Bizim Evin Halleri - Kanal 1

bu arada safayla hicranı göstermiyolar yada benmi görmedim acaba..safa kayboldu nevada ahoyla gününü gün ediyo o nasıl ilgi alaka ayvaza ....sinirler...klava:

bu arada safayla hicranı göstermiyolar yada benmi görmedim acaba..safa kayboldu nevada ahoyla gününü gün ediyo o nasıl ilgi alaka ayvaza ....sinirler...klava:

bende görmedim safayla hicranı bazen yapıyorlar öyle füsunla sakızıda göstermiyolar bazen konu neye yogunsa onları gösteriyorlar

ben birkaç gündür izleyemiyorum selinin durumuna bende çok üzülüyorum
bu arada arzu-ela bu nasıl tatlı bir bebek ya allah bagışlasın maşallah

iğrenç insan kamuran saly i karalama kampanyası başlattı.saly kamuranın karşısına çıkınca burnundan fitil fitil getirecekmişş..
hııhhh
pislik kadın...

ya neden seliyi tutukladılar simdi.çocugu kacırmadı öldürmedi ne sacma yaa..bu kamurandan neden hiç süpelenmiyolar dilanın teyzesiyim die birden girdi hayatlarına hiç tanımıyolar kimin nesi .hem dilanın kacırıldıgı gün denizliye gitti bunu sölediler bide, koca kafalı ceme.insan bi tlfları felan dinlemeye alır.çok basite alıyolar yaaa.

şu şeyda dan nasıl gıcık kaptım gördüğüm yerde dövesim vardı
aynı kamurandan daha fazla gıcık kaptıım kötükedihüso

ewt ya nasıl ikiyüzlü insanların suratlarına bakıpta nasıl da yalan sölüyo bide ewlerinde gelip kaldı utanmaz rezil kepaze gıcıkkkk..seyda bunun yanında melek kalırdı heralde..

vallaha bir insan nasıl bu kadar merhametsiz vicdansız olabilir anlamıyorum ( kamuran)kötükedihüso. Sallye yazık oldu, saklaması yanlıştı fakat bilerek kaybetmedi ya kızı. bu arada nemide hanımın ve diğerlerinin ne kadar bencil ve soğuk insanlar olduğunu anladık. Bir tek seliye füsun üzüldü. Kamurandan şüphelenmeye başladı. günün birinde gerçekler ortaya çıkacak. ben selinin yerinde olsam bir daha asla bu insanların arasında olmak istemezdim... bu arada ismet ve sayhanın arasındaki aşkı gördükbenneyaptımki....Bu arada safa rüzgar cihan ve pembe dilanın gölde arandığını bilmiyorlarmıydı? Biliyorlarsa teyzelerinin yanlarında olmamaları kötü.

Ben zelişi seviyorum. rüzgarda güya istemiyor kızın içine düşecek sanki.İnatlaşmaları güzeldi.kaydirigubbakcemileAma daha zamanı var.

pis kamuran...
nasıl gıcık yaa..
bide o tek kaşını kaldırıp burnunun üstünden bakmazmıııı...elimi televizyona sokup boğasım geliyo....

ben zelişi beğeniyorum yaaa..
rüzgara daha çok yakışıyor çıtıpıtı kız şirinde...

misket rüzgarın yanında pek kart duruyodu bence...
evet olacak bu iş ama biraz zamanı var !

zeliş,kamuran,rüya,neva,rikkat benim faceden arkadaşlarım:))
zeliş ççok tatlı yaaa...

ben bu bölümüne bakamadım seliyi tutukladılarmı niye canım saçma öldürmediya

yok ya misket daha iiydi bence.hareketleri fln agırdı,bu resmen cocuk ya hiç yakışmıyo rüzgarın yanına cihanlık zeliş bence.:dilcikar:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…