Bizim Evin Halleri - Kanal 1

Evet o zaaten bir numaralı gıcıklaelaelaelaelae.Hiç ısınamadım onada.Maden yeni karekter sokacaktılar diziye misketin yerine,rüzgara yeni sevgili diye, insan biraz daha seçici davranırdı.Daha hoş daha gerçekci oynayan birini koyardı diziye.Çok yapmacık haklısın.Rüzgarın yanınada yakıştıramadım doğrusu.Gerçi ben misketide beğenmiyordum ama o ayrı konu artık...Beterin beteri varmış derler ya zeliş daha beter.

bi kere dilanın 1. derece yakını öz be öz babası var niye teyzeye versinler ki sanki saçmalık..:1closedeyes:

bende öyle misketi güzel bulmuyordum ama güzel rol yapıyor zelişe göre bayagı iyi.baştan beri ısınamadım zelişe niyeyswe çok itici rüzgarla o çıkınca önemsemiyorum bakmıyorum muhabbeti çok gıcık yok kahve yapıyım yok çay adam otur der oturmaz :roflol:

bi kere dilanın 1. derece yakını öz be öz babası var niye teyzeye versinler ki sanki saçmalık..:1closedeyes:

şaçmalık değil!neden saçma olsunki.kamuran kendini savunur.benim yiğenimden haberim yoktu.ama güner onu bırakıp kaçmış der.mahkemenin günere güvenmemesi olabilir..

bence kamuran kendi kendine hayal ediyo dila ona asla kalmaz.hatırlamıyomusunuz kızlar kerima bile yasarken dilayı mahkeme kararıyla alması imkansızdı.tutunki kamuran teyze hayatta alamaz dilayı.ismetle sayhan boşansa bilee.çok uzun bi mevzu bu anlatmakla bitmez.kafamçokkarıştı

MELODİESCİM
bu böyleee daha 1 yıl sürer.kamuran arada sırada dilayı ziyerete gelliyor görünmeden gidiyor,demekki hala ankarada dila.bakalım geçen sene bu zamanlar dialyla ismet kavuşur..

haklısn gülçincim dogru valla.bu aradada selly götürdü ismeti gölün kenarına dilanın mezarı burası dedi biraz gec kaldı ama... ismet kendini göle atmasın depresyon gecirip..

şu sayhanında bir yüzü gülmedi ismetle evleneli.
adamların bu dizide iyi psikolojileri bozulmuyordu.

misket haklıymış çıkmaktada ,hani onuda yeni bir projede göremedk.
zelişde,maşallah davasını unuttu.

can derdinde deği aşk derdinde.......

Son düzenleme:
ben sayhana üzülüyorum yazık.hakikaten zeliş aşk derdine düştü aga'sını maga'sını unuttu:))

üfffffffff yine dramm.hiç mutlu bir olay yokkkkk.
saliy götürdü göle veeee saçmalıklar serisiii başlıyorr hazır olunnnnnnn

ayyy o kamuran ne fena öyle..
bide sallye saldırıyo vicdansız mikrop...
bakın sonunda kazımla kamuran arasında çatışma çıkacak para yüzünden adam oyunu bozacak..
iş o tarafa doğru gitmeye başladı...

ewt bencede öle olacak adam sonunda dayanamayıp kamuranı ihbar edecek..cünkü cok sık para istiyo kamuran cadısıda cimri vermek istemiyo..yazık ya aile mahvoldu kamuran köpeğinin yüzünden hersey ortaya cıksada selinin üstüne gitmekten vazgecip kamuranın ne mal oldugunu anlasalar ama buda uzun zaman alır.

su zelişle rüzgarada iki çift laf etmeden edemicem..cok gıcıklar yaa rüzgarda hem kızı ismemiyo hemde dibinden ayrılmıyo.ümit veriyo gibime geliyo.güya korumak için yanında ama..zelişin kimseyi taktıgı yok masallah..

melodisim deme kıs zelişe bişey ben seviyorum okızı düştüğü durmada üzülüyorum .pislik kamuran bi insan bu kadar gaddar olabilirmi acep diye düşünmekten kendimi alamıyorum varmış böyle piskopatlar iğrenç kadın insanların çırpınmalarına hiçmi yüreği sızlamıyo

kamuran bide aglıyor zırlıyor uyuz,seliye üzülüyorum valla ya onun üstüne kaldı

kızlar hiç beklemeyin tez zamanda kamuranın yaptığının ortaya çıkmasını çıkmazzzzzzz biliyosunuzki konular resmen lastik gibi uzuyor senarist sanıyorki böyle hoş oluyo izlenme artıyo ama çok yanılıyo aksine izlenme oranı düşüyo ben geçen hafta çoğunluk izlemedim kızdığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…