Bizim Evin Halleri - Kanal 1

61. bölüm özeti

Ev ahalisi umut, korku ve heyecanla beklerken Amir Cem, DNA sonuçlarına göre morgda yatan çocuğun Dila olmadığını açıklar. Dila’nın okul arkadaşı Deniz’in, Dila’nın kaybolduğu günle ilgili anlattıklarıyla bir kez daha sarsılan İsmet intihar eder.

Rüya ailesi ve Çetin arasındaki gerginliği bebek sahibi olarak bitirecekleri fikrini Çetin’e açarken,
Çetin ilişkilerinin sorumluluğunu bir bebeğin omuzlarına yıkmak istemediğini Rüya’ya sert bir tepkiyle gösterir.

Rüzgar’a aşkını itiraf edebilmek için sarhoş olan Zeliş, sabah uyandığında geceyle ilgili hiçbir şey hatırlamamaktadır. Sonunda hafızası yerine gelen Zeliş gece Rüzgar’a bir aşk mektubu yazdığını hatırlar. Zeliş mektubu geri almak için türlü uğraşlar verse de Rüzgar’ın mektubu çoktan okumuş olduğunu öğrenir.

olamaz ya offff bi intiharımız eksikti.biz düzelsin die beklerken..aman yaa valla kabak tadı verdiler ha gelde kızma simdiklava:

Ya Artık Dila Çıksın Ortaya Yoksa Ben İntihar Edicem :jeyyar: Dizi Gerginlikten Geçilmiyo Bu Ne Ya..Valla Bu Gidişle İzlemeyi Bırakacağım.. :dilcikar:

ben başından beri dilanın yaşadığını hep söylemiştim morgtaki kızın dila olmadığınıda.gerçi ben burda yazmıyorum diğer sayfada yazıyorum ama dayanamadım yazıyorum.burda yazan arkadaşların nerdeyse çoğu bardağın boş tarafını görmekten yana ve olumsuz yaklaşmakta dizide anlatılanlara.konunun çok uzadığına dair.oysa orda milyonlarca insanın yaşadığı zor günler anlatılmakta bir an için kendizi evli ve çocuğu kaybolmuş bir annenin yerine koyun ve eleştirilerinizi yaparkende ona göre yapın her nekadar size göre bu bir dizi olsada işte ozaman aynı şeyleri yine yazabilecekmisiniz? size göre bir senaryo ama gerçeğini yaşayanları unutmadan yaklaşın olaya ve siz olsaydınız ne yapardınız onları paylaşın yada bu güne kadar çocuğu kaybolmuş birileri için ne yaptınız onu sorun kendize?

ben bugün seyretmedim yemekteyize baktım valla,bir hafta bakma hiç bir gelilşme olmuyor zaten tıkandı kaldı dizi.annem geliyor bunlarında gözlerinde yaş kalmadı hala yokmu kız falan diyor o bile izlemedigi halde sıkılmış

arkadaşım sorun çocugun kaybolması degil konu ilerlemiyor tıkandı kaldı dizi bu sonuçta bi aksiyon gerek öyle aynı şeyi izleyip duruyoruz

yavaaşşş güzelim bu ne sinir böyle
sen diziyi izlemiyor yaşıyorsun adeta anladğım kadarıyla...
bak anlamadığın bişiy var bizim şikayetimiz dizinin kanı gibi seyir alması...gamyoncuiremsu
bir ayı geçti hep aynı mevzuu...hep aynı mevzu..
eee izle izle nereye kadar yasakkelime
e bizlerde halk olarak tenkitler yapıyoruz:dilcikar: ki yapmalıyızda zaten kaldıki reytingler bizim sayemizde tavan-taban yapıyor..
iki çift laf etmeyi kendimize hak görüyoruz...
bir diladır tutturdular gitti e bizede bi öööög geldi artık..:bbo:
bu nasıl bir senaryodur böyle izleyiciye temcit pilavı gibi aynı şeyleri izletmeler...
izin verde biraz tenkit edelim değmi...sengözlerimebaksanab

kesinlikle konular haddinden fazla uzuyor..
bu sadece dila konusuyla ilgili de değil..

