selam kızlar,belki 3 hafta olmuştur ben izlemeyeli neler oldu diloş bulundumu?kötü bişey varmı lütfen bilgilendirin
pis kamuran...
nasıl gıcık yaa..
bide o tek kaşını kaldırıp burnunun üstünden bakmazmıııı...elimi televizyona sokup boğasım geliyo....
ben zelişi beğeniyorum yaaa..
rüzgara daha çok yakışıyor çıtıpıtı kız şirinde...
misket rüzgarın yanında pek kart duruyodu bence...
evet olacak bu iş ama biraz zamanı var !
malesef bende yemekteyize kaymıştım bu aralar ama kamuranın esas yüzü ne zaman ortaya çıkacak merak ediyorum dönşümlü bakacağım valla ..
İsmet halüsinasyonlar görmeye devam ederYayın Tarihi : 17 Aralık 2008
İsmet, Dila’nın yokluğunun acısıyla halüsinasyonlar görmeye devam ederken Sayhan, İsmet’in durumunu Nemide’yle paylaşır. Sayhan, İsmet’in kendini daha iyi hissedeceğini düşünerek Dila’ya ait eşyaları ortadan kaldırmak üzere toplamaya başlar. Eve gelince bu manzarayla karşılaşan İsmet, Sayhan’ı Dila’yı unutmak istemekle suçlar. Sayhan, İsmet’in aşağılayıcı sözlerinin sonunda herkesin içinde ona tokat atar.
Neva ve Çetin konusundaki şüpheleri artan Rüya, işyerine yaptığı sürpriz ziyaretinde Neva ve Çetin’i başbaşa yakalar.
Ayvaz, Zeliş’i Ankara’da aramaya devam ederken konakta hareketlilik başlamıştır. Zeliş ve Ayvaz’ın amcası Zübeyir, Zeliş’in ortaya çıkmaması nedeniyle köpürmeye başlamıştır. Konaktakilerin Zeliş ile ilgili sırları ortaya dökülmeye başlarken Zeliş’in, annesi zannettiği Beyhatun’un öz annesi olmadığı ortaya çıkar.
ewt bee sonunda sayhan delirdi ismette hak ettiydi coktan..dilanın olayını kapatmak için zelişin gecmişi cıkıyo ortaya türk filmi gibi senaeryoya bak.gercek annesi aslında annesi deilmiş alla allaklava:..kimbilir kamuranın gercek yüzünü ne zaman cıkartacaklar ortaya..CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?