafta konuşuruz bide eşimin dedesi hep bi çocuğunuz olsun artık benim ismimi taşıyabilecek tek kişi o der sinir olurum sanki ona neyse kimseye koydurmam çocuğumun ismini öle işte bide hamile kalsam düşünemiyorummm

ben yalnızıııımmm, ben yalnızııııımmm yalnızıııımmmmm....
bu şarkıyı kendime armağan ediyorum ve tüm kocası yanında olmayanlara gitsin...

Canlarim merhaba okulda internete giremedim ama hep aklımdaydınız,

Sedaaaa oylamanı yaptım 1. Sıradasın maşallah baby :)))

Ayseee bizim okulda da anasinifi ögrencileri var, buldugum yerde sıkıştırıp öpüyorum, cok tatlılar :)) cok şanslısın :)))

K. Gamzeeee duani okudum Rabbim evladının eli ayağı düzgün, organları yerinde, aklı başında hayırlı bir şekilde döğmasını nasıp etsin inşallah

Gecmişı okuyup geliyruuuuum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…