Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

gayet güzel olmuş bak....edepsizzzzzzzzz seniiiiiii

Ahahahhaaaaa
süpersin vallaaa :)))

delisin sennnn

30. gün

gelenin gidenin haddi hesabı yok..birsürü insan yüzü görüyorum..hepside beni kucağına almak istiyo..bende basıyorum çığlığı sonra annem alıyo susuyorum..öpmeyin beni arkadaş

31. gün..
artık gözlerim dahada açık..bazen uyanııyorum ama ağlamam gelmiyo..annem alıyo beni kucağına..sarılıyo sarılıyo..ohh..sonra memem veriyo..artık memeleride tutabiliyorum..çok sıcaklar:))

35.gün..
bu ne kalabalık arkadaş..herkes burada..pastka börek denen şeyleri yiyolar..sonra bir sürü oyuncak taktılar yastığıma..adına altın diyorlarmış..oneymiş..yiyilir ..emilirmi??

40. gün.
.bugün annem beni aldı bi güzel banyo yaptırdıı ohhhhhh miss..yayıldım yayıldım gevşedim..sonra havlunun içinde masaj yaptı bana..yahu bu anne olayını çok sevdim ben keyfim yerinde..bide hortumum olsaydı:))
babam geldi sonra..pipi diye bişey varmış..babam durmadan onu seviyo..ama dokundukça bişeler oluyo..dur bi bakayım..aa ah aaahh oleeyy..yukarıya doğru havalanıyo..kakamla birlikte yaptığım şey buymuş.adına çiş diyolar..babamın suratından akıyor şuan:))

yukarıya doğru havalanıyo he

fazla oynarsa olacağı oo

Bukeeetttt ALlah senin ömrünü uzatsın kocana kavuştursun tez zamanda emii
kız ne güzel yazıyorsun yaaa süpersin her kelimesine gülüyorum harika yaaa

Aslıcım, kuzum sapıkmısın sen, adetin 3. günü gideceksin ki bi işe yarasın ebbeğim, o gün her halt meydana çıkıyor, koşş hemen doktora koşşşş, olmazsa yarına tekrar randevu al, ikiziziz yaa birlikte gidelim bari

41.gün

annem beni aldı..giydirdi giydirdi..çok giydirdin annneeeeeeeeeeeeeeee..çıkart bunları..
neyse beni bi torbanın içine koydu..sonra biyere gittik.. gittiğimiz yer neresi bilmyorum..yine mi pasta börek var arkadaş..aslında bi itrazım yok ..ne kadar pasta o kadar süt..41 kere maşallah

42. gün..
bu gün hafta sonuymuş..ağladm ağladım annem gelmedi..babam olacak adam aldı benim..salladı, karnımı ovaladı altımı açtı, hiç biri işe yaramadı..çünkü açım ben açççççç niye anlamıyosun..bi keresinde babamın memsini kıstırmıştım ama bişey çıkmadı..buu seferde verse belki çıkar..ama aahaha gerek kalmadı annem çıktı..aldı beni kucağına..anne niye çıplaksın sen..hamde islaksın..memelerde ıslak ..neyse ben işime bakarım:)

43.gün

off bune gürültü yaa..ortalıkta karanlık bişey gözükmüyor..tamda meme saatim..bu sesler ne arkadaş..ama göremiyorumki..bu yatak çok büyük..büyük olmasa ne olur sanki kafamı kaldıramıyorumki...anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..beni kucağına aaaaaaaaall
..lhah nihayet..oo babam beyefendide uyanıkmış..neyse ben işime bakarım..anne sen niye yine çıplaksın..babama verdi beni..anne nereye gidiyosun açım ben açııııııımmm..buraya gell..memeleride getir..babamınkilerimi denesem acaba..babamda çıplak zaten bi kaptırsam..yok olmuyo:))))))

Son düzenleme:

ewet sapıkımmm bennn kuzum ben zaten tedavi için gitmicem 3 aydır gitmiorum ya içerde değişiklikler varmı baksın die gidecektimmm bana en son aşılamadan sonra histeroskopi dedi hemen sonra da yine aşılama demişti ya onu yaptırmam lazım oda biraz pahalı bu aralar da sıkışıkız beklicez biraz daha bakalımmm zaten aynı doktora gitmek istemediğimden gitmedim bi doktor varmış arkadaşım önerdi onu denemek istiyorum farklı olsun die öle işte kuzum açıklayıcı olmuştur inşallah

çok geçmiş olsun cnm allah korumuş yine

gul1982 / B.GÜL 13.02.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
tb_fb / TUBA 14.02.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+ist'a taşınmak
bdroner / BEDRİYE 15.02.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrinn07 / ASLI 16.02.2013 cumartesi sağlıklı sorunsuz hamilelik
tmyomr / TÜMAY 17.02.2013 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik+babaannesine şifa
melek2828 / NAZAN 18.02.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
buketdemet / BUKET 19.02.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + hayırlısıyla tayin çıkması
nartanesii / AYŞE 20.02.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatumuttur / K.GAMZE 21.02.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum

hepınıze okudum kızlar gırıp haber veremedım devamlı uyutuyor haplarımm hakkınızı helal edınn kızlar

Buket'im ileri boyuta geçmişsin süpersin canım yaa, 40'ını da çıkartmışsın bebeğin, ohh annesi babasıda rahatlamış kavuşmuşlar:))))))))))

Aslı kuşum anladım da yine 3. günü git diyorum ben ısrarla ne bileyim benim doktor üçüncü gününü çok seviyor, hatta o günü geçirince veya pazar gününe filan yada bayrama seyrana denk gelse, bidahaki ay gel ozaman diyor. ben takıntılıyım üçüncü güne oyüzden

Haklısın canımmm benim doktor da 3.güne takıntılı ama diğer doktoru aradım önemli değil dedi bakalımmm diyorum ya zaten tedavi amaçlı gitmiyorum sadece kontrol ne var ne yok die :))) sen git hemen başla tedaviye sonrada gelsin kuzucuklarr

ay öldüm gülmekten...babamın suratında akıyor şu an ...o kadar çok uğraşırsa akar tabi..havalardır havalandır sonra da...suratından ye...

tabi rahatsın dimiiiii uyanıkk, neden olsa benim çocuğum olursa seninde olur diye ohhh yaydın poponu rahat rahat. ikiziz yaa ohh ben uğraşim sen otur dimi bak cuma günleri cuma saati 1000 tane ya evvel okuyacakmısın, ben okuyacağım inşallah yaa çok hevesliyim sende oku, bak benimki kabul olmazsa seninki olur senin sayende hamile kalırız belki
canım nasılsın ?

canımmmmm iyiyim sen nasılsın tatlım benim hoşgeldin sefa geldinn

senin ağzını yirim yirim çok uyanığımdır kuzum ben onu 2 aydır cuma günleri çekiyorum zaten geçen hafta okuyamamşıtım ama bu hafta okurum bebeğim birimizin duası tutar bakarsın inşallahhhhh ayyy ne güzel olur yaaa ayyy hadi bizde hamile kalalım bizimde göbüşümüz şişsinnnn ayyyy çok canım çektiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…