Bizim Evin Halleri - Kanal 1

kızlar ben demiştim size dime a buraya yazıyorum diye kamuranın parmağı var işte diye.
Belliydi baştan beri gıcık kaptan o kadına zaten..sayhandada gözü var.laelaelaelaelae

ahanda kamuran çıktı olayın ardından

ismetin neler çektiğini görüyor ve öyle sert bi dağ gibi duruyor

ruh yok bu kadında acıma duygusu hiçyokmuş

dila nihayet gözükmüş.
çok suratsızdı yine........

ben diziyi tam izleyemiyorum ama burdan takip ediyorum.,
demek teyzesi kaçırtmış dilayı.sinsi şey bende sevmiyorum o kadını.
ismetin acı çekmesi çok hoşuna gidiyo her halde.

ya kızlar ben bugünkü bölümünü izleyemedim kamuranın kaçırdığı nasıl ortaya cıktı bi,ri bana anlatsın lütfeennn.tühh ya cok önemli bi bölümü kacırmışım..:1shok:

evet hanımlar birisi anlatsın

ya kızlar ben bugünkü bölümünü izleyemedim kamuranın kaçırdığı nasıl ortaya cıktı bi,ri bana anlatsın lütfeennn.tühh ya cok önemli bi bölümü kacırmışım..:1shok:

canım kamuran o salynin konuştuğu adamın evine geldi.ismetle sayhan boşanmak üzere,onlar ayrılsınlar dila bana kalacak dedi.adamda ee tabi paralarda dedi,ne parası be o paralar zaten benim dedi.yiğenime iyi bak o bize lazım dedi...

canımsın ya saol valla ilk defa bölüm kacırdım..köpek kadın belliydi zaten..su gerizekalı seli bi anlatsa polise olayları hersey ortaya cıkacak hala susuyo deli ediyo beni öfffff.klava:

kamuranmış demek ha bende izliyemedim fazla çocuklardan yarım yamalak gördüm artık yarın izlerim birazda önemsemiyordum canlanmayamı başladı ne

kızlar bu kamuran ne fenaymış öyle...nasıl dayandı insanların bu kadar acı çekmesine inanamıyorumm

izle izle bi gün izleme olaylar ayyuka çıksın...
offf bu günü kaçırdım yaa...
üstelik yarında izleyemiycem anneme vbayram temizliğine gidecem ...
kızlar peki zelişle rüzgar naptı onları göstermedilermi...

amanın iki akşamdır bende izleyemiyom neler olmuş sonunda dila bulunmuş oh be bencede kaçıran o adamdı başından beri diyodum evdekilere neyse yarın kesin izlemeli çok merak ettim şimdi yazan herkese teşekkürlera.s.

kötü kadın kamuran
bir uyuzluk yapacağı belliydi.
kızlar rüya ve ahoy çetin cephesinde neler oluyor???

o sahneyi ben de kaçırmışım
dilanın yanındaki başka bir adam değil miydi?

kötü kadın kamuran
bir uyuzluk yapacağı belliydi.
kızlar rüya ve ahoy çetin cephesinde neler oluyor???

onlardada gelişme var çetin evi terketti kendi ewine döndü.rüya bi bebek istiyo ama cetin erken oldugunu sölüyo cetin bey nevaya hala deliler gibi asık..ahoy da nevaya asık oldu onlarında işleri cok karısık bakalım nasıl cıkacaklar işin içinden.-tatlicadiarzu-

Bu aralar en gıcık olmaya başladığım karekterlerden biride sakız hanım.:1no2eli deli konuşup duruyor sinir ediyor insanı..Bence çıksa diziden daha iyi.Çok üzgünüm çoook

o sahneyi ben de kaçırmışım
dilanın yanındaki başka bir adam değil miydi?

hayır salyle gölbaşında tanışan adamla dilayı kaçıran adam aynı kişi.
ismetle sayhan boşanacakmış.ayrılıktanmsonram dila 1. dereceden akaraba olan teyzesine kalacakmış.babası 2sine bırakmış ya mirası.kamuran paranın peşinde.dila onla kalırsa paranın iadeside kamuranda olacak....

Bu aralar en gıcık olmaya başladığım karekterlerden biride sakız hanım.:1no2eli deli konuşup duruyor sinir ediyor insanı..Bence çıksa diziden daha iyi.Çok üzgünüm çoook

ewt ya haklısın dizide hiç bi faaliyeti yok fazlalık bence.misketi öldürceklerine sakızı öldürselerdi daha iiydi..sen sakıza gıcık kapıyosun bende zelişe cok yapmacık ya misketin yerini hayatta alamaz..lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…