- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.161
gayet güzel olmuş bak....edepsizzzzzzzzz seniiiiiii21.gün
bugün erken uyandım..az uyumuşum nedense..her zaman uyandığımda hava aydınlık oluyordu bu kez karanlık nedense..memeyi göremiyorum arkadaş..işıkları açııııııııııııııııııııııınnnnn
22.gün..
alalah arkadaş yine uyandım açım ben..açım beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn..yine karanlık..bu sefer babam olacak adam aldı beni kucağına..hiç bi zaman bu adam evde olmuyodu şimdi niye buradaki şimdi bu..neyse nihayet memem geldi..offff
23. gün
öğrendimki geceyle gündüz diye bişey varmış..geceleri annemde uyuyomuş..e annem uyuyunca memelerde uyuyo..hem annem niye hep o adamın yanında uyuyo..bende mememerin yanında uyumak istiyorum.mememelleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerr.
24.gün.
bu gün biraz geç kalktım..annem yoktu babamda yoktu..basdım zılgıtı.annem hemen geldi..tabi memelerde geldi..farkettimki ben memelerle birlikte annemide seviyorum..ama önceden ne güzeldi..benim ağlamam annemin de gelmesigerekmiyordu.. bak yine aklıma geldi..kestiler hortumumu şerefsizler..
25. gün
çok ağladım bugün..açta değilim, kakamda yok, pırtımda yok ama ağlayasım var..ağladıkça ağlıyorum ağladıkça ağlıyorum..annem beni kucağına aldı salladı salladı..uykum var ama uyuyamıyorum arkadaş..ağlamama engel olamıyorum..sanırım çok edepsizim:))
21.gün
bugün erken uyandım..az uyumuşum nedense..her zaman uyandığımda hava aydınlık oluyordu bu kez karanlık nedense..memeyi göremiyorum arkadaş..işıkları açııııııııııııııııııııııınnnnn
22.gün..
alalah arkadaş yine uyandım açım ben..açım beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn..yine karanlık..bu sefer babam olacak adam aldı beni kucağına..hiç bi zaman bu adam evde olmuyodu şimdi niye buradaki şimdi bu..neyse nihayet memem geldi..offff
23. gün
öğrendimki geceyle gündüz diye bişey varmış..geceleri annemde uyuyomuş..e annem uyuyunca memelerde uyuyo..hem annem niye hep o adamın yanında uyuyo..bende mememerin yanında uyumak istiyorum.mememelleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerr.
24.gün.
bu gün biraz geç kalktım..annem yoktu babamda yoktu..basdım zılgıtı.annem hemen geldi..tabi memelerde geldi..farkettimki ben memelerle birlikte annemide seviyorum..ama önceden ne güzeldi..benim ağlamam annemin de gelmesigerekmiyordu.. bak yine aklıma geldi..kestiler hortumumu şerefsizler..
25. gün
çok ağladım bugün..açta değilim, kakamda yok, pırtımda yok ama ağlayasım var..ağladıkça ağlıyorum ağladıkça ağlıyorum..annem beni kucağına aldı salladı salladı..uykum var ama uyuyamıyorum arkadaş..ağlamama engel olamıyorum..sanırım çok edepsizim:))
21.gün
22.gün..
23. gün
24.gün.
25. gün
30. gün
gelenin gidenin haddi hesabı yok..birsürü insan yüzü görüyorum..hepside beni kucağına almak istiyo..bende basıyorum çığlığı sonra annem alıyo susuyorum..öpmeyin beni arkadaş
31. gün..
artık gözlerim dahada açık..bazen uyanııyorum ama ağlamam gelmiyo..annem alıyo beni kucağına..sarılıyo sarılıyo..ohh..sonra memem veriyo..artık memeleride tutabiliyorum..çok sıcaklar:))
35.gün..
bu ne kalabalık arkadaş..herkes burada..pastka börek denen şeyleri yiyolar..sonra bir sürü oyuncak taktılar yastığıma..adına altın diyorlarmış..oneymiş..yiyilir ..emilirmi??
40. gün.