her konu bayana kadar uzatılıyor..
günlük dizi olunca ancak bu kadar oluyor demek ki...

ayrıca bu zeliş olayına da ciddi uyuz oldum ben ya..
zoraki bir aşk hikayesi koymaya çalışıyorlar resmen..
ufff..
tvlerde de bi forward tuşu olsa da bu zeliha rüzgar sahneleri cıktığı zaman ileri alabilsek sahneyi...

katılıyorum bende sevmedim zelihayı yapmacık davranıyor başından beri ısınamadım o kıza,misketle bir degil yani

BUNLAR TEK TARAFLI AŞK HİKAYESİ YARATIMIŞLAR NE KADAR BANEL OLDU ZELİŞMAŞIK RUZGAR DEYİLL AYRICA ZELİŞE UYUS OLUYOM YA

ewt ya bende zelişe uyuz oluyorum hareketleri fln cok yapmacık hele dünkü hali neydi öle rüzgarda basladı yapmacık hareketlerine ikis ii dnk geldiler..klava:

önceleri, hevesle başlama saatini beklerdim ama artık izlemiyorum...artık yemekteyiz programını izliyorum:)) napayım ,bıktım artık ağlak dizilerden filmlerden....inanı resmen bunalıma sokuyorlar canım

LiL@' arkadaşım herkes gibi bende aynı kanalda aynı saatte yayınlanan bir diziyi seyrediyorum ve seyrederken ekranda gördüklerim sizin gördüklerinizle aynı olsada yorumlarımız farklı siz dizideki olumsuzlukları görürken onları buraya yazarken ben olumsuzlukların içindeki olumlu yanları görmeye çalışıyorum.
dizi ile ilgili yorumlarınızı elbetteki yapacaksınız iyi yada kötü ona bir şey demiyorum,bir diladır tuturdular diyorsunuz böylesi bir konunun günlük yayınlanan bir dizide 3 günde 5 günde anlatılıp bitirilmesi nekadar doğru olurki.kısaca anlattılar bitirdiler diyelim ozaman sizler bu konu bukadar çabuk bitirilirmiydi demezmisiniz ???
ve şimdi bir an için kendinizi dizinin senaristi yerine koyun ve bu dila konusunu yada size uzamış gibi görünen diğer konuları siz devam ettirin hem öz hem kısa nasıl anlatırsınız seyirciyi sıkmadan günlük yayınlanan bir diziyi nasıl devam ettirirsiniz, eğerki birilerini tenkit ediyorsanız çözüm yoluda sunacaksınızdır mutlaka öyle değilmi yerimseniben ayrıca bu dizide hiçmi hoşunuza giden bir şey yok:sm_confused:

neyse bu haftada izlemedim pek bişe yine kaçırmamışım:)):

arkadadaşım bu DİZİ! gerçek HAYAT DEĞİL...!!!mirmirmirmirBİZ bardağın boş tarafınıda dolu tarafınıda görmeyi bilirizsengözlerimebaksanab.sıkıldık hep aynı olaylardan.bilmem anlatabildimMİ.hem BEN BU DİZİYİ YILLARDIR İZLİYORUM.İİSTEDİĞİM YORUMU YAPARIM.:dilcikar:NEDEN BEH TOPİNGİNDE ÇOCUĞU KAYBOLMUŞ BİRİLERİ HAKKINDA KONUŞALIMDA DİZİ DIŞINA ÇIKALIMKİ

gülçin katılıyorum canım sana bu dizi tabiki olaylar gelişicek aynı yerde kalmaz biraz heyecan istiyoruz koyun gibimi bakıcaz hergün aynı şeye

çünkü hergün aynı mevzu olunca ne olcak
artık yorumda yapamayacağıız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…