- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.181
Kızlarrrrr günaydınnnnn
Çiğdem kızzz oğluşunu gördüm yerim ben onuuuu
Serapcım sen de keseyi görmüşsün canım sıra kalp atışnda inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım
Sedacım senin için de oyumu kullandım
Duaları okuyamıyorum hastalığm bitince artıkınnnn
Dün öğleden sonra gelemedim özledim sizleri birazda moralim bozuk dün sabah annemi aramaya başladım bi türlü ulaşamadım nese sonunda öğleden sonra ulaştım sabah işe giderken ayağı arabanın altında kalıyomuş hatta ayağını geç kendi kalıyomuş arabanın camına vurmuşta adam durmuş Allahtan sonra ayağı şişmeye ve morarmaya başlamış hemen hastaneye gitmiş neseki kırık çıkık yok ezilmiş doktor alçıya alıcam demiş ama aldırmamış 1 hafta yatıcak duyduğumda nasıl korktum anlatamam kızlar akşam olupta görene kadar içim rahat etmedi Allahım yinede beterinnden korumuş diyorum öle işte ekşınlı bi gün geçirrdimmmm(((
günaydın herkeşeee :)
iyi dilekleriniz sizi de bulsun biran önce inş...
pazartesi dr randevusunu aldık dün eltimle sağolsun..
inşallah güzel haberlere devam ederim.
buarada hayatumuttur / K.GAMZE duanı okudum.
Rabbim kabul etsin..
gamze bende okudum duanı..sağlıkla kucağına al inşallah..
di mi tatlım bence deama ara ara evde de çok bunalıyorum pek sosyal değilim yıllarca okul iş derken ev oturmasıymış misafirlikmiş onlara alışamadım beceremem de arkadaşlarım şehir dışında genelde gelirler kalırlar ama görseniz yemeği bile onlar yapar öyle rahatım dana mıyım neyim...
unutmadan yazayım canlar hafta sonu memleket ziyareti varburalarda olmayacağım için peşin peşin okudum dualarınızı...
hayatumuttur / K.GAMZE 21.02.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
graphicdesigner / YASEMİN 22.02.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
duamnur / K.BURCU 24.02.2013 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
akyuzcigdem / ÇİĞDEM 25.02.2013 pazartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum
cumartesi benim dua günümşimdiden Allah razı olsun sizden
gul1982 / B.GÜL 13.02.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
tb_fb / TUBA 14.02.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+ist'a taşınmak
bdroner / BEDRİYE 15.02.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrinn07 / ASLI 16.02.2013 cumartesi sağlıklı sorunsuz hamilelik
tmyomr / TÜMAY 17.02.2013 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik+babaannesine şifa
melek2828 / NAZAN 18.02.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
buketdemet / BUKET 19.02.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + hayırlısıyla tayin çıkması
nartanesii / AYŞE 20.02.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatumuttur / K.GAMZE 21.02.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
hepınıze okudum kızlar gırıp haber veremedım devamlı uyutuyor haplarımm hakkınızı helal edınn kızlar
allah razı olsun okuyan okuyacak olan herbirinizden :)) allah ne muradınız warsa wersin inşallah ...gamzecim duanı okudum Allah sağlıkla evladını kucağına versin
çok geçmiş olsun aslıcım Allah br daha yaşatmasın
Kızlarrrrr günaydınnnnn
Çiğdem kızzz oğluşunu gördüm yerim ben onuuuu
Serapcım sen de keseyi görmüşsün canım sıra kalp atışnda inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım
Sedacım senin için de oyumu kullandım
Duaları okuyamıyorum hastalığm bitince artıkınnnn
Dün öğleden sonra gelemedim özledim sizleri birazda moralim bozuk dün sabah annemi aramaya başladım bi türlü ulaşamadım nese sonunda öğleden sonra ulaştım sabah işe giderken ayağı arabanın altında kalıyomuş hatta ayağını geç kendi kalıyomuş arabanın camına vurmuşta adam durmuş Allahtan sonra ayağı şişmeye ve morarmaya başlamış hemen hastaneye gitmiş neseki kırık çıkık yok ezilmiş doktor alçıya alıcam demiş ama aldırmamış 1 hafta yatıcak duyduğumda nasıl korktum anlatamam kızlar akşam olupta görene kadar içim rahat etmedi Allahım yinede beterinnden korumuş diyorum öle işte ekşınlı bi gün geçirrdimmmm(((
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/596822-deniz-urunleri.html
anketten istedğiniz k,işiye oy kullanabilirsiniz.
Ben kitapları yapıyorum fazla gelemiyorum 4 ten sonra gelicemm..
saol canım hepiniz çok sağolun kızlarrrr Allah beterinden sakladı şükürler olsunnnn
Aslıcım yeni gördüm çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlar inşallah anneciğin...
bu arada Aslı ismini çok severim canım kızım olursa adını Aslı koymayı planlıyorum eşim de olumlu artık cinsiyet öğrenmeye geldi sıra
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/596822-deniz-urunleri.html
anketten istedğiniz k,işiye oy kullanabilirsiniz.
Ben kitapları yapıyorum fazla gelemiyorum 4 ten sonra gelicemm..
saol canımmm inşallah iyileşir hemen
demek Aslı ismini çok seviyosun anammm kız olursa adaşım olacak demekkicinsiyet belli olur olmaz söle ben de Allah nasip ederse tabiii Zeynep istiyorum kız olursa tabi aa bide olursa erkek olursa da ben eşimin ismini koymayı düşünnüyorummm
olur tabi canım sağlıklı sıhhatlı kıpır kıpır ikisi de olur inşallah 1 kız 1 erkek...
Zeynep ismi de güzel evet ama benim tanıdığım ve sevmediğim birinin ismi olunca etkileniyorum benama isim olarak güzel zeynep de... erkeğe babasının ismi de enteresanmış canım bizim bi akraba yaptı onu ama eşini kandırarak yapmış demiş işte bizim orda adettir ilk erkek çocuklara babanın ismi verilir diye bizim gelin de karadenizli yazık
oyumu kullandım öndemisin ne seda
yaa biz daha dereyi görmeden paçaları sıvıyoruz haftada bir isim konusun da tartşma olur hep benim istediğim olsun istiyorummmkızdırıyorum tabi bu konular için erken hele bi o vakit gelsin de buluruz şimdi değiştirp duruyoruzzz en çok da ben kociş takmış erkek olursa TİMUÇİN olsun die ama ben istemiyorum nese hayırlısı bakalım
sedacıkk ünlü oldun kızbenim facede çıkmışsın kk paylaşmış
Ödüllü su ürünleri yemek yarışmamızda oyunuzu kullandınız mı ? diye altında da senin tarifin ve avatarın var:124:
evet şu an öylee. Teşekkürler canımm benimm
evet bizde doğmamış çocuğa resmen don biçiyoruz hep bu konuyu açarım ben isimler duyarım görrürüm söylerim yok benimki hiçbirini beğenmez ne isim koyacağız çocuğa bilmem.
Hadiyaaa dur bakayım hemen bende üyeyim face dan. Ayy sevindirik oldum şimdii..
ben yalnızıııımmm, ben yalnızııııımmm yalnızıııımmmmm....
bu şarkıyı kendime armağan ediyorum ve tüm kocası yanında olmayanlara gitsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?