.bugün annem beni aldı bi güzel banyo yaptırdıı ohhhhhh miss..yayıldım yayıldım gevşedim..sonra havlunun içinde masaj yaptı bana..yahu bu anne olayını çok sevdim ben keyfim yerinde..bide hortumum olsaydı:))
babam geldi sonra..pipi diye bişey varmış..babam durmadan onu seviyo..ama dokundukça bişeler oluyo..dur bi bakayım..aa ah aaahh oleeyy..yukarıya doğru havalanıyo..kakamla birlikte yaptığım şey buymuş.adına çiş diyolar..babamın suratından akıyor şuan:))
fazla oynarsa olacağı oo30. gün
gelenin gidenin haddi hesabı yok..birsürü insan yüzü görüyorum..hepside beni kucağına almak istiyo..bende basıyorum çığlığı sonra annem alıyo susuyorum..öpmeyin beni arkadaş
31. gün..
artık gözlerim dahada açık..bazen uyanııyorum ama ağlamam gelmiyo..annem alıyo beni kucağına..sarılıyo sarılıyo..ohh..sonra memem veriyo..artık memeleride tutabiliyorum..çok sıcaklar:))
35.gün..
bu ne kalabalık arkadaş..herkes burada..pastka börek denen şeyleri yiyolar..sonra bir sürü oyuncak taktılar yastığıma..adına altın diyorlarmış..oneymiş..yiyilir ..emilirmi??
40. gün.
.bugün annem beni aldı bi güzel banyo yaptırdıı ohhhhhh miss..yayıldım yayıldım gevşedim..sonra havlunun içinde masaj yaptı bana..yahu bu anne olayını çok sevdim ben keyfim yerinde..bide hortumum olsaydı:))
babam geldi sonra..pipi diye bişey varmış..babam durmadan onu seviyo..ama dokundukça bişeler oluyo..dur bi bakayım..aa ah aaahh oleeyy..yukarıya doğru havalanıyo..kakamla birlikte yaptığım şey buymuş.adına çiş diyolar..babamın suratından akıyor şuan:))
Bukeeetttt ALlah senin ömrünü uzatsın kocana kavuştursun tez zamanda emii
kız ne güzel yazıyorsun yaaa süpersin her kelimesine gülüyorum harika yaaa
Aslıcım, kuzum sapıkmısın sen, adetin 3. günü gideceksin ki bi işe yarasın ebbeğim, o gün her halt meydana çıkıyor, koşş hemen doktora koşşşş, olmazsa yarına tekrar randevu al, ikiziziz yaa birlikte gidelim bari
Kızlarrrrr günaydınnnnn
Çiğdem kızzz oğluşunu gördüm yerim ben onuuuu
Serapcım sen de keseyi görmüşsün canım sıra kalp atışnda inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım
Sedacım senin için de oyumu kullandım
Duaları okuyamıyorum hastalığm bitince artıkınnnn
Dün öğleden sonra gelemedim özledim sizleri birazda moralim bozuk dün sabah annemi aramaya başladım bi türlü ulaşamadım nese sonunda öğleden sonra ulaştım sabah işe giderken ayağı arabanın altında kalıyomuş hatta ayağını geç kendi kalıyomuş arabanın camına vurmuşta adam durmuş Allahtan sonra ayağı şişmeye ve morarmaya başlamış hemen hastaneye gitmiş neseki kırık çıkık yok ezilmiş doktor alçıya alıcam demiş ama aldırmamış 1 hafta yatıcak duyduğumda nasıl korktum anlatamam kızlar akşam olupta görene kadar içim rahat etmedi Allahım yinede beterinnden korumuş diyorum öle işte ekşınlı bi gün geçirrdimmmm(((
Buket'im ileri boyuta geçmişsin süpersin canım yaa, 40'ını da çıkartmışsın bebeğin, ohh annesi babasıda rahatlamış kavuşmuşlar:))))))))))
Aslı kuşum anladım da yine 3. günü git diyorum ben ısrarlane bileyim benim doktor üçüncü gününü çok seviyor, hatta o günü geçirince veya pazar gününe filan yada bayrama seyrana denk gelse, bidahaki ay gel ozaman diyor. ben takıntılıyım üçüncü güne oyüzden
30. gün
31. gün..
35.gün..
40. gün.
tabi rahatsın dimiiiii uyanıkk, neden olsa benim çocuğum olursa seninde olur diye ohhh yaydın poponu rahat rahat. ikiziz yaa ohh ben uğraşim sen otur dimiHaklısın canımmm benim doktor da 3.güne takıntılı ama diğer doktoru aradım önemli değil dedi bakalımmm diyorum ya zaten tedavi amaçlı gitmiyorum sadece kontrol ne var ne yok die :))) sen git hemen başla tedaviyesonrada gelsin kuzucuklarr
canım nasılsın ?
tabi rahatsın dimiiiii uyanıkk, neden olsa benim çocuğum olursa seninde olur diye ohhh yaydın poponu rahat rahat. ikiziz yaa ohh ben uğraşim sen otur dimibak cuma günleri cuma saati 1000 tane ya evvel okuyacakmısın, ben okuyacağım inşallah yaa çok hevesliyim sende oku, bak benimki kabul olmazsa seninki olur senin sayende hamile kalırız belki
canımmmmm iyiyim sen nasılsın tatlım benim hoşgeldin sefa geldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?