Bizim Evin Halleri - Kanal 1

ben bi ay önce kamuranın yaptığını düşünmüştüm.şimdide diyorumki(çok nadir izliyorum)kamuranın tlf konuşmasını biri duyacak.öyle öğrenecekler.tabi buda yaklaşık bi ay alır.günlük dizi.tabi olacak okadar artık.

selam kızlar,belki 3 hafta olmuştur ben izlemeyeli neler oldu diloş bulundumu?kötü bişey varmı lütfen bilgilendirin

selam kızlar,belki 3 hafta olmuştur ben izlemeyeli neler oldu diloş bulundumu?kötü bişey varmı lütfen bilgilendirin

ewt canım dila sonunda ortaya cıktı kamuran cadısı kacırmış paraları kaptırmamak için.selinin yanındaki adam kacırmış bi yerlerde saklıyolar dilayı..simdilik bu kadar yarın görcez bakalım neler olacak..a.s.

bende izledim son iki bölümü seliye cok üzüldüm cok perisan durumdaydi
hele rikkatin kinli bkislari cok kötüydü birazda kendi sebep oldu seli, keske basindan beri saklamasaydi, böyle olacagi belliydi ama eninde sonunda anlasilacak gercekler ben selinin yerinde olsam hicbirinin yüzüne bakmazdim kadina söylemediklerin birakmadilar en azindan kac yillik dostluklari vardi onun hatrina böyle yapmamalari gerekirdi

yemekteyiz programını seyrettiğim için takip edemiyorum burda yazılanları okuyorum iyi ki seyretmemişim sally nin başına gelenleri yoksa patlardım sıkıntıdan keşke her şeyi o zaman söyleseydi her şey daha iyi olurdu senorya işte uzayacak iyice

eskiden misket varken eşim ne bulupta izliyorsun diyesitem ederdi nezaman misketi görse yinemi bu şeşibeşi seyrediyorsun derdi. şimdi zelişi benim gibi kocişimde sevdi valla benle beraber fırsat bulursa izliyor:asigim:

son zamanlarda diziye ihanet edip yemekteyizi seyre dalmıştım şimdi yemekteyiz kabaktadı verdi yinede ne varsa bizim dizimizde var. ah bide uyuşuk senaristleri çıkartıp yerine bizim ekibi alsalar reyting rekorları kırarız

malesef bende yemekteyize kaymıştım bu aralar ama kamuranın esas yüzü ne zaman ortaya çıkacak merak ediyorum dönşümlü bakacağım valla ..

ah rüzgar ah gözünün önündeki aşkı gör artık körr

ah seli ah kendi başıı yaktın yazık ya kötübi niyeti yoktu kabak onun başına patladı
yanında hayini görmiyorlar seliye suc buluyorlar gıcık kamuran uyus

bu diziyi görünce aklıma ferhunde hanımlar dizisi geldi ..ne çok severdim ...ben pek izleyemiyorum biizm evin hallerini ama sayenizde takip ediyorum ..teşekkürler herkese

İsmet halüsinasyonlar görmeye devam ederYayın Tarihi : 17 Aralık 2008

İsmet, Dila’nın yokluğunun acısıyla halüsinasyonlar görmeye devam ederken Sayhan, İsmet’in durumunu Nemide’yle paylaşır. Sayhan, İsmet’in kendini daha iyi hissedeceğini düşünerek Dila’ya ait eşyaları ortadan kaldırmak üzere toplamaya başlar. Eve gelince bu manzarayla karşılaşan İsmet, Sayhan’ı Dila’yı unutmak istemekle suçlar. Sayhan, İsmet’in aşağılayıcı sözlerinin sonunda herkesin içinde ona tokat atar.

Neva ve Çetin konusundaki şüpheleri artan Rüya, işyerine yaptığı sürpriz ziyaretinde Neva ve Çetin’i başbaşa yakalar.

Ayvaz, Zeliş’i Ankara’da aramaya devam ederken konakta hareketlilik başlamıştır. Zeliş ve Ayvaz’ın amcası Zübeyir, Zeliş’in ortaya çıkmaması nedeniyle köpürmeye başlamıştır. Konaktakilerin Zeliş ile ilgili sırları ortaya dökülmeye başlarken Zeliş’in, annesi zannettiği Beyhatun’un öz annesi olmadığı ortaya çıkar.

üfffff şu deli saçması filmi nie erkene aldılar avrupa yakasını izliodum ne güzellll hala nasıl izliosunuz bunu anlamıorum yaaa hakkaten cok komik gülesim gelio 1 dk tahammül edemiorum akıllı olun azcık izlemeyin söle seyleri sizinle dalga geciolar sizde izliosunuz saygısı olur biraz o senaristin izliyeciye karsı ya cok komik eskiden ne güzeldi trtdeyken kanallar mı bozuo senaristler mi anlamıorum:jeyyar:

ewt bee sonunda sayhan delirdi ismette hak ettiydi coktan..dilanın olayını kapatmak için zelişin gecmişi cıkıyo ortaya türk filmi gibi senaeryoya bak.gercek annesi aslında annesi deilmiş alla allaklava:..kimbilir kamuranın gercek yüzünü ne zaman cıkartacaklar ortaya..CADIARZU

kim bilir daha neler çıkacak dizi artık dizi olmaktan cıktı yazık başlını değiştirsinler bali:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…