Bizim Evin Halleri - Kanal 1

bizim evin saçmalıklarına döndü artık yazacak bişey bulamıyolar sıladan biraz biraz başka diziden kopyalıyolar biraz yalan rüzgarı dallas karışımı bir dizi oldu ama artık sıkmaya başladı seyirciyi

ben artık bu diziyi izlemiyorum çünkü
kızım bu dizideki sürekli bağırış,çağırışlardan ve ismetin,safanın
haykırışlarından çok korkuyor.arada bir bakayım belki bir ihtimal değişiklik
olmuştur diyorum kızım hemen gidip tv.yi kapatıyor.

valla dogru söylüyorsun benim oglumda safa'dan korkuyor:roflol:öyle sessizce izliyor o çıkınca

sonunda gösterdiler dilayı o adamın kaçırdıgı belliydi zaten ...bakalım bulmaları da bir ayı geçer ...

ahanda dila göründü:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
duydular sesimizi şükür
kaçıranda o seliye asılan adammışklava:

:1no2:ah zeliş ah zorbi yola girdi nasıl çıkacak merak ediyorum :uhm:dila sonuda çıkmış ortaya bir aydır çıkmasını bekliyoruz bir ayda bulunması sürer aynı bi lastik uzarda uzar

ya ne oldu kızalr ya ben ızleyemedım nasıl aradılar kım aradı kımle konustu ne dedıler anlatın bana yaaaaaaaaaaa catlıyorum

ya ne oldu kızalr ya ben ızleyemedım nasıl aradılar kım aradı kımle konustu ne dedıler anlatın bana yaaaaaaaaaaa catlıyorum

dilayı gösterdiler selinin yanına gelen adam kaçırmış.zelişin aşk mektubunuda rüzgar okumuş zelişe söyledi öyle bitti

nihayet yaaaa....
bi of getirdiydiler bize...
ama belliydi, işte o herifin kaçırdığı ne vardı bu kadar uzatacak Allah aşkına...
şimdi sırada ismetin intiharı var hastaneye giderler tedaviler sürer bi süre daha ağlak sahneler sürer gider...
kızlar yeni bölümün özeti yokmu ya yarın nolacak bakalım...
özeti bulan eklesin lütfen....

oh be sonunda dila cıktı ortaya,,kesin kamuran cadısının akrabalarından biridir o ,fidye için fln olsa ararlardı..baska sebepte yok..bu kadar hafta uzatmalarına degdimi yaa kriz gecittirdiler bize.inşallah devamı gelir bu bölümle kalmaz..:dilcikar:

dilayla ilgili gerçekleri merak ettim.CADIARZUdertleri ne bu kızla.CADIARZUsalynin beni görmesi iyi olmadı demişti adam.fisfisfis
O SALYi oyalarken başka diğer bir ortagıda kaçırdı.altından kimler çıkacak bakalım?CADIARZU
ismetinde midesini yıkarlar bikaç blm de o sürer.-tatlicadiarzu-

ya arkadaşlar hergün kıza, sıkıla, söylenerek izledim aha bugün diladan haber aha yarın çıkar diye ...dün izleyemedim ahada kaçırmışım işte.Gerçekten inanamıyorum yazdıklarınız doğrumu dila ortaya çıktımı???:1shok:eğer doğruysa gözümüz aydın olsun milletce :dance:.. nihayet senaristlerde anladı galiba çok uzattıklarını..kimsenin artık izlemek istemediğini.
Hele şükür bee artık azcık illeryebilecek dizi bariii.laelaelaelaelae

bende aynı senin gibi düşünüyordum hergün bugün çıkar diye bekledim dilayı dün izlemedim kız çıkmış ortaya ama ben anlamıştım seliyi ayartan adam oldugunu

vay beee kamuranmış kaçırtan.bakın hep beraber bilmişizz.aferin.
tşkler melodiese,cemre su,lilaya,arzu-elaya,dem44e,daha aklıma gelemeyen herkese tşklerrrrrr:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…