Bizim Evin Halleri - Kanal 1

canım yaa valla neleri hatırlmaışsın dogru valla eskiden ne kadarda güzeldi..fincan halayla sadık amca cok komiklerdi yaa onların konuşma tarzları bile güldürüyodu insanı..

uzun süredir seğretmiyorum bıraktım diziyi
ama dün kayınvalidemlerde olunca sıkılmamk için baktım
amaan ne karman çorman bi garip dizi olmuş herkes kopmuş pehh

diziyi şimdikik dizilere cevirdiler bi tek adı kaldı o da ona hiç yakışmıyor biran önce değiştirsinler hıh

valla ben fincan hala zamanını bilmiyorum ama kayınvalidem söylüyor eskiden çok güzeldi çok kişi degişmiş konu ap ayrı yerde diye o izlemiyor bu gidişle kimse izlemicek

eskiden simsicak aile ortamlari yer alirdi trt deyken bambaskydi
simdi kanal kanal geziyor bu yüzdende her kanala gittiginde birileri ölüyor yenileri geliyor
entirikalar dönüyor dallasa döndü nerdeyse

Arkadaşlar diizideki oyuncuların teker teker diziden ayrılmasına şaşmamak gerek..Oyuncularda baktılar senaryo saçmalamaya başladı tek tek ayrıldılar..Bu gidişlede diğerleride ayrılırısa diziden hiç şaşmam.Bu dizinin senaristleri değişmediği sürece bu dizide olumlu bişey olmaz.En iyisimi bu diziyi bitirsinler.Buna inanın çok sevinirim.

kızlar güncelliyorum
sizce daha nelr bnm gözüme bunlar çarptı sizn gözünüze nelre çarptı

ooo nostalji yapmışsınız
valla duygulandım

ferhunda hanım ve kızlarından beri izlerim ben
sadık izleyicisiyim

bende ferhunde hanım ve kızlarından beri sadık bir seyirciydim emme sadakatimi yemekteyiz programıyla bozdum.yinede dizimiz bitmesin

gülçin yorum yapmadan olmaz bu toping.hihoyyyt
sefa nevayı tavlamak için 40 takla atardı.rüzgar çapkınlık peşinde koşardı.sadık aliş hem hikayeler anlatırdı.bir araya gelip yemek yenir [sonrasında eğelence yaspılırdı.hele hele ramazan günlerii.
şimdi ise arkasında koştuğu isteyemeyen bir safa ramazan da oruç tutmayan iale fertleri
torunu kaybolduğu halde gelmeyen bir sadık aliş....:1no2::1no2:
analmıyorum.senaristler tonton bir dede bulup getirselerdi,rüyayı değiştirdikleri gibi sadık aliyide değiştirip diziye sokabilirler.:jeyyar:.
ama nerde onlar o akıllllllllll/I]
klava:

hakikaten oruç tutmuyorlardı bayram gelince bayramlaşma olayına giriyorlardı.bu arada sadık ali dediginiz dedelerimiydi nasıl diziye sokabilirler rüya gibi odamı gitmişti ölüm falan yoktu yani

hakikaten oruç tutmuyorlardı bayram gelince bayramlaşma olayına giriyorlardı.bu arada sadık ali dediginiz dedelerimiydi nasıl diziye sokabilirler rüya gibi odamı gitmişti ölüm falan yoktu yani
canım rüya ve neva değişti:sm_confused:.fincan hala ölünce sadık dede de ben buralarda duramam deyip uzaklara gitti:çok üzgünüm:[.bodrum-yalıkavak]
keşke geri getirseler.çok şen şakrak,eğlenceli bir karakterdi...hihoyyythihoyyyt:asigim:

sadık dede sayhanın babasıydı.:asigim::asigim:

:bbo:artık yorumbile yapamıyorum ruhsuz bi halde izliyorum oda tam değil arada yemekteyize taşınıyorum bu dizi düzelmeeeeeeez.konular uzuyoda uzuyo bekleki bi sonuç çıka:dilcikar:

Gene sıkıcı bi bölümdü..yok yok en iyisi topluca bu diziyi izlememe kararı almak ...çünkü başka yolu YOOOOOOOOOOK.laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…